Contact phone number:

Contact email:

ginakos95


 • Lvl 13 - Keyholder
 • 132 κριτικές
 • 140 Δωμάτια στο Wishlist
 • Hellraiser

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  ginakos95 quote Το 1ο μας δωμάτιο σε αυτή την εταιρία, εξαιρετικές εντυπώσεις. Η αρχή είναι κάτι που δεν περιμένει κανείς , ψαρωτικη και αρχίζεις να φοβάσαι. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί μέσα είναι τρομακτική ειδικά στην αρχή δυσκολεύεσαι να κάνεις βήματα. Τα σκηνικά είναι πολύ ωραία και ρεαλιστικά. Ο ηθοποιός είναι τρομακτικός και ψαρωτικος. Από γρίφους δεν είναι το καλύτερο του αν ψάχνει κάποιος αλλά είναι ότι πρέπει για το δωμάτιο εμένα μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι είναι από τα μεγαλύτερα δωμάτια σε διαστάσεις που έχουμε παίξει χωρίς τα παιδιά να το διαφημίζουν αυτό. Εξαιρετικοί οικοδεσπότες!! Θα επισκεφτούμε και το last of us σύντομα. Αξίζει την επίσκεψη εννοείται!!
  on 13 March 2019
 • Split

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  ginakos95 quote Ένα πάρα πολύ καλό δωμάτιο. Η εισαγωγή πολύ ψαρωτικη σε προϊδεάζει για κάτι καλό. Τρόμος δεν υπήρχε μετά την εισαγωγή αλλά αυτό δεν μας χάλασε καθόλου. Ένας καταπληκτικός ηθοποιός νομίζω από τους καλύτερους που έχω δει έπαιζε τον ρόλο του τελεια σε όλες τις προσωπικότητες. Το θέμα και η εκτέλεση του δωματίου την έχουν πετύχει τα παιδιά έτσι όπως πρέπει. Στα αρνητικά οι γρίφοι που δεν είναι τόσο ποιοτικοί και λίγο τα σκηνικά που την απλα, ατμόσφαιρα καλή ,ηθοποιός ΤΟΠ!! Να πάτε θα το ευχαριστηθείτε.
  on 5 January 2019
 • Screaming Woods

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  ginakos95 quote Ένα δωμάτιο που έχει αρκετες αρνητικές κριτικες λόγο των ηθοποιών και της επικινδυνότητας του. Η αρχη είναι το καλύτερο κομμάτι του δωματίου ψαρωτικη και αγωνιώδης μέχρι που έγινε το 1ο jumb scare και τα χρειαστήκαμε κανονικά. Τέλεια ατμόσφαιρα πραγματικού δάσους με ρεαλιστικά και όχι ψεύτικα σκηνικά σε αυτό το κομμάτι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Γρίφοι πολύ απλοί αλλά δεν τους εντοπίζεις εύκολα λόγο της ατμόσφαιρας. Γενικά φόβος υπάρχει αλλά μετά από ένα σημείο το συνηθίζεις. Όσο για αυτά που είπα στην αρχή οι ηθοποιοί δεν ασκούν καμία βία ούτε σε πιέζουν, Ναι σε πιάνουν αλλά ως ένα όριο νομίζω αυτό είναι και το ωραίο, το δωμάτιο ναι είναι επικίνδυνο γιατί μιλάμε για κανονικά δέντρα και κλαδιά και τρέχεις χωρίς να βλέπεις όμως εμένα μου αρέσει αυτό είναι κάτι ρεαλιστικό και μπορεί να συμβεί και στην πραγματικότητα. Πολύ καλό δωμάτιο με την βαθμολογία να το αδικεί!!
  on 2 January 2019
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  ginakos95 quote Ένα από τα καλύτερα ατμοσφαιρικά γρίφοδωματια της Αθήνας. Φανταστική ατμόσφαιρα όποιος έχει δει την σειρά θα ενθουσιάστει σίγουρα. Τέλειοι γρίφοι μέτριας δυσκολίας για escaped. Πολύ ωραίες μετάβασης από χώρο σε χώρο. Πραγματικά Τέλειο δωμάτιο να πάτε οπωσδήποτε και σίγουρα θα σας αρέσει το πως είναι η άλλη πλευρά. Συγχαρητήρια στην εταιρία escaped !!!
  on 20 December 2018
 • The Fortune Teller

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  ginakos95 quote Ένα τελείως διαφορετικό δωμάτιο από τα άλλα .Ξεκιναω με τον Ηθοποιός αν και όχι επαγγελματίας πραγματικά καταπληκτικός , ετυμολογος περάσαμε υπέροχα γελάσαμε ,διασκεδάσαμε μαζί του. Γρίφοι στο κοντσεπτ του δωματίου πολύ ωραίοι. Πολύ όμορφα σκηνικά και ατμόσφαιρα , δεν έχω να πω τπτ αρνητικό γι'αυτό το δωμάτιο. Να πάτε οπωσδήποτε θα περάσετε τέλεια με τον ηθοποιό!!! Πολύ ευγενικό προσωπικό ευχαριστήσουμε!!!
  on 18 December 2018
 • Orient Express

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  ginakos95 quote Δωμάτιο αποκλειστικά για αρχαριες ομάδες ωραια σκηνικά ,απλή ατμόσφαιρα.Γριφοι που χωρις βοηθεια καποιοι δεν λύνονται.προτείνω σε ομάδες 20+. Για αρχαριες 2-3 ατόμων.
  on 18 December 2018
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  ginakos95 quote 3o μας δωμάτιο στην εταιρία. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ!! Πραγματικό ορυχείο, τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά στα σκηνικά με κάθε λεπτομέρεια. Οι γρίφοι είναι πάρα πολύ ωραίοι διαφόρων ειδων μέσα στο θέμα του δωματίου. Το τέλος πολύ ωραίο και μας ενθουσίασε. Νομίζω θα το λατρέψει ο κάθε escaper. Μπράβο στα παιδιά ευχαριστούμε και για το κέρασμα!!
  on 3 December 2018
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  ginakos95 quote Πολύ ωραίο δωμάτιο από την στιγμή που μπαίνεις στο κτήριο ξεκινάει και η ιστορία. Πολύ καλή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο με καταπληκτικά σκηνικά που θυμίζουν πλοίο. Οι γρίφοι είναι αρκετά καλοί χρειάζονται ψάξιμο,παρατηρητικότητα ,συνδυαστική σκέψη και αρκετή συνεργασία ειδικά σε έναν. Τρόμος δεν υπάρχει στο δωμάτιο κατά την γνώμη μου είναι όμως αρκετά ατμοσφαιρικό, η αγωνία μας για το τι θα συμβεί δεν κορυφωθηκε ποτέ. Δεν μας πείραξε αυτό απλά από τις κριτικές που διαβάζουμε περιμεναμε κάτι διαφορετικό. Ειναι για μεγάλες παρέες 4+ και να έχετε μια σχετική εμπειρία. Πολύ καλή δουλειά ανυπομονούμε για το 2ο μέρος!
  on 29 November 2018
 • Deus Ex Machina

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  ginakos95 quote Δεν μας αρεσε το δωματιο σαν ομαδα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Δύσκολο δωμάτιο από άποψη γρίφων που χωρίς την παρουσία της ηθοποιού που είναι και gm δεν λεινονται αρκετοί και αυτό είναι κάτι που δεν μας αρέσει . Τα σκηνικά για το θέμα του δωματίου ήταν μια χαρά. Είναι για έμπειρες ομάδες που ψάχνουν γρίφους δύσκολους.
  on 27 November 2018
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  ginakos95 quote Ένα διαφορετικό δωμάτιο από τα άλλα καλείσαι να βρεις το δολοφόνο. Πολύ ωραία ιστορία με καλους γρίφους που χρειάζονται συνδυαστική σκέψη και παρατηρητικότητα..η ατμόσφαιρά και τα σκηνικα ειναι οπως πρεπει! Στο τέλος καλείσαι να πάρεις μια απόφαση και αυτό σε κάνει να είσαι πολύ προσεκτικός στις οδηγίες που έχεις. Για τους λάτρεις των γρίφων να πάνε σίγουρα!!!
  on 27 November 2018
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  ginakos95 quote Όπως και το αλλο δωμάτιο της εταιρίας έτσι και αυτό το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Το πώς έχουν αξιοποιηση όλο τον χώρο τα παιδιά είναι απίστευτο πραγματικά νομίζεις ότι δεν έχει άλλο , κιομως...Εχει πολυ ωραίους πρωτότυπους γρίφους αλλά κάποιοι δεν λύνονται χωρίς βοήθεια είναι αρκετά δύσκολοι χωρίς να μας πείραξε αυτό... Η ατμόσφαιρα είναι καλή για αυτό που ζητάει το δωμάτιο και τα σκηνικά το ίδιο. Θα συμφωνήσω με την ηχομόνωση αλλά είναι κάτι που μπορεί να φτιαχτεί. Τα παιδια πολυ ευγενικα και χαμογελαστα, αξίζουν την επίσκεψη όλων των escaper και από τι μάθαμε έχουν φτιάξει μόνοι τους τους γρίφους. Συγχαρητήρια!!
  on 15 October 2018
 • Shaken, Not Stirred

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  ginakos95 quote Απλό γρίφοδωματιο 1ης γενιάς ,καλούς γρίφους με ωραία ροη. Δεν σου προσφέρει κάτι άλλο σαν δωμάτιο αυτό. Συνιστάται μόνο για αρχάριους!!
  on 15 October 2018
1 2 3 11
Close