Contact phone number:

Contact email:

ginakos95


 • Lvl 13 - Keyholder
 • 137 κριτικές
 • 140 Δωμάτια στο Wishlist
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  ginakos95 quote Αποφασίσαμε και πήγαμε στο tiki bay , ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΜΆΤΙΟ ! Το παιδί που το έχει τα έχει φτιάξει όλα μόνος του πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια!! Γρίφοι ευφάνταστοι πολύ ωραίοι, σκηνικά κορυφαία νομίζεις ότι είσαι στην Χαβάη , μουσική ,χωρός ,χαβαλές, διασκέδαση τα έχει όλα. Ένα πρωτότυπο δωμάτιο χωρίς ηθοποιούς τρομο και τα συνηθισμένα. Θέλετε να περάσετε καλά πηγαίνετε σε αυτό το δωμάτιο. Μπράβο στο παιδί αναμένουμε την καίνουργια του δουλειά!! 3 4 άτομα ιδανικός αριθμός
  on 5 May 2019
 • Down the Rabbithole

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  ginakos95 quote Μετά το looking glass κατεβήκαμε στην κουνελοτρυπα να θυμηθούμε το παρελθόν μας. Πολύ ωραίοι γρίφοι με ροή για να μην κολαει το παιχνίδι. Πολυ ομορφα σκηνικά όπως και στο looking. Η αλληλεπίδραση με τον τρελοκαπελα ήταν πολύ ωραία εσύ μπορούσες να αλλάξεις την διάθεση του. Γενικά ένα δωμάτιο δράσης που έχει ωραίους γρίφους αξίζει να πάτε 4 άτομα ιδανικός αριθμός. Μας έμεινε το dark sea. Πολύ καλή δουλειά συγχαρητηρια !!
  on 5 May 2019
 • Exam

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  ginakos95 quote Τέλειο γριφοδωματιο, Πραγματικά σε όποιους αρέσουν οι γρίφοι πρέπει να πάει οπωσδήποτε. Ωραία ιδέα και υλοποίηση , αν και μικρό πραγματικά έχει πάρα πολλά να κάνεις. Τα έχουν πει και προηγούμενοι όσοι αγαπάτε γρίφους και να σκέφτεστε πηγαίνετε σύντομα, 3 άτομα ιδανικός αριθμός.
  on 5 May 2019
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  ginakos95 quote Μετά το black hole edition πήγαμε στο apocalypse να δούμε την ιστορία πως συνεχίζεται. Με το που φθάνεις στην διεύθυνση αντικρίζεις ένα περίεργο μέρος και ειδικά αν πας βράδυ. Σε υποδέχεται η Κ Μαργαρίτα που δεν είναι τόσο καλή και η ιστορία ξεκινάει. Ατμόσφαιρα σκοτεινή και μυστηριώδης σε κρατάει στην τσίτα. Σκηνικά πραγματικού παλιού σπιτιού. Πολλά περάσματα πολλοί χώροι και ειδικά ένας πολύ πρωτότυπος και μας άρεσε ιδιαίτερα. Γρίφοι κάποιοι ποιοτικοί και πρωτότυποι ειδικά ένας! Σε θέμα τρόμου τώρα και ηθοποιών έχει κάποια jumb scare όμως θα μπορούσαν και περισσότερα, ένα jumb scare δεν το εχω ξαναδεί πολύ πρωτότυπο και μας ενθουσίασε. Γενικά ένα δωμάτιο που το συνιστώ σε 3 4 άτομα Όχι παραπάνω και όχι για πρώτο τρόμου. Συγχαρητήρια στην εταιρια !!
  on 5 May 2019
 • The Museum

  Αγίου Κωνσταντίνου 29, Αχαρνές
  ginakos95 quote Παίξαμε σήμερα το the museum και πραγματικά δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό. Ένα δωμάτιο διαφορετικό από αλλά και πολύ πρότωτυπο. Καταπληκτικά σκηνικά θυμίζουν πραγματικό μουσείο. Οι ηθοποιοί είναι εκεί για να αλλιλεπηδρασεις και σε όποιον αρέσει τα role playing είναι ότι πρέπει. Αξίζει να πάτε και σίγουρα δεν θα απογοητεύσει κανέναν η ομάδα πρέπει να έχει διάθεση και σίγουρα θα το ευχαριστηθεί. Τα παιδιά από τα καλύτερα που έχουμε συναντήσει πολύ φιλικά με όρεξη για συζήτηση. Ανυπομονούμε για την το επόμενο δωμάτιο. Συγχαρητήρια!!!!
  on 29 April 2019
 • Hellraiser

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  ginakos95 quote Το 1ο μας δωμάτιο σε αυτή την εταιρία, εξαιρετικές εντυπώσεις. Η αρχή είναι κάτι που δεν περιμένει κανείς , ψαρωτικη και αρχίζεις να φοβάσαι. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί μέσα είναι τρομακτική ειδικά στην αρχή δυσκολεύεσαι να κάνεις βήματα. Τα σκηνικά είναι πολύ ωραία και ρεαλιστικά. Ο ηθοποιός είναι τρομακτικός και ψαρωτικος. Από γρίφους δεν είναι το καλύτερο του αν ψάχνει κάποιος αλλά είναι ότι πρέπει για το δωμάτιο εμένα μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι είναι από τα μεγαλύτερα δωμάτια σε διαστάσεις που έχουμε παίξει χωρίς τα παιδιά να το διαφημίζουν αυτό. Εξαιρετικοί οικοδεσπότες!! Θα επισκεφτούμε και το last of us σύντομα. Αξίζει την επίσκεψη εννοείται!!
  on 13 March 2019
 • Split

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  ginakos95 quote Ένα πάρα πολύ καλό δωμάτιο. Η εισαγωγή πολύ ψαρωτικη σε προϊδεάζει για κάτι καλό. Τρόμος δεν υπήρχε μετά την εισαγωγή αλλά αυτό δεν μας χάλασε καθόλου. Ένας καταπληκτικός ηθοποιός νομίζω από τους καλύτερους που έχω δει έπαιζε τον ρόλο του τελεια σε όλες τις προσωπικότητες. Το θέμα και η εκτέλεση του δωματίου την έχουν πετύχει τα παιδιά έτσι όπως πρέπει. Στα αρνητικά οι γρίφοι που δεν είναι τόσο ποιοτικοί και λίγο τα σκηνικά που την απλα, ατμόσφαιρα καλή ,ηθοποιός ΤΟΠ!! Να πάτε θα το ευχαριστηθείτε.
  on 5 January 2019
 • Screaming Woods

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  ginakos95 quote Ένα δωμάτιο που έχει αρκετες αρνητικές κριτικες λόγο των ηθοποιών και της επικινδυνότητας του. Η αρχη είναι το καλύτερο κομμάτι του δωματίου ψαρωτικη και αγωνιώδης μέχρι που έγινε το 1ο jumb scare και τα χρειαστήκαμε κανονικά. Τέλεια ατμόσφαιρα πραγματικού δάσους με ρεαλιστικά και όχι ψεύτικα σκηνικά σε αυτό το κομμάτι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Γρίφοι πολύ απλοί αλλά δεν τους εντοπίζεις εύκολα λόγο της ατμόσφαιρας. Γενικά φόβος υπάρχει αλλά μετά από ένα σημείο το συνηθίζεις. Όσο για αυτά που είπα στην αρχή οι ηθοποιοί δεν ασκούν καμία βία ούτε σε πιέζουν, Ναι σε πιάνουν αλλά ως ένα όριο νομίζω αυτό είναι και το ωραίο, το δωμάτιο ναι είναι επικίνδυνο γιατί μιλάμε για κανονικά δέντρα και κλαδιά και τρέχεις χωρίς να βλέπεις όμως εμένα μου αρέσει αυτό είναι κάτι ρεαλιστικό και μπορεί να συμβεί και στην πραγματικότητα. Πολύ καλό δωμάτιο με την βαθμολογία να το αδικεί!!
  on 2 January 2019
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  ginakos95 quote Ένα από τα καλύτερα ατμοσφαιρικά γρίφοδωματια της Αθήνας. Φανταστική ατμόσφαιρα όποιος έχει δει την σειρά θα ενθουσιάστει σίγουρα. Τέλειοι γρίφοι μέτριας δυσκολίας για escaped. Πολύ ωραίες μετάβασης από χώρο σε χώρο. Πραγματικά Τέλειο δωμάτιο να πάτε οπωσδήποτε και σίγουρα θα σας αρέσει το πως είναι η άλλη πλευρά. Συγχαρητήρια στην εταιρία escaped !!!
  on 20 December 2018
 • The Fortune Teller

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  ginakos95 quote Ένα τελείως διαφορετικό δωμάτιο από τα άλλα .Ξεκιναω με τον Ηθοποιός αν και όχι επαγγελματίας πραγματικά καταπληκτικός , ετυμολογος περάσαμε υπέροχα γελάσαμε ,διασκεδάσαμε μαζί του. Γρίφοι στο κοντσεπτ του δωματίου πολύ ωραίοι. Πολύ όμορφα σκηνικά και ατμόσφαιρα , δεν έχω να πω τπτ αρνητικό γι'αυτό το δωμάτιο. Να πάτε οπωσδήποτε θα περάσετε τέλεια με τον ηθοποιό!!! Πολύ ευγενικό προσωπικό ευχαριστήσουμε!!!
  on 18 December 2018
 • Orient Express

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  ginakos95 quote Δωμάτιο αποκλειστικά για αρχαριες ομάδες ωραια σκηνικά ,απλή ατμόσφαιρα.Γριφοι που χωρις βοηθεια καποιοι δεν λύνονται.προτείνω σε ομάδες 20+. Για αρχαριες 2-3 ατόμων.
  on 18 December 2018
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  ginakos95 quote 3o μας δωμάτιο στην εταιρία. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ!! Πραγματικό ορυχείο, τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά στα σκηνικά με κάθε λεπτομέρεια. Οι γρίφοι είναι πάρα πολύ ωραίοι διαφόρων ειδων μέσα στο θέμα του δωματίου. Το τέλος πολύ ωραίο και μας ενθουσίασε. Νομίζω θα το λατρέψει ο κάθε escaper. Μπράβο στα παιδιά ευχαριστούμε και για το κέρασμα!!
  on 3 December 2018
1 2 3 12
Close