Contact phone number:

Contact email:

ginakos95


 • Lvl 13 - Keyholder
 • 149 κριτικές
 • 139 Δωμάτια στο Wishlist
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  ginakos95 quote Με μια καθυστέρηση στην κριτική θα πω ότι είναι ένα πολύ καλό δωμάτιο 1ης γενιας με ενδιαφέρον γρίφους, πολύ καλή η μουμια τρομερή κίνηση. Δεν το λέω τρομακτικό απλα αγωνιώδες. Αυστηρή η εταιρία στο θέμα αγγίγματος και δεν σε αφήνει να τελειώσεις το δωμάτιο αν δεν προλάβεις. Αξίζει την επίσκεψη για όσο καιρό θα είναι ακόμα.
  on 18 July 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  ginakos95 quote Τι να πω γι'αυτό το δωμάτιο. Το ποσό μας άρεσε σαν ομάδα δεν περιγράφεται , από τα καλύτερα που έχουμε πάει σαν ομάδα και δεν είναι λίγα (153) όμως δεν βρήκαμε ούτε ένα ψεγάδι. Τα παιδιά έχουν προσέξει την κάθε λεπτομέρεια. Σκηνικά πρωτότυπα ειδικά ο πρώτος χώρος δεν υπάρχει πουθενά αλλού και είναι ότι καλύτερο έχω δει. Ατμόσφαιρα μυρωδιά τόσο ωραία μέσα στο θέμα. Ηχητικά εφέ , ήχοι απίστευτοι Τρομακτικοί σε κρατούσαν σε εγρήγορση όλη την ώρα. Jumb scare πολυ πετυχημένα τόσο όσο ώστε να μην τα συνηθίζεις και εκεί που δεν το περιμένεις. Και τελος οι γριφοι ολοι μεσα στο θεμα μετριας δυσκολιας με ωραια ροη στο να προχωρησεις.Γενικά ένα από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε πάει με τρομερά σκηνικά σε κρατάει στην τσίτα από το την εισαγωγή μέχρι το τέλος. Τα παιδιά που το έχουν καταπληκτικά άτομα με όρεξη για συζήτηση ,συμβουλές αγαπούν αυτό που κάνουν και φενεται από το δωμάτιο. Ανυπομονούμε για την συνέχεια!!!
  on 15 July 2019
 • Deathtrap

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  ginakos95 quote Πήγαμε 2 άτομα και περάσαμε πολύ ωραία ενδιαφέρον δωμάτιο με ωραίο θέμα. Οι γρίφοι ήταν εύκολοι κατανοητοί και έμπειροι παίχτες δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα . Σκηνικά στο θέμα του δωματίου όπως έπρεπε. Ωραια περασματα που δεν παει το μυαλο σου. Γενικά μείναμε ευχαριστημένοι και θα επισκεφτούμε και τα άλλα δωμάτια του Athens clue μαρουσι. Για εμπειρη 2αδα είναι ιδανικό και 3αδα με λιγότερη εμπειρία.
  on 19 June 2019
 • Contagion

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  ginakos95 quote Έχοντας παίξει 150 δωμάτια δεν περιμέναμε να μας ενθουσιάσει ευχάριστα το δωμάτιο και οι λόγοι είναι ότι δεν κάνει κοιλιά πουθενά. Οι γρίφοι κυλάνε νεράκι και είναι κάποιοι πολύ ωραίοι και σαν ομάδα μας αρέσει να λύνουμε γρίφους και να μην κολαμε κάπου ιδιαίτερα .Σε αυτό βοήθησε η gm που εδινε εύστοχες βοήθειες. Περιμένουμε να ανοίξει κάτι καινούργιο όπως μας ενημέρωσαν.
  on 19 June 2019
 • The Phonebooth

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  ginakos95 quote Είναι κάτι διαφορετικό δεν έχει γρίφους δεν έχει λουκέτα, προσπαθείς να αποδράσεις από έναν τηλεφωνικό θάλαμο. Πρέπει να μπεις στο ρόλο για να το ευχαριστηθείς. Για 1 άτομο είναι πολύ ατμοσφαιρικό και το ζεις περισσότερο αλλά και 2 άτομα είναι μια χαρά. Αξίζει μια επίσκεψη για την πρωτοτυπία του!!
  on 17 June 2019
 • Docklands

  Ιφιγένειας 87, Καλλιθέα
  ginakos95 quote 1η επίσκεψη στην εταιρια και παίξαμε το docklands. Ένα από τα καλύτερα ατμοσφαιρικά γριφοδωματια που έχουμε παίξει. Πολύ ωραίοι γρίφοι διαφόρων ειδών με ώραια ροη χωρίς να είναι χρονοβόροι. Τα σκηνικά καταπληκτικά στο κοντσεπτ του δωματίου. Ατμόσφαιρα αγωνιώδες στο τι θα γίνει παρακάτω και κάποιες στιγμές σκοτεινή. Προτεινόμενος αριθμός 3 ατόμων. Ευτυχώς τα γριφοδωματια δεν έχουν πεθάνει και είναι κάτι που μας τραβάει σαν ομάδα ελπίζουμε και σε αλλα τέτοια δωμάτια!!
  on 17 June 2019
 • Operation Silk City

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  ginakos95 quote Πρώτη μας επίσκεψη σε αυτή την εταιρια ακρως θετική. Ξεκινήσαμε με το γριφοδωματιο. Απίστευτα μεγαλο δωματιο με καταπληκτικα περασματα που δεν περιμένεις , ειδικά ένα με ενθουσίασε πολύ!! Δεν θυμάμαι πόσους χώρους αλλάξαμε το μεγαλύτερο δωμάτιο που έχω παίξει.Πολύ ωραίοι γρίφοι και κάποιοι πρωτότυποι. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πολύ χώροι ήταν ανεκμετάλλευτοι αν μπορείς να το πεις ως αρνητικό. Εμείς είμασταν 3 άτομα και βγήκε μια χαρά αλλά χωράνε και μεγάλες παρέες. Ανυπομονούμε και για τα άλλα 2 της εταιρίας!!
  on 17 June 2019
 • SiXXXty Nine

  Έβρου 94 - 96, Αμπελόκηποι
  ginakos95 quote Εντάξει απίστευτο δωμάτιο γέλιο μέχρι δακρύων περάσαμε υπέροχα δεν μετανιωσαμε στιγμή που πήγαμε είμαστε 2 ζευγάρια και γελάσαμε διασκεδάσαμε λυσαμε γρίφους περίεργους:p ένα δωμάτιο που αξίζει να το επισκεφτεί η κάθε ομάδα Γιατί προσφέρει γέλιο. Gm φοβερός πολύ πλάκα. Ανυπομονούμε για το καινούριο δωμάτιο της εταιρίας!!
  on 17 June 2019
 • Cinema Hostage

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  ginakos95 quote Πραγματικά καταπληκτικό δωμάτιο εξαιρετική ηθοποιός πολύ γέλιο και περάσαμε υπέροχα. Έχει απ'όλα και διασκέδαση ,χώρο ,παιχνίδια.. πρωτότυπα πράγματα. Μια ωραία τροπή στο τέλος που μας άγχωσε να προλάβουμε να βγούμε και τα καταφέραμε!! Αξίζει πάρα πολύ 3 άτομα ιδανικό!!
  on 16 June 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  ginakos95 quote Τι να πρώτο πω γι'αυτό το δωμάτιο.... Μια καινούργια γενιά δωματίων έφερε το escapolis. Όλα μέσα στο δωμάτιο άλλης τεχνολογίας απίστευτα σκηνικά πραγματικά. Σίγουρα είναι για έμπειρες ομάδες σε θέμα γρίφων χρειάζεται σκέψη και παρατηρητικότητα. Όλα ήταν υπέροχα!! Καταπληκτικοί ιδιοκτήτες φανεται ότι αγαπανε αυτό που κάνουν και αναμένουμε τις επόμενες δουλειές τους οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα!!! Ευχαριστούμε πολύ και πολλά συγχαρητήρια για το αριστούργημα!!!!
  on 16 June 2019
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  ginakos95 quote Ένα απαιτητικό γριφοδωματιο με πολύ ωραία σκηνικά και ατμόσφαιρα. Ξεκινάει σιγά σιγά σε θέμα δυσκολίας γρίφων και στο τέλος πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να αποδράσεις. Πολύ ωραία η έξοδος χωρίς να το περιμένεις. Πολύ καλή gm, ευγενική ,χαμογελαστή γενικά όλο το προσωπικό. Αξίζει να πάτε στο 100%. Τα λέμε στο Frankenstein 😉
  on 16 June 2019
 • Dark Seas

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  ginakos95 quote Ολοκληρώσαμε τα δωμάτια της εταιρίας. Απίστευτο αυτό που έχουν φτιάξει, ένα πλοίο μέσα σε ένα δωμάτιο!! Τρομερά σκηνικά ωραίοι γρίφοι και τρομεροί ηθοποιοί. Να πάτε αξίζει στο 100%
  on 16 June 2019
1 2 3 13
Close