Contact phone number:

Contact email:

ginakos95


 • Lvl 15 - Famous Master
 • 165 κριτικές
 • 114 Δωμάτια στο Wishlist
 • Wake Up

  Χωματιανού 33, Αθήνα
  ginakos95 quote Ήταν η τελευταία μέρα της ομάδας γιατί την επόμενη αποχωρούσαν κάποιοι. Θελαμε οπωσδήποτε να παίξουμε αυτό το δωμάτιο μεχρι να ξανα συνατηθουμε μεταξυ μας. Αργήσαμε στο ραντεβού μας και το τρένο είχε φύγει. Ο σταθμαρχης μας πρότεινε να κοιμηθούμε στο υπόγειο της μάνας του. Έτσι και κάναμε λοιπόν, αυτά που είδαμε δεν τα έχουμε ξαναδεί παιδιά, ΤΕΛΕΙΟΙ μηχανισμοί ,μια πρωτότυπη ιδέα και υλοποίηση στο έπακρο. Εισαι σε ενα πραγματικό εφιάλτη έτσι ακριβώς όπως φαντάζεσαι. Σκηνικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ , ατμόσφαιρα ανατριχιαστική και μια ηθοποιό που πεταγεται από παντού σπάζοντας τα αυτιά μας. Αλλάξαμε πάρα πολλούς χώρους και μέναμε με το στόμα ανοιχτό σε πολλά σημεία. Ενα περασμα ειναι πολυ πρωτότυπο και χρειάζεται λίγο θάρρος. Γρίφοι πάρα πολλοί μηχανισμοί κυρίως πρωτότυποι αρκετά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και σε αυτο το κομματι. Μαζι με το EL exorcista ειναι τα καλύτερα δωμάτια που έχω πάει (200). Να πατε ολοι να ζήσετε μια τέτοια εμπειρία αξίζει με το παραπάνω. Οταν τελειώνεις στεναχωριέσαι που δεν θα το ξαναπαίξεις και μιλάς για ώρες. Συγχαρητήριά στην εταιρία ανυπομονούμε για τα καινούργια δωμάτια!!
  on 13 July 2020
 • El Exorcista

  Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  ginakos95 quote Είναι μαζί με τον wake up τα top 2 δωμάτια που έχω πάει από τα 200. Δεν μπόρεσα να βρω κάτι αρνητικό για όλη αυτή την εμπειρία!! Το παιχνίδι δεν ξεκινάει αμέσως που νομίζω τα παιδιά θα το αλλάξουν άμεσα όπως μας πληροφόρησαν οπότε αν γίνει και αυτό απλά μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία. Τα σκηνικά είναι εξαιρετικά πραγματικά σε κάνουν να ανατριχιάζεις. Οι χώροι μεγάλοι και κινείσαι άνετα οπότε δεν έχει σημασία αν θα είσαι πρωτος η τελευταίος. Οι εμφανίσεις της ηθοποιού είναι κινηματογραφικές δεν υπάρχουν πουθενά αλλού και απλά μην κλείσετε τα μάτια σε καμία περίπτωση για να τα δείτε όλα. Περάσματα μηχανισμοί τι να πεις σε άλλο επίπεδο !! Οι γρίφοι πραγματικά πάρα πολύ ωραίοι in concept διαφόρων ειδών και οχι πολύ δύσκολοι. Ελπίζω να πάτε διαβάζοντας αυτή την κριτική και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Είναι δουλειά με μεράκι και φαίνεται. Συγχαρητήρια στην εταιρία που έχει πάει σε άλλο επίπεδο τα ER.
  on 13 July 2020
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  ginakos95 quote Τι να πω γι'αυτό το δωμάτιο με τόσα που έχουν ειπωθεί. Οι άνθρωποι είναι τρελοί εκεί μέσα!!!!! Αρχή δωματίου για γερά στομάχια και λες από μέσα σου ότι ακόμα είναι τα πρώτα λεπτά. Είναι μια απίστευτη εμπειρία πραγματικά που κάνεις δεν πρέπει να χάσει. Δεν είναι όπως αλλά δωμάτια είναι κάτι διαφορετικό. Ο ηθοποιός τι να πω έδωσε ρεσιτάλ, δεν έκανε καθόλου κοιλιά σε κανένα σημείο. Είσαι συνεχώς στην τσίτα να τρέξεις, να αποφύγεις, να κλείσεις πόρτες κλπ. Καλοί γρίφοι εύκολης προς μέτρια δυσκολίας. Η ηθοποιός στην αρχή φοβερή με πολύ γέλιο μας έβαλε πολύ ωραία στο κλίμα. Να πάτε παιδιά δεν θα το μετανιώσετε!!
  on 13 July 2020
 • Liberta

  Υμηττού 7, Πειραιάς 18540
  ginakos95 quote Παρά πολύ ωραίο δωμάτιο, διαφορετικό από κάθε άλλο. Γεμάτο δράση , physical tasks ,πανέξυπνους γρίφους που δεν έχουμε ξανασυναντήσει περάσαμε πολύ ωραία. Ηθοποιός γεμάτος ενέργεια και πολύ όρεξη γι'αυτό που κάνει δεν ξέφυγε καθόλου από τον ρόλο και ίσως μας βοηθούσε περισσότερο από όσο έπρεπε. Ένα σημείο του παιχνιδιού ήταν κορυφαίο, πραγματικά το ζεις στο φουλ σαν να συμβαίνει στην πραγματικότητα. Αξίζει την επίσκεψη από κάθε ομάδα ,θα το ευχαριστηθείτε το μόνο σίγουρο!!! Προτεινόμενος αριθμός 4-5 άτομα.
  on 12 July 2020
 • Another Dimension

  Αγίου Ιωάνου 63, Αγία Παρασκευή
  ginakos95 quote Δεν ξέρω γιατί αυτό το δωμάτιο δεν έχει ακουστεί πολύ , αλλά σαν ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία το βρήκαμε άψογο!! Σκηνικά φοβερά σαν να μην είσαι σε δωμάτιο, όλα τα αντικείμενα μέσα είναι αληθινά ενθουσιάστηκαμε πάρα πολύ!! Γρίφοι το καλύτερο μέρος του δωματίου, μέσα στην ιστορία με τέλεια ροη χωρίς να μπερδεύεσαι στο τι έχεις να κάνεις και βατοι από άποψη δυσκολίας. Ένας γρίφος από τους καλύτερους που έχουμε δει, ευφάνταστος και πρωτότυπος. Gm οπότε χρειάστηκε ήταν εκεί με ωραία hint. Είμαι σίγουρος ότι η κάθε ομάδα θα το ευχαριστηθεί αυτό το δωμάτιο. Αν ειστε ομαδα γριφων και σας αρεσουν τα σκηνικα ελπίζω να πάτε βλέποντας αυτή την κριτική!! Εταιρία με προσεγμένα δωμάτια στους γρίφους και στα σκηνικά που δεν ακούγεται πολύ. Συγχαρητήρια!!!
  on 12 July 2020
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  ginakos95 quote Επισκεφτήκαμε το deadlock και εμείς σαν ομάδα και πραγματικά το ευχαριστήθηκαμε από όλες τις απόψεις. Μια πρωτότυπη αρχή που καλό είναι να μην ξέρετε τι είναι για να ενθουσιαστείτε ,απλά δεν υπάρχει σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Γρίφοι πραγματικά πολύ καλοί για δωμάτιο τρόμου λίγο ψάξιμο περισσότερο σκέψη. Φόβος υπάρχει σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά όσο χρειάζεται για να λύσεις. Σκηνικά , ατμόσφαιρα και ήχος ήταν εξαιρετικά. Αυτό που μας ενθουσίασε πάρα πολύ ήταν στο τέλος όταν μάθαμε την ιστορία , μπράβο στα παιδιά για το κοντσεπτ και την υλοποίηση του δωματίου. Ανυπομονούμε να βγει το part 2. Μην το χάσετε είναι φοβερό!!!
  on 12 July 2020
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  ginakos95 quote Απλά μπήκε στα top 5 μου από τα 190 δωμάτια. Το πρώτο τρομου μετά το lockdown. Τι να πεις μετά από αυτό που ζήσαμε τα έχουν πει όλοι. Είσοδος αυτό που ψάχνω σε δωμάτια χωρίς κανέναν. Σκηνικά ατμόσφαιρα τέλεια δεν κουνιέσαι εκατοστό. Από παντού φοβάσαι τους φοβερούς ηθοποιούς. 2 στιγμές ήταν από τις καλύτερες που έχω δει σε θέμα acting. Ακόμα και όταν τελειώσαμε δεν έφυγαν από τον ρόλο τους. Το δωμάτιο έχει και πάρα πολύ καλούς γρίφους για τον τρόπο που έχει. Μην το σκέφτεστε πηγαίνετε και θα ζήσετε μια εμπειρία αξέχαστη!!!
  on 12 July 2020
 • MAGIENCE – Η επιστροφή – Part1

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  ginakos95 quote Ένα δωμάτιο που η θα το λατρέψεις για τα σκηνικά και τους γρίφους η θα σε χαλάσει. Εμάς μας άρεσε σαν ομάδα και οι γρίφοι ήταν αρκετά καλοί. Υπήρχε μια σειρά που σου έλεγε ξεκάθαρα που να πας. Κάποιοι αρκετά δύσκολοι αλλά με συγκέντρωση και παρατηρητικότητα λύνονται εύκολα. Θα επισκεφτούμε και το 2 να ολοκληρώσουμε την ιστορία.
  on 6 July 2020
 • The Signal

  Διοχάρους 11, Αθήνα
  ginakos95 quote Από τα καλά δωμάτια του Athens clue με ωραίους γρίφους , ωραία ατμόσφαιρα και ιστορία. Πολύ καλός game master. Για γρίφο ομάδα 3 ατόμων κυρίως !
  on 6 July 2020
 • UnderCover

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  ginakos95 quote Καλό δωμάτιο 1ης γενιάς. Φευγεις γεμάτος από γρίφους κάποιοι ήταν πάρα πολύ ωραίοι για τόσο παλιό δωμάτιο. Πολύ καλά τα παιδιά που το τρέχουν. Ομάδα γρίφων αξίζει μια επίσκεψη!!
  on 6 July 2020
 • Upside Down

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  ginakos95 quote Φανταστικό δωμάτιο πιστό στην σειρά stranger things. Όλα όσα ήθελα να δω τα είδα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος εγώ και η ομάδα μου. Σκηνικά ,ατμόσφαιρα και ηχητικά εφέ φοβερά και θύμιζαν πάρα πολύ την ταινία. Οι γρίφοι ήταν μέσα στο concept χωρίς να κάνει κοιλιά το δωμάτιο θέλανε λίγο σκέψη και Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι, εκτός από έναν που μας έφαγε περισσότερο χρόνο. Ο ηθοποιός ήταν για μένα έκπληξη η εμφάνιση του σαν τον κακό της σειράς με ένα jumb scare τέλειο!!! Το δωμάτιο δεν είναι τρόμου αλλά σε εχει σε μια αγωνία και αυτό μας άρεσε σαν ομάδα γιατί έτσι είναι και στην σειρά. Όποιος έχει δει stranger things να πάει άμεσα θα μείνει έκπληκτος!!
  on 6 July 2020
 • Experimentum IV

  Πηγάσου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  ginakos95 quote 2 επίσκεψη στο trapped νέο κόσμο. Πολύ ενδιαφέρον δωμάτιο με ωραιους γρίφους που θέλουν ψάξιμο παρατηρητικότητα κυρίως και συνδυαστική σκέψη κάποιες φορές. Δεν είναι εύκολο δωμάτιο μην το υποτιμήσετε. Αξίζει την επίσκεψη του εμείς ως πάρα πολύ έμπειροι εκτίμησαμε τους γρίφους και το συνιστούμε. Πολύ ευγενικό προσωπικό με όρεξη και διάθεση για συζήτηση!!
  on 5 December 2019
1 2 3 14
Close