Contact phone number:

Contact email:

gidovoskos


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 47 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  gidovoskos quote Ωραίο και ευρύχωρο δωμάτιο με πολύ ωραία σκηνικά. Αρκετά έξυπνοι γρίφοι που θέλουν σκέψη αλλά ευτυχώς σου δίνεται επαρκής χρόνος ώστε να μπορέσεις να τους λύσεις χωρίς να αγχωθείς και να τους απολαύσεις.
  on 23 March 2018
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  gidovoskos quote Έ Π Ο Σ ! Ειδικά όσοι έχουν παίξει τα δύο πρώτα silent hill στο playstation θα νιώσουν πως μπήκαν κυριολεκτικά στο παιχνίδι. Όλα τέλεια!
  on 21 March 2018
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  gidovoskos quote Η αρχή της ιστορίας, η ατμόσφαιρα, οι αρκετοί χώροι, η διακόσμηση (ένα παλιό σπίτι) και η ιστορία κάνει το... ωραίο τέλος ακόμα καλύτερο, να λες πραγματικά απέδρασα από το σπίτι των δαιμόνων. Οι γρίφοι από την άλλη δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ήταν εντάξει ώστε να κρατάνε την ροή της ιστορίας,την ανδρεναλίνη και τον φόβο από το να κάνουν κοιλιά. Ένας από τους ηθοποιούς ήταν όλα τα λεφτά. Αξίζει να πας και με το παραπάνω.
  on 19 March 2018
 • Room 201: World Of Magic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  gidovoskos quote Καλό γριφοδωμάτιο με τον ηθοποιό να δίνει μια γεύση παραπάνω. Ωαία τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα. Όμως θα ήθελα να ήταν μεγαλύτερο σε διάρκεια και πιο διαδραστικό ώστε να ζεις την ιστορία με τον μάγο και τα κόλπα του και να μην πρέπει να τρέχεις για να λύσεις το δωμάτιο.
  on 12 March 2018
 • Levitha Street

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  gidovoskos quote Το δωμάτιο για μένα είναι ένα αρκετά καλό low budget γριφοδωμάτιο. Είχε τους χώρους του με ικανοποιητική διακόσμηση, είχε και αρκετούς διάφορους ωραίους γρίφους. Δεν έχει γρίφους ενσωματωμένους με την ιστορία του δωματίου να προσφέρει ατμόσφαιρα αλλά το στήσιμο του είναι προς τα κλασικά γριφοδωμάτια εκτός απο κάποιους γρίφους. Ένα δωμάτιο δηλαδή για άτομα που θέλουν να "κάψουν" τον εγκέφαλο με σκέψη λύνοντας γρίφους.
  on 6 March 2018
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  gidovoskos quote Αρκετά καλό δωμάτιο με ωραία ιστορία να ξεδιπλώνετε στην διάρκεια του δωματίου. Λόγω των μεγάλων χώρων ήταν αγχωτικό περιμένοντας να δεις τι θα σε "κυνηγήσει" πάρα τα jumpscare σε περιορισμένο χώρο όπως σε άλλα δωμάτια. Οι γρίφοι του ήταν μέτριοι αλλά δεν χαλούσαν την εμπειρία. Γενικά καλή εμπειρία αλλά είχε και τα θεματάκια του. Θα ήθελα περισσότερη διάδραση μέσα στο ξενοδοχείο. Αν και ξεκίνησε καλά με μυστήριο, ένιωθες ότι την περιπέτεια την ξεκινούσες από περιέργεια και όχι επειδή αναγκάστηκες από κάποιον/κάτι. Περνάει σε ωραίες μεταβάσεις, με καλή διακόσμηση δωμάτια, αρκετά αγχωτική και τρομακτική ατμόσφαιρα και με ότι παραμονεύει στο σκοτάδι να το αντιμετωπίζεις με ωραίους τρόπους. Όμως το τελευταίο "act" ψιλοαπογοητεύει από χλιαρή ερμηνεία και επίσης ενδυμασίας. Αν προσθέταν κάτι το παράπανω στο πρώτο δωμάτιο από διάδραση με ηθοποιούς (ψυχολογικό τρόμο) ώστε να δένει με καλύτερο τρόπο με ότι βλέπεις στο τέλος(είτε αλλάζαν ρουχισμό κλπ) θα ήταν τέλειο. Παρόλα αυτά την επίσκεψη την αξίζει και με το παραπάνω.
  on 5 March 2018
 • The Cave

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  gidovoskos quote Ένα δωμάτιο με ικανοποιητικούς γρίφους, έχει τους χώρους του και καλούτσικη διακόσμηση. Δεν με ενθουσίασε το ότι είχε αρκετό διάβασμα αλλά ευτυχώς δεν γίνεται και κουραστικό. Σημαντικό είναι ότι βρίσκεις αρκετούς φακούς και όχι δύο το πολύ όπως αλλού. Πολύ καλή προσπάθεια στο σύνολο. Αξίζει να πας να παίξεις (ειδικά με την προσφορά) ένα καλοφτιαγμένο low budget δωμάτιο γρίφων που δίνει μια καλή ατμόσφαιρα της σπηλιάς.
  on 27 February 2018
 • Silent Hills

  Κομνηνών 18, Θεσσαλονίκη
  gidovoskos quote Πολλοί και ωραίοι χώροι, ωραίες μεταβάσεις και ωραίοι γρίφοι εκτός απο έναν ο οποίος ήταν αχρείαστα χρονοβόρος(δεν εννοώ τον τελευταίο). Ο ηθοποιός καλός αν και ο πρώτος ρόλος ήταν κάπως άχαρος αλλά αργότερα σε κερδίζει με τους υπόλοιπους ρόλους. Είχαμε πάει στις αρχές του δωματίου.
  on 26 February 2018
 • The Lost Kingdom

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  gidovoskos quote Blast from the past. 3o δωμάτιο που είχαμε πάει, ωραίοι γρίφοι, ωραία σκηνικά για τη γενιά του.
  on 26 February 2018
 • The Evil Mansion

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  gidovoskos quote Από τα πρώτα δωμάτια που είχαμε πάει. Τα σκηνικά ήταν καλούτσικα αλλά στα αρνητικά ήταν ότι εμείς είχαμε δύο φακούς για 5 άτομα και οι γρίφοι ανούσια χρονοβόροι και πολλοί για να βγουν σε 60 λεπτά.
  on 26 February 2018
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  gidovoskos quote Ένα δωμάτιο που από ένα σημείο και μετά ξεχνιέσαι ότι παίζεις αλλά είσαι στην ταινία. Καταπληκτικά σκηνικά, καλή διακόσμηση, φωτισμός, ηχητικά και ωραίος ο κλόουν,ο οποίος δένει ωραία με την ατμόσφαιρα ώστε να σε παρασύρει στο κόσμο του. 'Ομως επειδή το δωμάτιο είναι περισσότερο γρίφων και όχι εύκολων, η αρχή μπορεί να αποθαρρύνει τις ομάδες. Ειδικά οι αρχάριες θα τα βρούνε σκούρα. Όχι όμως πως αν προχωρήσουν δεν θα το ευχαριστηθούν. Αν βγεις είναι μια δυνατή εμπειρία επειδή οι γρίφοι γεμίζουν τον χρόνο όμως η δυσκολία του μπορεί να κάνει κοιλιά στην ροή. Θα έφτανε την τελειότητα για μένα εάν κατεβάζαν την δυσκολία των γρίφων ,έβαζαν κάποιους παραπάνω και παραπάνω διάδραση με τον ηθοποιό. Εν κατακλείδι... αξίζει να πας! ΥΓ. Όταν βγήκαμε με χτύπησε απότομα η επιστροφή στην "πραγματικότητα" και σκέφτομουν πως, όταν βγαίνεις από το δωμάτιο να έχει κάποια υποτυπώδη σκηνικά ώστε να επανέλθεις πιο ομαλά. Τόσο ωραίο είναι!!!
  on 25 February 2018
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  gidovoskos quote Δωμάτιο που από την θεματολογία του ξεχωρίζει. Ωραία σκηνικά που σε βάζουν στο κλίμα, με το δεύτερο δωμάτιο να είναι φοβερό. Οι γρίφοι (θέλει αρκετή παρατηρητικότητα το δωμάτιο) ενσωματωμένοι όμορφα στο δωμάτιο. Μία καλή ισορροπία γρίφων - ατμόσφαιρας επί το πλείστον και όσο πας προς το τέλος και δύο, τρεις δόσεις δράσης- αγωνίας. Θα το πρότεινα σε μέτριες προς έμπειρες ομάδες για την "απόδραση". Όχι ότι οι άπειρες ομάδες δεν θα ευχαριστηθούν την εμπειρία. Αν και παλαιό δωμάτιο, στέκεται επάξια, αξίζει σίγουρα την επίσκεψη και θα το ευχαριστηθείτε. Ειδικά αν δεν έχετε παίξει με ναό. ΥΓ. Το δωμάτιο σαν ροή είναι μια χαρά από μόνο του. Δεν θα πρότεινα την πολύ δύσκολη έκδοση.
  on 18 February 2018
1 2 3 4
Close