Contact phone number:

Contact email:

gidovoskos


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 44 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  gidovoskos quote Ωραίο και ευρύχωρο δωμάτιο με πολύ ωραία σκηνικά. Αρκετά έξυπνοι γρίφοι που θέλουν σκέψη αλλά ευτυχώς σου δίνεται επαρκής χρόνος ώστε να μπορέσεις να τους λύσεις χωρίς να αγχωθείς και να τους απολαύσεις.
  on 23 March 2018
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  gidovoskos quote Έ Π Ο Σ ! Ειδικά όσοι έχουν παίξει τα δύο πρώτα silent hill στο playstation θα νιώσουν πως μπήκαν κυριολεκτικά στο παιχνίδι. Όλα τέλεια!
  on 21 March 2018
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  gidovoskos quote Η αρχή της ιστορίας, η ατμόσφαιρα, οι αρκετοί χώροι, η διακόσμηση (ένα παλιό σπίτι) και η ιστορία κάνει το... ωραίο τέλος ακόμα καλύτερο, να λες πραγματικά απέδρασα από το σπίτι των δαιμόνων. Οι γρίφοι από την άλλη δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ήταν εντάξει ώστε να κρατάνε την ροή της ιστορίας,την ανδρεναλίνη και τον φόβο από το να κάνουν κοιλιά. Ένας από τους ηθοποιούς ήταν όλα τα λεφτά. Αξίζει να πας και με το παραπάνω.
  on 19 March 2018
 • Room 201: World Of Magic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  gidovoskos quote Καλό γριφοδωμάτιο με τον ηθοποιό να δίνει μια γεύση παραπάνω. Ωαία τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα. Όμως θα ήθελα να ήταν μεγαλύτερο σε διάρκεια και πιο διαδραστικό ώστε να ζεις την ιστορία με τον μάγο και τα κόλπα του και να μην πρέπει να τρέχεις για να λύσεις το δωμάτιο.
  on 12 March 2018
 • Levitha Street

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  gidovoskos quote Το δωμάτιο για μένα είναι ένα αρκετά καλό low budget γριφοδωμάτιο. Είχε τους χώρους του με ικανοποιητική διακόσμηση, είχε και αρκετούς διάφορους ωραίους γρίφους. Δεν έχει γρίφους ενσωματωμένους με την ιστορία του δωματίου να προσφέρει ατμόσφαιρα αλλά το στήσιμο του είναι προς τα κλασικά γριφοδωμάτια εκτός απο κάποιους γρίφους. Ένα δωμάτιο δηλαδή για άτομα που θέλουν να "κάψουν" τον εγκέφαλο με σκέψη λύνοντας γρίφους.
  on 6 March 2018
 • The Cave

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  gidovoskos quote Ένα δωμάτιο με ικανοποιητικούς γρίφους, έχει τους χώρους του και καλούτσικη διακόσμηση. Δεν με ενθουσίασε το ότι είχε αρκετό διάβασμα αλλά ευτυχώς δεν γίνεται και κουραστικό. Σημαντικό είναι ότι βρίσκεις αρκετούς φακούς και όχι δύο το πολύ όπως αλλού. Πολύ καλή προσπάθεια στο σύνολο. Αξίζει να πας να παίξεις (ειδικά με την προσφορά) ένα καλοφτιαγμένο low budget δωμάτιο γρίφων που δίνει μια καλή ατμόσφαιρα της σπηλιάς.
  on 27 February 2018
 • The Evil Mansion

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  gidovoskos quote Από τα πρώτα δωμάτια που είχαμε πάει. Τα σκηνικά ήταν καλούτσικα αλλά στα αρνητικά ήταν ότι εμείς είχαμε δύο φακούς για 5 άτομα και οι γρίφοι ανούσια χρονοβόροι και πολλοί για να βγουν σε 60 λεπτά.
  on 26 February 2018
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  gidovoskos quote Ένα δωμάτιο που από ένα σημείο και μετά ξεχνιέσαι ότι παίζεις αλλά είσαι στην ταινία. Καταπληκτικά σκηνικά, καλή διακόσμηση, φωτισμός, ηχητικά και ωραίος ο κλόουν,ο οποίος δένει ωραία με την ατμόσφαιρα ώστε να σε παρασύρει στο κόσμο του. 'Ομως επειδή το δωμάτιο είναι περισσότερο γρίφων και όχι εύκολων, η αρχή μπορεί να αποθαρρύνει τις ομάδες. Ειδικά οι αρχάριες θα τα βρούνε σκούρα. Όχι όμως πως αν προχωρήσουν δεν θα το ευχαριστηθούν. Αν βγεις είναι μια δυνατή εμπειρία επειδή οι γρίφοι γεμίζουν τον χρόνο όμως η δυσκολία του μπορεί να κάνει κοιλιά στην ροή. Θα έφτανε την τελειότητα για μένα εάν κατεβάζαν την δυσκολία των γρίφων ,έβαζαν κάποιους παραπάνω και παραπάνω διάδραση με τον ηθοποιό. Εν κατακλείδι... αξίζει να πας! ΥΓ. Όταν βγήκαμε με χτύπησε απότομα η επιστροφή στην "πραγματικότητα" και σκέφτομουν πως, όταν βγαίνεις από το δωμάτιο να έχει κάποια υποτυπώδη σκηνικά ώστε να επανέλθεις πιο ομαλά. Τόσο ωραίο είναι!!!
  on 25 February 2018
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  gidovoskos quote Δωμάτιο που από την θεματολογία του ξεχωρίζει. Ωραία σκηνικά που σε βάζουν στο κλίμα, με το δεύτερο δωμάτιο να είναι φοβερό. Οι γρίφοι (θέλει αρκετή παρατηρητικότητα το δωμάτιο) ενσωματωμένοι όμορφα στο δωμάτιο. Μία καλή ισορροπία γρίφων - ατμόσφαιρας επί το πλείστον και όσο πας προς το τέλος και δύο, τρεις δόσεις δράσης- αγωνίας. Θα το πρότεινα σε μέτριες προς έμπειρες ομάδες για την "απόδραση". Όχι ότι οι άπειρες ομάδες δεν θα ευχαριστηθούν την εμπειρία. Αν και παλαιό δωμάτιο, στέκεται επάξια, αξίζει σίγουρα την επίσκεψη και θα το ευχαριστηθείτε. Ειδικά αν δεν έχετε παίξει με ναό. ΥΓ. Το δωμάτιο σαν ροή είναι μια χαρά από μόνο του. Δεν θα πρότεινα την πολύ δύσκολη έκδοση.
  on 18 February 2018
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  gidovoskos quote Τι να πρωτοπώ για αυτό το δωμάτιο; Καταπληκτικά σκηνικά, φοβερή ατμόσφαιρα, διαφορετικοί ρόλοι, καλοί γρίφοι ενσωματωμένοι στην ιστορία (αυτοματισμοί πολλοί), ωραίες ιδέες για να προχωρήσει το σενάριο, φοβερή ηθοποιός και απρόσμενος τρόπος βοήθειας. Το καλύτερο είναι πως σε απορροφά το παιχνίδι, χάνεις την αίσθηση του χρόνου,"χορταίνεις" και νιώθεις ότι έχεις παίξει παράπανω από 60 λεπτά παιχνιδιού. Ελαφρά αρνητικό, που δεν επηρρεάζει καν την εμπειρία, ήταν ότι κάποιοι γρίφοι δεν κολλούσαν τόσο ώστε να βρεις την αρχική λογική τους (βέβαια με ωραίες καθοδηγήσεις δεν έχεις πρόβλημα) και κάποιοι αυτοματισμοί που δεν ένιωθες πως λειτουργούσαν αμέσως (έπρεπε να σε δει ο GM για να τον ενεργοποιήσει υποθέτω). Παρόλα αυτά είναι ένα παιχνίδι που θα το καταευχαριστηθείς και με το παραπάνω.
  on 16 February 2018
 • The Evil Nanny

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  gidovoskos quote Παίξαμε την απλή έκδοση και όχι το marathon. Σκηνικά προσεγμένα και σε βάζουν στην διάθεση του δωματίου. Στην αρχή βέβαια που θέλεις να παίξεις και εσύ γιατί μετά γίνονται αδιάφορα ως προς την ατμόσφαιρα. Όμως αυτό γίνεται διότι μόλις ξεκινήσουν οι γρίφοι, το μυαλό σου δουλεύει πάνω σε αυτούς αγνοώντας το περιβάλλον με την καλή έννοια. 'Αλλωστε είναι γριφοδωμάτιο και μάλιστα από τα καλά και δυνατά. Αν το παίξεις τώρα σίγουρα θα έχεις ξαναδεί τους γρίφους του αλλά έχει τόσους πολλούς γρίφους, με ποικιλία (παρατηρητικότητας, συνδυαστικούς, ψάξιμο,patterns κλπ) και είναι ωραία στημένοι με αποτέλεσμα να σου αφήνουν μια αίσθηση ικανοποιήσης στο τέλος, πως "γέμισες". Ξεκινάει χαλαρά και δυναμώνει όλο όσο πλησιάζεις προς το τέλος, για αυτό παρότι θα σου φανεί χαριτωμένο στην αρχή, πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου. Ίσως λίγο αρνητικό πως σε κάποια σημεία γίνεται ελαφρά χαοτικό ως προς το που θα συνεχίσεις(ποιόν γρίφο να πιάσεις) αλλά σε καμία περίπτωση δεν χαλάει την εμπειρία. Την απλή version (60 λεπτά) που είναι και η δύσκολη, την προτείνω σε έμπειρες ομάδες ή σε μέτριας εμπειρίας ομάδες(οι οποίες θέλουν να τεστάρουν τον εαυτό τους). Για πιο χαλαρούς παίχτες θα πρότεινα το marathon version.
  on 15 February 2018
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  gidovoskos quote Ωραίο, ατμοσφαιρικό δωμάτιο όμως κάτι λείπει... Αν και τα δευτερεύοντα στοιχεία είναι φοβερά (ηχητικά και μερικά οπτικά εφέ, μικρά jumpscares και διάφορες εκπληξούλες), όταν τελειώσεις νιώθεις πως η βάση/σκελετός του δωματίου είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Γρίφοι αν και καλοί για το είδος του δωματίου, υπερβολικά λίγοι. Επίσης ένας γρίφος υπερβολικά περίπλοκος,χρονοβόρος αλλά και ως είδος που δεν κολλούσε καθόλου με το δωμάτιο και χαλούσε την ροή. Η ιστορία δεν ένιωθες ότι εξελίσσεται. Με λίγους γρίφους παραπάνω, μια καλύτερη "διήγηση" της ιστορίας από το σενάριο ή... κάποιες προσθήκες στο κύριο μέρος του δωματίου τέλος πάντων, θα ανέβαινε κατακόρυφα. Πολύ καλό για ομάδες που τρομάζουν ή ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν τα δωμάτια τρόμου αλλά αδιάφορο για ομάδες που δεν τρομάζουν ή γριφάκηδες (αν και ξεκινάει καλά, καταντάει αδιάφορο από τη μέση και μετά). ΥΓ. Βέβαια ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά σε αυτή την κατηγορία και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί, απλά ακολουθεί.
  on 14 February 2018
1 2 3 4
Close