Contact phone number:

Contact email:

geronti


 • Lvl 2 - Excited
 • 6 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Trapped Shadows

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  geronti quote Απολαυστικότατο τρομοδωμάτιο! Αξίζει την βόλτα μέχρι την Πετρούπολη. Μπαίνεις αεράτος και βγαίνεις ιδρωμένος αλλά έχοντας περάσει ένα εξαιρετικό 90λεπτο με αγωνία, γέλιο, τρέξιμο, υποδειγματικά jumpscares, και ωραίους γρίφους για τα δεδομένα της πίεσης και του άγχους. Το καλύτερο όλων οι ηθοποιοί και η ομάδα που το τρέχει, είναι τόσο φιλικοί και με θετική διάθεση που φεύγεις πλήρως ευχαριστημένος από την συνολική εμπειρία. Με το καλό να ανοίξετε και τα επόμενα δωμάτια!
  on 17 March 2019
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  geronti quote Επικό δωμάτιο. Μάλλον επική ταινία, αυτό που ζήσαμε δεν είναι "δωμάτιο", είναι κάτι άλλο, πρέπει να είναι η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία "escape" στην Ελλάδα (ίσως και στην Ευρώπη?). Μην το σκέφτεστε. Πηγαίνετε να το ζήσετε. Στα 40κάτι δωμάτια που έχω παίξει πρέπει να είναι το #2 αγαπημένο μου όλων των εποχών -- το #1 αγαπημένο παραμένει το Σανατόριο για υποκειμενικούς λόγους προτίμησης ύφους και στυλ, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ως παραγωγή το Requiem είναι απλά αξεπέραστο. Μην το χάσετε!!
  on 3 November 2018
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  geronti quote Ένα διασκεδαστικό δωμάτιο παρόλο που το θέμα του είναι ο φόβος και τρόμος! Χώροι πολλοί, ροή καλή, ηθοποιός μέσα στο ρόλο, game master σωστός, ατμόσφαιρα ταινίας, και πάνω από όλα, βγαίνεις από το δωμάτιο ικανοποιημένος (και γελάς βλέποντας τους ανυποψίαστους που περιμένουν να μπουν - χε χε). Οι γρίφοι είναι σχετικά λίγοι και μάλλον απλοί, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς στο συγκεκριμένο δωμάτιο που δεν έχεις καμία στιγμή ηρεμίας για να κάτσεις να σκεφτείς και να λύσεις περίπλοκα πράγματα. Το ευχαριστηθήκαμε!
  on 3 November 2018
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  geronti quote Καλή προσπάθεια όταν ξεκίνησε αλλά πλέον ως δωμάτιο δείχνει πια την ηλικία του σε σχέση με την αγορά. Οι χώροι είναι συγκριτικά μικροί, όχι μόνο σε εμβαδό αλλά κυρίως σε δρώμενα. Οι γρίφοι είναι υπερβολικά λίγοι και η μεγάλη ανομοιογένεια που έχουν ως προς το επίπεδο δυσκολίας τους δυσκολεύει το να αποκτήσει το δωμάτιο καλή "ροή" και να βάλει τους παίχτες μέσα στο αφήγημα του. Υπάρχει και ένας γρίφος που είναι μάλλον άκυρος, και σε επίπεδο δυσκολίας αλλά και σε σχέση με το story του δωματίου ως ένας χώρος "πρώην ορφανοτροφείου" και δεν βοηθάει να φτιαχτεί καλή ατμόσφαιρα. Οι φθορές σε επίπεδο υλικών και μηχανισμών θα μπορούσαν να είναι μέχρι ενός βαθμού αποδεκτές αν ήταν μόνο σε επίπεδο αισθητικής, αλλά μερικές είναι σε επίπεδο λειτουργικότητας κάτι που μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό στην ομάδα και να μην σε αφήσει να ευχαριστηθείς το παιχνίδι. Σε αντίθεση με την αίσθηση που σου αφήνει το δωμάτιο, τα παιδιά που το λειτουργούν και ειδικά ο Gamemaster, σου φτιάχνουν τη διάθεση με το χαμόγελο και την ευχάριστη παρουσία τους. Ίσως είναι καιρός να αποσυρθεί το εν λόγω δωμάτιο ή αν μη τι άλλο να γίνει μια καλή ανακαίνιση ώστε να αποκτήσει νέο αέρα και νέο κοινό.
  on 2 October 2018
 • The Sanatorium (Day)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  geronti quote Καταρχάς να δηλώσω φανατικός του Lockhill. Μου αρέσει τόσο πολύ η ατμόσφαιρα του "χωριού" που έχουν φτιάξει, που θέλω να πηγαίνω ακόμα και για να κυκλοφορώ στους διαδρόμους, μπας και πετύχω καμιά Agatha ή καμιά ψυχώνοσοκόμα να περιπλανιέται. Παίξαμε πρώτα το Sanatorium Night όπου μας έφυγε το κλαπέτο. Κυριολεκτικά πονάγανε οι μύες στο σώμα μου για 1-2 μέρες μετά από την ένταση. Το Sanatorium Day το παίξαμε μετά και... μας άρεσε τόσο πολύ που ξαναπήγαμε 2η φορά μια εβδομάδα μετά για να το ευχαριστηθούμε με την ησυχία μας. Ακούγεται αστείο αλλά ο τρόμος και τα ψυχολογικά τραύματα ήταν τόσο έντονα από το Night που την πρώτη φορά που παίξαμε το Day ήμασταν τρομοκρατημένοι γιατί περιμέναμε όλη την ώρα να πεταχτεί κάτι από κάθε γωνιά παρόλο που όπως το site λέει ότι "λιγότερα πλάσματα κυκλοφορούνε ελεύθερα την ημέρα...". Ήμασταν και μόνο 2 στο day την πρώτη φορά, και ο ψυχολογικός τρόμος όταν είσαι λίγα άτομα στην παρέα (δεν τολμώ να σκεφτώ να πάει κάποιος μόνος του) είναι πολύ εντονότερος από το να είσαι μεγαλύτερη ομάδα. Τη δεύτερη φορά πήγαμε 4 και αυτή τη φορά παίξαμε πολύ πιο ήρεμα και επιτέλους καταφέραμε να περάσουμε όλους τους γρίφους (ναι, το Sanatorium έχει ΠΟΛΛΟΥΣ γρίφους). Ακόμα και τότε όμως, η creepίλα αυτού του μέρους είναι τέτοια που είσαι σε κάποια μόνιμη ανησυχία. Δεν υπάρχει η ατμόσφαιρα, είναι εξωπραγματική. Το δωμάτιο στην Day εκδοχή είναι για εμένα το #1 δωμάτιο ατμόσφαιρας, λογικής και γρίφων στην Ελλάδα. Αν είστε adrenaline-junkies οκ το Night έχει καρδιακές ανακοπές, αλλά για να εκτιμήσεις πραγματικά τις λεπτομέρειες και την επιμέλεια που έχουν βάλει οι δημιουργοί στο δωμάτιο, πρέπει απαραίτητα να παίξετε το Day. Η μόνη μελαγχολία είναι ότι μάλλον δεν θα το ξεπεράσει τίποτα, ούτε καν το επόμενο δωμάτιο του Lockhill. Απλά ανεπανάληπτο.
  on 2 June 2018
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  geronti quote Έχω να πω ότι έφτιαξα λογαριασμό μόνο και μόνο για να μπορέσω να σχολιάσω το συγκεκριμένο δωμάτιο. Έχω παίξει γύρω στα 30+ δωμάτια, και τα πρώτα 2 δωμάτια του lockhill ήταν σίγουρα στο Top-5 μου. Το Sanatorium όμως το απογείωσε. Ξέφυγε τελείως ως σύλληψη, σχεδιασμό, παραγωγή και εκτέλεση. Αποτελεί από μόνο του εμπειρία, σε βαθμό που νομίζεις ότι συμμετείχες στο γύρισμα κάποιας εκπληκτικής ταινίας τρόμου, με μοναδική ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία, ηθοποιούς, σενάριο, όλα. Από την στιγμή που μπαίνεις (ανεπανάληπτη είσοδος) μέχρι τη στιγμή που βγαίνεις (ανεπανάληπτη έξοδος), κινείσαι στα όρια του πραγματικού και του ονείρου (εφιάλτη μάλλον), από το οποίο όμως δεν θες να ξυπνήσεις. Είναι σαν μη γραμμικό video game τρόμου στο οποίο ως κεντρικός χαρακτήρας έχεις πλήρη έλεγχο και ελευθερία να πας όπου θες αλλά με την συνεχή πίεση του χρόνου και των τεράτων που παραμονεύουν στην ομίχλη, σε γωνίες, σε σκοτεινά σημεία, παντού. Ήμασταν ομάδα 4 ατόμων, και το καταευχαριστηθήκαμε όλοι. Θα ξαναπάμε προφανώς για να παίξουμε το Day, και σκέφτομαι μέχρι που να πάω και μόνος μου να παίξω το Night+Day μαζί. Δεν έχω άλλα λόγια. Lockhill είστε θεοί.
  on 26 March 2018
Close