Contact phone number:

Contact email:

geremes


 • Lvl 4 - Devoted
 • 21 κριτικές
 • 18 Δωμάτια στο Wishlist
 • Route 666

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  geremes quote Μιας και πήγαμε και στο mansion θεωρώ το συγκεκριμένο δωμάτιο κατώτατο από το άλλο. Σαν μέγεθος παραμένει μικρό αλλά με φουλ αξιοποίηση των τετραγωνικών του. Έχει ένα υποτυπώδες στόρι που σε καλεί να εξερευνήσεις. Θεωρώ ότι το δωμάτιο θέλει περισσότερο χρόνο από αυτό που σου δίνουν για να το λύσεις. Οι βοήθειες στο τέλος ήταν τύπου "πατήστε αυτό και αυτό για να πάτε στο επόμενο" καθώς δεν είχαμε πολύ χρόνο αλλά ήταν τελείως anti-climatic. Δεν το λες κακό δωμάτιο, αρκετά ενδιαφέρον αλλά σίγουρα όχι αξιομνημόνευτο.
  on 12 May 2019
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  geremes quote Το δωμάτιο αυτό δεν είναι τρόμου αλλά ατμοσφαιρικό. Είναι μάλλον ένα μικρό δωμάτιο αλλά έχουν αξιοποιήσει τους χώρους στο έπακρο. Έχει και ένα story το οποίο όμως το έχω ξανασυναντήσει αρκετά πια σε τέτοιου είδους δωμάτια. Οι γρίφοι του είναι αρκετά καλοί σε κρατάνε σε εγρήγορση. Στα θετικά είναι και η χαμηλή τιμή. Μην πάτε όμως πολλά άτομα. Το παιδί στην υποδοχή είναι αρκετά ευχάριστο και με διάθεση για κουβέντα.
  on 12 May 2019
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  geremes quote Καταρχήν να τονίσω ότι το παιδί της υποδοχής ήταν από τις πιο ωραίες σε δωμάτια που έχω πάει. Αυτό γιατί πολύ απλά δεν ήταν μόνο ότι είχε καλή διάθεση, αλλά δεν ήταν στημένος ούτε μαρκετίστικος. Ένιωθα ότι μίλαγα σε κάποιον που τον ήξερα. Όσο αφορά το δωμάτιο τώρα, στην αρχή μου έδωσε την αίσθηση ότι θα ναι αρκετά κλασικό γριφοδωμάτιο αλλά έκανα μεγάλο λάθος. Είναι πολύ προσεγμένο με κάποιους πολύ δυνατούς γρίφους και το 2ο μέρος του με ενθουσίασε στην κυριολεξία. Κατάφερα να νιώσω ότι όντως ήμουν σε κάποιο σχέδιο απόδρασης. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
  on 12 May 2019
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  geremes quote Ωραία αρχή μπαίνεις αμέσως στο κλίμα και καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχει ένα δωμάτιο το οποίο μπορώ να πω ότι ήταν από τα πιο εντυπωσιακά που έχω δει. Υπάρχει ο σχετικός τρόμος ο οποίος όμως τον συνηθίσεις από ένα σημείο και μετά. Ένας μουσικός γρίφος μας παίδεψε πάρα πολύ καθώς δεν είχε καλή ακουστική. Μιας και είχαμε πάει στις αρχές θεωρώ ότι τώρα μπορεί να το έχουν διορθώσει. Οι Ηθοποιοί καλοί αλλά το στόρυ δεν με ενθουσίασε όπως το αρχικό. Σε ένα δωμάτιο θέλει λίγο προσοχή καθώς υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος τραυματισμού. Εγώ χτύπησα το κεφάλι μου αλλά ευτυχώς δεν ήταν τίποτα. Τα παιδιά στο τέλος είχανε όρεξη για κουβέντα και αυτό ήταν σημαντικό. Μου άρεσε πολύ και η έξοδος.
  on 13 January 2019
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  geremes quote Καταρχήν να επισημάνω ότι είχα πάρει 2 πολύ νεαρά παιδιά σε ηλικία γιατί νόμιζα ότι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Το δωμάτιο όμως μου φάνηκε δύσκολο αρκετά. Βέβαια άφηνα τα παιδιά να παίζουν περισσότερο για να το ευχαριστηθούν κ όταν κολλούσαν τότε βοηθούσα κ εγώ. Όσο για το δωμάτιο, πιστό στα σκηνικά του αρκετά καλά αλλά δυστυχώς βγάλαμε το μισό. Κολλήσαμε πολύ άσχημα σε ένα γρίφο που μέχρι κ αυτή την στιγμή δεν κατάλαβα πως έβλεπες αυτό που έπρεπε να δεις. Οι βοήθειες ερχόντουσαν με πρωτότυπο τρόπο και ωραία τα ηχητικά εφέ. Ο Gamemaster μας άφησε παρόλα αυτά να δούμε όλο το δωμάτιο κ αυτό το συγκαταλέγω στα θετικά. Ωραία έκπληξη λίγο πριν την έξοδο μας έκανε και γελάσαμε. Κάτι αρνητικό ήταν ότι δεν λειτουργούσε το pos του, αλλά δεν είχε ούτε να μας δώσει τα ρέστα. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να ήταν προετοιμασμένοι. Γενικά πολύ ευχάριστη εμπειρία.
  on 13 January 2019
 • Contagion

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  geremes quote Καταρχήν να πω πως ωραία σκηνικά. Δεν μου άρεσε όμως η αρχή καθώς ψάχναμε να βρούμε με τι πρέπει να ασχοληθούμε πρώτα χωρίς να έχουμε κανένα hint. Η συνέχεια ήταν καλύτερη κ αποκάλυψε ένα άκρως old school γραμμικό δωμάτιο. Ο τελευταίος όμως γρίφος δεν μου άρεσε καθόλου. Ούτε καν σαν ιδέα πανικού. Μου φάνηκε περισσότερο ότι ξεμείναμε από ιδέες σας βάλουμε αυτόν. Ενδιαφέρον τα gadget πάντως.
  on 13 January 2019
 • Pneumattic II : The Sequel

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  geremes quote Η αρχή είναι από τις πιο δυνατές που έχω ζήσει σε δωμάτιο. Πραγματικά πανέξυπνη. Όμως το δωμάτιο αν και καλό έχει για μένα κάποια αρνητικά. Το interactive κομμάτι του δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα και η ιστορία του δεν την βρήκα τόσο καλή όσο το πρώτο μέρος. Οι χώροι παραμένουν μικροί ενώ οι γρίφοι θα καταφέρουν να σας κρατήσουν το ενδιαφέρον σας. Η ατμόσφαιρα παραμένει καλή αλλά νομίζω ότι το πρώτο μέρος ήταν καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Γενικά συνιστάται αν έχετε πάει στο πρώτο.
  on 8 November 2018
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  geremes quote Ενδιαφέρον γραμμικό δωμάτιο αλλά όχι για μεγάλες ομάδες. Νομίζω 3-4 άτομα μάξιμουμ είναι καλά λόγω μικρών χώρων.. Έχει καλή ατμόσφαιρα και κάποια jump scares. Όσο προχωράει τόσο ενδιαφέρον γίνεται και από άποψη ατμόσφαιρας. Γενικά συνιστάται.
  on 8 November 2018
 • Phantazma

  Ομήρου 24-26,Νέα Σμύρνη
  geremes quote Δεν ήταν το καλύτερο δωμάτιο που έχω πάει. Ενώ έχει μια ατμόσφαιρα αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν η συνοχή των γρίφων. Συνήθως ο ηθοποιός ο οποίος υπάρχει μόνο κ μόνο να παρέχει κάποια βοήθεια, μας έλεγε "κάτι άλλαξε στο δωμάτιο", όταν λύναμε σωστά έναν γρίφο. Ήμασταν 5 άτομα και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε κάθε φορά που το έλεγε τι εννοούσε με αποτέλεσμα να ψάχνουμε από την αρχή όλο το δωμάτιο και να μη βγάζουμε άκρη. Συνήθως σε άλλα δωμάτια όταν βρίσκαμε ένα κλειδί ή κωδικό ξέραμε που πάει. Εδώ δεν ήξερες ποιο θα ήταν το επόμενο σου βήμα. Νομίζω ότι είναι παλιομοδίτικο και δεν ανταγωνίζεται πια επάξια άλλα του είδους του. Έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του. Ο πιο ωραίος γρίφος ήταν αυτός με τα κεριά. Δεν είναι ότι δεν περάσαμε καλά αλλά είναι ένα δωμάτιο που εύκολα ξεχνάς αφού τελειώσεις μαζί του.
  on 26 December 2017
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  geremes quote Υπερπαραγωγή. Από την στιγμή που μπαίνεις μέσα νιώθεις ότι είσαι σε άλλο μέρος. Ο GM ψαρωτικός και μέσα στο θέμα του δωματίου. Οι ηθοποιοί καταπληκτικοί. Τα σκηνικά δεν υπάρχουν. Τώρα από άποψη γρίφων, πρέπει να δώσετε προσοχή στην ιστορία, αλλιώς δεν βλέπω να τα καταφέρνετε. Εμείς δυστυχώς δεν ήμασταν σε καλή μέρα αυτή την φορά. Στα πολύ θετικά η τιμή του. Ανυπομονούμε για το voodoo shop.
  on 15 July 2017
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  geremes quote Ωραία αρχή και ωραίοι χώροι δωματίου. Οι περισσότεροι γρίφοι έβγαζαν νόημα. Προτείνεται σε αρχάριες, μάλλον, ομάδες και σε ομάδες που το έχουν στο να συνεργάζονται καλά μεταξύ τους. Υπάρχουν κάποιες πρωτότυπες ιδέες μέσα στο δωμάτιο αλλά και κάποιες που μου θύμισαν άλλα δωμάτια. Προτείνεται ανεπιφύλακτα αλλά δεν το θεωρώ και από τα καλύτερα που έχω πάει. Επίσης κάτι για την εταιρία. Η υποδοχή άλλη μια φορά μου φάνηκε λίγο αδιάφορη. Ήταν ναι μεν ευγενικοί αλλά πολύ τυπικοί. Θα ήθελα να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον στις εμπειρίες των ομάδων για το πως τα περάσανε.
  on 1 July 2017
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  geremes quote Τι να πει κανείς γι αυτό το αριστούργημα? ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και άνετα ένα από τα 3 καλύτερα δωμάτια που έχω πάει μέχρι στιγμής. Αν και 3ώρο δεν μας κούρασε καθόλου. Ο τελευταίος γρίφος μας παίδεψε πάρα πολύ και μας στέρησε την νίκη. Έτσι ένιωσα και λίγο θυμό με την έκβαση της υπόθεσης αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Η gamemaster ΦΟΒΕΡΗ. Πόσο ανυπομονώ για το επόμενο τους δωμάτιο. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
  on 1 July 2017
1 2
Close