Contact phone number:

Contact email:

garbage


 • Lvl 5 - Addict
 • 30 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Pneumattic II : The Sequel

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  garbage quote Να 'ταν που ήμασταν πολλοί και χάθηκε η μαγεία; Να 'ταν που πολλούς από τους γρίφους τους είχαμε ξαναδεί και μερικοί ήταν λίγο άσχετοι με το θέμα; Ή μήπως ήταν που δεν έχουμε πάει στο prequel και δεν είχαμε μπει τόσο στο νόημα της ιστορίας; Δεν ξέρω τι στράβωσε πραγματικά, αλλά μας άφησε μέτρια εντύπωση η όλη εμπειρία. Αρχικά, πριν ξεκινήσουμε το δωμάτιο μας δώθηκαν υπερβολικά πολλές κατ' εμέ οδηγίες. Δεν με έχει ξανακουράσει τόσο εισαγωγή σε escape - βασικά παίζει να ήταν η μόνη φορά που με κούρασε καν εισαγωγή. Του ματς ινφορμέσιο, δεν θυμόμουν ούτε τους μισούς από τους κανόνες και τις συνθήκες όταν μπήκα μέσα και ειδικά κάποιος συγκεκριμένος κανόνας-παιχνίδι μου φάνηκε παντελώς ανούσιος. Ως προς το δωμάτιο θα χαρακτήριζα τον τρόπο που ήθελε να μας τρομάξει περισσότερο κωμικό παρά ανατριχιαστικό, ίσως ήταν επειδή έλειπε αρκετά η ατμόσφαιρα. Γρίφοι μέτριοι, αρκετοί και μερικοί χιλιοπαιγμένοι. Σκηνικά λιτά και ολίγον τι - δεν θα πω φτηνιάρικα - φτηνούτσικα... Το προσωπικό ευγενικό και με χιούμορ, αλλά δεν σώθηκε η κατάσταση. Ίσως επιστεφτούμε το Νο 1 γιατί ακούσαμε πως ήταν καλύτερο, αλλά λίγο δύσκολο μετά από την απογοήτευση με το Νο 2...
  on 7 May 2018
 • Picasso Addiction

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  garbage quote Παίξαμε μετά από καιρό και πάλι καλά δεν μας απογοήτευσε αυτό το δωμάτιο: η δυσκολία και ποικιλία γρίφων ήταν ό,τι έπρεπε. Μου φάνηκε πιο εύκολο από το Edison VS Tesla, οπότε όσοι θέλουν να κάνουν btb ας προσπαθήσουν αυτό πρώτα. Καλή και απλή διακόσμηση, αρκετοί γρίφοι (που μου φάνηκαν όμως κομματάκι τετριμμένοι) και αυτοματισμοί, γενικά ένα χορταστικό και όχι τρομερά δύσκολο δωμάτιο. Το μόνο κακό: καμία από τις 2 φορές που επισκεφτήκαμε τα κατά τα άλλα αξιόλογα δωμάτια της εταιρίας δεν κόπηκε απόδειξη.
  on 23 April 2018
 • Room 203: Grim Reaper

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  garbage quote Μεγάλη αφασία ο Χάρος. Δεν το βρήκαμε τρομακτικό (ακόμα και ο πιο φοβιτσιάρης το συνήθισε μετά από κάποιο σημείο) - σε μερικές περιπτώσεις απλά σε ξάφνιαζε. Ωραίοι χώροι και γρίφοι, το μόνο αρνητικό (αλλά ξεκάθαρα για μένα μόνο) ήταν ο πολύς καπνός, μου έχει ξανασυμβεί και σε άλλο δωμάτιο, μετά με έπιασε πονοκέφαλος από την προσπάθεια να δω. Δεν ξέρω γιατί, αν και μας άρεσε πολύ και δεν βρήκαμε κάποιο άλλο ψεγάδι, δεν έγινε αγαπημένο. Να πάτε όμως, είναι χορταστικό και πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο. Η υποδοχή και το ξεπροβόδισμα όπως πάντα τέλεια!
  on 10 January 2018
 • Edison VS Tesla

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  garbage quote Μας άρεσαν όλα - από το χώρο υποδοχής ήδη ήταν τα πάντα προσεγμένα. Το δωμάτιο γραμμικό, με ωραίους και πρωτότυπους γρίφους και αυτοματισμούς που έχουν φτιάξει εξολοκλήρου τα παιδιά που το έχουν, χίλια μπράβο πραγματικά. Στην αρχή σκαλώνεις φουλ και όντως χρειαστήκαμε χρόνο να εγκλιματιστούμε, αλλά στην πορεία μπήκαμε πολύ στο νόημα και το ευχαριστηθήκαμε απόλυτα. Ο τύπος που μας 'ξενάγησε' πλήρως κατατοπιστικός, μας εξήγησε πολύ καλά το δωμάτιο αλλά και την ιστορία πίσω από αυτό. Μεγάλο φάουλ στο τέλος και αφού είχαμε συζητήσει τόσο ωραία: no receipt :(
  on 14 December 2017
 • Whisper of Shadows

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  garbage quote Ωραίοι χώροι, μεγάλοι και πολλοί (αν και ένας άσχετος με τους υπόλοιπους), ωραία ατμόσφαιρα και πρωτότυπη η "δραστηριότητα" της ηθοποιού στην αρχή. Μου φάνηκε πολύ εύκολο όμως και σε αυτό πιστεύω συνέβαλαν λίγο και οι μερικές φορές βιαστικές υποδείξεις που μας έκανε η ηθοποιός (και δεν μπορώ να καταλάβω τη βιασύνη γιατί βγήκαμε αρκετά νωρίς από το δωμάτιο). Πιστεύω σε ομάδες με μικρή εμπειρία θα έκανε πολύ καλύτερη εντύπωση. Δεν υπάρχει τρόμος υπόψην σε όποιον είδε τον τίτλο του δωματίου και τη λέξη 'εφιάλτης' στην υπόθεση και χάρηκε. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι χάνει λόγω αυτού το δωμάτιο, απλά είδα σχόλια που υποδεικνύουν ότι κάτι τέτοιο περίμεναν. Ένας γρίφος δεξιοτεχνίας με κούρασε πολύ, αλλά σε ένα άλλο παιδί από την παρέα που του αρέσουν αυτά ενθουσιάστηκε. Μια χαρά τα παιδιά στην υποδοχή. Δεν νομίζω να πήγαινα για 19 ευρώ, πάλι καλά που είχαμε έκπτωση.
  on 4 December 2017
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  garbage quote Υπερτούμπανο δωμάτιο που δυστυχώς δεν καταφέραμε να βγούμε, παρ όλα αυτά το ευχαριστηθήκαμε στο έπακρο. Άνετα γίνεται αγαπημένο. Πολλοί και διάφοροι γρίφοι (κάποιοι θέλουν αρκετή οut-of-the-box σκέψη), ωραία σκηνικά και μεγάλοι χώροι, χορταστική εμπειρία γενικά. Ο χώρος υποδοχής πολύ όμορφος και το προσωπικό φιλικό (πλιζ η απόδειξη να δίνεται χωρίς να ζητείται, ντροπή).
  on 20 November 2017
 • A-Maze

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  garbage quote Έχοντας πάει και στα 2 δωμάτια της εταιρίας στο Π.Φάληρο, έχω να πω ότι θεωρώ ιδανικό τον τρόπο που προσεγγίζουν τα escape rooms που φτιάχνουν. Καθαρά δωμάτια γρίφων. Πας για να βάλεις το μυαλό να πάρει στροφές. Το συγκεκριμένο δωμάτιο με έκαψε. Θέλει πολλή εναλλακτική και συνδυαστική σκέψη, παρατηρητικότητα και τουλάχιστον για τη μια ομάδα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. Τα καταφέραμε παρ΄όλα αυτά για κάποια λίγα δευτερόλεπτα - πράγμα που θεωρώ επίσης ιδανικό γιατί χορταίνεις το δωμάτιο. Οι μόνες λεπτομέρειες που με "χάλασαν" είναι τεχνικές: κάτι που έπρεπε να ακούγεται καθαρά δεν ακουγόταν τόσο καλά λόγω της έντασης της μουσικής που παιζόταν στα ηχεία. Κάτι είχε do not touch, ενώ χρησίμευε κατά κάποιο τρόπο (το αν χρειαζόταν είναι λίγο υποκειμενικό, αλλά προσωπικά αποθαρρύνομαι από το να διαδράσω με τον οποιονδήποτε τρόπο όταν βλέπω αυτό το σηματάκι). Και τέλος, κάτι μου έλειπε στους χώρους και στη διακόσμηση... Γενικά περάσαμε πολύ καλά, οι γρίφοι ήταν δύσκολοι αλλά τους ευχαριστηθήκαμε. Περιμένουμε να ανοίξει το επόμενο δωμάτιο της εταιρίας!
  on 9 October 2017
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  garbage quote Δεν είναι για μένα τα δωμάτια αυτά θα το ομολογήσω. Μπορεί σε άλλους να αρέσει η δράση, αλλά αν δεν έχει και τους ανάλογους γρίφους προσωπικά δεν το φχαριστιέμαι. Και αυτό το δωμάτιο δεν είχε αξιόλογους γρίφους και αν είχε, η "βοήθεια" μας έμαθε να εξαρτώμαστε από αυτήν και να μην πολυλύνουμε μόνοι μας τους γρίφους, που βασικά με αυτό το concept και τον φωτισμό δύσκολο να μπορέσει κανείς να τους λύσει μόνος του η αλήθεια είναι - σε μερικά πράγματα η καθοδήγηση ήταν δεδομένη, δεν μπορούσες να συνεχίσεις αν δεν δινόταν έτσι κι αλλιώς. Ο τρόμος επίσης καθόλου έντονος, μια φορά μόνο τα κατάφερε, αλλά καθ΄όλη την υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού δεν μου έκανε εντύπωση. Ο ηθοποιός καλός στο ρόλο του πιστεύω, δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Τα σκηνικά για το είδος του δωματίου πολύ καλά, ο χώρος πολύ καλά διαμορφωμένος, θα μπορούσε να μην έχει τόσο χαμηλά σημεία για να μην τραυματίζουμε κ μεις τα γονατάκια μας, αλλά οκ. Και πάλι εδώ εξαρτάται το πόσο σ' αρέσει η δράση στα δωμάτια. Υποδοχή και προσωπικό κοινωνικότατοι, εξυπηρετικοί και με διάθεση.
  on 2 October 2017
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  garbage quote Όμορφο δωμάτιο με καλούς και διαφορετικούς γρίφους μέτριας δυσκολίας (ίσως σε 1-2 γρίφους χρειάστηκε καθοδήγηση). Ήταν αρκετά ατμοσφαιρικό, τόσο ώστε να είσαι 'επιφυλακτικός' σε κάθε έκβαση για να μην τρομάξεις (αλλά τελικά δεν χρειαζόταν). Πιστεύω μέχρι 4 άτομα είναι καλά, όχι από άποψης χώρου, αλλά περισσότεροι δεν θα έχουν πολλά να κάνουν. Πολύ ευγενικά και τα παιδιά, με διάθεση για συζήτηση.
  on 25 September 2017
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  garbage quote Από άποψης γρίφων πολύ γεμάτο. Θα έλεγα υπερβολικά - μπορεί βέβαια και να ήμασταν εκτός φόρμας, είχαμε καιρό να παίξουμε. Ήμασταν σε εγρήγορση όλη την ώρα και λύναμε γρίφους τον ένα πίσω από τον άλλο (με την παρακίνηση του GM, γιατί αν πηγαίναμε με το πάσο μας δεν θα είχαμε βγει). Παρ' όλα αυτά οι γρίφοι ήταν αρκετά ποιοτικοί, το δωμάτιο όμορφο σε διακόσμηση και ατμοσφαιρικό, όχι τόσο τρομακτικό (μόνο σε κάποια στιγμή ξαφνιάστικα λίγο), πάλι καλά γιατί αν ήταν δεν θα έβγαιναν οι γρίφοι. Το προσωπικό πάντα ευγενικό και ευχάριστο.
  on 4 September 2017
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  garbage quote …ή αλλιώς “The Secret Agent”. Πήγαμε 3 άτομα και μάλιστα το ένα άργησε, αλλά μας το επέτρεψαν ευγενικά. Το δωμάτιο είχε ωραία διακόσμηση (αν και σκονισμένο), αλλά το παιχνίδι δεν μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι λύσεις ήταν εύκολες, αλλά σε δυσκόλευε γιατί υπήρχαν αμέτρητα αντικείμενα και στοιχεία που απλά δεν χρειάζονταν. Αυτό μας το εξήγησε και η κοπέλα στην αρχή, αλλά στην πράξη δεν μου άρεσε. Υπήρχε εξοπλισμός ο οποίος μπορούσε να αποσυναρμολογηθεί (ενώ δεν έπρεπε) και έτσι χάσαμε αρκετό χρόνο σε κάποιο σημείο. Αυτό το έχω δει και σε άλλο δωμάτιο της εταιρίας και πιστεύω χρειάζεται διόρθωση – όταν δεν πρέπει να τροποποιηθεί κάτι δεν θα πρέπει να ΜΠΟΡΕΙ να τροποποιηθεί. Τέλος, ο GM. Δεν μου αρέσει να κρίνω αυτό τον τομέα – τα παιδιά στην υποδοχή ήταν ευγενικά και χαρούμενα – αλλά ίσως ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα στο παιχνίδι. Πρώτον, ζητήσαμε βοήθεια σε κάποια στιγμή και δεν μας δώθηκε. Δεύτερον, μας είπαν να αφήσουμε το ψάξιμο σε συγκεριμένο μέρος για αργότερα, ενώ εκεί υπήρχε στοιχείο απαραίτητο για τη συνέχιση του παιχνιδιού. Τρίτον, μας ρωτούσαν ‘το κάνατε το τάδε;’ επειδή δεν υπήρχαν πολλές κάμερες (σφάλμα) ή επειδή δεν παρακολουθούσαν το παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια (επίσης σφάλμα); Τελικά αποδράσαμε, αλλά δεν το ευχαριστηθήκαμε τόσο. Αποδίδω ένα μέρος στο ότι πήγαμε περίεργη περίοδο, μετά από διακοπές. Αλλά ακόμα και μετά από διακοπές η τιμή είναι η ίδια, οπότε πιστεύω έπρεπε να δωθεί περισσότερη προσοχή.
  on 22 August 2017
 • The Attic

  Έβρου 94 - 96, Αμπελόκηποι
  garbage quote Όποιος το σκέφτεται για την τσιμπημένη τιμή, θα καταλάβει γιατί είναι τσιμπημένη όταν παίξει το δωμάτιο. Αξίζει κάθε ευρώ. Έγινε από τα αγαπημένα μου δωμάτια. Το δωμάτιο έχει τρόμο, αλλά όχι σε απελπιστικό επίπεδο - πράγμα βέβαια τελείως υποκειμενικό, αλλά φανταστείτε είμαι σχετικά φοβιτσιάρης τύπος, ωστόσο εδώ τα πράγματα που φάνηκαν αρκετά βατά. Έχει υποβλητική ατμόσφαιρα, πολύ ωραία σκηνικά/ηχητικά εφέ και κάποια περιστατικά που σου σηκώνεται η τρίχα ή τρομο-ξαφνιάζεσαι. Επίσης πολλά πρωτότυπα στοιχεία τόσο στους γρίφους όσο και στον τρόπο που σε βοηθάει ο GM και το...δωμάτιο. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ένας αυτοματισμός που αν είσαι "έξυπνος" σαν εμένα και προσπαθήσεις να τον...προλάβεις, θα καταφέρεις μόνο να φας το χέρι σου. Πολύ ωραία και ευγενική υποδοχή. Μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση που έκοψαν απόδειξη χωρίς να το ζητήσουμε καν (δυστυχώς πολύ λίγα από τα δωμάτια που έχω επισκεφτεί το κάνουν). Γενικά από τις καλύτερες εμπειρίες όχι μόνο τρόμου, αλλά και escape room γενικότερα.
  on 29 May 2017
1 2 3
Close