Contact phone number:

Contact email:

furious


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 10 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Basement's Secret

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  furious quote Η ατμόσφαιρα σε κερδίζει με τη πρώτη, νιώθεις αυτό το κλειστοφοβικό του υπογείου που θέλει να σου δημιουργήσει, αν και οι χώροι μένουν αρκετά ανεκμετάλλευτοι σε ορισμένα σημεία, χωρίς να αξιοποιούνται σωστά. Ωραίο πολύ το acting, αλλά οι γρίφοι μέτριοι σε δυσκολία καθώς και σε φαντασία, γιατί είναι ελάχιστοι, σχεδόν ανύπαρκτοι. Δε δένουν με την ιστορία πάντα και σε βγάζουν εκτός κλίματος πολλές φορές! Αυτά σε γενικές γραμμές, αλλά αξίζει μια επίσκεψη σε πιο αρχαριες ομάδες τουλάχιστον, για το θέμα των γρίφων. Αν και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μια αρχάρια ομάδα, γιατί έχουν λίγο μπερδεμένη λογική.
  on 9 June 2018
 • Deathtrap

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  furious quote Καλό δωματιάκι. Κλασσικά Athens Clue. Ωραίοι γρίφοι, καλό το στόρυ. Απλά αυτό που αναζητώ προσωπικά από την Athens Clue, είναι που ως μεγάλη εταιρεία, θα πρέπει να πάει τα δωμάτιά της, ένα βήμα παρακάτω. Δε λέω, ωραίο το στόρυ, πάντα καλοί οι γρίφοι, αλλά γίνεται μανιέρα, όταν τα δωμάτια έχουν παρόμοια λογική πάντα. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις στα συγκεκριμένα δωμάτια. Πολύ καλή δουλειά εν γένει, αλλά θέλει κάτι παραπάνω.
  on 9 June 2018
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  furious quote Πολύ ευχάριστο παιχνίδι με καλή ροή. Οι βοήθειες πολύ πρωτότυπες, οι γρίφοι λίγο κουραστικοί. Για μένα είναι περισσότερο οικογενειακό το παιχνιδάκι, όχι τόσο παρεΐστικο. Αλλά εντάξει, αρχάριες ομάδες θα περάσουν πολύ καλά!
  on 9 June 2018
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  furious quote Πολύ δυνατό! Είχε τρόμο και πολύ καλή ατμόσφαιρα.. Οι γρίφοι έξυπνοι και προσωπικά τους βρήκα πολύ καλοδουλέμενους. Ειλικρινά ένα πολύ αγχωτικό δωμάτιο με απίστευτα δυνατή την αίσθηση του τρόμου. Η είσοδος εντυπωσιακή , acting πολύ καλό! Είναι ένα από τα δωμάτια που πρέπει να ζήσεις για να καταλάβεις την εμπειρία!
  on 9 June 2018
 • Nun

  furious quote Τέλεια εμπειρία απλά! Τι σκηνικάρες είναι αυτές; Εξαιρετική/ός ηθοποιός !!!! Το μακιγιάζ δεν υπάρχει, είναι τόσο αληθινό που σε κάνει να μη μπορείς να την αντικρίσεις από τον φόβο σου, κάθε φορά που την βλέπεις.. Ο gm, σε βοηθάει τόσο όσο πρέπει χωρίς να βγει στιγμή από τον ρόλο που υποδύεται και αυτός.. Τα παιδιά έχουν κάνει απλά εξαιρετική δουλειά και είναι ευγενέστατοι και πολύ φιλικοί .. Τέλος, οι γρίφοι έξυπνοι και δένουν πολύ με την ιστορία! Να πάτε παιδιά.. θα τρομάξατε όσο δεν φαντάζεστε!
  on 7 June 2018
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  furious quote Εντάξει τα χρειαστήκαμε!!!!! Ναι ρε φίλε, τρόμο και αγωνία.. Θα ήθελα να έχει περισσότερους γρίφους γιατί η αλήθεια είναι πως όταν απασχολείς το μυαλό σου περισσότερο, τόσο πιο πολύ αγχώνεσαι όταν συμβαίνει κάτι. Αλλιώς αρχίζεις και συνηθίζεις.. αλλά εδώ όχι, το διασκεδάσαμε όσο δεν πάει....... Να πάτε οπωσδήποτε!
  on 3 June 2018
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  furious quote Aγαπημένο όσο δεν πάει......... Τι να πει κανείς για το άγχος που έχεις καθ' όλη τη διάρκεια του δωματίου; Τι να πεις για τη Σαμάρα; Εκεί δεν πας για να λύσεις γρίφους (δεν γίνεται άλλωστε αυτό, είσαι μονίμως στη τσίτα πως κάτι θα συμβεί και που χρόνος για συγκέντρωση;)! ΤΟΠ!! Μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά τους!
  on 3 June 2018
 • Hellraiser

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  furious quote Τίμιο δωμάτιο, νομίζω όπως το περίμενα! Δεν μου έλειψε κάτι σχετικά με τη θεματολογία του. Η ομοιότητα του pinhead τρομερή! Ωραίοι γρίφοι, αν και κάποιοι ήταν λίγο πιο περίπλοκοι χωρίς λόγο. Αξίζει να πάτε! Πολύ ωραίοι χώροι επίσης!
  on 3 June 2018
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  furious quote Εντάξει απλά τα σπάει! Σκηνικάρες, ηθοποιός όλα τα λεφτά και απίστευτα καλοί γρίφοι και κυρίως πολύ έξυπνοι! Πραγματικά όπως το φανταζόμασταν.. Δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό.. Τρόμος όσος έπρεπε, χωρίς να κουράζει με τη συνεχή παρουσία του ηθοποιού στο δωμάτιο, όπως συμβαίνει πολλές φορές σε διάφορα άλλα δωμάτια τρόμου, που σε κάνει να το συνηθίζεις, από ένα σημείο και μετά, γεγονός που σε κουράζει κάποιες φορές! Συγχαρητήρια στους δημιουργούς! Ειλικρινά ΠΡΕΠΕΙ να πάτε!
  on 2 June 2018
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  furious quote Αν και δεν είμαι λάτρης αυτού του είδους δωματίων, γιατί προσωπικά μου αρέσει ο τρόμος δηλαδή horror δωμάτια καθαρά, αυτό εδώ αξίζει και με το παραπάνω! Φοβερή ατμόσφαιρα και σκηνικά που φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά και εννοείται ότι αυτό το δωμάτιο σε γρίφους πατάει πολλά δωμάτια κάτω! Περάσαμε φανταστικά και το προτείνω σε όλους όσους γουστάρουν καλούς και έξυπνους γρίφους!
  on 2 June 2018
Close