Contact phone number:

Contact email:

Fitsou


 • Lvl 2 - Excited
 • 8 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Fitsou quote Δεν μπορεί να υποθει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουν αναφέρει οι φίλοι Escapist ποιο πάνω. Τρομερό δωμάτιο! ο καλύτερος ηθοποιός που έχω συναντήσει ποτέ! οι Γρίφοι ήταν το μόνο αρνητικό σημείο. Ήταν κακοί, εύκολοι, δεν ήταν αλληλένδετοι μεταξυ τους και θεματολογικά οι περισσότεροι δεν ταίριαζαν. Σίγουρα θα πάω στο νέο τους δωμάτιο.
  on 2 February 2018
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Fitsou quote Καταπληκτικό σε κάθε τομέα! δεν παίρνει άριστα γιατί αυτό το αξίζει μόνο η Έπαυλη.
  on 10 July 2017
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Fitsou quote Ξεκινάω να γράψω για αυτό το αριστούργημα και δεν μπορώ να συγκεντρώσω την σκέψη μου από τον ενθουσιασμό. Το καλύτερο δωμάτιο που έχω πάει ποτέ! Από την στιγμή που θα μπεις η ατμόσφαιρα σε κερδίζει. Τα πάντα είναι κομμάτι του σεναρίου ακόμα και η αίθουσα αναμονής, ο τρόπος που θα βρεις τους κανόνες του δωμάτιου δίνετε με ένα μικρό γρίφο και πάντα μέσα στα πλαίσια της ιστορίας! όλα τα παιδιά που είναι εκεί από τον Game Master, μέχρι και το παιδί που απλά ανοίγει την πόρτα για να μπεις, έχουν θεματικούς ρόλους και είναι και τόσο καλά εκπαιδευμένοι που δεν βγαίνουν ποτέ από τους ρόλους τους. Πριν πω για το δωμάτιο να πω ότι κάθε δωμάτιο έχει κάποιους έξτρα γρίφους, εάν επιλέξει η ομάδα να ασχοληθεί και να τους λύσει παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στο επόμενο δωμάτιο. Τι ποιο ωραίο;;!! Στο δωμάτιο τώρα. Η διακόσμηση ήταν καταπληκτική! Μου έβγαλε το συναίσθημα να μην κουνήσω κάτι απότομα και σπάσω καταλαθος κάποιο πορσελάνινο αντικείμενο, δηλαδή μπήκα με το πρώτο δευτερόλεπτο στο κλίμα. Οι γρίφοι ήταν όλοι καταπληκτικοί. Με εξαίρεση δυο. Ο ένας ήταν ένα puzzle σε στιλ αυτών που παίρνεις από gift shops που πρέπει με κάποιες κατάλληλες κινήσεις να ανοίξεις το κουτάκι. Ήταν καλό αλλά δεν είναι οι γρίφοι που μου αρέσουν. και ο δεύτερος έχει να κάνει με ένα μαγνήτη (Δεν λέω παραπάνω). Που ναι μεν ήταν κάλος, αλλά θέλει να φτιαχτεί λίγο. Γιατί μας κόλλησε και χάσαμε πάρα πολύ χρόνο μέχρι να μας πιστέψουν ότι έχει πραγματικά κολλήσει το μαγνητακι και δεν κάνουμε κάτι λάθος εμείς. Ίσως οι κάμερες να μην βλέπαν αυτό το σημείο, ίσως να μην κάναμε ξεκάθαρο το γεγονός ότι δεν είναι κόλλημα δικό μας αλλά τεχνικής φύσεως, σημασία έχει ότι με μια μικρή διόρθωση στον γρίφο αυτό μπορεί να μην ξαναγίνει. Η ηθοποιός καταπληκτική!!! Τρομακτική, έκανε ωραίο τρολαρισμα για να μας ιντριγκαρει. Και εδώ είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει από δωμάτια με ηθοποιό. Κρίμα που δεν την είδαμε μετα γιατί πήγαμε καπάκι στο άλλο δωμάτιο. Ήθελα να τις μεταφέρω τις εντυπώσεις μου. Ακόμα και η αναμνηστική φωτογραφία έχει το κάτι θεματικό για την ιστορία. Παιδιά τα δωμάτια της εταιρίας, έχουν φτιαχτεί με μεράκι και από πραγματικούς γνωστές escape rooms! Μπράβο τους και πάλι μπράβο τους! Τα πάντα ήταν άψογα. Είναι το μόνο δωμάτιο που θέλω να ξαναπάω για να το βιώσω και πάλι. Περιμένουμε τα άλλα 2 δωμάτια που δεν έχουν ανοίξει ακόμα.
  on 7 July 2017
 • Saw

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Fitsou quote Με μια πρόταση: “Άλλη μια μετριότητα” Θα ξεκινήσω με τα καλά που είναι και τα λιγότερα. Καταπληκτικό και πολύ φιλικό προσωπικό. Από την reception μέχρι και όποιον Game Master μιλήσαμε. Μπράβο στα παιδιά για τα χαμόγελα τους και το κέφι τους. Το δωμάτιο ξεκινάει με έναν από τους ωραιότερους γρίφους που έχω συναντήσει, που θέλει πολύ καλή συνεργασία για να λυθεί. και κάπου εδώ τελειώνουν τα θετικά που είχα να πω. Η διακόσμηση είναι απλά συμπαθητική. Οι υπόλοιποι γρίφοι πολύ μέτριοι. Και τέλος η μουσική!! Ήθελα να ήξερα ποιος θεώρησε ότι πρέπει να παίζει μια ώρα συνέχεια το theme του Saw και μάλιστα πολύ δυνατά, σε σημείο που δεν σε αφήνει να σκεφτείς και πολλές φορές να ακούσεις τι λέει ο συμπαίκτης σου. Πιστεύω ότι με μερικές διορθώσεις το δωμάτιο μπορεί να γίνει καλό.
  on 7 July 2017
 • The Evil Mansion

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  Fitsou quote Είναι στην λίστα με τα τοπ 5 δωμάτια που έχουμε πάει! Για έμπειρες ομάδες είναι must! μην κάνετε το λάθος και το προσπεράσετε! Καταπληκτική διακόσμηση Ωραία ιστορία!! Τέλεια ατμόσφαιρα! Είναι το μόνο δωμάτιο που έχουμε χάσει ever! και μάλιστα για ένα λεπτό, ίσως και λιγότερο. Το μόνο μειονέκτημα (και για μένα είναι μεγάλο γιατί ο χρόνος που χάσαμε εκεί ήταν ο χρόνος που αργότερα μας κόστισε το παιχνίδι) είναι ότι σε κάποια σημείο μιλάνε στα αγγλικά. και λόγο θεματολογίας δεν είναι καθαρός ο διάλογος. έχει ηχητικά εφέ τα οποία καθιστούν πολύ δύσκολο το να καταλάβεις τι λέει. Σαν βοήθεια βέβαια σου ερχεται η μετάφραση, αλλά έχεις χάσει πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο. Θα πρέπει να μεταγλωτισουν τον διάλογο ή τουλάχιστον να τον καθαρίσουν από τα θεματικά ηχητικά εφέ. Τελος είναι το 2ο δωμάτιο που η Game Master έκανε προσπάθεια να πει την ιστορία και να δημιουργήσει ατμόσφαιρα πριν καν μπούμε μέσα. Μπράβο στην ομάδα που δουλεύει εκεί!
  on 6 July 2017
 • Dragon Quest

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  Fitsou quote Οπτικά πανέμορφο! μπήκαμε με την μια στην ατμόσφαιρα! εάν είστε φαν της γνωστής σειράς είναι must δωμάτιο! Δυστυχώς όμως οι γρίφοι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.. Μάλιστα έναν τον λύσαμε με τις γνώσεις μας γύρω από την σειρά χωρίς να βρούμε το απαραίτητο στοιχείο. Αν παίζετε RPG θα είναι σίγουρα μια ευχάριστη εμπειρία.
  on 6 July 2017
 • Taken

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  Fitsou quote Για προχωρημένο παίκτη είναι απλά ότι χειρότερο μπορεί να παίξει!! Αν τωρα θες να πας κάποιον αρχάριο να δει τι είναι Escape Rooms, πιστεύω ότι είναι μια απλά "οκ" εμπειρία, τίποτα παραπάνω. Η χειρότερη στιγμή είναι που είχε σπάσει το χέρι από μια κούκλα και αντί να το πάρουν εκτός δωματίου το "έκρυψαν" βέβαια σαν έμπειρη ομάδα το βρήκαμε αλλά χάσαμε χρόνο νομίζοντας ότι ήταν κομματι των puzzle του δωματίου. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από την τσαπατσουλιά και την παραπλάνηση του παίκτη...
  on 6 July 2017
 • Deadly Heist

  Λ. Αμαλίας 26, Αθήνα
  Fitsou quote Δυστυχώς δεν έχει να κάνει τίποτα με το The Score. Μέτρια η επίδοση του ηθοποιού, μετριότατοι και οι γρίφοι. ο χώρος είναι ναι μεν ωραίος αλλά επειδή είχαμε ξαναπάει όταν ήταν The Score ένιωσα σαν να κάνω κάτι σε επανάληψη. δεν είχε κάτι καινούργιο να μου δείξει. Στην προσωπική μου κατάταξη είναι στον πάτο των escape rooms που έχω πάει.
  on 6 July 2017
Close