Contact phone number:

Contact email:

fasolias


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 53 κριτικές
 • 12 Δωμάτια στο Wishlist
 • Genesis

  Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως 15, Περιστέρι
  fasolias quote Από τα πιο πρωτότυπα ατμοσφαιρικά παιχνίδια που έχουμε παίξει! Εμπνευσμένο ξεκίνημα, κορύφωση κατά την διάρκεια της περιπέτειας, πολλοί χώροι όλοι δουλεμένοι με την ίδια διάθεση. Φαντασία σε κάθε χώρο και μηχανισμοί που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ, ούτε καν σαν σύλληψη. Τρομάγματα όσα έπρεπε γιατί υπάρχουν καμονικοί γρίφοι, κάποιοι ιδιαίτερα απαιτητικοί. Δωμάτιο φτιαγμένο για έμπειρες ομάδες που θα εκτιμήσουν την λεπτομέρεια την απόδωση της εποχής, την ποιότητα των γρίφων, αλλά και το δουλεμένο acting των ηθοποιών. Τέλος να πω ότι τρία - τέσσερα πράγματα δεν τα έχουμε ματαξανδεί και μας άφησαν με το στόμα ανοικτό.
  on 22 March 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  fasolias quote Κανένα ψεγάδι. Σκηνικά φοβερά, γρίφοι δυνατοί και δουλεμένοι. Άξιζε την αναμονή, Η εμπειρία ήταν μοναδική απόδειξη ότι ένα εσκέιπ μπορεί να σε γεμίσει και χωρίς τρεξίματα και φόβο. Άλλη μια δυνατή προσπάθεια της εταιρείας, τι άλλο μπορούν να κάνουν άραγε;
  on 1 February 2019
 • Blast escape the CLUB

  Ευμολπιδών 11, Αθήνα
  fasolias quote Δεν το βάζει το μυαλό σου! Ένα κανονικό κλαμπ (κανονικό όμως) στο οποίο είναι πριβέ με τους φίλους σου, από πίσω ένα άλλο "παράνομο" μπαράκι με διάφορους χώρους διαθέσιμο για να λύσεις και να γουστάρεις. Πίνεις ποτάρες, χορεύεις, σε τρέχει ο μπάρμαν τελειώνει το παιχνίδι και είσαι γεμάτος από ξύδι και από γρίφο... Ότι καλύτερο έχουμε παίξει τον τελευταίο καιρό, κλάψαμε από γέλια και τελικά αυτό είναι που μετράει...
  on 1 February 2019
 • Route 666

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  fasolias quote Εκτός του ότι σε κάποιες στιγμές ήμασταν κάπως στριμωγμένοι όλα τα άλλα ήταν πάρα πολύ καλά. Μικρός χώρος, άριστα δομημένος και εκμετάλευση μέχρι στο τελευταίο εκατοστό. Πολύ καλό δωμάτιο!
  on 1 February 2019
 • Nun

  fasolias quote Δεν είχε καμία σχέση με ότι διαβάσαμε. Οι χώροι του δεν είναι απλά μικροί είναι πολύ πολύ μικροί. Δεν είναι καθόλου τρομακτικό, απλά έχει σβηστά τα φώτα. Το μπου και το σε κυνηγάω έτσι δεν είναι πια τρόμος ήταν παλιά, οι γρίφοι είναι... καλύτερα να μην χαρακτηρίσω . Κακή εμπειρία γενικότερα!
  on 2 June 2018
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  fasolias quote Δεν πίστευα ποτέ ότι ένα τόσο μικρό δωμάτιο μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικό και γεμάτο. Φοβερή ατμόσφαιρα, χώροι έκπληξη, δωμάτιο βεντάλια θα έλεγα, λύνεις και ξεδιπλώνεται. Έχει ιστορία, έχει πανέξυπνους μηχανισμούς, λειτουργικούς, γρίφους ωραίους. Τρία άτομα θα περάσετε χάρμα. Ηθοποιό δεν έχει, αλλά να προσέχετε...
  on 28 May 2018
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  fasolias quote Έχοντας παίξει το άλλο δωμάτιο της εταιρίας "Apocalypse" ψηθήκαμε να πάμε και στο πρώτο αν και ξέραμε ότι είναι αρκετά πιο παλιό. Μοναδική εμπειρία, για πολλούς λόγους θα αναφέρω τους πιο σημαντικούς. Αρχικά εκεί οι ηθοποιοί δεν είναι μόνο για να τρομάζουν είναι και για να παίζουν! Οι χώροι είναι αμέτρητοι, πραγματικά χάσαμε τη μπάλα συζητούσαμε μετά σε πόσα δωμάτια μπήκαμε και κάθε ένας από την παρέα θύμιζε και ένα άλλο. Επίσης μπαίνεις κάπου βγαίνεις από κάπου αλλού και δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχει γίνει και πως βρέθηκες εκεί. Η ιστορία είναι δική τους δεν έχει να κάνει με ταινία ή κάτι τέτοιο και είναι εκπληκτικό πως ενώνει το ένα με το άλλο δωμάτιο ανεξάρτητα με το πιο θα παίξεις πρώτο. Αποστολές για όλα τα μέλη της ομάδας, σωστές απομονώσεις. Γρίφοι όχι δύσκολοι (δεν θα μπορούσαν να είναι), αλλά μελετημένοι και λειτουργικοί σε φάση να μην κοιτάει ο ένας τον άλλον, αλλά να λύνεις και το πιο σημαντικό να μην περιμένεις τον φίλο σου να λύσει για να προχωρήσεις γιατί υπήρχαν πολλά παράλληλα που σε απασχολούσαν. Μας είπαν για Μπλαστ ένα κλαμπ στο Γκάζι και απλά περιμένουμε να ανοίξει...
  on 28 May 2018
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  fasolias quote Άψογη δουλειά, ατμόσφαιρα χωρίς ηθοποιό, με ένα θέμα πολύ δύσκολο, αλλά πολύ προσεγμένο. Άρτιο σε γρίφους, πάντα έχεις κάτι να κάνεις. Αξιοπρόσεκτη εκμετάλλευση του χώρου (που δεν είναι μεγάλος). Πολύ σωστό GM. Να πάτε σίγουρα!!!
  on 31 March 2018
 • Edison VS Tesla

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  fasolias quote Ποτέ δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι γίνεται σε τόσο μικρό χώρο να περάσεις τόσο ωραία. Είναι από τα μικρότερα escape που έχουμε επισκεφτεί, ωστόσο, γρίφοι, μηχανισμοί ατμόσφαιρα όλα σε πολύ υψηλό βαθμό.
  on 31 March 2018
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  fasolias quote Στην δική μας παρέα αν το "ψάχνω" είναι περισσότερο από το "λύνω" κάτι δεν πάει καλά. Σε αυτό το δωμάτιο είχε πάρα πολύ ψάξιμο. Μερικά πράγματα μάλιστα κρυμμένα, έτσι για να χάσεις λίγο χρόνο ψάχνοντας. Λιτή διακόσμηση, γενικά το δωμάτιο θέλει δουλίτσα, κυρίως όμως στο κομμάτι των γρίφων.
  on 31 March 2018
 • Schizophrenia

  Αγγελίωνος 10, Αγία Παρασκευή
  fasolias quote Σαν ιστορία είναι αρκετά ελκυστική και ο χώρος στην αρχή είναι οκ και μέσα στο κόνσεπτ! Μετά κάτι χαλάει όμως και μέχρι να φτάσεις σε ένα δωμάτιο που είναι και πάλι σχετικό τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα, σαν σκηνικά. Ωστόσο οι γρίφοι είχαν ενδιαφέρον και κάποιοι από αυτούς μας άρεσαν και μας βασάνισαν αρκετά.
  on 19 February 2018
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  fasolias quote Φαντάζομαι ότι κάτι έχει αλλάξει από τότε που το κάναμε εμείς, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε περάσει άσχημα, αλλά οι γρίφοι είχαν αρκετά θέματα και το σπίτι ήταν κάπως πρόχειρα φτιαγμένο. Είχε ένα εφέ με οινόπνευμα που μας μύριζε πολύ έντονα, θυμάμαι, και γενικά ήταν μια καλή ιδέα, όχι όμως τόσο άρτια δομημένη.
  on 19 February 2018
1 2 3 5
Close