Contact phone number:

Contact email:

evog


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 44 κριτικές
 • 9 Δωμάτια στο Wishlist
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  evog quote Καταπληκτικό δωμάτιο, που ξεχειλίζει από πρωτοτυπία και ατμόσφαιρα. Με διαφορά νούμερο ένα για εμένα στην κατηγορία του μεσαιωνικού κάστρου. Οι γρίφοι χωρίς να φεύγουν από το θέμα, δύσκολοι, πρωτοποριακοί και συνδυαστικοί. Δυνατότερο στοιχείο του δωματίου η ατμόσφαιρα, η οποία σε "στοιχειώνει" κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αρνητικό. Πήγαμε με υψηλές προσδοκίες, και δεν απογοητευτήκαμε. Για τους λάτρεις της ανατριχιαστικής ατμόσφαιρας και των γρίφων.
  on 8 March 2020
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  evog quote Λοιπόν, από που να λαγίσω; Από την πιο top-τρελοκαπελά-ever, που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα τα γέλια με τις καλύτερες ατάκες ever; Από την πιο παραμυθένια διακόσμηση, και τα πιο όμορφα σκηνικά; Ή από το ότι έζησα μια από τις πιο διασκεδαστικές εμπειρίες της ζωής μου; Γρίφοι έξυπνοι και λογικοί, απαιτούν ομαδικότητα και επιδεξιότητα αλλά και σκέψη και παρατηρητικότητα. Ιστορία εξαιρετική και πολύ ωραία διατυπωμένη. GM πολύ καλή και βοηθητική, και αίθουσα αναμονής πολύ όμορφη και ζεστή όπως τα παιδιά στην υποδοχή. Τελείωμα και είσοδος μοναδικά! Ένα δωμάτιο ιδανικό για να ξεφύγεις λίγο από το μοτίβο γρίφοι-λύση-έξοδος, να ξεχαστείς και να χαθείς βαθιά μέσα στην μαγική κουνελότρυπα, στην μαγική περιπέτεια της Αλίκης και στον μαγικό κόσμο της διασκέδασης.
  on 7 May 2019
 • Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν

  28ης Οκτωβρίου 9, Νέα Πεντέλη
  evog quote Σαν σύνολο το "Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν" αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία με πολλά θετικά στοιχεία, που σίγουρα υπερβαίνουν σε αριθμό τα αρνητικά. Στα θετικά λοιπόν, τα σκηνικά πολύ ρεαλιστικά και οι χώροι αρκετά μεγάλοι. Η διακόσμηση καλοδουλεμένη και καθόλου φτηνιάρικη. Γρίφοι ωραίοι, απαιτούν ψάξιμο και παρατηρητικότητα, με ωραίες κρυψώνες. Μπόλικοι και ποικίλοι! Λουκέτα και μηχανισμοί πολύ πρωτότυποι. Ιστορία πολύ εναλλακτική και ωραία παρουσιασμένη, φεύγεις χωρίς κενά. GM πολύ καλή και πάντα σε εγρήγορση. Χώρος αναμονής πολύ όμορφος και ζεστός όπως και η κυρία Λίνα... Στα αρνητικά τώρα, που όπως ανέφερα ήταν πολύ λίγα, το δωμάτιο υστερούσε από ατμόσφαιρα. Η ιστορία που το κάνει αρκετά "spooky", είναι ωραία αφορμή για να προστεθεί ανατριχιαστική ή απλά ατμοσφαιρική μουσική, Επίσης, θα μας άρεσε λίγο περισσότερο να μην είναι επιλογή των παικτών η ένταση του φωτός. Συνοπτικά, ένα καθόλου κακό δωμάτιο, must για όλους τους fans των γρίφων. Μπράβο στην κυρία Λίνα και στην αδερφή της!
  on 10 April 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  evog quote Μετά από τόσα και τόσα που είχαμε ακούσει επισκεφτήκαμε το περίφημο Paradox Project 2, με προσδοκίες, για να είμαι ειλικρινής, εκτοξευμένες στα ύψη. Δεν μπορώ να πω πως συναντήσαμε κάτι κατώτερο από αυτό που περιμέναμε, αλλά ούτε κάτι ανώτερο. Οι χώροι όντως άρτιοι, με σκηνικά και διακοσμητικά κορυφαία απόλυτα ταιριαστά με το θέμα. Η ιστορία εξαιρετική, ο θείος επιστρέφει δριμύτερος με νέες ιστορίες και δράματα να μας αφηγηθεί. Μυστικά περάσματα μοναδικά. Ωστόσο, οι γρίφοι που τόσα πολλά υπόσχονταν δεν μας άφησαν πλήρως ικανοποιημένους. Οι περισσότεροι ήταν όντως εξαιρετικοί, όμως μερικοί δεν μας ενθουσίασαν παρόλο που είχαν εξαιρετικές ιδέες, λόγω μέτριας υλοποίησης, Επίσης, σε ορισμένα σημεία η διασκέδαση μετατρεπόταν σε κούραση λόγω της πολύωρης και ασταμάτητης επίλυσης γρίφων..... Πάντως, παρόλο τα αρνητικά, ποτέ δεν θα έλεγα ότι είναι απλά "ένα καλό δωμάτιο". Είναι μια εμπειρία που κάθε "escaper" αξίζει να ζήσει. Μπράβο στα παιδιά του Paradox. Περιμένουμε το Paradox 3;
  on 28 March 2019
 • Trapped Shadows

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  evog quote Δωμάτιο που πραγματικά το ζεις! Χώροι εξαιρετικοί, σκηνικά άκρως ρεαλιστικά, και διακοσμητικά καταπληκτικά! Γρίφοι υπέροχοι, μέτριας δυσκολίας και απόλυτα ταιριαστοί με το θέμα. Ατμόσφαιρα απίστευτη, και ηχητικά εφέ πάρα πολύ καλά.. Ηθοποιοί ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!!! Ιστορία ωραία και έξυπνος τρόπος παρουσίασης. Τρόμος 10/10!! Εξαιρετικά jumpscares που σου κόβουν τη χολή! GM πολύ καλή και αίθουσα αναμονής υπέροχη. Πάρα πολύ συμπαθητικά και φιλικά παιδιά. Μόλις βγήκαμε, κάτσαμε κανένα μισάωρο να συζητάμε! Μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Brainiac! Περιμένουμε πώς και πώς το sequel! Συνεχίστε έτσι!
  on 21 March 2019
 • The Cromwell street

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  evog quote Εξαιρετικό δωμάτιο, για fans του suspense και της διασκέδασης! Χώροι πολύ προσεγμένοι, με ρεαλιστικά σκηνικά και διακοσμητικά. Γρίφοι εύκολοι αλλά μπόλικοι και ποικίλοι, ταιριαστοί με το θέμα. Ατμόσφαιρα κορυφαία, πολύ αγωνία αλλά όχι τρόμος και ωραία ηχητικά εφέ. Το δωμάτιο είχε παρουσία ηθοποιού, αλλά όχι αλληλεπίδραση. Ιστορία, πολύ πρωτότυπη και ενναλακτική, και GM πολύ έμπειρη και βοηθητική. Χώρος αναμονής πολύ ωραίος και ευρύχωρος. Δωμάτιο που μας άφησε πλήρως ικανοποιημένους. Ιδανικό για αρχάριους που έχουν παίξει καμιά πεντάδα
  on 21 March 2019
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  evog quote Είχαμε ακούσει αρκετά για να πάμε με υψηλές προσδοκίες, και αυτά που συναντήσαμε ήταν αρκετά για να τις ξεπεράσουν! Ένα δωμάτιο, μοναδικό, ακόμα και για εμάς που έχουμε παίξει γύρω στα εξήντα δωμάτια... Αρχικά, υπέροχοι χώροι, με πολύ ρεαλιστικά σκηνικά, και καλή διακόσμηση. Αμέτρητες μεταβάσεις και εξαιρετικά μυστικά περάσματα. Γρίφοι απολαυστικότατοι, απόλυτα μέσα στο concept, όλοι εξαιρετικά πρωτότυποι και μηχανισμοί. Ατμόσφαιρα, δυνατή και επιβλητική, αρκετή για να σε κάνει να ανατριχιάσεις. Ιστορία πολύ ενναλακτική και καλοφτιαγμένη χωρίς κανένα κενό. GM βοηθητικότατος και πολύ έμπειρος. Αίθουσα αναμονής πολύ όμορφη και ζεστή, όπως και τα παιδιά της Escaped. Δωμάτιο που αξίζει να επισκεφθούν έμπειροι και αρχάριοι. Θερμά συγχαρητήρια!
  on 19 March 2019
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  evog quote Frankestein’s Legacy….. Τι τέρατα και τι φαντάσματα!!! Δεν συγκρίνονται!! Αυτό το δωμάτιο είναι μια εμπειρία πρωτότυπη, ξεχωριστή και αξέχαστη!! Καταπληκτική αξιοποίηση χώρου, αψηφά το μέγεθος, που είναι όντως λίγο μικρό, και υπέροχα διακοσμητικά, πολύ ρεαλιστικά και προσεγμένα. Σκηνικά άψογα και καλοφτιαγμένα. Γρίφοι, μη γραμμικοί, δύσκολοι και ικανοποιητικοί. Δυνατοί και ποίκιλοι! Ηθοποιός εκπληκτικός! Εξαιρετική στολή και μάσκα με πολύ καλά acting skills. Ατμόσφαιρα πολύ καλή και επιβλητική, δημιουργεί έντονο ψυχολογικό τρόμο. Ιστορία πολύ ενναλακτική και δημιουργική, αλλά θα θέλαμε να μας την αναλύσουν λίγο περισσότερο… GM πολύ καλή και βοηθητική και πρωτότυπος τρόπος βοηθειών. Πολύ συμπαθητικά και φιλικά παιδιά στην υποδοχή. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια του Brain Cells που κάναν τόσο καλή δουλειά! Για έμπειρες ομάδες που αναζητούν δράση και γέλιο!
  on 11 February 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  evog quote Πολύ ωραίο δωμάτιο με πολύ ενναλακτική αρχή και τέλος. Μεγάλοι και πολλοί χώροι, με ωραία διακοσμητικά και πολύ ρεαλιστικά σκηνικά. Στο τέλος όμως, χάνεις την μπάλα και περιπλανιέσαι στα τυφλά λες και το δωμάτιο είναι τόσο μεγάλο που δεν έχεις ξαναπατήσει εκεί. Γρίφοι πολύ ωραίοι, έξυπνοι και λογικοί, με πρωτότυπες ιδέες, στο τέλος μόνο, ένας γρίφος μας δυσκόλεψε αρκετά λόγω της οπτικής που έχουν δημιουργήσει για αυτόν. Υπήρχαν ακόμα, πάρα πολλοί μηχανισμοί και τα λουκέτα ήταν λιγοστά. Η ιστορία εξαιρετική και πολύ πρωτότυπη, παρουσιάζεται με πολύ ωραίο τρόπο κατά την διάρκεια του δωματίου. Οι ηθοποιοί, εκπληκτικοί!!! Πολύ καλές στολές και make up, με καταπληκτικά acting skills και εξαιρετική η αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Ατμόσφαιρα πολύ καλή και επιβλητική, επικρατεί σε όλο το δωμάτιο λόγω της έντονης μουσικής. Ο GM μας βοηθούσε στα σωστά σημεία τις σωστές στιγμές και τα παιδιά πολύ φιλικά και ευγενικά. ΜΠΡΑΒΟ!
  on 28 January 2019
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  evog quote Τρόμος στο full! Τελείως ενναλακτική αρχή που σε βάζει αμέσως στο κλίμα. Χώροι πολύ καλοί και προσεγμένοι. Ένας δύο ξεχώριζαν λόγω τελείως ρεαλιστικών σκηνικών και διακοσμητικών. Υπέροχη εναλλαγή δωματίων που κάνει τον χώρο να φαίνεται τεράστιος. Γρίφοι πολύ έξυπνοι και δυνατοί, ταιριαστοί με το θέμα. Υπήρχαν σε ποικιλία, και είχαν τοποθετηθεί στα σωστά σημεία λουκέτα και στα σωστά μηχανισμοί Ιστορία πολύ πρωτότυπη και εναλλακτική και ηθοποιοί πάρα πολύ καλοί! Πολύ τρομακτική και ρεαλιστική στολή όπως και καλά acting skills. GM πολύ καλός και βοηθητικός. Αίθουσα αναμονής.. πολύ ωραία και φιλική : ) . Το τέλος εξαιρετικό! Μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία που αξίζει να ζήσετε. Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στα παιδιά του reality ripples!!!
  on 28 January 2019
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  evog quote Μέτριο σχετικά δωμάτιο. Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους στο ότι έχει εξαιρετική αρχή, που σε βάζει αμέσως στο κλίμα. Χώροι αρκετά μεγάλοι και καλά διακοσμημένοι. Σκηνικά ρεαλιστικά, όμως σε μερικά σημεία φαίνεται αρκετά η ηλικία του δωματίου. Γρίφοι ταιριαστοί με το θέμα ( παρατηρήσαμε πολλά στοιχεία της ταινίας ) αλλά και με τον τρόμο, υπήρχαν σχετικά σε ποικιλία, μερικοί πολύ ωραίοι, απλά κάποια σημεία δεν λειτουργούσαν πολύ καλά ή ήθελαν παραπάνω δύναμη... Η ιστορία ενδιαφέρουσα και καλοφτιαγμένη. Ο ηθοποιός καλός, έχει ρεαλιστική και τρομακτική στολη... Τρόμος ναι, υπήρχε, μάλιστα σε μεγάλο βαθμό οπως και τα "jumpscares". Ατμόσφαιρα έντονη, επικρατεί η αγωνία και ο τρόμος όμως θα θέλαμε λίγο πιο φυσική την "ροή" του παιχνιδιού. GM καλός και βοηθητικός και αίθουσα αναμονής ωραία διακοσμημένη. Δωμάτιο για fans του τρόμου και της αγωνίας
  on 21 January 2019
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  evog quote Ωραίο δωματιάκι, με πολύ μεγάλους και ευρύχωρους χώρους. Σκηνικά πολύ ρεαλιστικά, όμως κάποια σημεία θέλουν προσοχή μην χτυπήσεις, και τα διακοσμητικά κυριολεκτικά τεράστια! Γρίφοι αρκετά δύσκολοι. Aπαιτούν παρατηρητικότητα και ψάξιμο, βέβαια καμιά φορά έχεις υπερβολικά πολλά στοιχεία ή δεν λύνονται χωρίς βοήθεια. Επίσης, απαιτούν αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό, κάτι που εμάς σαν ομάδα δεν μας αρέσει πολύ... Η ιστορία ωραία, επιτέλους μαθαίνουμε τι απέγινε η Αλίκη και ατμόσφαιρα εντυπωσιακή. Η Αλίκη ωραία και συμπαθητική, με ταιριαστή στολή για τον ρόλο της. GM δεν υπήρχε ακριβώς, αν καταλάβαμε καλά ήταν στον χώρο μαζί μας και η αίθουσα αναμονής πολύ ζεστή και καλά διακοσμημένη. Ένα ισάξιο sequel του καπελά, σίγουρα όμως με λιγότερη αγωνία...
  on 20 January 2019
1 2 3 4
Close