Contact phone number:

Contact email:

evog


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 54 κριτικές
 • 9 Δωμάτια στο Wishlist
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  evog quote Λοιπόν, από που να λαγίσω; Από την πιο top-τρελοκαπελά-ever, που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα τα γέλια με τις καλύτερες ατάκες ever; Από την πιο παραμυθένια διακόσμηση, και τα πιο όμορφα σκηνικά; Ή από το ότι έζησα μια από τις πιο διασκεδαστικές εμπειρίες της ζωής μου; Γρίφοι έξυπνοι και λογικοί, απαιτούν ομαδικότητα και επιδεξιότητα αλλά και σκέψη και παρατηρητικότητα. Ιστορία εξαιρετική και πολύ ωραία διατυπωμένη. GM πολύ καλή και βοηθητική, και αίθουσα αναμονής πολύ όμορφη και ζεστή όπως τα παιδιά στην υποδοχή. Τελείωμα και είσοδος μοναδικά! Ένα δωμάτιο ιδανικό για να ξεφύγεις λίγο από το μοτίβο γρίφοι-λύση-έξοδος, να ξεχαστείς και να χαθείς βαθιά μέσα στην μαγική κουνελότρυπα, στην μαγική περιπέτεια της Αλίκης και στον μαγικό κόσμο της διασκέδασης.
  on 7 May 2019
 • Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν

  28ης Οκτωβρίου 9, Νέα Πεντέλη
  evog quote Σαν σύνολο το "Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν" αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία με πολλά θετικά στοιχεία, που σίγουρα υπερβαίνουν σε αριθμό τα αρνητικά. Στα θετικά λοιπόν, τα σκηνικά πολύ ρεαλιστικά και οι χώροι αρκετά μεγάλοι. Η διακόσμηση καλοδουλεμένη και καθόλου φτηνιάρικη. Γρίφοι ωραίοι, απαιτούν ψάξιμο και παρατηρητικότητα, με ωραίες κρυψώνες. Μπόλικοι και ποικίλοι! Λουκέτα και μηχανισμοί πολύ πρωτότυποι. Ιστορία πολύ εναλλακτική και ωραία παρουσιασμένη, φεύγεις χωρίς κενά. GM πολύ καλή και πάντα σε εγρήγορση. Χώρος αναμονής πολύ όμορφος και ζεστός όπως και η κυρία Λίνα... Στα αρνητικά τώρα, που όπως ανέφερα ήταν πολύ λίγα, το δωμάτιο υστερούσε από ατμόσφαιρα. Η ιστορία που το κάνει αρκετά "spooky", είναι ωραία αφορμή για να προστεθεί ανατριχιαστική ή απλά ατμοσφαιρική μουσική, Επίσης, θα μας άρεσε λίγο περισσότερο να μην είναι επιλογή των παικτών η ένταση του φωτός. Συνοπτικά, ένα καθόλου κακό δωμάτιο, must για όλους τους fans των γρίφων. Μπράβο στην κυρία Λίνα και στην αδερφή της!
  on 10 April 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  evog quote Μετά από τόσα και τόσα που είχαμε ακούσει επισκεφτήκαμε το περίφημο Paradox Project 2, με προσδοκίες, για να είμαι ειλικρινής, εκτοξευμένες στα ύψη. Δεν μπορώ να πω πως συναντήσαμε κάτι κατώτερο από αυτό που περιμέναμε, αλλά ούτε κάτι ανώτερο. Οι χώροι όντως άρτιοι, με σκηνικά και διακοσμητικά κορυφαία απόλυτα ταιριαστά με το θέμα. Η ιστορία εξαιρετική, ο θείος επιστρέφει δριμύτερος με νέες ιστορίες και δράματα να μας αφηγηθεί. Μυστικά περάσματα μοναδικά. Ωστόσο, οι γρίφοι που τόσα πολλά υπόσχονταν δεν μας άφησαν πλήρως ικανοποιημένους. Οι περισσότεροι ήταν όντως εξαιρετικοί, όμως μερικοί δεν μας ενθουσίασαν παρόλο που είχαν εξαιρετικές ιδέες, λόγω μέτριας υλοποίησης, Επίσης, σε ορισμένα σημεία η διασκέδαση μετατρεπόταν σε κούραση λόγω της πολύωρης και ασταμάτητης επίλυσης γρίφων..... Πάντως, παρόλο τα αρνητικά, ποτέ δεν θα έλεγα ότι είναι απλά "ένα καλό δωμάτιο". Είναι μια εμπειρία που κάθε "escaper" αξίζει να ζήσει. Μπράβο στα παιδιά του Paradox. Περιμένουμε το Paradox 3;
  on 28 March 2019
 • Trapped Shadows

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  evog quote Δωμάτιο που πραγματικά το ζεις! Χώροι εξαιρετικοί, σκηνικά άκρως ρεαλιστικά, και διακοσμητικά καταπληκτικά! Γρίφοι υπέροχοι, μέτριας δυσκολίας και απόλυτα ταιριαστοί με το θέμα. Ατμόσφαιρα απίστευτη, και ηχητικά εφέ πάρα πολύ καλά.. Ηθοποιοί ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!!! Ιστορία ωραία και έξυπνος τρόπος παρουσίασης. Τρόμος 10/10!! Εξαιρετικά jumpscares που σου κόβουν τη χολή! GM πολύ καλή και αίθουσα αναμονής υπέροχη. Πάρα πολύ συμπαθητικά και φιλικά παιδιά. Μόλις βγήκαμε, κάτσαμε κανένα μισάωρο να συζητάμε! Μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Brainiac! Περιμένουμε πώς και πώς το sequel! Συνεχίστε έτσι!
  on 21 March 2019
 • The Cromwell street

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  evog quote Εξαιρετικό δωμάτιο, για fans του suspense και της διασκέδασης! Χώροι πολύ προσεγμένοι, με ρεαλιστικά σκηνικά και διακοσμητικά. Γρίφοι εύκολοι αλλά μπόλικοι και ποικίλοι, ταιριαστοί με το θέμα. Ατμόσφαιρα κορυφαία, πολύ αγωνία αλλά όχι τρόμος και ωραία ηχητικά εφέ. Το δωμάτιο είχε παρουσία ηθοποιού, αλλά όχι αλληλεπίδραση. Ιστορία, πολύ πρωτότυπη και ενναλακτική, και GM πολύ έμπειρη και βοηθητική. Χώρος αναμονής πολύ ωραίος και ευρύχωρος. Δωμάτιο που μας άφησε πλήρως ικανοποιημένους. Ιδανικό για αρχάριους που έχουν παίξει καμιά πεντάδα
  on 21 March 2019
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  evog quote Είχαμε ακούσει αρκετά για να πάμε με υψηλές προσδοκίες, και αυτά που συναντήσαμε ήταν αρκετά για να τις ξεπεράσουν! Ένα δωμάτιο, μοναδικό, ακόμα και για εμάς που έχουμε παίξει γύρω στα εξήντα δωμάτια... Αρχικά, υπέροχοι χώροι, με πολύ ρεαλιστικά σκηνικά, και καλή διακόσμηση. Αμέτρητες μεταβάσεις και εξαιρετικά μυστικά περάσματα. Γρίφοι απολαυστικότατοι, απόλυτα μέσα στο concept, όλοι εξαιρετικά πρωτότυποι και μηχανισμοί. Ατμόσφαιρα, δυνατή και επιβλητική, αρκετή για να σε κάνει να ανατριχιάσεις. Ιστορία πολύ ενναλακτική και καλοφτιαγμένη χωρίς κανένα κενό. GM βοηθητικότατος και πολύ έμπειρος. Αίθουσα αναμονής πολύ όμορφη και ζεστή, όπως και τα παιδιά της Escaped. Δωμάτιο που αξίζει να επισκεφθούν έμπειροι και αρχάριοι. Θερμά συγχαρητήρια!
  on 19 March 2019
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  evog quote Frankestein’s Legacy….. Τι τέρατα και τι φαντάσματα!!! Δεν συγκρίνονται!! Αυτό το δωμάτιο είναι μια εμπειρία πρωτότυπη, ξεχωριστή και αξέχαστη!! Καταπληκτική αξιοποίηση χώρου, αψηφά το μέγεθος, που είναι όντως λίγο μικρό, και υπέροχα διακοσμητικά, πολύ ρεαλιστικά και προσεγμένα. Σκηνικά άψογα και καλοφτιαγμένα. Γρίφοι, μη γραμμικοί, δύσκολοι και ικανοποιητικοί. Δυνατοί και ποίκιλοι! Ηθοποιός εκπληκτικός! Εξαιρετική στολή και μάσκα με πολύ καλά acting skills. Ατμόσφαιρα πολύ καλή και επιβλητική, δημιουργεί έντονο ψυχολογικό τρόμο. Ιστορία πολύ ενναλακτική και δημιουργική, αλλά θα θέλαμε να μας την αναλύσουν λίγο περισσότερο… GM πολύ καλή και βοηθητική και πρωτότυπος τρόπος βοηθειών. Πολύ συμπαθητικά και φιλικά παιδιά στην υποδοχή. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια του Brain Cells που κάναν τόσο καλή δουλειά! Για έμπειρες ομάδες που αναζητούν δράση και γέλιο!
  on 11 February 2019
 • The Last Chapter

  Λεωφόρος Μαραθώνος 27, Παλλήνη
  evog quote Μέτριο σχετικά δωμάτιο..... Στα θετικά, οι χώροι είναι αρκετά μεγάλοι, και τα σκηνικά αρκετά ρεαλιστικά. Επίσης, λόγω των καλών ηχητικών εφέ, υπάρχει ωραία και επιβλητική ατμόσφαιρα. Ο ηθοποιός διασκεδαστικός και συμπαθητικός. Η υποδοχή και η αίθουσα αναμονής πολύ φιλόξενη και ζεστή. Στα αρνητικά τώρα, οι γρίφοι, δεν είχαν καμία πρωτοτυπία, και δεν μας ενθουσίασε ούτε ο τρόπος λύσης τους. Η ιστορία δεν ήταν απαραίτητα κακή, αλλά ο τρόπος με τον οποίο την παρουσίαζαν ήταν αρκετά κουραστικός.... Το τελείωμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Δωμάτιο ιδανικό για αρχάριους και νεαρές ηλικίες...
  on 11 February 2019
 • Alcatraz

  Νικολάου Πλαστήρα 8, Μαρούσι
  evog quote Το καλύτερο σίγουρα από τα δωμάτια της Mindtrap Αμαρουσίου... Αρχικά αποτελείται από τεράστιους και αχανείς χώρους , όμως τα σκηνικά είναι σχετικά μέτρια και παραπέμπουν πιο πολύ σε δωμάτιο βασανιστηρίων παρά φυλακή, πόσο μάλλον αναρρωτήριο… Γρίφοι από τα πιο δυνατά στοιχεία του δωματίου, βασισμένοι σε πολύ πρωτότυπες και διασκεδαστικές ιδέες, που απαιτούν πολύ καλή συνεργασία ομάδας, αλλά λίγοι από αυτούς ήταν σχετικοί με το θέμα. Η ιστορία ενδιαφέρουσα και ενναλακτική. Η ατμόσφαιρα έλειπε λίγο, όμως το κενό αυτό το κάλυπταν τα αλλά θετικά στοιχεία του δωματίου. Ο GM πολύ καλός και βοηθητικός και η αίθουσα αναμονής πολύ ζεστή και όμορφη. Μια πολύ καλή επιλογή, για όσους θέλουν να διασκεδάσουν!
  on 31 January 2019
 • The Wizard of Oz

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  evog quote Μέτριο σχετικά δωμάτιο... Στα θετικά, έχει πολύ πρωτότυπο θέμα και πολύ καλή ιστορία που σου κινεί το ενδιαφέρον. Επίσης, ακουγόταν ωραία και παραμυθένια μουσική, καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που δημιουργούσε μια χαρούμενη αύρα. Συμπαθητικά παιδιά στην υποδοχή και πολύ ωραία αίθουσα αναμονής. Στα αρνητικά τώρα, ο χώρος ήταν αρκετά μικρός και τα σκηνικά, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Οι γρίφοι ήταν απλοί και εύκολοι, όμως οι περισσότεροι δεν ταίριαζαν πολύ με το θέμα. Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να θεωρηθεί εξαιρετική, αλλά δυστυχώς ακούγονταν φωνές από το διπλανό δωμάτιο, το split. Τέλος, η GM δεν ήταν πολύ βοηθητική, διότι αργούσε υπερβολικά να απαντήσει, και οι απαντήσεις ήταν μπερδεμένες. Πιστεύω ότι η Μindtrap έχει και καλύτερα δωμάτια, όμως αυτό συστήνεται σε αρχάριους και νεαρές ηλικίες.
  on 30 January 2019
 • The Magic World

  Λεωφόρος Μαραθώνος 27, Παλλήνη
  evog quote Σαν σύνολο το συγκεκριμένο δωμάτιο αποτελεί μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά έχει αρκετές αδυναμίες που δεν μας επέτρεψαν να το ευχαριστηθούμε. Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι προορίζεται περισσότερο για νεαρές ηλικίες και αρχάριους. Αν και οι χώροι ήταν αρκετά μεγάλοι, η διακόσμησή τους θα μπορούσε να είναι καλύτερη και τα σκηνικά πιο ρεαλιστικά και με περισσότερες λεπτομέρειες. Η μετάβαση μεταξύ των χώρων δεν ήταν όσο καλή θα έπρεπε. Από άποψης γρίφων, οι περισσότεροι γρίφοι είχαν σχεδόν όμοιο, πολύ απλό τρόπο λύσης, με εξαίρεση έναν ο οποίος είχε συνδυάσει υπερβολικά πολλά στοιχεία μαζί που δυσκόλευαν την επίλυση του. Στα θετικά του δωματίου η ιστορία παιχνιδιάρικη και πρωτότυπη, μας άρεσε. Ατμόσφαιρα ωραία και παραμυθένια, δημιουργούσε μια χαρούμενη αύρα και διευκόλυνε τη ροή του παιχνιδιού. Η ηθοποιός καλή αν και κάποιες φορές θα προτιμούσαμε να μας άφηνε πιο ελεύθερους. Ο χώρος αναμονής όμορφος και ζεστός. Για έμπειρες ομάδες και μεγαλύτερης ηλικίας παίχτες, δεν θα το συνέστηνα το δωμάτιο. Ας το κοιτάξουν καλύτερα νεαρές ηλικίες και αρχάριες ομάδες όπως ανέφερα στην αρχή.
  on 29 January 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  evog quote Πολύ ωραίο δωμάτιο με πολύ ενναλακτική αρχή και τέλος. Μεγάλοι και πολλοί χώροι, με ωραία διακοσμητικά και πολύ ρεαλιστικά σκηνικά. Στο τέλος όμως, χάνεις την μπάλα και περιπλανιέσαι στα τυφλά λες και το δωμάτιο είναι τόσο μεγάλο που δεν έχεις ξαναπατήσει εκεί. Γρίφοι πολύ ωραίοι, έξυπνοι και λογικοί, με πρωτότυπες ιδέες, στο τέλος μόνο, ένας γρίφος μας δυσκόλεψε αρκετά λόγω της οπτικής που έχουν δημιουργήσει για αυτόν. Υπήρχαν ακόμα, πάρα πολλοί μηχανισμοί και τα λουκέτα ήταν λιγοστά. Η ιστορία εξαιρετική και πολύ πρωτότυπη, παρουσιάζεται με πολύ ωραίο τρόπο κατά την διάρκεια του δωματίου. Οι ηθοποιοί, εκπληκτικοί!!! Πολύ καλές στολές και make up, με καταπληκτικά acting skills και εξαιρετική η αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Ατμόσφαιρα πολύ καλή και επιβλητική, επικρατεί σε όλο το δωμάτιο λόγω της έντονης μουσικής. Ο GM μας βοηθούσε στα σωστά σημεία τις σωστές στιγμές και τα παιδιά πολύ φιλικά και ευγενικά. ΜΠΡΑΒΟ!
  on 28 January 2019
1 2 3 5
Close