Contact phone number:

Contact email:

evog


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 51 κριτικές
 • 8 Δωμάτια στο Wishlist
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  evog quote Frankestein’s Legacy….. Τι τέρατα και τι φαντάσματα!!! Δεν συγκρίνονται!! Αυτό το δωμάτιο είναι μια εμπειρία πρωτότυπη, ξεχωριστή και αξέχαστη!! Καταπληκτική αξιοποίηση χώρου, αψηφά το μέγεθος, που είναι όντως λίγο μικρό, και υπέροχα διακοσμητικά, πολύ ρεαλιστικά και προσεγμένα. Σκηνικά άψογα και καλοφτιαγμένα. Γρίφοι, μη γραμμικοί, δύσκολοι και ικανοποιητικοί. Δυνατοί και ποίκιλοι! Ηθοποιός εκπληκτικός! Εξαιρετική στολή και μάσκα με πολύ καλά acting skills. Ατμόσφαιρα πολύ καλή και επιβλητική, δημιουργεί έντονο ψυχολογικό τρόμο. Ιστορία πολύ ενναλακτική και δημιουργική, αλλά θα θέλαμε να μας την αναλύσουν λίγο περισσότερο… GM πολύ καλή και βοηθητική και πρωτότυπος τρόπος βοηθειών. Πολύ συμπαθητικά και φιλικά παιδιά στην υποδοχή. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια του Brain Cells που κάναν τόσο καλή δουλειά! Για έμπειρες ομάδες που αναζητούν δράση και γέλιο!
  on 11 February 2019
 • The Last Chapter

  Λεωφόρος Μαραθώνος 27, Παλλήνη
  evog quote Μέτριο σχετικά δωμάτιο..... Στα θετικά, οι χώροι ήταν αρκετά μεγάλοι, και τα σκηνικά πολύ ρεαλιστικά. Επίσης, λόγω των καλών ηχητικών εφέ, υπήρχε πολύ ωραία και επιβλητική ατμόσφαιρα. Ο ηθοποιός διασκεδαστικός και συμπαθητικός. Η υποδοχή και η αίθουσα αναμονής πολύ φιλόξενη και ζεστή. Στα αρνητικά τώρα, οι γρίφοι, δεν είχαν καμία πρωτοτυπία, και δεν μας ενθουσίασε ούτε ο τρόπος λύσης τους. Η ιστορία δεν ήταν απαραίτητα κακή, αλλά ο τρόπος με τον οποίο την παρουσίαζαν ήταν αρκετά κουραστικός.... Το τελείωμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Δωμάτιο ιδανικό για αρχάριους και νεαρές ηλικίες...
  on 11 February 2019
 • Alcatraz

  Νικολάου Πλαστήρα 8, Μαρούσι
  evog quote Το καλύτερο σίγουρα από τα δωμάτια της Mindtrap Αμαρουσίου... Αρχικά αποτελείται από τεράστιους και αχανείς χώρους , όμως τα σκηνικά είναι σχετικά μέτρια και παραπέμπουν πιο πολύ σε δωμάτιο βασανιστηρίων παρά φυλακή, πόσο μάλλον αναρρωτήριο… Γρίφοι από τα πιο δυνατά στοιχεία του δωματίου, βασισμένοι σε πολύ πρωτότυπες και διασκεδαστικές ιδέες, που απαιτούν πολύ καλή συνεργασία ομάδας, αλλά λίγοι από αυτούς ήταν σχετικοί με το θέμα. Η ιστορία ενδιαφέρουσα και ενναλακτική. Η ατμόσφαιρα έλειπε λίγο, όμως το κενό αυτό το κάλυπταν τα αλλά θετικά στοιχεία του δωματίου. Ο GM πολύ καλός και βοηθητικός και η αίθουσα αναμονής πολύ ζεστή και όμορφη. Μια πολύ καλή επιλογή, για όσους θέλουν να διασκεδάσουν!
  on 31 January 2019
 • The Wizard of Oz

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  evog quote Μέτριο σχετικά δωμάτιο... Στα θετικά, έχει πολύ πρωτότυπο θέμα και πολύ καλή ιστορία που σου κινεί το ενδιαφέρον. Επίσης, ακουγόταν ωραία και παραμυθένια μουσική, καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που δημιουργούσε μια χαρούμενη αύρα. Συμπαθητικά παιδιά στην υποδοχή και πολύ ωραία αίθουσα αναμονής. Στα αρνητικά τώρα, ο χώρος ήταν αρκετά μικρός και τα σκηνικά, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Οι γρίφοι ήταν απλοί και εύκολοι, όμως οι περισσότεροι δεν ταίριαζαν πολύ με το θέμα. Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να θεωρηθεί εξαιρετική, αλλά δυστυχώς ακούγονταν φωνές από το διπλανό δωμάτιο, το split. Τέλος, η GM δεν ήταν πολύ βοηθητική, διότι αργούσε υπερβολικά να απαντήσει, και οι απαντήσεις ήταν μπερδεμένες. Πιστεύω ότι η Μindtrap έχει και καλύτερα δωμάτια, όμως αυτό συστήνεται σε αρχάριους και νεαρές ηλικίες.
  on 30 January 2019
 • The Magic World

  Λεωφόρος Μαραθώνος 27, Παλλήνη
  evog quote Σαν σύνολο το συγκεκριμένο δωμάτιο αποτελεί μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά έχει αρκετές αδυναμίες που δεν μας επέτρεψαν να το ευχαριστηθούμε. Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι προορίζεται περισσότερο για νεαρές ηλικίες και αρχάριους. Αν και οι χώροι ήταν αρκετά μεγάλοι, η διακόσμησή τους θα μπορούσε να είναι καλύτερη και τα σκηνικά πιο ρεαλιστικά και με περισσότερες λεπτομέρειες. Η μετάβαση μεταξύ των χώρων δεν ήταν όσο καλή θα έπρεπε. Από άποψης γρίφων, οι περισσότεροι γρίφοι είχαν σχεδόν όμοιο, πολύ απλό τρόπο λύσης, με εξαίρεση έναν ο οποίος είχε συνδυάσει υπερβολικά πολλά στοιχεία μαζί που δυσκόλευαν την επίλυση του. Στα θετικά του δωματίου η ιστορία παιχνιδιάρικη και πρωτότυπη, μας άρεσε. Ατμόσφαιρα ωραία και παραμυθένια, δημιουργούσε μια χαρούμενη αύρα και διευκόλυνε τη ροή του παιχνιδιού. Η ηθοποιός καλή αν και κάποιες φορές θα προτιμούσαμε να μας άφηνε πιο ελεύθερους. Ο χώρος αναμονής όμορφος και ζεστός. Για έμπειρες ομάδες και μεγαλύτερης ηλικίας παίχτες, δεν θα το συνέστηνα το δωμάτιο. Ας το κοιτάξουν καλύτερα νεαρές ηλικίες και αρχάριες ομάδες όπως ανέφερα στην αρχή.
  on 29 January 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  evog quote Πολύ ωραίο δωμάτιο με πολύ ενναλακτική αρχή και τέλος. Μεγάλοι και πολλοί χώροι, με ωραία διακοσμητικά και πολύ ρεαλιστικά σκηνικά. Στο τέλος όμως, χάνεις την μπάλα και περιπλανιέσαι στα τυφλά λες και το δωμάτιο είναι τόσο μεγάλο που δεν έχεις ξαναπατήσει εκεί. Γρίφοι πολύ ωραίοι, έξυπνοι και λογικοί, με πρωτότυπες ιδέες, στο τέλος μόνο, ένας γρίφος μας δυσκόλεψε αρκετά λόγω της οπτικής που έχουν δημιουργήσει για αυτόν. Υπήρχαν ακόμα, πάρα πολλοί μηχανισμοί και τα λουκέτα ήταν λιγοστά. Η ιστορία εξαιρετική και πολύ πρωτότυπη, παρουσιάζεται με πολύ ωραίο τρόπο κατά την διάρκεια του δωματίου. Οι ηθοποιοί, εκπληκτικοί!!! Πολύ καλές στολές και make up, με καταπληκτικά acting skills και εξαιρετική η αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Ατμόσφαιρα πολύ καλή και επιβλητική, επικρατεί σε όλο το δωμάτιο λόγω της έντονης μουσικής. Ο GM μας βοηθούσε στα σωστά σημεία τις σωστές στιγμές και τα παιδιά πολύ φιλικά και ευγενικά. ΜΠΡΑΒΟ!
  on 28 January 2019
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  evog quote Θα ξεκινήσω ενημερώνοντας πως το δωμάτιο αυτό είναι τρόμου και μάλιστα πολύ έντονου. Αποτελεί μια εξαιρετική και ολοκληρωμένη εμπειρία με μεγάλη αγωνία. Έχει πολλά και έξυπνα jumpscares που γίνονται στα σωστά σημεία ώστε να παραμένεις σε εγρήγορση αν και θα συμφωνήσω ότι παίρνει κι άλλα. Τελείως ενναλακτική αρχή που σε βάζει αμέσως στο κλίμα. Χώροι πολύ καλοί και προσεγμένοι. Ένας δύο ξεχώριζαν λόγω τελείως ρεαλιστικών σκηνικών και διακοσμητικών. Υπέροχη εναλλαγή δωματίων που κάνει τον χώρο να φαίνεται τεράστιος. Γρίφοι πολύ έξυπνοι και δυνατοί, ταιριαστοί με το θέμα. Υπήρχαν σε ποικιλία, και είχε στα σωστά σημεία λουκέτα και στα σωστά μηχανισμούς. Ιστορία πολύ πρωτότυπη και διαφορετική. Ηθοποιός πάρα πολύ καλός! Είχε πολύ τρομακτική και ρεαλιστική στολή όπως και καλά acting skills. GM πολύ καλός και βοηθητικός, όμως ο τρόπος που παίρναμε τις βοήθειες ήταν λίγο προβληματικος λόγω παράσιτων και δυνατού θορύβου από μουσική. Αίθουσα αναμονής.. πολύ ωραία και φιλική : ) . Το τέλος εξαιρετικό! Μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία που αξίζει να επισκεφθείτε. Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στα παιδιά του reality ripples!!!
  on 28 January 2019
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  evog quote Μέτριο σχετικά δωμάτιο. Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους στο ότι έχει εξαιρετική αρχή, που σε βάζει αμέσως στο κλίμα. Χώροι αρκετά μεγάλοι και καλά διακοσμημένοι. Σκηνικά ρεαλιστικά, όμως σε μερικά σημεία φαίνεται αρκετά η ηλικία του δωματίου, για παράδειγμα σε ξεθωριασμένη μπογιά. Γρίφοι ταιριαστοί με το θέμα ( παρατηρήσαμε πολλά στοιχεία της ταινίας ) αλλά και με τον τρόμο, υπήρχαν σχετικά σε ποικιλία, μερικοί πολύ ωραίοι, απλά κάποια σημεία δεν λειτουργούσαν πολύ καλά ή ήθελαν παραπάνω δύναμη... Η ιστορία ενδιαφέρουσα και καλοφτιαγμένη. Ο ηθοποιός καλός, έχει ρεαλιστική και τρομακτική στολη... Τρόμος ναι, υπήρχε, μάλιστα σε μεγάλο βαθμό οπως και τα "jumpscares". Ατμόσφαιρα έντονη, επικρατεί η αγωνία και ο τρόμος όμως θα θέλαμε λίγο πιο φυσική την "ροή" του παιχνιδιού. GM καλός και βοηθητικός και αίθουσα αναμονής ωραία διακοσμημένη. Δωμάτιο για fans του τρόμου και της αγωνίας
  on 21 January 2019
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  evog quote Ωραίο δωματιάκι, με πολύ μεγάλους και ευρύχωρους χώρους. Σκηνικά πολύ ρεαλιστικά, όμως κάποια σημεία θέλουν προσοχή μην χτυπήσεις και τα διακοσμητικά κυριολεκτικά τεράστια! Γρίφοι αρκετά δύσκολοι. Aπαιτούν παρατηρητικότητα και ψάξιμο, βέβαια καμιά φορά έχεις υπερβολικά πολλά στοιχεία ή δεν λύνονται χωρίς βοήθεια. Επίσης, απαιτούν αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό, κάτι που εμάς σαν ομάδα δεν μας αρέσει πολύ... Η ιστορία ωραία, επιτέλους μαθαίνουμε τι απέγινε η Αλίκη και ατμόσφαιρα εντυπωσιακή. Η Αλίκη ωραία και συμπαθητική, με ταιριαστή στολή για τον ρόλο της. GM δεν υπήρχε ακριβώς, αν καταλάβαμε καλά ήταν στον χώρο μαζί μας και η αίθουσα αναμονής πολύ ζεστή και καλά διακοσμημένη. Ένα ισάξιο sequel του καπελά, σίγουρα όμως με λιγότερη αγωνία...
  on 20 January 2019
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  evog quote Εξαιρετικό δωμάτιο, με πολύ πρωτότυπους και ενναλακτικούς χώρους! Ωραία διακόσμηση και ταιριαστή με το concept. Πολύ προσεγμένα και έξυπνα σκηνικά που κάνουν το χώρο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από ότι είναι. Οι γρίφοι ήταν όλοι μηχανισμοί, πολύ έξυπνοι και απλοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχαν υψηλό επίπεδο δυσκολίας. Ένας δυο μόνο, μας δυσκόλεψαν υπερβολικά λόγο του περιβάλλοντος ή των στοιχείων που είχαμε. Η ιστορία, πολύ ενναλακτική και ψαρωτική αλλά θα θέλαμε να την έχουν αναλύσει λίγο καλύτερα. Ατμόσφαιρα ωραία και ο GM έμπειρος και βοηθητικός. Αίθουσα αναμονής όμορφη και ζεστή. Μια πολύ καλή και πρωτότυπη επιλογή!
  on 20 January 2019
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  evog quote Τίμιο δωμάτιο, που το δυνατό του σημείο κατά τη γνώμη μου είναι η ατμόσφαιρα και η ιστορία. Γενικά, έχει μια πρωτοτυπία σε πολλά πράγματα όπως ο τρόπος που βγαίνεις και η σειρά που βγαίνεις από το δωμάτιο αλλά είναι και από τα πρώτα δωμάτια τρόμου! Ο πρώτος χώρος καλοφτιαγμένος, με πολύ καλά σκηνικά, όπως και διακοσμητικά. Απόλυτα ταιριαστός με το θέμα του στοιχειομένου παλιού σπιτιού. Ο δεύτερος χώρος τώρα, ήταν αρκετά τρομαχτικός, αν και δεν μας θύμισε σοφίτα τόσο πολύ. Οι γρίφοι ικανοποιητικοί και μάλλον μέτριας δυσκολίας. Οι περισσότεροι απαιτούν κυρίως παρατηρητικότητα και ψάξιμο, παρά σκέψη και δύσκολες πράξεις. Πάλι καλά λες, γιατί φοβάσαι να διασχίσεις το δωμάτιο, πόσο μάλλον να έχεις και δύσκολα πράγματα να σκεφτείς! Τώρα από άποψη περιβάλλοντος χώρου, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική! Αξιοθαύμαστος φωτισμός, και η creepίλα που σου προκαλεί μόνη της η ιστορία ανεπανάληπτη. Η GM μας βοηθούσε με αρκετά εναλλακτικό τρόπο και ήταν όσο βοηθητική χρειαζόταν. Η υποδοχή πολύ φιλόξενη και ζεστή, όπως και ο ιδιοκτήτης. Ένα καλό δωμάτιο για 3-4 άτομα, όχι απαραίτητα έμπειροι. Το αν το δωμάτιο έχει ή όχι ηθοποιό θα το ανακαλύψετε στην πορεία, αν και εγώ κάτι είδα...
  on 2 January 2019
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  evog quote Ωραίο δωματιάκι, αρκετά τρομακτικό. Καλοί γρίφοι, έξυπνοι και λογικοί, αν και ένας μας δυσκόλεψε αρκετά για πρακτικούς λόγους... Δεν θα έλεγα πως είναι το δυνατό του κομμάτι. Σκηνικά, αρκετά καλά, και διακοσμητικά ωραία. Χώροι μεγάλοι και σχεδιασμένοι πολύ έξυπνα ώστε να χάνεσαι. Ατμόσφαιρα πολύ καλή, επικρατεί ο τρόμος! Ηθοποιός ωραίος! Έχει πολύ πετυχημένη στολή όπως και μάσκα, οπότε όταν σε τρομάζει, δεν μπορείς να μην ουρλιάξεις . Ο GM πολύ καλός και βοηθητικός και τα hints εμφανίζονταν με πολύ ωραίο τρόπο. Φιλικά παιδιά στην υποδοχή, και πολύ πρωτότυπος χώρος αναμονής. Ευχάριστο δωμάτιο, που συστήνεται σε fans του τρόμου, όχι των γρίφων.
  on 3 December 2018
1 2 3 5
Close