Contact phone number:

Contact email:

euklidis


 • Lvl 9 - Code Breaker
 • 77 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  euklidis quote Πήγα στο δωμάτιο με μικρά ανιψάκια. Ότι πρέπει για άτομα που τώρα ξεκινουν για να μπουν στο κλίμα ομαλά. Ωραίοι γρίφοι και όχι τόσο δύσκολοι. Ωραίο στήσιμο και αρκετά ρεαλιστικό. Προτείνεται για αρχάριες ομάδες και και μέχρι δύο άτομα πιο έμπειρες.
  on 3 January 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  euklidis quote Πήγαμε στο δωμάτιο εχθές και ακόμα δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Απλα εκπληκτικό!!! Χώροι διακόσμιση και στήσιμο ήταν απλά υποδειγματικά και για σεμινάριο. Οι γρίφοι πάρα πολλοί, που απαιτούν σκέψη και παρατηρητικότητα, με τους περισσότερους να είναι πολύ πρωτότυποι. τα περάσματα δεν υπήρχαν, οι μηχανισμοί το ίδιο. Γενικά είναι ίσως το πιο άρτιο δωμάτιο που έχω παίξει μέχρι στιγμής. Μπορεί να είναι σχεδόν 3,5 ώρες, όμως δεν μας κούρασε καθόλου (τουλάχιστον πέρα από τα πόδια μας :P ). Φυσικά είχε και πολύ ωραία ιστορία πίσω του, που το κάνει ακόμα καλύτερο. Ακόμα προσπαθώ να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά μετά από αυτή την δωματιάρα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν τα 30 ευρώ σας φαίνονται πολλά, να σας πω πως και εμένα μου φαινόντουσαν, μέχρι που βγήκαμε από το δωμάτιο. Τα αξίζει και με το παραπάνω! Πως θα γίνει να το ξεχάσουμε για να το ξαναπαίξουμε;
  on 1 August 2018
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  euklidis quote Έπαιξα το εν λόγω δωμάτιο στο παράρτημα της εταιρίας στην Καλαμάτα. Φαντάζομαι πως είναι το ίδιο και μιας και δεν υπάρχει στα δωμάτια της Καλαμάτας σχολιάζω εδώ. Αν είναι λάθος οι admin μπορούν να το διαγράψουν. Πήγα με μια κοπέλα της ομάδας μου, τις δύο μικρές ανιψιές της και μια φίλη της. 3 στους 5 δεν είχαν παίξει ξανά και περάσαμε αρκετά καλά. Το δωμάτιο δεν ήθελε πολύ ψάξιμο και οι γρίφοι ήταν εύκολοι προς μέτριας δυσκολίας. Εκείνη την μέρα ήμουν στις καλές μου, οπότε με την βοήθεια την συμπαικτών στο ψάξιμο, έλυσα όλους τους γρίφους μόνος μου και βγήκαμε στα 38 λεπτά χωρίς βοήθειες. Ωραία διακόσμηση και καλή ατμόσφαιρα. Δεν προτείνεται τόσο για πολύ έμπειρες ομάδες, καθώς είναι πάρα πολύ βατό δωμάτιο και θα αποδράσουν πολύ γρήγορα. Πάντως το διασκεδάσαμε πάρα πολύ και ειδικά οι μικρές ξετρελάθηκαν.
  on 16 July 2018
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  euklidis quote Έχοντας διαβάσει πολλά θετικά για το δωμάτιο θέλαμε να το επισκεφτούμε εδώ και καιρό. Έτσι κάναμε κράτηση και πήγαμε. Η υποδοχή τρομερή και η κοπέλα που ήταν εκεί πραγματικά συμπαθέστατη και μέσα στον ρόλο της. Στα του δωματίου, η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα πολύ καλές, όμως οι γρίφοι βασίζονται κυρίως στα λουκέτα, κάτι που μετά από 80+ δωμάτια με έχει κουράσει κάπως. Αν και οι γρίφοι ήταν στην ιστορία, ήταν καλοί, εκτός από έναν που χρειάζεται σίγουρα βοήθεια για να λυθεί. Αν το δωμάτιο αποκτήσει μερικούς αυτοματισμούς αντικαθιστώντας τα λουκέτα, τότε θα απογειωθεί, καθώς ήταν τα μόνα που μας κούρασαν προς το τέλος.
  on 16 July 2018
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  euklidis quote Αυτή η εταιρία μας έχει δώσει πολύ δυνατά δωμάτια και το μέσα από τον καθρέφτη δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωραίος χώρος, πολύ καλοί μηχανισμοί και πρακτικά κανένα λουκέτο. Το χαρήκαμε πολύ και διασκεδάσαμε ακόμα περισσότερο. Το παιδί στο δωμάτιο πάντα φιλικό και ευχάριστο.
  on 16 July 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  euklidis quote Μόλις βγήκαμε από το δωμάτιο και περάσαμε πάρα πολύ καλά. Εκπληκτικοί χώροι, πολύ ρεαλιστικοί, με τρομερά σκηνικά. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, με 1-2 λίγο πιο ζόρικου, αλλά οι περισσότεροι σχετικοί με το θέμα και την ιστορία. Φοβερό στήσιμο και πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο. Τα παιδιά στην υποδοχή πολύ φιλικά και ευγενέστατα. Good Job!
  on 12 March 2018
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  euklidis quote Δωμάτιο με πολλούς και πρωτότυπους γρίφους που θα το λατρέψουν οι φανατικοί του είδους. Ο ηθοποιός πολύ καλός και προκαλεί πολύ γέλιο αν παίξεις μαζί του. Οι χώροι πολύ καλοί, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία. Το ευχαριστηθήκαμε πολύ και περάσαμε πολύ όμορφα!
  on 24 February 2018
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  euklidis quote Το δωμάτιο ξεκινάει αμέσως με την είσοδο στον χώρο και παράλληλα ξεκινάει και ο τρόμος. Οι γρίφοι είναι στο επίπεδο δυσκολίας που πρέπει για ένα δωμάτιο τρόμου και οι ηθοποιοί δίνουν ρέστα. Αναπάντεχες εκπλήξεις και αρκετοί χώροι, κάνουν το δωμάτιο ξεχωριστό. Πολύ καλή δουλειά στο σύνολό της!
  on 24 February 2018
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  euklidis quote Στο δωμάτιο πήγαμε και προσωπικά δεν είχα πολύ όρεξη εκείνη την μέρα, αλλά ακολούθησα την ομάδα. Στην πορεία όμως η διάθεσή μου έφτιαξε και έφταιγε το δωμάτιο. Πολύ καλοστημένο με ωραία ρεαλιστικά σκηνικά. Κυνηγητό όσο πρέπει και ο ηθοποιός πολύ καλός. Οι γρίφοι πολύ δυνατοί, ενώ το δωμάτιο απαιτεί λιγάκι ψάξιμο για να βρείτε κάποια πράγματα. Γενικά το χάρηκα πολύ, παρά το γεγονός ότι δεν βγήκαμε για λίγο. Τα παιδιά που δούλευαν εκεί ευγενέστατα!
  on 12 February 2018
 • Manor Of Whispers

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  euklidis quote Ένα δωμάτιο horror με πολύ καλούς γρίφους, αλλά και πολλά μειονεκτήματα. Αρχικά το θέμα ασφάλειας είναι πολύ σοβαρό. Σε ένα δωμάτιο που έχει κυνηγητό, είναι ανεπίτρεπτο να έχει σωλήνες από καλοριφέρ που δεν μπήκε ποτέ να προεξέχουν στο πάτωμα. Προσωπικά πάνω στο σπρωξίδι, έπεσα και το κεφάλι μου ήταν 15-20 πόντους από τους σωλήνες. Λίγο πιο δίπλα να έπεφτα θα μου είχαν καρφωθεί στο κεφάλι. Επίσης αρκετά φορτωμένο με έπιπλα και πράγματα δωμάτιο, ενώ όλα τα ντουλάπια ανοίγουν προς τα έξω και δεν είναι συρόμενα, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω τους πολλά άτομα από την ομάδα και να φύγουμε με μώλωπες. Ο ηθοποιός το παράκανε με το κυνηγητό, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε πολύ. Κατά τα άλλα είχε ενδιαφέροντες γρίφους και ήταν χορταστικό, με πολλούς χώρους.
  on 12 January 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  euklidis quote Ένα δωμάτιο στολίδι από θέμα σκηνικών και στησίματος, ενώ η ηθοποιός ήταν πιθανότατα η καλύτερη που έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής. Στο αντίποδα οι γρίφοι ήταν πολύ εύκολοι, σε σημείο που από άτομα της ομάδας χαρακτηρίστηκαν ανύπαρκτοι. Όπως και να έχει όμως διασκεδάσαμε και ρίξαμε πολύ γέλιο. Πραγματικά αν φτιάξει το κομμάτι των γρίφων, θα έχουμε ένα από τα καλύτερα δωμάτια.
  on 12 January 2018
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  euklidis quote Ένα ακόμα δωμάτιο της εταιρίας με εκπληκτικά σκηνικά που σε βάζουν στο κλίμα αμέσως. Η ηθοποιός ήταν πολύ καλή και οι γρίφοι άρτιοι και καλής δυσκολίας. Το χαρήκαμε αρκετά το δωμάτιο και το διασκεδάσαμε. Προτείνεται σε πιο έμπειρες με γρίφους ομάδες.
  on 9 January 2018
1 2 3 7
Close