Contact phone number:

Contact email:

esc_Ape


 • Lvl 2 - Excited
 • 8 κριτικές
 • 13 Δωμάτια στο Wishlist
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  esc_Ape quote Περάσαμε τέλεια! Είναι πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο και τα παιδιά έχουν όρεξη για πλάκα και τρολάρισμα! Πολύ διαφορετική εμπειρία από οποιοδήποτε escape έχουμε πάει! Στα θετικά συγκαταλέγεται το ότι δεν είχαν ξεπετάξει τους γρίφους παρότι δεν στοχεύει το δωμάτιο εκεί, είχαν ένα ικανοποιητικό επίπεδο δυσκολίας και ταίριαζαν και στο κονσεπτ! Στα αρνητικά θα πω τα κάποια red herrings που μαζί με τις αποσπάσεις από τους ηθοποιούς δυσκολεύουν τη συγκέντρωση στους γρίφους. Επίσης τα παιδιά έδιναν πολλές βοήθειες πολύ γρήγορα αλλά ήταν από προθυμία να μην κολλήσουμε και να περάσουμε καλά σε άλλα σημεία του δωματίου οπότε δεν μας ενόχλησε πολύ! Σε γενικές γραμμές μια πολύ ωραία εμπειρία!! Σαν βελτίωσεις σε μία ήδη τέλεια εμπειρία θα πρότεινα να αφαιρεθούν κάποια αντικείμενα άχρηστα και να μένουν λίγο πιο πιστοί η ηθοποιοί στο σενάριο γιατί -λογικό βέβαια- παρασύρονται με αποτέλεσμα να μένει λίγο πίσω και να έχει κενά!
  on 12 April 2018
 • Hunger Fights

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  esc_Ape quote Πολύ ωραία η αρχή του δωματίου!! Η οποία φαντάζομαι είναι ακόμη πιο ωραία για μεγάλη παρέα. Η συνέχεια ήταν αρκετά μέτρια! Σου έβγαζε μια αίσθηση απεριποίητου το δωμάτιο αλλά μπορεί να ήταν στο κοσνεπτ οπότε δεν μπορώ να το κατακρίνω... Κάποιοι γρίφοι ήταν καλοί, άλλοι πολύ μέτριοι και απλοϊκοί αλλά είχαν λογική σειρά και σύνδεση με το θέμα! Συνολικά έχει μια καλή βάση που μπορεί να βελτιωθεί με μικρές αλλαγές.
  on 21 March 2018
 • The Holy Grail

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  esc_Ape quote Καλό και τίμιο δωμάτιο μέτριας δυσκολίας! Συνολικά το δωμάτιο ήθελε λίγο από όλα -συνεργασία, παρατηρητικότητα και λογική σκέψη σε καλή αναλογία. Πολύ ευγενικά και καλά τα παιδιά. Γενικά μια ευχάριστη εμπειρία!
  on 20 March 2018
 • The Last Will

  Τζανακάκη και Κτιστάκη 22,Χανιά
  esc_Ape quote Πολύ μέτριο δωμάτιο. Είχαν κάνει μια προσπάθεια με ατμόσφαιρα και κάποιους αυτοματισμούς, στοιχεία που όμως δεν μπορούσαν να καλύψουν την αδυναμία των γρίφων. Ίσως για μικρότερη ομάδα ακόμη και 2 ατόμων να είναι καλύτερο και πιο ευχάριστο.
  on 20 March 2018
 • Dr Lev

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  esc_Ape quote Το πρώτο δωμάτιο που έπαιξα και τότε μου είχε φανεί διασκεδαστικό και ωραίο - τότε που ήταν στο χίλτον! Είχε καλούς αλλά λογικούς και εύκολους προς μέτριους γρίφους με πολύ ψάξιμο! Ίσως για μια ομάδα αρχάρια ή για πιο μικρές ηλικίες να είναι καλό! Κυρίως για την εποχή του ήταν καλό όμως! Με τόσα δωμάτια και ανταγωνισμό ένα τέτοιο δωμάτιο "παλιού τύπου" σπάνια εντυπωσιάζει...
  on 20 March 2018
 • Minotaur’s Labyrinth

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  esc_Ape quote Ένα δωμάτιο πολύ όμορφο σαν ατμόσφαιρα με έξυπνη σχεδίαση του χώρου. Παρότι κάποιοι από τους γρίφους ήταν δύσκολοι και ωραίοι, κάποιοι άλλοι ήταν κακοσχεδιασμένοι με αποτέλεσμα να χάνεις πολύτιμο χρόνο. Στην αρχή του δωματίου έχεις πολλά στοιχεία μπροστά στα μάτια σου και χρειαζόταν λογικό άλμα ή να ακροβολιστείς στο δωμάτιο και να τεστάρεις πολύ για να βρεις ποια μπορείς να αξιοποιήσεις που! Στη συνέχεια υπήρχαν σημεία που απλά σε καθυστερούσαν πολύ σε χρόνο - πιο πολύ διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθήσεις παρά γρίφοι - οπότε αν είχες αργήσει στην αρχή σε πήγαινε μπάλα... Το τέλος δεν είχε κάποια καταπληκτική κλιμάκωση. Απευθύνεται λοιπόν σίγουρα σε έμπειρες ομάδες τουλάχιστον 4 ατόμων για να έχεις χρόνο για trial and error αρχικά έτσι ώστε να σου μείνει χρόνος στη συνέχεια μπας και βγεις! Γενικά όμως μια μέτρια εμπειρία.
  on 20 March 2018
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  esc_Ape quote Δεν είχα ξαναπαίξει σε κάποιο δωμάτιο "horror" - δεν είναι της προτίμησής μου - και δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα κιόλας! Δεν με έπεισε αυτή η εμπειρία στο unknown! Το δωμάτιο είχε μια ατμόσφαιρα και στην αρχή μας είχε πείσει ότι κάτι καλό θα ακολουθήσει! Αλλά σύντομα καταλάβαμε ότι οι γρίφοι είναι απλούστατοι και το δωμάτιο δεν εστίαζε εκεί! Μου θύμισε fort boyard περισσότερο και μου φάνηκε και επικίνδυνο (θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε φύγει με κάτι παραπάνω από 2 μελανιές και λίγο σκισμένο τζιν)... Επίσης αρκετές οδηγίες του gm ήταν άστοχες γιατί μάλλον δεν είχε καλή ορατότητα με αποτέλεσμα να μας δίνει πληροφορίες για ένα βήμα μπροστά ή ενα βήμα πίσω από αυτό που είμασταν και να μας μπερδεύει. Αλλά αυτό δεν είναι θέμα καλού ή κακου gm αλλά κατασκευής δωματίου. Συνοπτικά λοιπόν αδύναμοι γρίφοι και λίγο αδύναμο δωμάτιο αλλά ίσως απλά να μην είμασταν το "κοινό" του.
  on 19 March 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  esc_Ape quote Από τα ωραιότερα δωμάτια! Είχε καλό στόρυ και καλούς γρίφους! Μερικές βοήθειες απαραίτητες ακόμη και για έμπειρους παίκτες! Πολύ καλος gm!
  on 19 March 2018
Close