Contact phone number:

Contact email:

eldoriel


 • Lvl 5 - Addict
 • 32 κριτικές
 • 26 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Museum

  Αγίου Κωνσταντίνου 29, Αχαρνές
  eldoriel quote Χαλαρό 5αρι το μουσείο! Αξίζει την επίσκεψη του! Πολλοί ωραίοι χώροι αλλά και γρίφοι. Ενδιαφέρουσα δράση η οποία εξαρτάται κ από τον τρόπο που θα παίξεις το παιχνίδι. Χορταστικό 2ωρο.
  on 30 June 2018
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  eldoriel quote Πήγαμε στο φημισμένο orphan 3 άτομα, ωραίο ατμοσφαιρικό δωμάτιο που σε παίζει ψυχολογικά μια χαρά αν θες κ συ να παίξεις! Σίγουρα ήταν εντυπωσιακότερο όταν άνοιξε καθώς δεν υπήρχαν παρόμοια, αλλά τη δουλειά του την κάνει. Αξίζει την επίσκεψη του!
  on 7 June 2018
 • Levitha Street

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  eldoriel quote Πολύ ωραίο δωματιο με αρκετούς γρίφους. Περναει ευχάριστα η ώρα, πήγαμε 3 άτομα και αποδρασαμε. Ωραια και ενδιαφέρουσα η είσοδος στο δωμάτιο!
  on 13 May 2018
 • Cube ²

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  eldoriel quote 2η επίσκεψη στην εταιρεία μετα τον willy και πάλι δεν απογοητευτηκαμε καθόλου! Αν κ πρώτης γενιάς σε σχέση με τις υπερπαραγωγες των Live acting, το δωμάτιο σε κράτα σε εγρήγορση με τους αρκετούς γρίφους του αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα εισαγωγή του. Βασίζεται απόλυτα στη συνεργασία της ομάδας οπότε καλό είναι να πάτε με άτομα που έχετε ξαναπαίξει. Ευγενικότατο προσωπικό και πολύ ωραίος χώρος υποδοχής!
  on 12 May 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  eldoriel quote Πήγαμε 3ωρη επίσκεψη στον θείο και περάσαμε τέλεια! Χορταστικότατο γριφοδωμάτιο με πολλούς και διάφορους γρίφους. Ήμασταν 7 άτομα και όλοι ασχολούμασταν με κάτι οπότε συστήνεται και για μεγάλες ομάδες. Συγχαρητήρια στα παιδιά αναμένουμε το 2!
  on 9 May 2018
 • The Cursed Doll

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  eldoriel quote Το πρώτο δωμάτιο που με έφτασε στα όρια για να πατήσω κουμπί πανικού. Θα μου πείτε και τι μας το λες αλλά είναι η μόνη κριτική που μπορώ να γράψω για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Πήγαμε με την ομάδα μου 4 άτομα κ πανικός όλοι. Σε μια πιο ψύχραιμη γραφή, απόλυτα σχετικοί γρίφοι με την ταινία εξου κ το 5αρι γιατί εντάξει σε τέτοιο δωμάτιο δε πας για σπαζοκεφαλιάσεις οπότε τη δουλειά τους την κάνουν. Έχοντας παίξει κ το σανατοριο βράδυ αυτή τη στιγμή τα βάζω στην 1η θέση μαζί. Να πάτε παιδιά κ ειδικά αν σας τρομαξε η ταινία τότε το δωμάτιο θα σας κάνει να την βιώσετε στο φουλ! Συγχαρητήρια στα παιδιά για το στήσιμο κ φυσικά στους ηθοποιούς!
  on 13 April 2018
 • Hellraiser

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  eldoriel quote Πολύ όμορφο ατμοσφαιρικό δωμάτιο! Τα σκηνικά πολύ ωραία, μέσα στο θέμα, μεγάλοι άνετοι χώροι. Οι γρίφοι δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί αλλά δένουν όμορφα με το δωμάτιο. Ο ηθοποιός πάρα πολύ καλός! Η είσοδος στο δωμάτιο είναι πολύ καλή κ ιδιαίτερη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και για αυτό το δωμάτιο, δεν έχει τον τρόμο του Last of us αλλά ικανοποιεί απόλυτα τους fans της ταινίας!
  on 10 April 2018
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  eldoriel quote Υπέροχο! Το δωμάτιο μας έκανε να τρέξουμε στο φουλ! Οι λάτρεις τρόμου κ ζόμπι θα το λατρέψουν! Άνετα νο1 στο είδος του αυτή τη στιγμή! Άνετοι και πολλοί χώροι που σου επιτρέψουν να τρέξεις για τη ζωή σου χωρίς να φοβάσαι μη σκονταψεις! Οι ηθοποιοί απίστευτοι και μέσα στο ύφος του δωματίου! Οι γρίφοι μπορεί να μην έχουν μεγάλη δυσκολία κάτι που είναι λογικό λόγω του είδους του δωματίου, όμως είναι αρκετά ικανοποιητικοι! Μέχρι στιγμής έχει ένα από τα καλύτερα περάσματα που έχω συναντήσει! Πηγαμε 4 άτομα αλλά και ομάδες 6 ατόμων χωράνε άνετα! Σε ότι αφορά στην υποδοχή τα παιδιά είναι φιλικότατα! Συγχαρητήρια στους δημιουργούς!
  on 6 April 2018
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  eldoriel quote Υπέροχη εμπειρία το συγκεκριμένο δωμάτιο/ πλοίο! Πολύ όμορφη ροή, μεγάλοι χώροι, πολύ καλό acting μέσα στο πνεύμα του δωματίου! Οι λάτρεις των ατμοσφαιρικων escape θα το λατρέψουν! Οι γρίφοι επίσης δεν υστερούν. Πήγαμε 4 άτομα και το ευχαριστήθηκαμε όλοι!
  on 5 April 2018
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  eldoriel quote Τα λόγια περιττά! Η επίσκεψη επιβάλλεται! Υπάρχουν δωμάτια υπερπαραγωγες και υπάρχει και το χωριό lockhill, μια κατηγορία από μόνο του! Πραγματικά συγχαρητήρια στον/ στους δημιουργούς! Το σανατοριο τη νύχτα θα σε τρέξει, θα σε τρομάξει, θα σε φέρει σε μια μικρή ευχάριστη απόγνωση! Ότι πρέπει δηλαδή! Πηγαμε με την προσδοκία που μας εχει δημιουργήσει αυτό το χωριό και δν απογοητευτηκαμε στο ελάχιστο! Είσοδος, έξοδος όλα τα λεφτά!
  on 10 March 2018
 • The Duchess

  Σοφοκλέους 15, Περιστέρι
  eldoriel quote Η Δούκισσα θα μείνει αξέχαστη! Πολύ καλό δωμάτιο από τα παιδιά! Πολλοί χώροι, γρήγορα περάσματα, γενικά εξερευνείς όλη την έπαυλη και η Δούκισσα πάντα εκεί να σε περιμενει(?). Όλη η ομάδα το ευχαριστηθηκαμε πάρα πολύ! Ο φόβος δεν λείπει αν και δεν κλέβει την παράσταση από το δωμάτιο, κάτι πολύ ευχάριστο για το προσωπικό μου γούστο! Οι γρίφοι σχετικοί με την ιστορία, την οποία ανακαλύπτεις παίζοντας. Η δυσκολία τους τόση ώστε να μπορείς να τους λύσεις κάτω από την πίεση της έπαυλης. Η ηθοποιός φοβερή, την αγάπησα! Σε ότι αφορά τα σκηνικ δεν θα δεις την υπερπαραγωγή άλλων δωματίων αλλά θα συναντήσεις αυτό ακριβώς που λέει η ιστορία μια εγκαταλελειμενη έπαυλη! Να πάτε!
  on 3 March 2018
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  eldoriel quote Ωραίο δωματιο που σε βάζει στο κλίμα για να το ζήσεις! Δυνατή εισαγωγή που σε ψαρώνει για την συνέχεια. Οι γρίφοι πολύ καλοί για horror δωμάτιο και με ωραία ροή. Πολύ ευγενικό το προσωπικό και με διάθεση για συζήτηση!
  on 17 February 2018
1 2 3
Close