Contact phone number:

Contact email:

dk84


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 15 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Turkish Airlines Euroleague Escape Room

  Θηβών 228 & Παρνασσού, Άγιοs. Ι. Ρέντης (Στον χώρο του GAME OVER: 1ος όροφος Village Shopping & more)
  dk84 quote Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό λόγω μπασκετοφιλίας, το δωμάτιο παρουσιάζεται κατώτερο των προσδοκιών. Αυστηρά για αρχάριες ομάδες, που θέλουν μια fun εισαγωγή στα escape rooms. Πολύ λιτά σκηνικά, από ατμόσφαιρα όχι ιδιαίτερα πράγματα και οι γρίφοι εύκολοι έως απλοί. Επίσης, δεν μου άρεσε που έπρεπε να πληρώσουμε πριν ξεκινήσουμε... Στα ελαφρυντικά ότι έτσι κι αλλιώς χάνεται η μαγεία των escape rooms όταν είσαι βρίσκεσαι σε ένα τόσο μαζικό χώρο.
  on 13 February 2017
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  dk84 quote Ένα πολύ ωραίο, δύσκολο και διαφορετικό δωμάτιο! Στόχος δεν είναι να αποδράσεις αλλά να βρείς τον δολοφόνο! Ναι μεν λύνεις γρίφους (μέτριας δυσκολίας), αλλά πρέπει να παρακολουθείς ταυτόχρονα τα στοιχεία που βρίσκεις, γεγονός που σε κρατάει μέσα στην ιστορία. Η ατμόσφαιρα είναι καλή, η gm βοηθάει πολύ και σε υποδέχεται με πολύ ευγενικό και φιλόξενο τρόπο! Πήγαμε 5 άτομα, καταφέραμε να βρούμε τον δολοφόνο και να βρεθούμε στο 1% των επισκεπτών. Είναι για έμπειρες ομάδες και όσο περισσότερα άτομα τόσα περισσότερα μυαλά υπάρχουν για να σκέφτονται, τα οποία χρειάζονται γιατί έχει παραλληλίες και πρέπει να σκέφετεσαι συνδυαστικά στοιχεία ώστε στο τέλος να επιλέξεις σωστά τον δολοφόνο και να δικαιολογήσεις την επιλογή σου!
  on 13 February 2017
 • The Forbidden Tomb

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  dk84 quote Ο τύμβος είναι ένα δωμάτιο που μάλλον δεν ταίριαξε στο στυλ που μας αρέσει στα escape rooms. Η βασική μας ένσταση είναι ως προς τους γρίφους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι λίγο "κουφοί", δηλ. μοιάζουν χωρίς συνοχή και μάλλον δε γίνεται να τους λύσεις χωρίς βοήθεια. Γούστα είναι αυτά όμως... Η ατμόσφαιρα από την άλλη είναι πολύ καλή, μπαίνεις στην ιστορία, παρά τα λιτά σκηνικά. Κατά τα λοιπά, δεν έχει σχεδόν καθόλου λουκέτα, έχει πολλούς μηχανισμούς, η επικοινωνία στις βοήθειες είναι ιδιαίτερη. Αλλά δίνονται πολλές και σωστές βοήθειες είναι η αλήθεια. Πήγαμε 2 άτομα και οριακά δεν αποδράσαμε. Συστήνεται σε σχετικά έμπειρες ομάδες και μάλλον χρειάζονται 3-4 άτομα, όχι τόσο για να ανταπόκρινεστε σε αυτά που πρέπει να κάνετε αλλά για να σκέφτονται περισσότερα μυαλά.
  on 11 February 2017
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  dk84 quote Μια καταπληκτική εμπειρία, από την αρχή έως το τέλος της επίσκεψης στη συγκεκριμένη εταιρεία. Η υποδοχή πολύ ζεστή και φιλική, σαν να πρόκειται για ανθρώπους που γνωρίζεις τώρα και αρχίζετε να μιλάτε για την εμπειρία σας σε δωμάτια σε όλη την Αττική! Το δωμάτιο είναι εκπληκτικό: έχει αρκετούς και οχι εύκολους γρίφους, που μάλιστα είναι διαφορετικών ειδών μεταξύ τους, και η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ καλή! Χωρίς να εντυπωσιάζουν τα σκηνικά, σε βάζει από την αρχή στην ιστορία, την οποία νιώθεις συνεχώς ότι ζεις, οι γρίφοι είναι δεμένοι μεταξύ τους και γενικά το δωμάτιο έχει ρυθμό που σε κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση! Πήγαμε 2 άτομα, το οποίο συστήνεται για να δείτε ολόκληρο το δωμάτιο και να αυξηθεί, εάν είστε έμπειροι, ο βαθμός δυσκολίας, αλλά και επειδή είναι σχετικά μικροί οι χώροι του.
  on 11 February 2017
 • Zombie Apocalypse

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  dk84 quote Ένα χορταστικό και γεμάτο δωμάτιο! Μικρό στο μέγεθος, αλλά 4 άτομα χρειάζονται γιατί έχει παραλληλίες και είναι από τα δύσκολα στο Χαλάνδρι. Ο gm πολύ καλός, το χαίρεται και σε βοηθάει σωστά. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα "ιατρικά" δωμάτια, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την πληρότητα αυτού του δωματίου. Γρίφοι απαιτητικοί, ατμόσφαιρα αρκετά καλή (για δεδομένα mindtrap) και καλός ρυθμός, καθώς σε κρατάει πλήρως απασχολημένο μέχρι το τέλος! Ασφαλώς και ως 6αρι είναι για πιο έμπειρες ομάδες.
  on 5 February 2017
 • Librarium

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  dk84 quote "Εσύ θα μυρίσεις τον ανθό μου;" Θα κατάλαβετε τη φράση όταν το επισκεφθείτε! Το Abbey προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία δωματίων. Ήδη από την είσοδό, ξεκινάει το διαφορετικό... Ως προς το συγκεκριμένο δωμάτιο, οι επιδόσεις της ηθοποιού είναι σε άλλα επίπεδα. Εκπληκτική! Επίσης, το δωμάτιο είναι πάρα πολύ ατμοσφαιρικό, νοιώθεις και λόγω του όλου κλίματος ότι όντως είσαι μέσα στη συγκεκριμένη ιστορία. Αλλά μέχρι εκει: κοινώς, οι γρίφοι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δυστυχώς δεν σε αφήνουν να δυσκολευτείς για να τους λύσεις. Με λίγα λόγια: Στα θετικά, το όλο κλίμα, η ηθοποιός και η ατμόσφαιρα, στα αρνητικά, οι "φτωχοί" γρίφοι και το γεγονός ότι δεν σου αφήνει την πρωτοβουλία να τους λύσεις.. Πάντως αξίζει η επίσκεψη!
  on 3 February 2017
 • Inception

  Λεπενιώτου 12, Αθήνα
  dk84 quote Το Inception είναι από τα δωμάτια που, χωρίς να είναι (εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον) εντυπωσιακό, είναι διασκεδαστικό και σε αφήνει πλήρως ικανοποιημένο από την εμπειρία. Ομάδα 2 ατόμων βγήκαμε λίγο πριν το τέλος και είναι από τα δωμάτια που μας ταιριάζουν, Έχει πολλούς γρίφους, με γραμμικότητα, που είναι έξυπνοι και σε κάνουν να σκεφτείς. Η εξέλιξη από πλευράς σκηνικών εντός του δωματίου είναι ικανοποιητική. Γενικά δε βαριέσαι καθόλου σε αυτό το δωμάτιο, καθώς έχει ροή. Παρόλο δηλ. που οι γρίφοι του είναι σχετικά απαιτητικοί, δεν κολλάς γενικά, οπότε στο τέλος σου μένει το γλυκό συναίσθημα της απόδρασης. Το συστήνουμε, είναι ό,τι πρέπει για escape room που βασίζεται στην επίλυση γρίφων και στοχεύει στην ικανοποίηση των παιχτών.
  on 3 February 2017
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  dk84 quote Στο escapepolis ο χώρος υποδοχής είναι εντυπωσιακός από πλευράς διακόσμησης (σε πλήρη αντίθεση με τη γειτονιά στην οποία βρίσκεται, όπου σε πιάνει λίγο η ψυχή σου για το "πού αφήνω τώρα το αμάξι μου" - βρίσκεται στον Κεραμεικό). Οι άνθρωποι στην υποδοχή, που μάλλον πρόκειται και για τους ιδιοκτήτες, επίσης πολύ χαλαροί και καλοί οικοδεσπότες! Ως προς το δωμάτιο: πολύ καλοφτιαγμένο με καλά υλικά και η ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ρεαλιστική. Αισθάνεσαι ότι όντως έχεις αυτή την αποστολή που σου αναθέτουν, μπαίνεις στην ιστορία και ξεχνάς ότι είσαι σε ένα δωμάτιο που έχει φτιάξει μια εταιρεία escape room στην Αθήνα... Οι γρίφοι είναι για δυνατούς λύτες, αλλά όχι κάτι τρομακτικό, και έχουν συνοχή μεταξύ τους, οπότε το ευχαριστιέσαι! Πήγαμε 2 άτομα (με εμπειρία 25+ δωματίων) και αποδράσαμε λίγο πριν το τέλος. Οι χώροι είναι αρκετά μικροί, οπότε άνω των 3 ατόμων δεν λέει γενικώς... Πρόκειται για "ιατρικό" δωμάτιο, για ό,τι αυτό σημαίνει (προσωπικά δεν μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα δωμάτια). Συνολική εμπειρία: θετικότατη, το συστήνω, μάλλον σε λίγο πιο έμπειρες ομάδες.
  on 30 January 2017
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  dk84 quote Μάθε παιδί μου γράμματα! Επισκεφθήκαμε τον φοιτητή μετά την ντίβα και μας άρεσε ιδιαίτερα! Για μια ακόμη φορά ένα δωμάτιο του escaped που είναι πολύ ατμοσφαιρικό και πρέπει να μπεις στην ψυχολογία του πρωταγωνιστή για να το βγάλεις. Οι γρίφοι ήταν αρκετοί και απαιτητικοί, αλλά είχαν συνοχή μεταξύ τους και έβγαζαν νόημα. Γενικα, ένα πολύ καλοστημένο δωμάτιο, που συστήνεται σε ολιγομελείς (λόγω του μικρού μεγέθους του δωματίου - πρόκειται για φοιτητική εστία!) και σχετικά έμπειρες ομάδες (αλλά και οι πιο άπειρες θα το ευχαριστηθούν, απλά λόγω της δυσκολίας των γρίφων ενδεχομένως να μην αποδράσουν).
  on 21 September 2016
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  dk84 quote Η μεγάλη ντίβα είναι νεκρή! Το πρώτο μας δωμάτιο στο escαped, το οποίο ήταν μια πρώτης τάξεως εισαγωγή στα δωμάτια της συγκεκριμένης εταιρείας. Ιδιαίτερα ατμοσφαρικό, αισθάνεσαι ότι είσαι όντως στο καμαρίνι της ντίβας (γι' αυτό και είναι πολύ μικρό δωμάτιο, οπότε συστήνεται σε ομάδες 2, το πολύ 3, ατόμων). Οι γρίφοι σχετικά βατοί, αλλά απαιτούν να "μπεις" μέσα στην ιστορία, να αντιληφθείς την ψυχολογία της ντίβας, ώστε να ενώσεις τα κομμάτια του παζλ. Είναι δηλαδή σαν να προσπαθείς να ανακαλύψεις τι όντως θα είχε κάνει η ντίβα, ώστε να λύσεις το μυστήριο... Σίγουρα θα το πρότεινα σε μια αρχάρια ομάδα, αλλά και οι πιο έμπειροι θα το ευχαριστηθούν, καθώς σε κερδίζει με την ατμόσφαιρα και την ομοιογένεια των γρίφων του. Ο gm επίσης πολύ καλός, βοηθούσε σε καίρια σημεία.
  on 21 September 2016
 • Space Odyssey

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  dk84 quote Μυστήριο δωμάτιο, διαφορετικό από τη γραμμικότητα που έχουν τα περισσότερα δωμάτιο του mindtrap κολωνάκι και μοναστηράκι. Όχι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό, λιτό και απέριττο στη διακόσμηση, με παραλληλίες, ένα δύο αρκετά δύσκολους γρίφους, θέλει εμπειρία για να βγεί. Δεν μας ενθουσίασε γενικά, θα σύστηνα πρώτα άλλα δωμάτια του mindtrap.
  on 13 August 2016
 • Stalingrad

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  dk84 quote Καθαρό τεσσάρι του midtrap και συστήνεται σε αρχάριες ομάδες. Ατμοσφαιρικό αλλά με τον σοβιετικό τρόπο, ήτοι λιτό και απέριττο. Απλοί γρίφοι, αλλά έξυπνοι. Είναι μεν το πιο εύκολο δωμάτιο του Κολωνακίου, αλλά ας πούμε πιο δύσκολο από το Insanity, που είναι το πιο εύκολο στο Μοναστηράκι. Οπότε, συντρόφισσες και σύντροφοι, εμπρός στον αγώνα της απόδρασης.
  on 9 August 2016
1 2
Close