Contact phone number:

Contact email:

Deltorero


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 44 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Emperor’s Masterchef is Dead

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Deltorero quote Πρωτότυπο και καινοτόμο, από άποψη θεματολογίας γρίφων, σεναρίου και αποστολών, δωμάτιο με έντονο μουσικό background, λίγα αλλά ευφάνταστα οπτικά εφέ και τρικ που αγχώνουν και πιέζουν ''γόνιμα'' τις ομάδες , να αποδράσουν ή μάλλον, καλύτερα, να πάρουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και σκούφο του αρχιμάστερ σεφ. Θα μπορούσε άνετα να καταταχθεί στα ατμοσφαιρικά γριφοδωμάτια, νέας γενιάς, με μπόλικη δόση λουκέτων, διαφόρων ειδών, και ελάχιστους, αλλά έξυπνους και απαιτητικούς μηχανισμούς. Δε να τονισθεί ότι όντως υπάρχει ένα πρωτοποριακό και πολυσύνθετο λουκέτο, που ξεφεύγει από την περπατημένη των επαναλαμβανόμενων λουκέτων με αριθμούς και γράμματα και εντυπωσιάζει ακόμη και το πιο "αχόρταγο και ιδιότροπο'' μάτι. Η εν λόγω εταιρεία επέτυχε σε εξαιρετικό βαθμό τη μεταπήδηση της από τον κόσμο των δωματίων τρόμου (amnesia, curse) σε αυτόν των γρίφων και των πολύπλοκων, αλλά ευχάριστων σπαζοκεφαλιών.Φιλικότατο και ευγενέστατο το προσωπικό της εταιρείας.
  on 9 February 2020
 • Release the Kraken

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Deltorero quote Προς απάντηση αρκετών συνδραπετών, που έστερξαν άμεσα να επικρίνουν τις κακές κριτικές για το εν λόγω δωμάτιο, υπενθυμίζω ότι κάθε κριτική που γίνεται, αντικατοπτρίζει αποκλειστικά και μόνο την προσωπική άποψη έκαστου παίχτη που επισκέφτηκε το συγκεκριμένο δωμάτιο. Δε, είναι απολύτως σωστό και σώφρον, να εκφράζονται πλήρως όλες οι γνώμες και παρατηρήσεις για ένα δωμάτιο, είτε καλές, είτε κακές, υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι είναι πλήρως αιτιολογημένες, καθώς, πρέπει οι παίχτες, που ετοιμάζονται να επισκεφτούν ένα δωμάτιο, και σκοπεύουν να δώσουν τα χρήματα τους για αυτό, να έχουν μία σφαιρική εικόνα για το τι θα συναντήσουν. Άλλωστε ο σκοπός και η ουσία των κριτικών σε site, όπως είναι το παρόν, είναι ακριβώς για αυτό το λόγο, και όχι για να ”χαϊδέψουν” αυτιά εταιρειών ER, και να παρουσιάσουν μία εξιδανικευμένη εικόνα ενός δωματίου, η οποία εις καμία των περιπτώσεων δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική γνώμη και τα αληθινά συναισθήματα του παίχτη . Στα του δωματίου τώρα: Αν δεν υπήρχε ο ηθοποιός ( του οποίου η παρουσία δια την ροή και την έκβαση της ιστορίας, κρίνεται περιττή, εντούτοις αναγνωρίζεται η χιουμοριστική διάθεση του για πειράγματα και αστεία στους παίχτες, αλλά και το ταλέντο του) το δωμάτιο, δυστυχώς, θα ήταν ένα ακόμη, κλασσικό δωμάτιο, κατατασσόμενο σε αυτά της πρώτης γενιάς , με κάποιους χιλιοφορεμένους και κοινότοπους μηχανισμούς , και αρκετά, άκρως, ταλαιπωρημένα, λουκέτα. Τα σκηνικά, όμως, ήταν ωραία, καθώς, πράγματι, θύμιζαν αμπάρι πειρατικού καραβιού. Υφίσταται, όμως, πλήρη αναντιστοιχία μεταξύ αξίας και κατ’ επέκταση τιμής δωματίου και ποιότητας γρίφων ( συμπεριλαμβανομένων μηχανισμών, αυτοματισμών, από τους οποίους έλλειπε η πρωτοτυπία και η φρεσκάδα, και λουκέτων). Τα παιδιά στην υποδοχή, αλλά και ο ηθοποιός, πλήρως φιλικά και με διάθεση για κουβέντα.
  on 22 January 2020
 • Cinema Hostage

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  Deltorero quote Πρωτότυπο και διαφορετικό δωμάτιο από την εν λόγω εταιρεία, συγκριτικά πάντα με την συντριπτική πλειοψηφία δωματίων αυτού του είδους (δωμάτιο δράσης, με παρουσία ηθοποιού, o οποίος λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ παιχτών και gm),που ακολουθούν τη συγκεκριμένη και επιτυχώς ''δοκιμασμένη συνταγή'' είτε αστυνομικής περιπέτειας, είτε ιστοριών μυστηρίου είτε μυθοπλασίας και σεναρίων επικής και επιστημονικής φαντασίας. Εδώ συναντάμε κάτι πρωτόγνωρο, έξυπνο, ευφυές και σωστά δομημένο που δεν κουράζει την εκάστοτε ομάδα, καθ' ολη τη διάρκεια του παιχνιδιού, της πλασάρει αποστολές δια την επιτυχή της απόδραση από το δωμάτιο, που δε στηρίζονται και χτίζονται, αμιγώς, πάνω στο λουκέτο και τον εντυπωσιακό μηχανισμό και την ιντριγκάρει συνεχώς. Γρίφοι, εν γένει, μέτριας δυσκολίας, συμβατοί με το σενάριο . Η ηθοποιός καλή στο ρόλο (εγώ, να είμαι ειλικρινής, την περίμενα πιο διπολική και σκληρή με τους παίχτες). Οι χώροι του δωματίου συναφείς με την ιστορία (θυμίζει σινεμά, ενώ διάχυτη είναι η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ποπκορν παντού), Ενδείκνυται για ομάδες που θέλουν να γελάσουν, να παίξουν ως παιδιά, και παίχτες που αγαπούν τον κινηματογράφο και είναι λάτρεις της 7ης τέχνης!
  on 13 January 2020
 • Exposed

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  Deltorero quote Αν επιθυμείτε να βιώσετε την εμπειρία του εγκλεισμού σας σε μια πραγματική φυλακή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται , απλά επισκεφτείτε άμεσα το δωμάτιο και αφεθείτε στα χέρια του "συνεργάσιμου και φίλτατου" φύλακα και άγρυπνου φρουρού της. Απολαυστικό δωμάτιο, σε ό,τι αφορά το acting, που από την αρχή μέχρι και το τέλος, είναι πλήρως αληθοφανές, δυνατό και ουκ ολίγες φορές ωμό , παραπλανητικό και αγχωτικό όπως ταιριάζει σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας. Από τις πιο πειστικές ερμηνείες που έχω δει σε ηθοποιό, και για αυτό το λόγο το δωμάτιο αξίζει μίας πολύ καλής κριτικής. Σκηνικά εξαιρετικά, που αποδίδουν πλήρως την εικόνα ενός οργανωμένου και εξοπλισμένου σωφρονιστικού ιδρύματος . Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, (συνδυασμός λουκέτου και μηχανισμών- αυτοματισμών ), διαχειρίσιμοι για μία έμπειρη ομάδα. Προσοχή!! Αν είστε πολέμιοι της σωματικής επαφής, του αναγκαίου, για την σωστή απόδοση του σεναρίου του δωματίου, "υβρεολογίου" και των υψηλών ντεσιμπέλ φωνής του φύλακα, μην πάτε, μιας και η ουσία είναι να βιώσετε, ψυχικά και σωματικά, τον εγκλεισμό σας σε μία σκληροπυρηνική και απόρθητη φυλακή, που δε λογαριάζει τίποτε, από την οποία, δε, καλείστε να αποδράσετε άμεσα! Φιλικότατο προσωπικό και πλήρως εξυπηρετικό προς τον παίχτη και την ομάδα !!
  on 5 January 2020
 • Docklands

  Ιφιγένειας 87, Καλλιθέα
  Deltorero quote Δωμάτιο - κατεξοχήν αντιπρόσωπος της κατηγορίας των ατμοσφαιρικών γριφοδωματίων , δίχως, την ύπαρξη του ζωντανού ''στοιχείου'' και τα φανταχτερά σκηνικά, παρόλο το γεγονός ότι το βασικό θέμα του και η ιδιαίτερη ιστορία του πηγάζει από τα σκοτεινά και ανατριχιαστικά αφηγήματα του Λαβκραφτ. Πολλά και στενά περάσματα, τα οποία εμάς ως ομάδα δεν κούρασαν ή ταλαιπώρησαν, γρίφοι (μηχανισμοί και λίγα λουκέτα διασκορπισμένα στο χώρο) μέτριας δυσκολίας, κυρίως αναζήτησης και ανεύρεσης μέσα στο χώρο, στηριζόμενοι, κυρίως, στη λογική. Gming υποδειγματικό από τα φιλικότατα και εξυπηρετικότατα παιδιά της υποδοχής! Ανεπαίσθητη, όμως, η παρουσία ηχητικού χαλιού που θα ενίσχυε, ακράδαντα, το ύφος μυστηρίου και φόβου που περικλείει το δωμάτιο, και αποτελεί το main theme της εταιρείας .
  on 12 October 2019
 • Hangover

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Deltorero quote Τίμιο γριφοδωμάτιο, ακόμη ένα από τη συμπαθέστατη αυτή εταιρεία. Χωρίς τα πολλά και ''βαριά'' σκηνικά, τα ηχητικά χαλιά που θα προκαλούσαν πάταγο, και με πλήρη απουσία οπτικών εφέ, σε ενσωματώνει πλήρως στο ρόλο και την ιστορία. Μίξη και εναλλαγή λουκέτων διαφόρων ειδών με απλούς και χιλιοφορεμένους, μεν, μηχανισμούς, έξυπνους και απαραίτητους, δε, για την πορεία του παιχνιδιού και την έκβαση της ιστορίας. Γρίφοι με δυσκολίες, κατά βάση παρατηρητικότητας, ψαξίματος, εμποτισμένοι με λίγα μαθηματικά!. Ευφυέστατο, θα έλεγα, το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, που φαινομενικά μοιάζει ''άδειο'' και ''πτωχό'', εντούτοις κινητοποιεί στο τέρμα την ομάδα ! Εις ό,τι αφορά το χρόνο, θα έλεγα πιεστικότατος για την πληθώρα των γρίφων που υπάρχουν στους χώρους του δωματίου. Συστήνεται καθαρή σκέψη, ομαδικότητα και συνεργασία αψεγάδιαστη μεταξύ των παιχτών για να λυθεί!Ιδανικό για 4αδα με ένσημα γριφοδωματίων στη πλάτη, που έχουν ξαναπαίξει και συνεργαστεί στο παρελθόν μεταξύ των.
  on 5 September 2019
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Deltorero quote ''Επιβλητικό'', αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο μία λέξη για να χαρακτηρίσει το δωμάτιο και την ιστορία πίσω από αυτό. Χώρος αναμονής εντυπωσιακός, γεμάτος, ατμοσφαιρικός, σκοτεινός, αποδίδοντας πλήρως την εικόνα ενός μυστηριώδους, εγκαταλελειμένου χωριού....που δεν ξέρεις τι κρύβει πίσω από τις πόρτες του...Αν και θεωρητικά μικρό, ο αρχικός χώρος εισόδου στο κέντρο του χωριού έχει αξιοποιηθεί και επιμεληθεί αρτιότατα.. Επίσης, εξαιρετικό και ψαρωτικό gming από την αρχή μέχρι και το τελευταίο λεπτό, χωρίς να βγαίνει ούτε λεπτό από το ρόλο ο GM! Στα της έπαυλης: Γρίφοι πρώτης γενιάς , λουκέτα να γεμίζει το μάτι, δυσκολούτσικοι και απαιτητικοί στην επίλυση τους. Τι απαιτείται ; Συνεργασία, ομαδικότητα, ψάξιμο και παρατηρητικότητα μέσα στα σκοτάδια, και πολύ διάβασμα .....Αα, και λίγο δεξιοτεχνία για να μη κουράζεστε!! Το τρομαχτικό στοιχείο βασίζεται κυρίως σε περάσματα και κάποιες, ως και ελάχιστες θα έλεγα, ''έκτακτες εμφανίσεις'', χωρίς ανελέητα κυνηγητά και ατέρμονες αιφνίδιες,, συνεχόμενες εμφανίσεις, που σε αποδιοργανώνουν κάθε λίγο και λιγάκι. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ατμοσφαιρικό, spooky δωμάτιο μίας πρώτης επαφής και συνύπαρξης με το τρομαχτικό και το ''ζωντανό'' στοιχείο, μιας και επ' ουδενί δεν ακολουθεί τη συνταγή κατ' εξοχήν σκληροπυρηνικών horror δωματίων. Εντούτοις, δεδομένης και της χρήσης των γνωστών ηχητικών και οπτικών εφέ, εξαναγκάζει την ομάδα να λειτουργεί και να δρα σε καθεστώς έντασης και φόβου για το αναπάντεχο. Αν και θα προτιμούσα, για αν είμαι ειλικρινής, το ηχητικό χαλί και τα ανάλογα ακουστικά εφέ να κάνουν πιο ''συχνές εμφανίσεις''.Η ιστορία και το σενάριο του γραμμικότατου αυτού δωματίου, προσφέρει πολλά και εξιτάρει τη φαντασία, αφήνοντας, αιτιολογημένα, πολλά κενά και αναπάντητα ερωτήματα για τη συνέχεια της τριλογίας..Ιδανικό για 3 με 4αδα παιχτών με κάποια εμπειρία, δεδομένου των απαιτήσεων του.
  on 10 May 2019
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  Deltorero quote Και δυνατά στοιχεία και αρνητικά : Καλοδουλεμένο και καλοκουρδισμένο δωμάτιο,σωστή φυλακή, αρκετά πειστική για τον παίχτη, αν σκεφτεί κανείς και το intro και το αρχικό δύσκολο challenge. Συναπτοί γρίφοι με το σενάριο και την αποστολή, δομημένοι και προσαρμοσμένοι σε αυτοματισμούς και μηχανισμούς, μεταβάσεις για να γεμίζει και να μην κουράζεται το μάτι, σε διαφορετικούς , απλοϊκούς και λιτούς χώρους, που παραπέμπουν σε σωφρονιστικό κατάστημα με όλες του τις ανέσεις, χώροι άνετοι και άπλετοι για ομάδες των 3 ατόμων. Στα δυσάρεστα, τώρα : απόλυτη έλλειψη ηχητικού χαλιού και μουσικής που να σου θυμίζει που βρίσκεσαι, αλλά και να σε οδηγεί κλιμακωτά σε μία κορύφωση, η οποία δεν έρχεται ποτέ. Η αίσθηση της φυλακής δημιουργείται στον παίχτη μόνο οπτικά, με τα ρεαλιστικά σκηνικά, αλλά ποτέ ηχητικά..... Εκτός και αν πολλές φυλακές είναι εκκλησίες! Χλιαρό και υποτυπώδες gming που δε σε τοποθετεί ποτέ στο νόημα της ιστορίας, από πριν την είσοδο σου στο κύριο χώρο παιχνιδιού, παρόλο, βέβαια, που τα παιδιά εκεί είναι παραπάνω από φιλικά και εξυπηρετικά.
  on 5 May 2019
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  Deltorero quote Εξαίρετο διαμάντι στα στενά του Αιγάλεω, αποτελώντας ένα 10αρι ( μιλώντας και γράφοντας με ποδοσφαιρικούς όρους) από τα πάντα δυνατά και γεμάτα ER της Δυτικής Αθήνας και εν γένει της Δυτικής Αττικής. Σκηνικά αξιοποιημένα στο έπακρο και πλήρως αληθοφανή με βάση την ιστορία του δωματίου. Σεναριακά σωστα δομημένοι και προσαρμοσμένοι γρίφοι στην ατμόσφαιρα του δωματίου, διπλών ταχυτήτων από εύκολοι και γρήγοροι έως και δύσκολοι και σκληροί στην σκέψη, τη λειτουργία και το συνδυασμό της ομάδας. Λουκέτα κατιτίς και μηχανισμοί …..όσο δε πάει. Συνεργασία, ομαδικότητα, παρατηρητικότητα στο φουλ και ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων απαιτούνται για να έχει μια επιτυχή έκβαση το παιχνίδι. Περάσματα αρκετούτσικα σε διάφορους χώρους , με πλήρη γραμμικότητα και ροή στο storyline. Αγχωτικοί δε, ένεκα του γεγονότος ότι στους χώρους που περνάει η ομάδα, υπάρχουν άφθονα πράγματα που καλείται η ομάδα να βρει και να χρησιμοποιήσει. Ουσιαστικά, η ομάδα μπαίνει σε μία κατάσταση διαρκούς στρες (με τη θετική έννοια), ότι δε θα προλάβει να λύσει τους γρίφους και να αξιοποιήσει πλήρως όλα τα ενυπάρχοντα στοιχεία του δωματίου, μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο. Εξαίρετο και φιλικότατο προσωπικό, με διάθεση άπλετη για κουβέντα, βελτιώσεις προσθήκες και επεξηγήσεις στο δωμάτιο. Κρίνω ότι το εν λόγω δωμάτιο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και αρεστό σε ομάδες αποτελούμενες από φυσικούς, μαθηματικούς και χημικούς μιας και το δωμάτιο παίζει με κανόνες και διδάγματα (τρόπος του λέγειν) από τις θετικές επιστήμες !!
  on 15 April 2019
 • Operation Silk City

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  Deltorero quote Σπίτι στο κέντρο του Μεταξουργείου, μετουσιωμένο σε ER πολλαπλών ταχυτήτων και ειδών. Εμείς επισκεφτήκαμε το operation, το οποίο είναι πραγματικά πολύ μεγάλο, με άφθονες μεταβάσεις και περάσματα σε διαφορετικούς χώρους, όλοι συναφείς και προσαρμοσμένοι στο σενάριο και το storyline.Ευρυχωρότατο και αχανές θα έλεγα σε πολλά σημεία του, απαιτώντας από την εκάστοτε ομάδα να χωριστεί, και να συνεργαστεί για να βρει τη λύση. Ευστροφία και παρατηρητικοτητα στο maximum για να αποδράσεις !Λουκέτα κυριαρχούν κατά κύριο λόγο, τα οποία, λόγω των πολλαπλών χώρων του, κουράζουν σε κάποια φάση, αλλά και κάποιοι έξυπνοι και ιδιόμορφοι μηχανισμοί, οι οποίοι με την πρώτη ματιά δε γίνονται άμεσα αντιληπτοί. Σε χώρους και σκηνικά χορτάτο στο μάτι και γεμάτο, αξιοποιημένο σε κάθε σημείο του (ιδιαίτερα δύσκολο να επιτευχθεί αυτό σε τόσο μεγάλο δωμάτιο). Σε γρίφους, απλό και βατό , για μια ομάδα εμπειρίας αρκετών γριφοδωματίων (υπάρχουν, βέβαια, και κάποιοι γρίφοι πιο ψαγμένοι που θα δυσκολέψουν τη ροή και θα μπλοκάρουν την ομάδα). Τσουχτερό στη τσέπη , για αυτό παίξτε το σε ομάδα 6-7 ατόμων, για να μην ''αγκομαχήσει το πορτοφόλι σας''. Χρήζει βελτίωσης θα έλεγα και θα προέτρεπα τα παιδιά εκεί, ειδικά στο μουσικό χαλί και την ηχητική επένδυση η οποία είναι χλιαρή και δεν ''αγχώνει γόνιμα '' την ομάδα από την αρχή ως το φινάλε!
  on 13 April 2019
 • Nemesis

  Πηγασου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Deltorero quote Από τα πιο πρωτότυπα και ιδιάζοντα σενάρια σε ER που έχω δει μέχρι στιγμής. Δωμάτιο, στο οποίο καλείσαι εσύ να λύσεις το κουβάρι της ιστορίας, και να ανακαλύψεις τη διαδρομή και τον τερματισμό του τρένου, στο οποίο είσαι επιβάτης. Δόση και πινελιά RP υφίσταται και οι παίχτες που καλούνται να ενσαρκώσουν έναν ρόλο (ο καθένας από έναν) πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με το χαρακτήρα τους και τα ''γνωρίσματα '' του. Γρίφοι, κατά βάση, λουκέτα, μέτριας δυσκολίας, συμβατοί με το σενάριο. Ωραίο φινάλε!Δωμάτιο συνομοταξίας και σχολής Murder on Baker Street με τους παίχτες πραγματικούς πρωταγωνιστές που βιώνουν live μια ιστορία!!
  on 2 April 2019
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Deltorero quote One of a kind, καθώς είναι το μοναδικό στην ιδιάζουσα και ιδιόμορφη αυτή η κατηγορία δωματίων, στα οποία δεν καλείσαι, απλά, να συνδυάζεις στοιχεία, να ψάχνεις γύρω γύρω και να συνεργάζεσαι, ως ομάδα, για να ξεκλειδώνεις λουκέτα για να αποδράσεις, αλλά να λύσεις ένα μυστήριο, ! Μια απόδοση επιτραπέζιων αστυνομικών παιχνιδιών μυστηρίου (όπως το περιβόητο cluedo), με το γνωστό σκοπό της αναζήτησης και ανεύρεσης του περιβόητου δολοφόνου σε....live έκδοση και με μπερδεμένο storyline ! Και όλα αυτά με άρωμα βικτωριανού Λονδίνου και πουριτανικής και αριστοκρατικής βρετανικής κοινωνίας του 19ου αιώνα. Στα του δωματίου τώρα : Καλοδουλεμένα και προσεγμένα εν γένει σκηνικά, χωρίς να υπάρχει το κάτι εντυπωσιακό. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των γρίφων : Δύσκολοι, συνδυαστικοί και σκληροί γρίφοι, ανεβασμένου επιπέδου, στηριζόμενοι , κατά κύριο λόγο σε λουκέτα (θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα πρωτότυπο, αστυνομικό λουκετάδικο) και όλα αυτά προσαρμοσμένα σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα και ιστορία στην οποία καλείσαι, ως πρωταγωνιστής, να αποκρυπτογραφήσεις τους κυρίους υπόπτους, μίας ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Βασικό tip σε όλες τις ομάδες που θελήσουν να το παίξουν: Μην βασιστείτε και απορροφηθείτε μόνο στην επίλυση των γρίφων, που βασίζεται, κυρίως, σε λουκέτα και ελάχιστους μηχανισμούς, αλλά να συλλέγετε και να αξιολογήσετε όλα τα στοιχεία που βρίσκετε, καθώς, είναι απαιτούμενα για την εξεύρεση της τελικής λύσης και την επιτυχή ολοκλήρωση της επίσκεψης σας στο δωμάτιο!! Φιλικότατο και εξυπηρετικότατο προσωπικό!Μαθαίνοντας ότι τα δωμάτια της εν λόγω εταιρείας κλείνουν, εύχομαι να επιστρέψουν με εξίσου απολαυστικά και δυναμικά δωμάτια. Τα παιδιά, εκεί, δείχνουν ένα πρόσωπο ατόμων και υπαλλήλων που αγαπούν τη δουλεία τους και τα concept των δωματίων ''που παρέχουν'' στο κοινό τους, τα υποστηρίζουν, όσο περισσότερο μπορούν, με όρεξη και μεράκι για βελτίωση.
  on 18 February 2019
1 2 3 4
Close