Contact phone number:

Contact email:

Deltorero


 • Lvl 6 - Detective
 • 37 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  Deltorero quote Εξαίρετο διαμάντι στα στενά του Αιγάλεω, αποτελώντας ένα 10αρι ( μιλώντας και γράφοντας με ποδοσφαιρικούς όρους) από τα πάντα δυνατά και γεμάτα ER της Δυτικής Αθήνας και εν γένει της Δυτικής Αττικής. Σκηνικά αξιοποιημένα στο έπακρο και πλήρως αληθοφανή με βάση την ιστορία του δωματίου. Σεναριακά σωστοί δομημένοι και προσαρμοσμένοι γρίφοι στην ατμόσφαιρα του δωματίου, διπλών ταχυτήτων από εύκολοι και γρήγοροι έως και δύσκολοι και σκληροί στην σκέψη, τη λειτουργία και το συνδυασμό της ομάδας. Λουκέτα κατιτίς και μηχανισμοί …..όσο δε πάει. Συνεργασία, ομαδικότητα, παρατηρητικότητα στο φουλ και ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων απαιτούνται για να έχει μια επιτυχή έκβαση το παιχνίδι. Περάσματα αρκετούτσικα σε διάφορους χώρους , με πλήρη γραμμικότητα και ροή στο storyline. Αγχωτικοί δε, ένεκα του γεγονότος ότι στους χώρους που περνάει η ομάδα, υπάρχουν άφθονα πράγματα που καλείται η ομάδα να βρει και να χρησιμοποιήσει. Ουσιαστικά, η ομάδα μπαίνει σε μία κατάσταση διαρκούς στρες (με τη θετική έννοια), ότι δε θα προλάβει να λύσει τους γρίφους και να αξιοποιήσει πλήρως όλα τα ενυπάρχοντα στοιχεία του δωματίου, μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο. Εξαίρετο και φιλικότατο προσωπικό, με διάθεση άπλετη για κουβέντα, βελτιώσεις προσθήκες και επεξηγήσεις στο δωμάτιο. Κρίνω ότι το εν λόγω δωμάτιο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και αρεστό σε ομάδες αποτελούμενες από φυσικούς, μαθηματικούς και χημικούς μιας και το δωμάτιο παίζει με κανόνες και διδάγματα (τρόπος του λέγειν) από τις θετικές επιστήμες !!
  3 days ago
 • Operation Silk City

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  Deltorero quote Σπίτι στο κέντρο του Μεταξουργείου, μετουσιωμένο σε ER πολλαπλών ταχυτήτων και ειδών. Εμείς επισκεφτήκαμε το operation, το οποίο είναι πραγματικά πολύ μεγάλο, με άφθονες μεταβάσεις και περάσματα σε διαφορετικούς χώρους, όλοι συναφείς και προσαρμοσμένοι στο σενάριο και το storyline.Ευρυχωρότατο και αχανές θα έλεγα σε πολλά σημεία του, απαιτώντας από την εκάστοτε ομάδα να χωριστεί, και να συνεργαστεί για να βρει τη λύση. Ευστροφία και παρατηρητικοτητα στο maximum για να αποδράσεις !Λουκέτα κυριαρχούν κατά κύριο λόγο, τα οποία, λόγω των πολλαπλών χώρων του, κουράζουν σε κάποια φάση, αλλά και κάποιοι έξυπνοι και ιδιόμορφοι μηχανισμοί, οι οποίοι με την πρώτη ματιά δε γίνονται άμεσα αντιληπτοί. Σε χώρους και σκηνικά χορτάτο στο μάτι και γεμάτο, αξιοποιημένο σε κάθε σημείο του (ιδιαίτερα δύσκολο να επιτευχθεί αυτό σε τόσο μεγάλο δωμάτιο). Σε γρίφους, απλό και βατό , για μια ομάδα εμπειρίας αρκετών γριφοδωματίων (υπάρχουν, βέβαια, και κάποιοι γρίφοι πιο ψαγμένοι που θα δυσκολέψουν τη ροή και θα μπλοκάρουν την ομάδα). Τσουχτερό στη τσέπη , για αυτό παίξτε το σε ομάδα 6-7 ατόμων, για να μην ''αγκομαχήσει το πορτοφόλι σας''. Χρήζει βελτίωσης θα έλεγα και θα προέτρεπα τα παιδιά εκεί, ειδικά στο μουσικό χαλί και την ηχητική επένδυση η οποία είναι χλιαρή και δεν ''αγχώνει γόνιμα '' την ομάδα από την αρχή ως το φινάλε!
  5 days ago
 • Nemesis

  Πηγασου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Deltorero quote Από τα πιο πρωτότυπα και ιδιάζοντα σενάρια σε ER που έχω δει μέχρι στιγμής. Δωμάτιο, στο οποίο καλείσαι εσύ να λύσεις το κουβάρι της ιστορίας, και να ανακαλύψεις τη διαδρομή και τον τερματισμό του τρένου, στο οποίο είσαι επιβάτης. Δόση και πινελιά RP υφίσταται και οι παίχτες που καλούνται να ενσαρκώσουν έναν ρόλο (ο καθένας από έναν) πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με το χαρακτήρα τους και τα ''γνωρίσματα '' του. Γρίφοι, κατά βάση, λουκέτα, μέτριας δυσκολίας, συμβατοί με το σενάριο. Ωραίο φινάλε!Δωμάτιο συνομοταξίας και σχολής Murder on Baker Street με τους παίχτες πραγματικούς πρωταγωνιστές που βιώνουν live μια ιστορία!!
  on 2 April 2019
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Deltorero quote One of a kind, καθώς είναι το μοναδικό στην ιδιάζουσα και ιδιόμορφη αυτή η κατηγορία δωματίων, στα οποία δεν καλείσαι, απλά, να συνδυάζεις στοιχεία, να ψάχνεις γύρω γύρω και να συνεργάζεσαι, ως ομάδα, για να ξεκλειδώνεις λουκέτα για να αποδράσεις, αλλά να λύσεις ένα μυστήριο, ! Μια απόδοση επιτραπέζιων αστυνομικών παιχνιδιών μυστηρίου (όπως το περιβόητο cluedo), με το γνωστό σκοπό της αναζήτησης και ανεύρεσης του περιβόητου δολοφόνου σε....live έκδοση και με μπερδεμένο storyline ! Και όλα αυτά με άρωμα βικτωριανού Λονδίνου και πουριτανικής και αριστοκρατικής βρετανικής κοινωνίας του 19ου αιώνα. Στα του δωματίου τώρα : Καλοδουλεμένα και προσεγμένα εν γένει σκηνικά, χωρίς να υπάρχει το κάτι εντυπωσιακό. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των γρίφων : Δύσκολοι, συνδυαστικοί και σκληροί γρίφοι, ανεβασμένου επιπέδου, στηριζόμενοι , κατά κύριο λόγο σε λουκέτα (θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα πρωτότυπο, αστυνομικό λουκετάδικο) και όλα αυτά προσαρμοσμένα σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα και ιστορία στην οποία καλείσαι, ως πρωταγωνιστής, να αποκρυπτογραφήσεις τους κυρίους υπόπτους, μίας ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Βασικό tip σε όλες τις ομάδες που θελήσουν να το παίξουν: Μην βασιστείτε και απορροφηθείτε μόνο στην επίλυση των γρίφων, που βασίζεται, κυρίως, σε λουκέτα και ελάχιστους μηχανισμούς, αλλά να συλλέγετε και να αξιολογήσετε όλα τα στοιχεία που βρίσκετε, καθώς, είναι απαιτούμενα για την εξεύρεση της τελικής λύσης και την επιτυχή ολοκλήρωση της επίσκεψης σας στο δωμάτιο!! Φιλικότατο και εξυπηρετικότατο προσωπικό!Μαθαίνοντας ότι τα δωμάτια της εν λόγω εταιρείας κλείνουν, εύχομαι να επιστρέψουν με εξίσου απολαυστικά και δυναμικά δωμάτια. Τα παιδιά, εκεί, δείχνουν ένα πρόσωπο ατόμων και υπαλλήλων που αγαπούν τη δουλεία τους και τα concept των δωματίων ''που παρέχουν'' στο κοινό τους, τα υποστηρίζουν, όσο περισσότερο μπορούν, με όρεξη και μεράκι για βελτίωση.
  on 18 February 2019
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Deltorero quote Καθαρό και ατόφιο γριφοδωμάτιο, βασισμένο και διαμορφωμένο γύρω από τα gadgets (όλη η ουσία του δωματίου), και κατά βάση μοντέρνα λουκέτα και κάποιους αυτοματισμούς! Πρωτοτυπία υπήρχε αρκετή στο δωμάτιο, από πριν την είσοδο της ομάδας στο παιχνίδι, μέχρι και το gran finale της απόδρασης και της εκπλήρωσης της αποστολής .Ουσιαστικά, αποτελεί ένα 60λεπτο δωμάτιο περιπέτειας, δράσης και απόδρασης, απευθυνόμενο σε επίδοξους....διαρρήκτες. Ατμοσφαιρικό με τη κλασσική έννοια και τη γνωστή συνταγή, δεν αποτελεί επ' ουδενί, όπως και η παρουσία του ηχητικού χαλιού και των προαπαιτούμενων ηχητικών εφέ, που θα απογειώσουν την αδρεναλίνη των παιχτών, σε συνδυασμό με το ευφάνταστο δεύτερο μέρος της ιστορίας, είναι από μέτρια έως και πτωχή! Υφίσταται η ρεαλιστική πινελιά των έξυπνων οπτικών εφέ σε καίρια σημεία, καθώς και ποικιλία μηχανισμών, απαύγασμα, πραγματικής τεχνολογικής γνώσης ! Άρτια επικοινωνία με το κέντρο επιχειρήσεων και τον gm , που ήταν καθοριστικότατος στις συμβουλές και τις βοήθειες του! Ιδανικό για 34 αδα, καθώς, ασυζητητί υπάρχουν και στενοί χώροι, με κάποια εμπειρία και γνώση σε γριφοδωμάτια, μοντέρνας τεχνολογικής γενιάς και λογικής
  on 17 February 2019
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Deltorero quote Μία ακόμη πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά της escaped. Εν αρχεί, ανήκει στην κατηγορία των δωματίων, που σκοπός τους δεν είναι να οδηγήσουν, απλά, την ομάδα σε μία τετριμμένη, τελική απόδραση από ένα σενάριο, αλλά να της αφηγηθούν και να την καθοδηγήσουν σε μια κλιμακούμενη διαλεύκανση μίας ιστορίας, της οποίας τα ''ηνία και τις αποφάσεις'', καλείσαι να πάρεις εσύ, ως παίχτης-πρωταγωνιστής.Το συγκεκριμένο, όπως και άλλα δωμάτια (βλέπε Fear of the dark), το πετυχαίνουν δεόντως καλά, με πρωτότυπες , πρωτοποριακές και ιδιάζουσες τεχνικές και μεθόδους, που κορυφώνουν το gran finale της ιστορίας και απογειώνουν τα συναισθήματα των παιχτών. Τίθεσαι, ως μέλος μιας ομάδας , διαρκώς, μπροστά από μία μεγάλη απόφαση ή αντιμέτωπος με ένα σκληρό δίλημμα. Στα τεχνικά κομμάτια τώρα : Ατμοσφαιρικό και σκοτεινό πολύ, και όσο έπρεπε κατ' εμέ, αν λάβεις υπόψιν που καλείσαι να παίξεις (κύριοι, είστε, θέλοντας και μη, σε ένα άσυλο ανιάτων, κλειδωμένοι). Θα μπορούσε , όπως και το άλλο δωμάτιο της εταιρείας με το όνομα ''grim reaper'', να χαρακτηριστεί ως μία πρώτη προσπάθεια, ένα αρχικό βήμα για τη μύηση μιας ομάδας στα δωμάτια τρόμου και ψυχολογικού θρίλερ, αφού ενυπάρχει, και σε αυτό το δωμάτιο, το στοιχείο του υποβόσκοντος φόβου και κυνηγητού. Το acting ήταν ακριβές, άρτιο, δυνατό, με διακυμάνσεις, ανάλογα με το πόσο κοντά στη λύση ήταν μια ομάδα. Γενικά, κινηθείτε στο χώρο, μιλήστε (όσο μπορείτε και δε φοβάστε, τρόπο τινά) με το ''ζωντανό στοιχείο'', γιατί θα σας δωθούν απαντήσεις και στοιχεία-κλειδιά για τη ροή του παιχνιδιού. Γρίφοι, συναπτοί και βασισμένοι στο σενάριο και την ομώνυμη ταινία, από την οποία δανείζεται αρκετά στοιχεία το δωμάτιο, μέτριας δυσκολίας, για μια ομάδα των 25+ δωματίων. Το κύριο όμως ατου, δεν νομίζω ότι είναι το κατεξοχήν ξεκλείδωμα των αρκετών λουκέτων που διαθέτει, ή η εύρυθμη επίλυση των μηχανισμών που υπάρχουν, αλλά η ενσωμάτωση της ομάδας σε ένα σενάριο, σε ένα έργο στο οποία καλείται να παίξει, και να ξετυλίξει το κουβάρι του νήματος μίας ταινίας που πρωταγωνιστεί!
  on 11 February 2019
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  Deltorero quote Ο ορισμός του all included κα συμφέρει!. Ξεκινώ από την ελάσσονα προς τη μείζονα. Σκηνικά και ατμόσφαιρα ? Απόλυτα συμβατά με την ιστορία, άψογα και αρκετή δόση από μπόλικη εναλλαγή διαφορετικών χωρών, με ολων των ειδών τις πιθανές μεταβάσεις που καλείται να κάνει μια ομάδα, για να μην κουράζεται το μάτι και πέφτει το ενδιαφέρον. Μουσική επένδυση? Ακόμη μέσα θα ήμουν, αν μπορούσα, να χορεύω το africa των toto. Σωστές και απαιτούμενες 80λες για να '' διασκεδάζουν και ανεβάζουν '' την ομάδα, και να της υπενθυμίζουν διαρκώς που βρίσκεται, σε ποια εποχή, και ποια ιστορία και σενάριο καλείται να διελευκανει . Η αλήθεια, βεβαια, είναι ότι ίσως θα ήταν καλύτερα αν ήταν λίγο πιο χαμηλά η ένταση. Τώρα, ευρηματικοι γρίφοι δεξιοτεχνίας, παρατηρητικοτητας, μνημονικου. Εκρηκτικός συνδυασμός λουκέτου και μηχανισμού αρτιότατος και συβατοτατος με το story line. Κυρίως απευθύνεται σε μια σκληρή τριάδα, τριάδα φωτιά θα έλεγα, με κάποια εμπειρία και ένσημα στη πλάτη από δωμάτια γρίφων. Εν κατακλείδι, ένα ατμοσφαιρικό γρίφο δωμάτιο με όλες τις γνωστές παροχές (καπνοί, Black Light, ψαχουλεμα στο σκοτάδι και περάσματα παντός τύπου και δυσκολίας από το "έξω '' στο '' μέσα '' και αντίστροφα) υπόδειγμα και για σεμινάριο.
  on 4 February 2019
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  Deltorero quote Από του τελευταίους των Μοϊκανών στα πρώτης γενιάς, παραδοσιακά old school δωμάτια !Ωραίο story και σενάριο που διαδραματίζεται σε μία έπαυλη , χωμένη σε ένα πεζόδρομο στο Πειραιά, που, ασυζητητί, θυμίζει οικία βικτωριανής εποχής. Αν και δωμάτιο παλιό ( αισίως, μια, 4ετία κουβαλάει στην πλάτη του), δεν εξειδικεύεται αποκλειστικά κι μόνο στα λουκέτα (τυπικό λουκετάδικο δηλαδή), αλλά παντρεύει μηχανισμούς, αυτοματισμούς και κάποια λουκέτα πρώτης φουρνιάς. Κατά βάση, συνδυασμός και αλληλουχία ικανοτήτων παρατηρητικότητας, λογικής, λίγο δεξιοτεχνίας, και ομαδικής σκέψης και πνεύματος, δικαιολογώντας κατά αυτόν τον τρόπο τον τίτλο του '' μικρού paradox'', απευθυνόμενου και αυτού με τη σειρά του σε ομάδες με εμπειρία και εκρηκτική συνεργασία μέσα στον χώρο. Απόλυτα μη γραμμικό, με ενδιαφέρουσες μεταβάσεις από χώρο σε χώρο με διαφορετική ταυτότητα και δομή .Στο σημείο αυτό οφείλω να πω ότι συμφωνώ με τους προλαλήσαντες σχετικά με την πολλές φορές ανεπιτυχή και απότομη διάδραση του gm με τους παίχτες, εις ότι αφορά τη λύση πολλών γρίφων (θα γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό και κατανοητό εκεί), αλλά και με το γεγονός ότι το δωμάτιο μπορεί να ''πειραχτεί'' και ''εξελιχθεί'' σε πιο ατμοσφαιρικό (με τη χρήση ηχητικών εφέ. που θα ευνοήσουν την κορύφωση του παιχνιδιού), εξιτάροντας ολίγον τι, τη φαντασία του παίχτη, σχετικά με την έκβαση της ιστορίας, τοποθετώντας την ομάδα σε καθεστώς έντασης και άγχους, χωρίς , όμως, σε καμία των περιπτώσεων να αποβάλλει, πλήρως, την ταυτότητα του .
  on 12 January 2019
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  Deltorero quote Ατμοσφαιρικό δωμάτιο μυστηρίου από τα αγαπημένα και φιλικότατα παιδιά της no exit. Γρίφοι σχετικοί με την ιστορία, γρίφοι δεξιοτεχνίας και τεχνικής, γρίφοι μέτριας προς ανεβασμένης δυσκολίας, συνδυαστικοί, φρέσκοι και με ποικιλία (αυτοματισμοί, μηχανισμοί και ιδιάζοντα λουκέτα, για όλα τα γούστα και απαιτήσεις) κυριαρχούν στο δωμάτιο.Εις ότι αφορά το είδος του δωματίου και τη ροή του, αισθητό και υποβόσκον το στοιχείο του τρόμου σε όλο την έπαυλη, η οποία έχει διαχειριστεί και αξιοποιηθεί από το team της εταιρείας στον ύψιστο βαθμό. Θεωρώ, βέβαια, ότι μπορούσε να κάνει πιο δυνατή την παρουσία το τρομακτικό στοιχείο , χωρίς σε καμία των περιπτώσεων να ενταχθεί στο σενάριο και στη ροή του παιχνιδιού, ηθοποιός. Ουσιαστικά, σε κάποια σημεία γίνεται μία όχι τόσο επιτυχημένη προσπάθεια συνδυασμού της μαγιάς των old school δωματίων πρώτης γενιάς με την επιτυχημένη συνταγή ή έστω με τη λογική και τακτική που ακολουθείται από πολλά δωμάτια που προσδιορίζονται ως ψυχολογικά θρίλερ ή ατμοσφαιρικού τρόμου. Αυτό ίσως να επιλυόταν αν υπήρχε έστω μια πινελιά παραπάνω στη μουσική επένδυση και τα ηχητικά εφέ που θα ανέβαζαν την αδρεναλίνη των παιχτών, ένα συχνό παιχνίδι με τα φώτα που θα τους τρόμαζε και άγχωνε ακόμη παραπάνω. Παρόλα ταύτα, η ατμόσφαιρα και το κλίμα της μυστηριώδους έπαυλης ήταν πολύ καλό και άμεσα συναφές με την πλοκή! Εν γένει ένα χορταστικό (παρ όλη τη διάρκεια της 1 ώρας), γεμάτο από διαφορετικούς γρίφους, spooky δωμάτιο που θέλει να σε τσιτώσει επαρκώς και να σε ''ταλαιπωρήσει'' καθ' όλη τη ροή του, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον και τη σκέψη των παιχτών.Ιδανικό για τριαδα, λόγω της στενότητας των χώρων του. Μπράβο, για μία ακόμη φορά, για τα χειροποίητα και δουλεμένα με λεπτομέρεια σκηνικά που θυμίζουν εγκαταλελειμμένη έπαυλη βικτοριανής εποχής, που από την είσοδο της σου εκπέμπει μια ψυχρότητα!
  on 29 December 2018
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Deltorero quote Με άρωμα και σενάριο από τη χολιγουντιανή ''Οδύσσεια του Διαστήματος'' του Σ. Κιούμπρικ, ήλθε η νέα διαστημική ''Οδύσσεια'' των ΕR να αλλάξει τη φιλοσοφία και το πνεύμα το παιχνιδιού ! Τα λόγια είναι φτωχά και θα αδικήσουν αυτό το τεχνολογικό αριστούργημα και επιστημονικό έπος των μοντέρνων ER, που με τόση δουλειά, μεράκι και σεβασμό προς τον παίχτη φτιάχτηκε από την ομάδα του Εscapepolis. Μια αληθινή προσομοίωση διαστημικής περιπέτειας , μία υπερπαραγωγή, με πρωτότυπο intro, απαιτητικούς, συνδυαστικούς και έξυπνους γρίφους (όχι κάτι ακατόρθωτο), συναφείς και δομημένοι πάνω στο σενάριο του παιχνιδιού. Ηχητικό χαλί και οπτικά εφέ που σε καθηλώνουν, αφήνοντας σε με το στόμα ανοιχτό! Κλιμακούμενη και αυξανόμενη ροή που σε εκτοξεύει στα πέρατα του γαλαξία! Καλούμαι να το δηλώσω ρητώς : Πλέον, ''γεννήθηκε'' η τρίτη γενιά των ER και ήλθε να επιβληθεί στο χώρο! Εύχομαι ολόψυχα να ακολουθήσουν και άλλοι
  on 27 November 2018
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  Deltorero quote Ένα μικρό διαμαντάκι στα στενά της Δυτικής Αθήνας! Γουστάρω να βλέπω ιδιοκτήτες δωματίων, χωρίς τα εξωφρενικά budget και τις μεγάλες ταμπέλες, με όρεξη για ωραία πράγματα, πιστοί και αφοσιωμένοι στο concept το οποίο λανσάρουν και παρέχουν στους πελάτες- παίχτες , χωρίς τα υπερφίαλα πράγματα, τις υπερβολές και τα αχρείαστα ''μπουκώματα'' μέσα σε ένα δωμάτιο, για να μπορέσει να γίνει ατμοσφαιρικό ή creepy ή και ψυχολογικό θρίλερ (όπως, άλλωστε είναι το συγκεκριμένο και διαφημίζεται, άλλωστε). Στα του δωματίου τώρα : Μεγάλο με πολλές μεταβάσεις και περάσματα σε διαφορετικούς χώρους, πολύ προσεγμένους στο στήσιμο τους και στο ντεκόρ, δεμένους και συμβατούς με την ιστορία και το σενάριο ( δε μπορώ να πω ότι συναντήσαμε, ως ομάδα, κάποια προχειρότητα στα σκηνικά). Δυνατή και αγχωτική ροή σε ένα,αναμενόμενα, γραμμικότατο δωμάτιο(αναγκαία, άλλωστε, για το concept και τον επικρατών τρόμο του αναπάντεχου που,ίσως, ''καραδοκεί, σε κάθε τετραγωνικό μέτρο που παίζει και ευρίσκεται η ομάδα ) με το πέρασμα των παιχτών από χώρο σε χώρο να διέπεται από την απαιτούμενη και αβίαστα κλιμακούμενη ένταση....... αγωνία.... ή, μήπως, τον φόβο του ζωντανού στοιχείου;;; Πηγαίνετε για να το δείτε και να σας λυθούν, πλήρως, οι εν λόγω απορίες !Δυνατό intro, όπως αρμόζει σε ένα σωστό θρίλερ και αρκετά καλή μουσική επένδυση, ταιριαστή με την ατμόσφαιρα! Σε 'ο, τι αφορά τους γρίφους (συνδυασμός λουκέτου και αυτοματισμών) μέτριας δυσκολίας, χαλαροί για μία έμπειρη ομάδα. Συνολικά, κλείνοντας την πόρτα πίσω μου, διαπίστωσα, μετά χαράς,ότι τα παιδιά εκεί, τα οποία είναι φιλικότατα, με κέφι και αγάπη για τα ER, άπλετη διάθεση για κουβέντα, κριτικές και βελτιώσεις που μπορεί να σηκώνει το δωμάτιο τους, προσπαθούν να σου διηγηθούν μία ιστορία μυστηρίου, ένα σκοτεινό και μαύρο παραμύθι φυσικού και υπερφυσικού, αφήνοντας σε στο τέλος, βέβαια, με εύλογες απορίες και ερωτηματικά , τα οποία υπόσχονται να σου τα λύσουν στη συνέχεια της ιστορίας τους !!
  on 20 November 2018
 • Room 201: World Of Magic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Deltorero quote Ωραία σκηνικά που σε εντασσουν στο κλίμα του δωματίου και τρόπο τινά στην ατμόσφαιρα της μαγείας που, διάχυτη, σε περιβάλλει. Διαδραστικοτατος και φιλικότατος ο ηθοποιός μάγος που έχει ρόλο inside the game GM, με σωστή καθοδήγηση και βοήθεια όπου χρειάζεται, αφού αποτελεί αναγκαίο και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας. Ομως, παιδιά εκεί στην escaped, πρέπει να ρυθμίσετε το θέμα του χρόνου που παραχωρείτε στις ομάδες (δεύτερη προσωπική διαπίστωση και παρατήρηση μετά το grim reaper).Δυσαναλογια μεταξύ γρίφων και μεταβασεων από χωρο σε χώρο με το χρόνο που δίνεται. Σε ένα τόσο μεγάλο δωμάτιο, με υπερβολικά πολλούς συνδυαστικους και πολλαπλών ταχυτήτων γρίφους γυρωθεν σου, με διαχωρισμό της ομάδας για παράλληλα επίλυση γρίφων, τα 60 λεπτά (αυστηρή τήρηση του χρόνου από την εταιρεία, δίχως να σου δίνεται δευτερόλεπτο παραπάνω) είναι λίγα και άκρως πιεστικά για μια ομάδα που πρέπει να μην παίρνει ανάσα ούτε για ένα δευτερόλεπτο και να μην κωλυσιεργει πουθενά. Κρίνω ταπεινά, ότι τα er πρέπει να δομουνται στη λογική και τη νοοτροπία , πρώτα, της ψυχαγωγίας του παίχτη και εν γένει της ομάδας, της χαράς της επίλυσης απαιτητικών γρίφων και της ανακάλυψης των λύσεων, και μεταγενεστερα στον ανταγωνισμό και στη τυφλή μάχη τους με το χρονομετρο. Δεν είναι ένα πρωτάθλημα, αλλά ένα ψυχαγωγικό παιχνίδι. Εν γένει, ένα ωραιο, γραμμικό δωμάτιο που αξίζει άμεσης επίσκεψης από έμπειρες ομάδες τουλάχιστον 5 παιχτών με όρεξη για γρηγορη και συνδυαστική σκέψη. Όπως πάντα φιλικότατο προσωπικό!
  on 18 November 2018
1 2 3 4
Close