Contact phone number:

Contact email:

Strawberry


 • Lvl 4 - Devoted
 • 22 κριτικές
 • 23 Δωμάτια στο Wishlist
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Strawberry quote Το πιο εντυπωσιακό δωμάτιο που έχω παίξει! Δωμάτιο με τα όλα του! Βγαίνεις χορτασμένος,από σκηνικά,γρίφους,ηθοποιία...!!!! Περισσότερο ατμοσφαιρικό και όχι τρομακτικό... τόσο όσο! Συγχαρητήρια για την τόση λεπτομέρεια!!!
  on 11 July 2017
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Strawberry quote Ανάμεικτα συναισθήματα! Ενώ το δωμάτιο είχε την ανάλογη ατμόσφαιρα και κάποιοι γρίφοι ήταν αρκετά εντυπωσιακοί, το ενδιαφέρον μας κράτησε πολύ λίγο και ίσως και να βαρεθήκαμε κάποια στιγμή!Σε γενικές γραμμές αξίζει να το επισκεπτείς, το πολύ 4 άτομα, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία...
  on 11 July 2017
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  Strawberry quote Ωραίο δωματιο,με ροή γρίφων! Προσεγμένο σε όλα του! Σίγουρα χρειάζεται μία εμπειρία και κυρίως καλή συνεργασία μεταξύ της ομάδας. Ίσως, να το ήθελα λίγο πιο μεγάλο!
  on 11 July 2017
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Strawberry quote Το πιο ατμοσφαιρικό δωμάτιο που έχω παίξει μέχρι στιγμής!! Απ' την είσοδο μέχρι την έξοδο στον δρόμο! Όσο για την ηθοποιό..... απλά εκπληκτική! Δεν καταφέραμε να αποδράσουμε,δυστυχώς, αλλά είμαι περίεργη να παίξω και το άλλο τους δωμάτιο! ??????
  on 20 May 2017
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  Strawberry quote Χωρίς να θέλω να αναφερθώ σε άλλα δωμάτια, η εντύπωση που μας άφησε το δωμάτιο ήταν απογοητευτική! Η βαθμολογία που του βάζετε, θεωρώ αδικεί άλλα δωμάτια με τρομερά σκηνικά, τρομερούς γρίφους φτιαγμένους με μεράκι, ηθοποιούς με τρομερό ταλέντο... Τι να πω!! Ούτε τρομακτικό μας φάνηκε, εκτός αν θεωρείς τρομακτική απλά μια τρίτη παρουσία στο δωμάτιο, ούτε επαγγελματίες τους λες γιατί που φάνηκε ότι ήταν απλά ένα παρεάκι που φόραγε μάσκες, ούτε έχουν αξιοποιηθεί τα δωμάτια έτσι όπως θα πρεπε! Παιδιά, τελείως φιλικά, θέλει δουλείτσα !!!
  on 20 May 2017
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  Strawberry quote Τι να πω γιαυτό το δωμάτιο.... 5 αστέρια δεν έχω βάλει ποτέ σε όλα, αλλά πραγματικά, σε αυτό το δωμάτιο δεν μπορώ να βάλω τπτ λιγότερο! Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο για όλο το σκηνικό,τους απίστευτους γρίφους και γενικά για όλο το αποτέλεσμα! Ένα μαγικό υπόγειο που σίγουρα δε σου γεμίζει το μάτι μπαίνοντας,αλλά σου αφήνει ό,τι καλύτερο σε συναίσθημα βγαίνοντας!
  on 9 May 2017
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Strawberry quote Ξεκάθαρα adventure δωμάτιο! (Σίγουρα του γούστου μου) Ίσως να έζησα την πιο ωραία επικοινωνία με GM!!!!!??Οι γρίφοι ελάχιστοι και αυτοί εύκολοι με καθοδήγηση. Όσον αφορά τον ηθοποιό,έχω να σχολιάσω αρνητικά την αμφίεσή του..δεν μου άρεσε καθόλου η μάσκα! Δεν με πείραξε που δεν εμφανίστηκε πολλές φορές,τα σκηνικά του δωματίου με κάλυψαν με το παραπάνω!!!!!Δεν είχα παίξει τα 2 προηγούμενα και δεν αντιλαμβάνομαι την προχειρότητα κατασκευής που λένε μερικοί,αλλά παιδιά μερικά σημεία ήταν όντως λίγο επικίνδυνα! Τέλος, με εξέπληξε η ιδέα παρουσίας ζωντανών μέσα στον χώρο!
  on 29 April 2017
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Strawberry quote Δωμάτιο με ωραία σκηνικά αλλά από γρίφους,πέρα από κανα δυο που είχαν ενδιαφέρον,οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι πολυ! Ο ηθοποιός, όσο συμπαθητικός και αν μου φάνηκε, θεωρώ πως είχε λάθος ρόλο. Μας βοήθαγε τόσο πολύ που κάποια στιγμή πρέπει να τα έλυνε μόνος του και απλά να το συζητάγαμε.Βγήκαμε 15' πριν το τέλος. Το μοναδικό δωμάτιο που μπορώ να πω ότι με'κανε να περάσω καλά ήταν,βεβαίως, το τελευταίο αλλά η έξοδος ήταν απογοητευτική! Θα μπορούσατε βρε παιδιά,με τόσα σκηνικά που' χετε φτιαξει, να κάνετε κάτι πιο εντυπωσιακό!Δυστυχώς, υπερεκτιμημένο δωμάτιο λόγω μάλλον του τηλεοπτικού παιχνιδιού!
  on 24 April 2017
 • A-Maze

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  Strawberry quote Μας άρεσε η ιδέα, εξ' αρχής, να χωριστεί η ομάδα αν και νομίζω ότι χωρίζεται αρκετά και δεν υπάρχει συνεργασία όση πρέπει! Χωριστήκαμε 2-2 και εγώ πήγα στην ομάδα σκέψης και δεν το μετάνιωσα καθόλου μιας και ο πιο ωραίος γρίφος του δωματίου βρίσκεται εκεί! Σκηνικά, γενικώς, απλά και γρίφοι μετρίου ενδιαφέροντος ! Τέλος, έχω την εντύπωση, αν και δεν το παραδέχτηκαν, ότι μας δώσαν χρόνο στο τέλος (σχεδόν σίγουρη, μιας και φοράγαμε ρολόι), κάτι το οποίο δεν μας άρεσε γιατί είμαστε ομάδα που προτιμάμε να βγαίνουμε τίμια, με την αξία μας και όταν τελειώσει ο χρόνος αν δεν έχουμε καταφέρει να το λύσουμε, να μας βγάζουν όπως άλλωστε είναι το παιχνίδι !
  on 19 April 2017
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  Strawberry quote Low budget δωμάτιο, γενικώς, με γρίφους χωρίς ροή ! Μου θύμισε ένα άλλο δωμάτιο που έχω παίξει, το ORPHAN, και θα το βάλω στην ίδια κατηγορία. Βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα την ιστορία του δωματίου(σαν ιδέα),αλλά σίγουρα χρειάζεται κάτι παραπάνω σε σκηνικά για να σε πείσει ! Ενώ στην αρχή μπορείς να το χαρακτηρίσεις ατμοσφαιρικό, στην πορεία χάνεται μέχρι που φτάνεις στο τέλος και σκέφτεσαι ότι κάτι δε πήγε καλά. Τέλος, μου κανε εντύπωση ένας γρίφος που λύνοντάς τον σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να λύνεται έτσι και ομολογουμένως, βγαίνοντας απ'το δωμάτιο σκεφτόμουν ότι 1η φορά συναντάω κάτι σχετικό, και σίγουρα δεν θα ήθελα να ξανασυναντήσω ! Όσον αφορά τα παιδιά στην είσοδο, εξαιρετικά, ευγενικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι αρνητικό πάνω σε αυτό, αλλά δυστυχώς, δεν φτάνει μόνο αυτό!
  on 19 April 2017
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Strawberry quote Δωμάτιο υπερπαραγωγή! Καλό στήσιμο, ιδιαίτεροι μηχανισμοί, σωστή ροή γρίφων! Δυσκολούτσικο θα το έλεγα, δεν ενδείκνυται για αρχάριους. 2η φορά που επισκεπτόμαστε την συγκεκριμένη εταιρεία, και μόνο καλές εντυπώσεις μου χουν μείνει!!Μπράβο!
  on 10 April 2017
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Strawberry quote Συγχαρητήρια στον ηθοποιό για την εκπληκτική ερμηνεία του!! Χωρίς αυτόν η κριτική μου θα ταν διαφορετική!Αν και το δωμάτιο είναι μέχρι 6 άτομα θεωρώ ότι δεν ενδείκνυται για τόσα, ειδικά στο 1ο δωμάτιο δεν είχαμε χώρο να τρέξουμε με αποτέλεσμα να χτυπήσουμε μεταξύ μας..παίξαμε το δύσκολο και νομίζω κάναμε τη σωστότερη επιλογή! Όσοι δεν το χετε παίξει, καντε λίγη υπομονή γιατί κάνουν επέκταση του δωματίου και είναι κρίμα να το χάσετε όπως εμείς!
  on 4 April 2017
1 2
Close