Contact phone number:

Contact email:

cheerleader


 • Lvl 2 - Excited
 • 8 κριτικές
 • 4 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Passengers

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  cheerleader quote Αν και στην αρχή κολλήσαμε λίγο σαν ομάδα, τελικά καταφέραμε να νικήσουμε στο ταξίδι του χρόνου! Πολύ δυνατοί γρίφοι με ιδιαίτερες λεπτομέριες... Ο χώρος εκμεταλεύται 100% και με τον καλύτερο πιθανό τρόπο! Το ταξίδι στον χρόνο σε βάζει δυναμικά μέσα στο παιχνίδι... Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο και με έξυπνους γρίφους.... Ξεσκονίστε τις ιστορικές σας γνωσεις και κατευθείαν στο passengers για μια μοναδική εμπειρία... Το μόνο που θέλω να προσθέσω (και οχι ως αρνητικο... απλή συμβουλη) είναι πως ελπίζω να διατηρήσουν τον χώρο τα παιδιά και μην υπάρχουν φθορές γιατι πραγματικά είναι εξαιρετικό δωμάτιο.
  on 31 January 2017
 • CSI Thessaloniki

  Αγίας Σοφίας 21, Θεσσαλονίκη
  cheerleader quote Πήγα σε αυτό το δωμάτιο με αρχάριες φίλες και το συγκεκριμένο δωμάτιο κατάφερε αυτό που ήθελα! Να τις ενθουσιάσει και να "αγαπήσουν" τα δωμάτια απόδρασεις! Πολύ ωραίο - ψυχρό δωμάτιο, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι το γραφείο τις ομάδας CSI. Δεν μπορώ να πω πως ήταν γραμμικό δηλαδή ταυτόχρονα μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα (στην αρχή τουλάχιστον). Απλοί γριφοί, πολλάαα λουκέτα, και ένα δύο έξυπνοι μηχανισμοί. Ο GM μας έδωσε ακριβώς την βοήθεια που χρειαζόμασταν, την στιγμή που την χρειαζόμασταν! Κλείνω με το Locked σιγά-σιγά.. ελπίζω σύντομα να ανοίξουν καινούργιο δωμάτιο...
  on 6 January 2017
 • The Evil Nanny

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  cheerleader quote Με το που ανοίξει η πόρτα μπαίνεις σε ένα πανέμορφο νηπιαγωγείο, που προσωπικά με έκανε να θέλω να παίξω και να χρωματίσω! Πολύ ωραία πλοκή, με ωραίους γρίφους και λεπτομέρειες! Νομίζω είναι απ΄τα δωμάτια που ευχαριστήθηκα 100%! Τα παιδιά εκεί ευγενέστατα και όλος ο χώρος πεντακάθαρος (να τα λέμε και αυτά)! Σίγουρα θα ξανα επισκευτώ την εταιρεία & το προτείνω ανεπιφύλακτα! :)
  on 6 January 2017
 • Custodia

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  cheerleader quote Προβληματίστηκα με αυτό το δωμάτιο! Πολύ ωραίος και ατμοσφαιρικός χώρος, που όντως σου δίνει την εντύπωση φυλακής. Η αρχή πολύ δυναμική, με το σκοτάδι και τις λάμψεις να εξάπτουν την φαντασία μου. Όσο προχωρούσε το δωμάτιο αυτή η ένταση της αρχής χανόταν... Οι γρίφοι ακαταλαβίστικοι χωρίς ιδιαίτερη λογική, με τους περισσότερους να χρειάζονται βοήθεια για να λυθούν! Αν δεν υπήρχε ο ηθοποίος να μας καθοδηγήσει δεν θα κάναμε πολλά! Ο ηθοποιός ίσως είναι και το μόνο που τελικά με έκανε να διασκεδάσω, δεν μπορώ να πω βέβαια το ίδιο και για τους φιλους μου που δεν έκαναν και πολλάαα! Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι πως μπορεί όντως να γίνει ένα πολύ καλό δωμάτιο αλλά χρειάζονται αλλαγές οι γρίφοι!
  on 6 January 2017
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  cheerleader quote Μια εντυπωσιακή έπαυλη, γεμάτο μυστήριο και κρυψώνες! Ο "μπάτλερ", ο χώρος υποδοχής και η πόρτα που ανοίγει είναι αρκετά για να σε βάλουν στο κλίμα του Lockhill! Με κάθε βήμα σου φτάνεις ακόμα πιο κοντά στη λύση! Προσωπικά δεν με απασχόλησε καθόλου ο χρόνος που τρέχει το μόνο που με ενδιέφερε ήταν το επόμενο στοιχείο και η ολοκλήρωση της ιστορίας! Καταφέραμε να φτάσουμε στην διαφυγή! Η ιστορία ολοκληρώθηκε και εμείς φύγαμε με πολύ καλές εντυπώσεις! Δωμάτιο Must!
  on 28 December 2016
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  cheerleader quote Αρχικά πρέπει να πω πως ήμασταν 2 αγόρια και 3 κορίτσια, στο τέλος του παιχνιδιού τουλάχιστον εγώ είχα γνωριστεί λίγο καλύτερα με όλα τα παιδιά (πολλέεεεεεες αγκαλιες)! Ενώ ήξερα ότι δεν υπάρχει ηθοποιός ήμουν σίγουρη πως κάποιος θα εμφανιστεί. Τα jumpscares ήταν έντονα. Ωστόσο πρέπει να συγκεντρωθείς και να συνεχίσεις το παιχνίδι. Πολύ ωραιο & ατμοσφαιρικότατο δωμάτιο. Πέρα απο 2-3 δύσκολους γρίφους το δωμάτιο κύλησε ομαλά. Η GM εξαιρετική στο ρόλο της, με το "καλωσόρισμα" στο δωμάτιο να σε προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει. Δεν μου έλειψαν τα λουκέτα αν και πήγα επιφυλακτικά στο δωμάτιο αυτό. Σίγουρα θα ξανά επισκεφτώ την εταιρεία!
  on 20 December 2016
 • The Cave

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  cheerleader quote Ένα δωμάτιο που θα πρότεινα σε όλες τις ομάδες. Οι έμπειρες θα χαλαρώσουν σε μια πολύ καλοστημένη σπηλιά ενώ οι αρχάριες σίγουρα θα αποκτήσουν το "μικρόβιο" των Escape Rooms. Ένα φαινομενικά απλό δωμάτιο στο οποίο όμως δεν λείπουν τα τρικ και τα "μαγικά" κόλπα. Οι γρίφοι γραμμικοί και άμεσοι χωρίς περιττά στοιχεία. Ήμασταν ομάδα 3 ατόμων & το απολαύσαμε. Πολύ καλή δουλειά!
  on 20 December 2016
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  cheerleader quote Έπαιξα το δωμάτιο την πρώτη μέρα λειτουργίας του και το μόνο που έχω να πω είναι Τέλειο! Ο υπέροχος στρατηγός σε βάζει αμέσως στο κλίμα της εποχής και του Enigma. Ο χώρος, τα σκηνικά και οι μηχανισμοί φανερώνουν την τρομερή δουλεία των παιδιών του Mystery Lab. Αδιαμφισβήτητα απ΄τα πιο εντυπωσιακά δωμάτια. Η δίψα να λύσεις και να προλάβεις τους γρίφους δεν σε αφήνουν στιγμή να χαλαρώσεις. Ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα απ'ότι θα ήθελες αλλά είναι αρκετός. Ήμασταν 3 άτομα με αρκετή εμπειρία, δεν καταφέραμε να βγούμε αλλά αυτό δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα. Ο GM κάνει εξαιρετική δουλειά χωρίς να επεμβαινει άσκοπα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω κάτι πέρα από αυτά Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να δείτε την ταινία και να μαζευτείτε ιδανικά 4 "ερευνητές" να σπάσετε τον κώδικα επικοινωνίας. ΠΕΡΙΜΕΝΩ το επόμενο δωμάτιο της εταιρείας με ανυπομονησία...
  on 19 December 2016
Close