Contact phone number:

Contact email:

bloodymary195


 • Lvl 6 - Detective
 • 41 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Breaking Bad

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  bloodymary195 quote Συμπαθητικό – γραμμικό δωμάτιο, αρκετά βατό σε γενικές γραμμές και βασίζεται στα λουκέτα. Μπορεί να μην έχει αυτό το κάτι που θα εντυπωσιάσει τους απαιτητικούς, αλλά ούτε και κάποιο ιδιαίτερα αρνητικό στοιχείο ώστε να μην περάσει κανείς καλά. Ιδανικό για 3 έως το πολύ 4 άτομα. Το GM ήταν πολύ σωστό και το προσωπικό πολύ φιλικό.
  on 2 April 2019
 • The Lost Kingdom

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  bloodymary195 quote Δυστυχώς είναι ένα δωμάτιο του οποίου η περιγραφή έχει μικρή σχέση με αυτό που βλέπεις από μέσα. Δεν αναφέρομαι στην έλλειψη ατμόσφαιρας, αλλά στην ιστορία και κυρίως στην ροή του παιχνιδιού. Ξεκινάει συμπαθητικά στον πρώτο χώρο, με κάποια πράγματα που φαίνονται ασύνδετα βέβαια, αλλά λέμε εντάξει θα μπούμε στο κλίμα σιγά-σιγά. Στο δεύτερο χώρο όμως επικρατεί το απόλυτο χάος, με κάποια χρονοβόρα tasks και καμία συνοχή στοιχείων, γρίφων. Την άσχημη εικόνα επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το GM, το οποίο ήταν από τα χειρότερα που έχουμε συναντήσει. Τις περισσότερες φορές δεν ήταν καν hint ή επιβεβαίωση σε κάτι που είχε ειπωθεί, αλλά επανάληψη κάποιου μηνύματος που είχαμε ήδη διαβάσει ή κάποιου πράγματος που είχαμε ήδη βρει.
  on 29 March 2019
 • Casa Rossetti

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  bloodymary195 quote Ενδιαφέρον δωμάτιο πρώτης γενιάς, με έξυπνη έναρξη. Το ζωντανό στοιχείο μας ξάφνιασε ευχάριστα και έδωσε μία ωραία νότα στο παιχνίδι. Η ροή ήταν πολύ καλή και όλα ήταν εντός θέματος. Γενικά δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα σε επίπεδο γρίφων (κάποιοι από αυτούς είναι παρατηρητικότητας). Προτείνεται για τετράδα, αρχάρια ή έμπειρη. Μπορεί να μην πείτε wow, αλλά δεν νομίζω να περάσετε άσχημα! GM εύστοχο και προσωπικό όπως πάντα ευγενέστατο.
  on 7 March 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  bloodymary195 quote Το Red Riding Hood νομίζω είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι κάθε ατμοσφαιρικό, με στοιχεία τρόμου δωμάτιο. Ούτε σε κουράζει, ούτε χαλαρώνεις. Είναι στημένο με απλότητα και σαφήνεια σε επίπεδο ιστορίας και γρίφων, που προσωπικά πολύ εκτιμώ, συγκριτικά με πολλά περίπλοκα και ασύνδετα πράγματα που έχω δει κατά καιρούς να υπάρχουν σε δωμάτια. Σίγουρα θα είναι μια ωραία εμπειρία και για προχωρημένες και για αρχάριες ομάδες. Το προσωπικό επίσης φιλικότατο.
  on 5 March 2019
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  bloodymary195 quote Μικρός αλλά σωστά αξιοποιημένος χώρος, πολλά περάσματα, ωραία ροή. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί πουθενά μέχρι σήμερα και μας εξέπληξαν! Γενικώς ένα δωμάτιο που έχει στηθεί πολύ μελετημένα σε επίπεδο γρίφων και κυρίως μηχανισμών. Προτείνεται για 3 το πολύ 4 άτομα, ίσως και μέτριας εμπειρίας. Προσωπικό ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο. Θα επανέλθουμε και για το Route.
  on 1 January 2019
 • Roll The Dice

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  bloodymary195 quote Σε όσους αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια θα βρουν πολλά σημεία αναφοράς στο Roll the dice. Είναι δωμάτιο με πρωτοτυπίες (υπάρχουν κυρίως ηλεκτρονικά pads και μόνο δύο λουκέτα) καθώς και σκηνικές εκπλήξεις. Παρ'ό,τι ξεκινάει δυναμικά στην συνέχεια η ατμόσφαιρα είναι ουδέτερη. Οι γρίφοι είναι παρατηρητικότας, λογικής, μαθηματικής σκέψης, κάποιοι σίγουρα θέλουν καθοδήγηση, κάποιοι άλλοι μπορεί να σας φάνε αρκετό χρόνο. Δεν θα έλεγα ότι έχουν και πολύ συνοχή μεταξύ τους και αυτό επηρεάζει κατά την γνώμη μου την ροή, παρ'όλα αυτά όμως είναι ένα αξιοπρεπές γριφοδωμάτιο. Τέλος το προσωπικό πολύ φιλόξενο και ευγενέστατο.
  on 29 November 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  bloodymary195 quote Τι άλλο να πεις για το Paradox που δεν έχει ειπωθεί ήδη, χωρίς να κάνεις spoil; Πολύ ωραίο σενάριο, άπειροι γρίφοι με πάρα πολλές πρωτοτυπίες, κλιμακούμενης δυσκολίας και γενικώς με πολλές εκπλήξεις. Μία όντως “παράδοξη” εμπειρία που πρέπει όλοι να ζήσουν. Πραγματικά αξίζει τον κόπο η αναμονή για να βρεις ημερομηνία! Ο χώρος προσεγμένος, η GM συμπαθέστατη και ελπίζουμε σύντομα να πάμε και στο Βιβλιοπωλείο.
  on 29 November 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  bloodymary195 quote Έλεγα ότι έχω παίξει δωμάτια τρόμου, έλεγα επίσης ότι δεν φοβάμαι... Ε μετά την επίσκεψή μας στην Κυρία Ρόουζ τέρμα οι δηλώσεις!!! :P Νομίζω ότι για το είδος του είναι ένα δωμάτιο που πραγματικά αξίζει, γιατί έχει ένα δυνατό στόρυ στο οποίο παραμένει πιστό κατά την διάρκεια της εξέλιξης του παιχνιδιού, ωραίους γρίφους που με τις συνθήκες μόνιμου φόβου, καλώς είναι μέτριας δυσκολίας και μιά ατμόσφαιρα πραγματικού θρίλερ! Γι'αυτό το τελευταίο τι να πρωτοαναφέρω; Την ψαρωτική είσοδο στον χώρο, την επίσης ψαρωτική έναρξη του παιχνιδιού ή τα απανωτά jump scares; Πάνω απ'όλα όμως είναι ένα δωμάτιο δουλεμένο στην λεπτομέρεια, από ανθρώπους που θέλουν να σε κάνουν να ζήσεις κάτι ιδιαίτερο. Περιβάλλον ευγενέστατο και φιλικότατο. Να πάτε ακόμα και αν δεν σας αρέσουν τα δωμάτια τρόμου. Στο τέλος ή θα έχετε συσφίξει τις σχέσεις σας ή θα σας πονάει ο λαιμός από τις τσιρίδες! :P
  on 14 November 2018
 • Cube ²

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  bloodymary195 quote Ένα ακόμα εξαιρετικό γριφοδωμάτιο από το Sherlocked homes που δεν ποντάρει στο να δημιουργήσει ατμόσφαιρα, σου θυμίζει όμως το πως πρέπει να είναι ένα κλασσικό escape room. Γρίφοι πολύ ωραίοι με αρκετές πρωτοτυπίες. Δεν είναι σε όλα τα σημεία του γραμμικό, θέλει σίγουρα καλή συνεργασία και έχει αρκετό ψάξιμο. Game mastering υποδειγματικό. Ιδανικός αριθμός παικτών σίγουρα όχι κάτω από 4. Προσωπικό όπως πάντα φιλικότατο.
  on 13 November 2018
 • Dark Seas

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  bloodymary195 quote Με το Dark Seas ολοκληρώσαμε την εμπειρία του Brainfall Hotel. Είναι δωμάτιο εξαιρετικό από πλευράς σκηνογραφίας, σεναρίου και ηθοποιίας. Οι γρίφοι είναι έξυπνοι, εξυπηρετούν την ροή, όλοι εντός θέματος με λίγο απ'όλα (υπάρχουν λουκέτα, μηχανισμοί, ψάξιμο, γρίφοι λογικής). Όσο μεγαλύτερη αλληλεπίδραση έχετε με τους ηθοποιούς, τόσο καλύτερα θα περάσετε και θα μπείτε περισσότερο στην ιστορία. Ιδανικός αριθμός παικτών 5. Συστήνεται σε έμπειρους και μη. Τέλος το προσωπικό για μιά ακόμη φορά ευγενέστατο.
  on 12 November 2018
 • Down the Rabbithole

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  bloodymary195 quote Δωμάτιο με ωραία εισαγωγή. Οι χώροι είναι προσεγμένοι, όχι ιδιαίτερα μεγάλοι (πρόκειται όντως για λαβύρινθο). Οι συνεχείς μεταβάσεις και κυρίως ο τρόπος μετάβασης, κάποιες φορές, σε συνδυασμό με το πολύ καλό live acting σε κάνουν να μην χαλαρώνεις καθόλου. Ο Τρελοκάπελας και η κυκλοθυμική του διάθεση κάνουν ακόμα πιό διασκεδαστική την εμπειρία. Οι γρίφοι είναι κυρίως λογικής και παρατηρητικότητας. Ιδανικός αριθμός παικτών 4. Συστήνεται σε έμπειρους και μη. Περιβάλλον ζεστό και προσωπικό συμπεθέστατο.
  on 12 November 2018
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  bloodymary195 quote Ανοίγει η πόρτα και νιώθεις πράγματι σαν να βρίσκεσαι σε νεκροτομείο. Τα εφέ, τα αρκετά spooky στοιχεία και κάποιες ιδιαίτερες σκηνικές εκπλήξεις σε βάζουν ακριβώς στην ατμόσφαιρα. Οι γρίφοι είναι λογικής και παρατηρητικότητας, γενικά όχι ό,τι πιό εύκολο μπορεί να συναντήσετε. Ιδανικά κατάλληλο για έμπειρη τετράδα. Με το Roswell ολοκληρώσαμε τα δωμάτια του Escapepolis, μιά εταιρεία με δωμάτια προσεγμένα στον σχεδιασμό, με τίποτα που να είναι άσχετο ή περιττό, ωραία επιλογή θεματικών και αξιοποίηση χώρων. Περιμένουμε το cosmos!
  on 1 November 2018
1 2 3 4
Close