Contact phone number:

Contact email:

bloodymary195


 • Lvl 6 - Detective
 • 44 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Millions

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  bloodymary195 quote Το Millions είναι ένα σύγχρονο καλοφτιαγμένο γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς το οποίο είναι ιδανικό για να μυήσει τους αρχάριους αλλά και για να ικανοποιήσει τους πιο έμπειρους. Μπορεί να έχει τα λουκέτα του, αλλά και κάποια έξυπνα πιο απαιτητικά tasks και χωρίς να είναι παντού γραμμικό η ροή του είναι πολύ καλή. Συνολικά ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Μην υποτιμήσετε τον Βίνι Κλεφτρόνε, έχει κάνει καλή δουλειά!
  on 2 August 2019
 • Secret Society

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  bloodymary195 quote Πρώτη επίσκεψη στην "Μαγική πόρτα" και βρεθήκαμε σε έναν πολύ ωραίο ρετρό - vintage χώρο με έναν γλυκό σκυλάκο έτοιμο για παιχνίδι. Το Secret society το οποίο παίξαμε είναι ένα τίμιο γριφοδωμάτιο με ενδιαφέρον στόρυ και στρωτή ροή. Δεν θα το έλεγα ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς υπάρχουν γρίφοι συνδυαστικοί, αλλά και προφανείς. Σύντομα θα ανακαινιστεί και η εταιρεία επίσης ετοιμάζει καινούρια πράγματα.
  on 21 July 2019
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  bloodymary195 quote Μπαίνεις μέσα και βλέποντας γύρω σου ένα σωρό μηχανήματα, αμέσως σκέφτεσαι τι θα κάνω με όλα αυτά;;; Όμως τα πράγματα είναι πιο απλά απ'ό,τι φαίνονται καθώς υπάρχει ωραία συνοχή στοιχείων γρίφων. Το Enigma είναι όντως ένα μηχανικό δωμάτιο, με αρκετά μαθηματικά και έντονη συνδυαστική σκέψη. Επίσης σίγουρα είναι δύσκολο σε κάποια σημεία, οπότε η καθοδήγηση είναι απαραίτητη. Η γενική εικόνα είναι πολύ προσεγμένη και το προσωπικό φιλικότατο.
  on 18 July 2019
 • Breaking Bad

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  bloodymary195 quote Συμπαθητικό – γραμμικό δωμάτιο, αρκετά βατό σε γενικές γραμμές και βασίζεται στα λουκέτα. Μπορεί να μην έχει αυτό το κάτι που θα εντυπωσιάσει τους απαιτητικούς, αλλά ούτε και κάποιο ιδιαίτερα αρνητικό στοιχείο ώστε να μην περάσει κανείς καλά. Ιδανικό για 3 έως το πολύ 4 άτομα. Το GM ήταν πολύ σωστό και το προσωπικό πολύ φιλικό.
  on 2 April 2019
 • The Lost Kingdom

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  bloodymary195 quote Δυστυχώς είναι ένα δωμάτιο του οποίου η περιγραφή έχει μικρή σχέση με αυτό που βλέπεις από μέσα. Δεν αναφέρομαι στην έλλειψη ατμόσφαιρας, αλλά στην ιστορία και κυρίως στην ροή του παιχνιδιού. Ξεκινάει συμπαθητικά στον πρώτο χώρο, με κάποια πράγματα που φαίνονται ασύνδετα βέβαια, αλλά λέμε εντάξει θα μπούμε στο κλίμα σιγά-σιγά. Στο δεύτερο χώρο όμως επικρατεί το απόλυτο χάος, με κάποια χρονοβόρα tasks και καμία συνοχή στοιχείων, γρίφων. Την άσχημη εικόνα επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το GM, το οποίο ήταν από τα χειρότερα που έχουμε συναντήσει. Τις περισσότερες φορές δεν ήταν καν hint ή επιβεβαίωση σε κάτι που είχε ειπωθεί, αλλά επανάληψη κάποιου μηνύματος που είχαμε ήδη διαβάσει ή κάποιου πράγματος που είχαμε ήδη βρει.
  on 29 March 2019
 • Casa Rossetti

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  bloodymary195 quote Ενδιαφέρον δωμάτιο πρώτης γενιάς, με έξυπνη έναρξη. Το ζωντανό στοιχείο μας ξάφνιασε ευχάριστα και έδωσε μία ωραία νότα στο παιχνίδι. Η ροή ήταν πολύ καλή και όλα ήταν εντός θέματος. Γενικά δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα σε επίπεδο γρίφων (κάποιοι από αυτούς είναι παρατηρητικότητας). Προτείνεται για τετράδα, αρχάρια ή έμπειρη. Μπορεί να μην πείτε wow, αλλά δεν νομίζω να περάσετε άσχημα! GM εύστοχο και προσωπικό όπως πάντα ευγενέστατο.
  on 7 March 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  bloodymary195 quote Το Red Riding Hood νομίζω είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι κάθε ατμοσφαιρικό, με στοιχεία τρόμου δωμάτιο. Ούτε σε κουράζει, ούτε χαλαρώνεις. Είναι στημένο με απλότητα και σαφήνεια σε επίπεδο ιστορίας και γρίφων, που προσωπικά πολύ εκτιμώ, συγκριτικά με πολλά περίπλοκα και ασύνδετα πράγματα που έχω δει κατά καιρούς να υπάρχουν σε δωμάτια. Σίγουρα θα είναι μια ωραία εμπειρία και για προχωρημένες και για αρχάριες ομάδες. Το προσωπικό επίσης φιλικότατο.
  on 5 March 2019
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  bloodymary195 quote Μικρός αλλά σωστά αξιοποιημένος χώρος, πολλά περάσματα, ωραία ροή. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί πουθενά μέχρι σήμερα και μας εξέπληξαν! Γενικώς ένα δωμάτιο που έχει στηθεί πολύ μελετημένα σε επίπεδο γρίφων και κυρίως μηχανισμών. Προτείνεται για 3 το πολύ 4 άτομα, ίσως και μέτριας εμπειρίας. Προσωπικό ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο. Θα επανέλθουμε και για το Route.
  on 1 January 2019
 • Roll The Dice

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  bloodymary195 quote Σε όσους αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια θα βρουν πολλά σημεία αναφοράς στο Roll the dice. Είναι δωμάτιο με πρωτοτυπίες (υπάρχουν κυρίως ηλεκτρονικά pads και μόνο δύο λουκέτα) καθώς και σκηνικές εκπλήξεις. Παρ'ό,τι ξεκινάει δυναμικά στην συνέχεια η ατμόσφαιρα είναι ουδέτερη. Οι γρίφοι είναι παρατηρητικότας, λογικής, μαθηματικής σκέψης, κάποιοι σίγουρα θέλουν καθοδήγηση, κάποιοι άλλοι μπορεί να σας φάνε αρκετό χρόνο. Δεν θα έλεγα ότι έχουν και πολύ συνοχή μεταξύ τους και αυτό επηρεάζει κατά την γνώμη μου την ροή, παρ'όλα αυτά όμως είναι ένα αξιοπρεπές γριφοδωμάτιο. Τέλος το προσωπικό πολύ φιλόξενο και ευγενέστατο.
  on 29 November 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  bloodymary195 quote Τι άλλο να πεις για το Paradox που δεν έχει ειπωθεί ήδη, χωρίς να κάνεις spoil; Πολύ ωραίο σενάριο, άπειροι γρίφοι με πάρα πολλές πρωτοτυπίες, κλιμακούμενης δυσκολίας και γενικώς με πολλές εκπλήξεις. Μία όντως “παράδοξη” εμπειρία που πρέπει όλοι να ζήσουν. Πραγματικά αξίζει τον κόπο η αναμονή για να βρεις ημερομηνία! Ο χώρος προσεγμένος, η GM συμπαθέστατη και ελπίζουμε σύντομα να πάμε και στο Βιβλιοπωλείο.
  on 29 November 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  bloodymary195 quote Έλεγα ότι έχω παίξει δωμάτια τρόμου, έλεγα επίσης ότι δεν φοβάμαι... Ε μετά την επίσκεψή μας στην Κυρία Ρόουζ τέρμα οι δηλώσεις!!! :P Νομίζω ότι για το είδος του είναι ένα δωμάτιο που πραγματικά αξίζει, γιατί έχει ένα δυνατό στόρυ στο οποίο παραμένει πιστό κατά την διάρκεια της εξέλιξης του παιχνιδιού, ωραίους γρίφους που με τις συνθήκες μόνιμου φόβου, καλώς είναι μέτριας δυσκολίας και μιά ατμόσφαιρα πραγματικού θρίλερ! Γι'αυτό το τελευταίο τι να πρωτοαναφέρω; Την ψαρωτική είσοδο στον χώρο, την επίσης ψαρωτική έναρξη του παιχνιδιού ή τα απανωτά jump scares; Πάνω απ'όλα όμως είναι ένα δωμάτιο δουλεμένο στην λεπτομέρεια, από ανθρώπους που θέλουν να σε κάνουν να ζήσεις κάτι ιδιαίτερο. Περιβάλλον ευγενέστατο και φιλικότατο. Να πάτε ακόμα και αν δεν σας αρέσουν τα δωμάτια τρόμου. Στο τέλος ή θα έχετε συσφίξει τις σχέσεις σας ή θα σας πονάει ο λαιμός από τις τσιρίδες! :P
  on 14 November 2018
 • Cube ²

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  bloodymary195 quote Ένα ακόμα εξαιρετικό γριφοδωμάτιο από το Sherlocked homes που δεν ποντάρει στο να δημιουργήσει ατμόσφαιρα, σου θυμίζει όμως το πως πρέπει να είναι ένα κλασσικό escape room. Γρίφοι πολύ ωραίοι με αρκετές πρωτοτυπίες. Δεν είναι σε όλα τα σημεία του γραμμικό, θέλει σίγουρα καλή συνεργασία και έχει αρκετό ψάξιμο. Game mastering υποδειγματικό. Ιδανικός αριθμός παικτών σίγουρα όχι κάτω από 4. Προσωπικό όπως πάντα φιλικότατο.
  on 13 November 2018
1 2 3 4
Close