Contact phone number:

Contact email:

bloodymary195


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 45 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Τα 7 Μυστήρια του Φαραώ

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  bloodymary195 quote Είχε τύχει αρκετές φορές να πέσει στο τραπέζι το συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά πάντα κάποιο άλλο προηγούταν. Αν το είχαμε παίξει από τα πρώτα μας, σίγουρα θα μας είχε εντυπωσιάσει, τώρα με πάνω από 50 δωμάτια, περάσαμε ωραία μεν, αλλά όταν τελείωσε είπαμε: μόνο αυτό ήταν; Παρ' όλα αυτά, είναι ίσως η καλύτερη πρόταση για να μυηθούν αρχάριες ομάδες καθώς έχει πολύ στρωτή ροή. Για δωμάτιο που έχει ήδη παρουσία κάποιων χρόνων και το οποίο είναι φτιαγμένο αποκλειστικά με μηχανισμούς, παραμένει μία αξιοπρεπέστατη επιλογή.
  on 28 February 2020
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  bloodymary195 quote Σε δωμάτια σαν το Immortal δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις λιγότερο από υπέροχα! Ο τρόπος που έχει δομηθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνος. Οι πολλές εναλλαγές δίνουν στην ροή ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για'μένα αυτό είναι το highlight του δωματίου. Τα σκηνικά είναι πολύ ωραία, όλα εντός θέματος, υπάρχουν πολλά περάσματα και για κάποιους γρίφους χρειάζεται καλή συνεργασία και καλή παρατηρητικότητα.
  on 16 February 2020
 • The Unveiling

  Διονυσίου Σολωμού 52 & Έλλης, Νέα Ιωνία
  bloodymary195 quote Το Unveilling είναι ένα ωραίο σύγχρονο γριφοδωμάτιο. Το στόρυ μπορεί να μην φανεί σε κάποιους ιδιαίτερα πρωτότυπο, αλλά η υλοποίηση είναι άρτια! Στα του παιχνιδιού: η καλή παρατηρητικότητα σίγουρα θα βοηθήσει, οι γρίφοι περιλαμβάνουν λίγο απ'όλα, οι χώροι είναι ευρύχωροι και το φινάλε έχει μιά πολύ ωραία έκπληξη! Θα το πρότεινα τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους. Η Timerun μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και θα ξαναπάμε σύντομα.
  on 16 February 2020
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  bloodymary195 quote Καθημερινή βράδυ και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη επιλέξαμε να περάσουμε το βράδυ μας στο Asylum. Και αυτή η αυθόρμητη επιλογή αποδείχτηκε πολύ καλή! Είναι δωμάτιο με έξυπνη έναρξη, εξίσου έξυπνο φινάλε και στρωτή ροή. Οι γρίφοι εντελώς μέσα στο στόρυ με το ζωντανό στοιχείο να δίνει ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Θα το πρότεινα για τετράδα, έμπειρη και μη. Το προσωπικό φιλικότατο.
  on 14 February 2020
 • Hangover

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  bloodymary195 quote Περιμέναμε αρκετό καιρό για να παίξουμε το Hangover, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο. Ποιοτικό, τίμιο δωμάτιο και χορταστικό σε επίπεδο γρίφων. Ο πρώτος χώρος είναι πράγματι πολύ ιδιαίτερος. Εκεί που έχεις την αίσθηση ότι δεν έχεις να κάνεις τίποτα ξεδιπλώνονται μπροστά σου πολύ ωραία πράγματα, άλλα πιο δύσκολα, άλλα πιο τυπικά. Η καλή παρατηρητικότητα θα βοηθήσει σίγουρα. Θα το πρότεινα για 4αδα.
  on 11 February 2020
 • Katharsis - Caves of Banjul

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  bloodymary195 quote Αναμενόμενη συνέχεια του Mary Celeste η οποία όμως μας φάνηκε κάπως μέτρια. Το Katharsis γενικά μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, χωρίς κάτι ιδιαίτερα αρνητικό, αλλά και χωρίς να μας εντυπωσιάσει όπως το πρώτο. Είναι ένα δωμάτιο ατμοσφαιρικό, στο ίδιο light επίπεδο τρόμου. Στους χώρους υπάρχουν αρκετές εναλλαγές και μία-δύο αξιοσημείωτες σκηνικές εκπλήξεις. Οι γρίφοι (δεξιοτεχνίας και λουκέτα) είναι τόσο όσο σε δυσκολία, ίσως λίγο ασύνδετοι με την ιστορία. Ενδεχομένως ένα διαφορετικό τύπου acting να βοηθούσε στην καλύτερη ροή του παιχνιδιού. Τέλος για το συνολικό αποτέλεσμα και συγκριτικά με το πρώτο μέρος, θα έλεγα ότι είναι αρκετά ακριβό.
  on 9 December 2019
 • The Millions

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  bloodymary195 quote Το Millions είναι ένα σύγχρονο καλοφτιαγμένο γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς το οποίο είναι ιδανικό για να μυήσει τους αρχάριους αλλά και για να ικανοποιήσει τους πιο έμπειρους. Μπορεί να έχει τα λουκέτα του, αλλά και κάποια έξυπνα πιο απαιτητικά tasks και χωρίς να είναι παντού γραμμικό η ροή του είναι πολύ καλή. Συνολικά ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Μην υποτιμήσετε τον Βίνι Κλεφτρόνε, έχει κάνει καλή δουλειά!
  on 2 August 2019
 • Secret Society

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  bloodymary195 quote Πρώτη επίσκεψη στην "Μαγική πόρτα" και βρεθήκαμε σε έναν πολύ ωραίο ρετρό - vintage χώρο με έναν γλυκό σκυλάκο έτοιμο για παιχνίδι. Το Secret society το οποίο παίξαμε είναι ένα τίμιο γριφοδωμάτιο με ενδιαφέρον στόρυ και στρωτή ροή. Δεν θα το έλεγα ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς υπάρχουν γρίφοι συνδυαστικοί, αλλά και προφανείς. Σύντομα θα ανακαινιστεί και η εταιρεία επίσης ετοιμάζει καινούρια πράγματα.
  on 21 July 2019
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  bloodymary195 quote Μπαίνεις μέσα και βλέποντας γύρω σου ένα σωρό μηχανήματα, αμέσως σκέφτεσαι τι θα κάνω με όλα αυτά;;; Όμως τα πράγματα είναι πιο απλά απ'ό,τι φαίνονται καθώς υπάρχει ωραία συνοχή στοιχείων γρίφων. Το Enigma είναι όντως ένα μηχανικό δωμάτιο, με αρκετά μαθηματικά και έντονη συνδυαστική σκέψη. Επίσης σίγουρα είναι δύσκολο σε κάποια σημεία, οπότε η καθοδήγηση είναι απαραίτητη. Η γενική εικόνα είναι πολύ προσεγμένη και το προσωπικό φιλικότατο.
  on 18 July 2019
 • Casa Rossetti

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  bloodymary195 quote Ενδιαφέρον δωμάτιο πρώτης γενιάς, με έξυπνη έναρξη. Το ζωντανό στοιχείο μας ξάφνιασε ευχάριστα και έδωσε μία ωραία νότα στο παιχνίδι. Η ροή ήταν πολύ καλή και όλα ήταν εντός θέματος. Γενικά δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα σε επίπεδο γρίφων (κάποιοι από αυτούς είναι παρατηρητικότητας). Προτείνεται για τετράδα, αρχάρια ή έμπειρη. Μπορεί να μην πείτε wow, αλλά δεν νομίζω να περάσετε άσχημα! GM εύστοχο και προσωπικό όπως πάντα ευγενέστατο.
  on 7 March 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  bloodymary195 quote Το Red Riding Hood νομίζω είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι κάθε ατμοσφαιρικό, με στοιχεία τρόμου δωμάτιο. Ούτε σε κουράζει, ούτε χαλαρώνεις. Είναι στημένο με απλότητα και σαφήνεια σε επίπεδο ιστορίας και γρίφων, που προσωπικά πολύ εκτιμώ, συγκριτικά με πολλά περίπλοκα και ασύνδετα πράγματα που έχω δει κατά καιρούς να υπάρχουν σε δωμάτια. Σίγουρα θα είναι μια ωραία εμπειρία και για προχωρημένες και για αρχάριες ομάδες. Το προσωπικό επίσης φιλικότατο.
  on 5 March 2019
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  bloodymary195 quote Μικρός αλλά σωστά αξιοποιημένος χώρος, πολλά περάσματα, ωραία ροή. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί πουθενά μέχρι σήμερα και μας εξέπληξαν! Γενικώς ένα δωμάτιο που έχει στηθεί πολύ μελετημένα σε επίπεδο γρίφων και κυρίως μηχανισμών. Προτείνεται για 3 το πολύ 4 άτομα, ίσως και μέτριας εμπειρίας. Προσωπικό ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο. Θα επανέλθουμε και για το Route.
  on 1 January 2019
1 2 3 4
Close