Contact phone number:

Contact email:

basketikos


 • Lvl 16 - Royalty
 • 191 κριτικές
 • 8 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  basketikos quote Καταπληκτικό δωμάτιο με εξαιρετική ατμόσφαιρα και ροή αλλά προπάντων με φοβερούς γρίφους οι οποίοι απαιτούν "out of the box" σκέψη για να επιλυθούν. Υποδειγματική και η κορύφωση της πλοκής η οποία καταλήγει σε ένα εντυπωσιακό φινάλε. Συνολικά ένα από τα καλύτερα δωμάτια της Αθήνας για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια οι δημιουργοί.
  on 6 December 2018
 • Φάκελος : Δολοφονία Νικολάου

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  basketikos quote Πολύ ωραίο δωμάτιο παρά την ηλικία του με έξυπνους γρίφους. Ενδείκνυται για αρχάριες ομάδες.
  on 6 December 2018
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  basketikos quote Ιδιαίτερο δωμάτιο το οποίο βασίζεται κυρίως σε χειρονακτικές δοκιμασίες και όχι τόσο σε γρίφους που απαιτούν σκέψη, οι οποίοι υπάρχουν βέβαια σε ενα βαθμό αλλα ειναι αρκετα υποτυπώδεις. Το τελευταίο κομμάτι που απαιτεί και τη μεγαλύτερη προσπάθεια σωματικά ειναι πραγματικά πρωτότυπο και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη κλείνοντας ιδανικά μια ολοκληρώμενη εμπειρία απόδρασης η οποία συνοδεύεται κι από την παρουσία του πολυ καλού ηθοποιού.
  on 26 August 2018
 • Release the Kraken

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  basketikos quote Ευχάριστο και διασκεδαστικο δωμάτιο κυρίως λόγω της παρουσίας του εξαιρετικού ηθοποιού. Οι γρίφοι κυμαίνονται σε μέτρια επίπεδα και επίσης έχει γινει καλή προσπάθεια στα σκηνικά και στη δημιουργία ατμόσφαιρας.
  on 26 August 2018
 • Battle for the Thrones-Part 1

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  basketikos quote Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο με ιδιαίτερα πρωτότυπο gameplay αφού υπάρχουν σημεία όπου το παιχνίδι γίνεται ατομικό και τα μέλη της ομάδας ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Ο ηθοποιός πολύ καλός, δίνει σατυρική χροιά στο ρόλο του και οι γρίφοι κινούνται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.
  on 24 June 2018
 • The Ring

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  basketikos quote Πολύ ωραίο δωμάτιο με έξυπνους γρίφους και όμορφη ροή. Το ζωντανό στοιχείο παίζει πολύ καλά το ρόλο του και σε συνεργασία με τα ηχητικά εφέ συμβάλλει στη δημιουργία ατμόσφαιρας.
  on 24 June 2018
 • The Evil Mansion

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  basketikos quote Εξαιρετικό γριφοδωμάτιο παρά την ηλικία του με πολύ έξυπνους γρίφους και ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα. Αν είστε σχετικά έμπειρη ομάδα με έφεση στους γρίφους και δεν το έχετε παίξει ακόμα προτείνω να πάτε οπωσδήποτε.
  on 10 June 2018
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  basketikos quote Άλλη μια πάρα πολύ καλή δουλειά από τη GFactor η οποία χαρακτηρίζεται από την αρτιότητα στη δομή των γρίφων, τη λειτουργία των μηχανισμών καθώς και της ροής των δωματίων της. Το μόνο αρνητικό στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι η παρουσία δύο παρόμοιων "δοκιμασιών" οι οποίες είναι και αρκετά "πολυφορεμένες" αλλά σε καμία περίπτωση δε χαλάει τη συνολικά εξαιρετική εμπειρία. Συστήνεται σε όλες τις ομάδες.
  on 10 June 2018
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  basketikos quote Πολύ καλό δωμάτιο που συνδυάζει ατμόσφαιρα αγωνίας με ωραίους γρίφους κάποιοι από τους οποίους είναι και πρωτότυποι. Οι ερμηνείες είναι πολύ καλές όπως και κάποιες μεταβάσεις αλλά αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν ότι παρά τη μεγάλη εμπειρία της ομάδας μας υπήρξαν αρκετά σημεία στα οποία το δωμάτιο μας εξέπληξε.
  on 4 June 2018
 • Screaming Woods

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  basketikos quote Συμπαθητικό δωμάτιο με ωραία ατμόσφαιρα σχετική με το θέμα η οποία δημιουργεί αίσθημα αγωνίας στην ομάδα. Το acting κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και ανεβάζει την εμπειρία ειδικά σε ένα δύο σημεία και οι γρίφοι είναι τίμιοι δεδομένων των συνθηκών.
  on 30 May 2018
 • Secret Society

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  basketikos quote Μέτριο δωμάτιο με κάποια θεματάκια στη ροή ειδικά στο πρώτο μισό όπου υπάρχει κι ένας κατά τη γνώμη μου "παιδικός" γρίφος. Το δεύτερο μισό είναι αρκετά καλύτερο με έναν από τους γρίφους να ξεχωρίζει. Συνολικά μάλλον απευθύνεται σε σχετικά άπειρες ομάδες.
  on 30 May 2018
 • Jack The Ripper

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  basketikos quote Εξαιρετικό δωμάτιο με πανέξυπνους γρίφους και τρομερά σκηνικά που πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις ότι εξιχνιάζεις τις δολοφονίες του Jack στο Λονδίνο του 1800. Η ροή είναι επίσης εξαιρετική καθώς τα απαιτούμενα στοιχεία δίνονται με πολύ ωραίο και ταιριαστό με την υπόθεση τρόπο γεγονός στο οποίο συμβάλλει κι ο ηθοποιός. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε ομάδες με κάποια εμπειρία λόγω του αυξημένου επιπέδου δυσκολίας του.
  on 15 May 2018
1 2 3 16
Close