Contact phone number:

Contact email:

backtothefuture


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 14 κριτικές
 • 4 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  backtothefuture quote Είχαμε καιρό να πάμε σε τόσο καλό δωμάτιο. Πρωτότυπο θέμα, εκπληκτικά σκηνικά, γρίφοι που σε προκαλούν αλλά όχι τελείως άκυροι που πρέπει να σου έρθει η επιφοίτηση... το τέλος τέλειο και ευχαριστούμε που μας αφήσατε λίγο παραπάνω χεχε. Και τα ποπ κορν του καλωσορίσματος μετράνε.
  on 1 December 2018
 • Aztec Empire: Temple Of The Skull

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  backtothefuture quote Πήγαμε έχοντας παίξει το temple του the box που μας άρεσε πολύ, ωστόσο δε νομίζω ότι διασκεδάσαμε εξίσου και εδώ. Τα σκηνικά πολύ ατμοσφαιρικά, ο ηθοποιός είναι λίγο σαν λάιβ βοήθεια και για να κάνει χαβαλέ (όντως έβγαινε λίγο από το ρόλο του για να κοροϊδέψει κάποιες φορές αλλά εντάξει πλάκα είχε), οι γρίφοι είναι γραμμικοί οπότε σε κάποιες φάσεις εμείς που ήμασταν 5 άτομα δεν μπορούσαμε όλοι να ασχολούμαστε με το ίδιο πράγμα και λίγο καθόμασταν, το προτείνω για λιγότερους. Και ναι προσέχτε τα κεφάλια σας κοπανήσαμε αρκετές φορές παρά τις προειδοποιήσεις :D
  on 4 November 2018
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  backtothefuture quote Ατμόσφαιρα, σκηνικά, ειδικά για παίκτες που δεν έχουν παίξει άπειρα δωμάτια είναι πάρα πολύ καλό και ο ηθοποιός επίσης. Τα πιτσιρίκια που είχαμε μαζί επίσης το ευχαριστήθηκαν.
  on 18 October 2018
 • The Museum

  Αγίου Κωνσταντίνου 29, Αχαρνές
  backtothefuture quote Πολύ ωραία σκηνικά και ατμόσφαιρα,το κακό είναι ότι ενώ στο τέλος θέλει μεγάλη ομάδα για μα χωριστεί και δε βλέπουν όλοι τα πάντα, στην αρχή έχει κάποιους γρίφους όπου εμείς που ήμασταν έξι άτομα πέφταμε όλοι πάνω και ήταν λίγο δύσκολο να ασχοληθούμε όλοι. Πάντως από τα καλύτερα δωμάτια που υπάρχουν.
  on 4 June 2018
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  backtothefuture quote Υπέροχα σκηνικά, δημιουργικοί γρίφοι, ούτε ένα λουκέτο (όλα άνοιγαν μαγικά), η ηθοποιός απολαυστική , ο τρόπος που έρχονται οι βοήθειες τέλειος. Συγχαρητηρια. Τρία άτομα βγήκαμε στο τσακ, ίσως και λίγο στην... παράταση, οι δυο εκ των τριών δεν είχαμε ιδέα από Χάρυ Πότερ αλλά δεν παίζει ρόλο, ενθουσιαστήκαμε εξίσου.
  on 17 May 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  backtothefuture quote Εξαιρετικοί και δημιουργικοί γρίφοι, ούτε εύκολοι ούτε όμως ευφάνταστοι από αυτούς που δεν υπάρχει περίπτωση να τους βρεις χωρίς βοήθεια. Σκηνικά και ατμόσφαιρα 10/10. 7 άτομα ήμασταν μια χαρά (αρκεί να υπάρχει συνεννόηση). Περάσαμε υπέροχα και οι 3 ώρες δεν είναι καθόλου κουραστικές (έχει και διαλειμματάκι για αναψυκτικό και νοστιμότατα μπισκοτάκια κανέλας στο μπαράκι της βίλας με πάγωμα του χρόνου). Περιμένουμε το νέο δωμάτιο με ανυπομονησία.
  on 13 May 2018
 • The Time Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  backtothefuture quote Έχοντας παίξει το temple απογοητευτηκαμε. Το παιδί συμπαθέστατο αλλά με το που ξεκινάμε μας λέει λείπει η ηθοποιός αλλά φανταστείτε ότι είναι μια γραμματέας εδώ... Ξενερώσαμε λίγο. Τους κωδικούς απλά τους βρίσκεις έτοιμους σε διάφορα σημεία και δε χρειάζεται να σκεφτείς κάτι. Δεν υπήρχε χρόνος για λάθη, βοήθειες χτύπαγαν κάθε είκοσι δευτερόλεπτα κυριολεκτικά και με το που γυρνουσαμε στο ψάξιμο χτύπαγε άλλη... Πήγαμε πιο πολύ γιατί διαβάσαμε ότι είναι εντυπωσιακό το ταξίδι στο χρόνο... Ούτε καν... Εντάξει τι να πω, ίσως αν είναι το πρώτο σου δωμάτιο.
  on 9 May 2018
 • backtothefuture quote Να πω την αλήθεια βαρεθήκαμε λίγο. Ούτε τα σκηνικά ήταν κάτι το ιδιαίτερο ούτε η ιστορία. Επίσης μην πάτε πολλοί γιατί θα πέφτετε ο ένας πάνω στον άλλον και δε θα ξέρετε τι να κάνετε.
  on 9 May 2018
 • Prison Break

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  backtothefuture quote Η ατμόσφαιρα φυλακής πολύ καλή, ενώ ετοιμαστείτε ένας από την παρέα να φορέσει χειροπέδες. Μας άρεσε. Τέσσερα άτομα ήμασταν μια χαρά και καταφεραμε να βγούμε.
  on 9 May 2018
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  backtothefuture quote Ατμόσφαιρα 11/10. Υπερπαραγωγή, εκπληκτικά σκηνικά και πολύς χώρος. Οι ηθοποιοί και η ατμόσφαιρα επίσης φοβεροί,αν και ρε παιδιά παραήταν τρομακτικό για μας (σε αντίθεση πχ με την έπαυλη που μας φάνηκε οκ).Ουσοαστικα η νύχτα είναι δωμάτιο τρόμου, δε σε αφήνουν και πολύ ήσυχο και δεν έχει έμφαση στους γρίφους. Τα παιδιά μας άφησαν και δυο ώρες μέχρι να καταφέρουμε να βγούμε, ευχαριστούμε!
  on 9 May 2018
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  backtothefuture quote Μην πάτε μετά την έπαυλη περιμένοντας να είναι το ίδιο ατμοσφαιρικό. Κατά τα άλλα ένα δύσκολο δωμάτιο με προσεγμένα σκηνικά.
  on 8 May 2018
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  backtothefuture quote Ο, τι και να πει κανείς για το Lockhill είναι λιγο. Από την ώρα που ανοίγει η πόρτα βρίσκεσαι σε έναν άλλο κόσμο.Δεν υπάρχουν οθόνες,ακομα κι ο τρόπος που σου ζητάνε την πληρωμή δε βγαίνει από το ρόλο. Ατμόσφαιρα μαγική και τρομακτικό τόσο όσο (κάποιοι βέβαια από την παρέα δε θα συμφωνήσουν μαζί μου σε αυτό)
  on 8 May 2018
1 2
Close