Contact phone number:

Contact email:

babis92


 • Lvl 4 - Devoted
 • 22 κριτικές
 • 19 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 201: World Of Magic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  babis92 quote Κρίμα, πραγματικά πολύ κρίμα. Ένα καταπληκτικό δωμάτιο, με ίσως τους καλύτερους, πιο καλοστημένους γρίφους που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Πολύ καλή ατμόσφαιρα. ΟΜΩΣ: Πραγματικά το θεωρώ απαράδεκτο όταν η δυσκολία του δωματίου γίνεται αυτοσκοπός σε βάρος του να περάσει καλά η ομάδα. 1ον, τα 60 λεπτά δε φτάνουν σε καμία περίπτωση. Εκτός κι αν παίζουν ο Σέρλοκ Χολμς μαζί με τον Αϊνστάιν. 2ον, ο ηθοποιός οκ συμπαθητικός, πολλή πλάκα αλλά μας άφηνε (και σε κάποιες περιπτώσεις μας παρότρυνε) να ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα μόνο και μόνο για πλάκα που όμως μας στοίχισαν πολύτιμο χρόνο. 3ον, σε κάποιες περιπτώσεις είχαμε βρει τη σωστή απάντηση, όμως δεν επιμείναμε αρκετά στο λουκέτο και έτσι νομίζαμε ότι ήταν λάθος. Δε μας ειδοποίησε κανείς και έτσι χάσαμε συνολικά πάνω από 10 λεπτά. Δεύτερη φορά που φεύγω απογοητευμένος από το Escaped μόνο και μόνο λόγω προσωπικού...
  on 23 June 2018
 • The Attic

  Έβρου 94 - 96, Αμπελόκηποι
  babis92 quote Τέλειο δωμάτιο και πολύ φιλικό προσωπικό. Μπράβο σας παιδιά!
  on 15 March 2017
 • Amnesia

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  babis92 quote Τέλειο! Μπράβο στους ηθοποιούς! Εξαιρετική αφήγηση στην αρχή του δωματίου!
  on 10 March 2017
 • Code Z

  Δερβενίων 41, Εξάρχεια
  babis92 quote ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ δωμάτιο! Μετά από ~30 δωμάτια που έχω παίξει με την ομάδα μου, θεωρούμε πως ίσως είναι και το καλύτερο απ' όλα μέχρι στιγμής... Σίγουρα μέσα στο TOP-3 πάντως!!! Αρκετά καλή ατμόσφαιρα και οι γρίφοι ούτε εύκολοι αλλά ούτε και ακατόρθωτοι. Μπήκαμε γρήγορα στο κλίμα. Η αδρεναλίνη στα ύψη καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Είχαμε πολύ καλή αλληλεπίδραση με τους... παράγοντες του δωματίου. Πολλές στιγμές τρόμου & αγωνίας αλλά και γέλιου! Το ευχαριστηθήκαμε άπειρα! Σίγουρα αξίζει περισσότερα από 13€ για μία ομάδα 3 ατόμων!!! Μην το σκεφτείτε καν, δοκιμάστε το! Προτείνω ομάδα 3-4 ατόμων.
  on 7 October 2016
 • Help Me

  Μαιζώνος 197,Πάτρα
  babis92 quote Πολύ ωραίο δωμάτιο, με γραμμικούς γρίφους, ούτε απλούς αλλά ούτε υπερβολικά πολύπλοκους. Πολύ καλή ατμόσφαιρα και αρκετό ψάξιμο. Δεν τα καταφέραμε για μερικά δευτερόλεπτα! Η υποδοχή θα μπορούσε να είναι λίγο πιο.. χαλαρή...
  on 6 June 2016
 • Lost

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  babis92 quote Ό,τι και να πω για αυτό το δωμάτιο είναι λίγο! Το δωμάτιο μπαίνει άνετα στο προσωπικό μου TOP-3! ΜΠΡΑΒΟ για την ατμόσφαιρα! Μπράβο για τους χώρους που είναι αρκετά μεγάλοι και άνετοι και παρόλα αυτά δε φαίνονται καθόλου μα καθόλου άδειοι! Μπράβο για τους γρίφους που είναι συνδυαστικοί, κλιμακούμενης δυσκολίας και με λογική σειρά - ο ένας σε οδηγεί στον επόμενο! Και πάνω απ' όλα μπράβο στην ομάδα του MysteryLab για την ευγένεια, την ευαισθησία τους και το πραγματικό τους ενδιαφέρον στο να ευχαριστηθούμε το δωμάτιο! Θα έρθουμε οπωσδήποτε στο επόμενο, το Psycho! Και πάλι μπράβο!
  on 6 June 2016
 • The Dungeon of Doom

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  babis92 quote Πάρα πολύ καλό δωμάτιο! Από τα αγαπημένα μας! Περάσαμε πολύ ωραία, ήμασταν συνεχώς στο τρέξιμο. ΠΑΡΑ πολλά λουκέτα και πολλοί και καλοί γρίφοι. Απαιτεί καλή συνεργασία από την αρχή, παρόλο που η ομάδα είναι αρχικά χωρισμένη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
  on 6 June 2016
 • The Evil Nanny

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  babis92 quote Πολύ ωραίο δωμάτιο. Ωραίο θέμα βγαλμένο από θρίλερ, αν και το ίδιο το δωμάτιο δεν το λες τρομακτικό σε καμία περίπτωση. Απροσδόκητα δύσκολοι γρίφοι. Είχε αρκετό ψάξιμο. Ό,τι πρέπει για να σας βάλει στο κλίμα και να συνεχίσετε στο δεύτερο δωμάτιο του TheLock.
  on 6 June 2016
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  babis92 quote Το δεύτερο δωμάτιο που παίξαμε, μετά την Ντίβα. Ό,τι και να πω είναι λίγο! Μας άφησε πολύ ενθουσιασμένους! Πολύ καλοί και έξυπνοι γρίφοι, πολύ ωραία διακόσμηση, στοιχεία κρυμμένα με έξυνπο τρόπο. Ένα από τα αγαπημένα μου δωμάτια, σίγουρα μέσα στο top-10 μέχρι τώρα! Μόνο ένα μικρό παράπονο προς τα παιδιά του Escaped, που μας είχαν υποσχεθεί πρόσκληση για να δοκιμάσουμε ένα από τα νέα τους δωμάτια, μιας και είχαμε βγει πρώτοι σε βαθμολογία στο δωμάτιο του Φοιτητή το Μάιο του 2015. Ακόμα την περιμένουμε...
  on 6 June 2016
 • Top Secret

  Ιακχου 5, Κεραμεικό
  babis92 quote Άψογο δωμάτιο! Το καλύτερο του ExitNow και ίσως το καλύτερο που έχουμε παίξει! Ωραίοι μηχανισμοί, έξυπνοι γρίφοι, πολλές εκπλήξεις και κάποια μπρος-πίσω στους χώρους που προσθέτουν ενδιαφέρον χωρίς να μπερδεύουν... Μπράβο σας παιδιά!!!
  on 6 June 2016
 • Haunted House

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  babis92 quote Άλλο ένα τέλειο δωμάτιο από τα παιδιά του ExitNow! Μπράβο σας!
  on 6 June 2016
 • The Bomb

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  babis92 quote Ο χώρος αρκετά άδειος. Βέβαια είναι αρκετά μεγάλος. Οι γρίφοι μέτριοι προς εύκολοι.
  on 6 June 2016
1 2
Close