Contact phone number:

Contact email:

architect


 • Lvl 17 - Epic
 • 217 κριτικές
 • 4 Δωμάτια στο Wishlist
 • A-Maze

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  architect quote Άλλο ένα πολύ όμορφο δωμάτιο από το συγκεκριμένο παράρτημα το οποίο απευθύνεται σε ομάδες καλά συνεργαζόμενες ομάδες που λατρεύουν την επίλυση γρίφων. Θεματικά ο χώρος μπορεί να είναι αρκετά σουρεαλιστικός και ουσιαστικά να μην υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ιστορία που τον διέπει, όμως το γεγονός αυτό δε λειτούργησε καθόλου αρνητικά για τη δική μας ομάδα καθώς η παρουσία των ποιοτικότατων και όμορφων γρίφων ήταν αρκετή για να μας προσφέρει ένα πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό 70λεπτο. Συγχαρητήρια στα πολύ φιλικά παιδιά και για αυτή την όμορφη δουλειά τους και ελπίζουμε να δούμε και νέα δωμάτιά τους σύντομα.
  on 5 May 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  architect quote Παίξαμε το Hard Mode (δύσκολοι γρίφοι χωρίς παρουσία ηθοποιού). Πρόκειται για άλλη μία εξαιρετική δουλειά από τη συγκεκριμένη εταιρεία, που κινείται στα χνάρια του ΙΤ και του Orphan, με ποιοτικούς, λογικούς και έξυπνους γρίφους και υποβλητική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το αίσθημα του φόβου και της αγωνίας. Δεν ξέρω τι παραπάνω προσδίδει ο/η ηθοποιός. Προσωπικά θεωρώ πώς ο χώρος είναι αρκετά «ζωντανός» από μόνος του και κατά συνέπεια ικανός να δημιουργήσει την εμπειρία που η ιστορία του δωματίου υπόσχεται. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε ομάδες με κάποια εμπειρία.
  on 5 May 2019
 • Live Experiment

  Λεωφόρος Βουλιαγμένης 165, Δάφνη
  architect quote Δωμάτιο με αρκετά πρωτότυπο σενάριο (ειδικά για την εποχή που βγήκε) καθώς, εκτός από την απόδραση, βάζει και την παράμετρο της απελευθέρωσης των παικτών από τα εκρηκτικά με τα οποία είναι ζωσμένοι. Οι γρίφοι του είναι αρκετά λογικοί και έξυπνοι στην πλειοψηφία τους και, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη αποστολή του δωματίου, δημιουργούν μια αρκετά διασκεδαστική εμπειρία. Η ατμόσφαιρα είναι στοιχειώδης αλλά τα προαναφερθέντα στοιχεία του χώρου αντισταθμίζουν το συγκεκριμένο «μειονέκτημα». Συστήνεται σε ομάδες μεικτής εμπειρίας (έμπειροι + αρχάριοι) με ιδανικό αριθμό τα τέσσερα άτομα.
  on 22 April 2019
 • Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν

  28ης Οκτωβρίου 9, Νέα Πεντέλη
  architect quote Πρώτης γενιάς δωμάτιο στο οποίο περνάς ένα όμορφο 60λεπτο λύνοντας, εντός ενός πολύ προσεγμένου χώρου, αρκετά ποιοτικούς και έξυπνους γρίφους. Η διαδρομή μέχρι τη Νέα Πεντέλη αξίζει τόσο για τη δουλειά που συναντάς εκεί όσο και για τη γνωριμία με την πολλή φιλόξενη και πολλή φιλική οικοδέσποινα, τη Λίνα, η οποία με τον τρόπο της προσθέτει πόντους στην όλη θετική εμπειρία που αποκομίζεις.
  on 22 April 2019
 • La Mision Del Profesor

  Ομήρου 24-26,Νέα Σμύρνη
  architect quote Διασκεδαστικό, σε γενικές γραμμές, δωμάτιο που όμως δεν είχε το κάτι παραπάνω που θα περίμενα από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Οι γρίφοι του, στην πλειοψηφία τους, ήταν καλοί και ποιοτικοί χωρίς ωστόσο να γίνονται αξιομνημόνευτοι. Η ατμόσφαιρα είναι συμπαθητική, με ένα σημείο όμως να θυμίζει ένα από τα προηγούμενα δωμάτια που φιλοξενούνταν εκεί, ενώ η αλληλεπίδραση που υπάρχει έχει ενδιαφέρον αλλά νομίζω έχει κρατηθεί σε αρκετά στοιχειώδη επίπεδα. Σίγουρα δεν το θεωρώ κακό το δωμάτιο, όμως συγκρίνοντάς το με άλλα (εξαιρετικά) δείγματα γραφής της Game Over το βρήκα ένα επίπεδο πιο κάτω. Πολύ φιλικά τα παιδιά στην υποδοχή.
  on 9 April 2019
 • Indiana Jones and the Temple of Doom

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  architect quote Διασκεδαστικό δωμάτιο με αρκετούς λογικούς και εύκολους, έως μέτρια δύσκολους, γρίφους, καλή ροή και συμπαθητική ατμόσφαιρα.
  on 31 March 2019
 • Exam

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  architect quote Μίνιμαλ αλλά χορταστικότατο δωμάτιο λόγω των πολλών και ως επί το πλείστον έξυπνων και ποιοτικών γρίφων ενώ έχει ενδιαφέρον και ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί το παιχνίδι για τις ανάγκες της επιλογής “challenge”. Δεν έχω δει την ταινία για να ξέρω αν έχει συνάφεια. Ξέρω όμως ότι ως οπαδός των γριφοδωματίων το διασκέδασα, οπότε και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε ομάδες με κάποια εμπειρία.
  on 31 March 2019
 • The Millions

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  architect quote Διασκεδαστικό δωμάτιο με συμπαθητική ατμόσφαιρα, εύκολους και απλούς, στην πλειοψηφία τους, αλλά λογικούς γρίφους και αρκετά καλή ροή. Καταλληλότατο για αρχάριες ομάδες που θέλουν να μυηθούν στον κόσμο των γριφοδωματίων.
  on 29 March 2019
 • Alien Invaders

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  architect quote Πολύ ωραίο δωμάτιο με όμορφη ατμόσφαιρα και μηχανισμούς, έξυπνους και ποιοτικούς στην πλειονότητα γρίφους, καλή ροή και ένα ιδιαίτερο φινάλε που ανεβάζει τον βαθμό διασκέδασης. Συστήνεται σε ομάδες με κάποια εμπειρία. Όπως πάντα, τα παιδιά εκεί ήταν πολύ φιλικά και φιλόξενα.
  on 26 March 2019
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  architect quote Μια πολλή ωραία, συνολικά, δουλειά με εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το αίσθημα της αγωνίας και της αβεβαιότητας από τα πρώτα δευτερόλεπτα, ζωντανά στοιχεία τα οποία ενισχύουν όλα τα προηγούμενα, χωρίς να χρειάζεται η χρήση του τεχνάσματος του κυνηγητού (και το τονίζω ως πολύ θετικό αυτό το στοιχείο), καθώς και πολύ ποιοτικούς και λογικούς γρίφους, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα εμβυθίζουν την ομάδα στο κλίμα του σκοτεινού αυτού χωριού. Συγχαρητήρια στα πολύ φιλικά παιδιά της συγκεκριμένης εταιρείας για την πολλή όμορφη αυτή εμπειρία που δημιούργησαν και περιμένουμε και το επόμενο “δωμάτιό” τους.
  on 19 March 2019
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  architect quote Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο το οποίο, αν και πρώτης γενιάς, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μέσω της όμορφης ατμόσφαιρας, της ιστορίας του και των έξυπνων και ποιοτικών γρίφων του. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε αρχάριες ομάδες ή σε έμπειρες δυάδες που αγαπούν τα γριφοδωμάτια. Πολύ συμπαθητικά και φιλικά τα παιδιά εκεί.
  on 24 February 2019
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  architect quote Άλλο ένα όμορφο δωμάτιο από τη συγκεκριμένη εταιρεία το οποίο βαθμολογικά μπορεί να θεωρείται το πιο εύκολο της Clue Wars, ωστόσο αν η ομάδα το υποτιμήσει μπορεί να βρεθεί να κυνηγάει τον χρόνο. Την αίσθηση του εύκολου την αποπνέει και ο χώρος μιας και είναι αρκετά απλός και φωτεινός όμως οι όμορφοι και λογικοί γρίφοι βρίσκονται εκεί για να μεταβάλλουν αυτή την εντύπωση και να προσφέρουν μια διασκεδαστική και χορταστική 60λεπτη εμπειρία η οποία και συστήνεται είτε σε αρχάριες ομάδες είτε σε έμπειρες δυάδες. Όπως πάντα, τα παιδιά εκεί είναι πολύ φιλόξενα, φιλικά και με διάθεση για συζήτηση.
  on 24 February 2019
1 2 3 19
Close