Contact phone number:

Contact email:

akiz90


 • Lvl 4 - Devoted
 • 18 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  akiz90 quote Το δωμάτιο αξίζει απλά μην περιμένετε ότι θα ζήσετε την εμπειρία της ζωής σας! Ο ηθοποιός είναι όλα τα λεφτά και τα σκηνικά όμορφα! Το προτείνω χωρίς 2η σκέψη αν και μας άφησε ένα μικρό αίσθημα απογοήτευσης για τους εξής λόγους: 1) Όπως προείπα είναι καλό, αξίζει και να πάτε....αλλά δεν αποζημιώνει την αναμονή 2 μηνών. Το ξεκίνημα είναι πολύ κλασικό με κάποιους απλούς γρίφους 1ης γενιάς και οι δοκιμασίες πέραν της τελευταίας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σίγουρα για την απήχηση και την τεράστια αναμονή έπαιξε ρόλο το marketing και η συνωνυμία με το realiity, αλλά αξίζει για αναμονή 2 βδομάδων, όχι 2 μηνών. 2) Η τελευταία δοκιμασία είναι το αποκορύφωμα του δωματίου και όντως είναι υπερπαραγωγή. Το πρόβλημα και η ατυχία με εμάς ήταν πως βασίζεται στην τυχαιότητα η οποία μας τα χάλασε όπως μας παραδέχτηκε και ο ηθοποιός, ο οποίος μετά από τόσες ομάδες που πέρασαν 1η φορά έβλεπε τέτοιο πράμα. Για να μην κάνω spoil απλά θα πω πως οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν στην τελική δοκιμασία δίνονται από το σύστημα τυχαία. Εμάς λοιπόν μας έβαζε να κάνουμε την πιο βαρετή ενέργεια ξανά και ξανά και ξανά δίχως σταματημό. Εν τέλη βγήκαμε αλλά οι πιθανότητες χάλασαν αυτήν την τόσο ωραία εμπειρία που θα μπορούσε να προσφέρει η τελική δοκιμασία. Κατά τη γνώμη μου οι ενέργειες που επιλέγονται σε αυτό το σημείο, καλό είναι να ακολουθούν μία σειρά και να μην βγαίνουν τυχαία. Κατανοώ πως θέλουν να εισάγουν το στοιχείο του αιφνιδιασμού, ώστε να μην ξέρεις τι έρχεται μετά, αλλά έτσι μπορεί να τύχει να βάλεις μία ομάδα να κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, σε ένα δωμάτιο που έχει τόσα πράματα να κάνεις! Ακόμα και έτσι περάσαμε ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί. Αυτά που βλέπαμε και διαβάζαμε είχαν θέσει τον πήχη και τις προσδοκίες πολύ ψηλά και για να πω την αλήθεια περιμέναμε πως όταν θα βγαίναμε θα λέγαμε πως είναι το καλύτερο μας δωμάτιο, πράμα που δεν έγινε.
  on 21 September 2017
 • Galileo

  Λ. Κηφισίας 265 , Κηφισιά
  akiz90 quote Υπάρχουν 2 κατηγορίες δύσκολων δωματίων. Τα δωμάτια που είναι δικαιολογημένα δύσκολα γιατί υπάρχει μία ροή, μία συνέχεια και η δυσκολία βγαίνει μέσα από του γρίφους...και αυτά που είναι "ψευτοδύσκολα" γιατί πήγανε και κρύψανε πράματα σε σημεία που δεν πρόκειται να ψάξει κανείς...γιατί πετάξανε μέσα μαθηματικά να κάθεσαι να παλεύεις ώρα...γιατί μπουκώσανε το δωμάτιο με υπερβολικούς γρίφους για τα 60 λεπτά που δίνουν...και γιατί δεν υπάρχει καμία λογική και καμία συνοχή με την ιστορία που καλείσαι να λύσεις οπότε δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να μπουν τα πράματα σε μία λογική σειρά στο μυαλό σου. Δυστυχώς το συγκεκριμένο δωμάτιο έχει στοιχεία από την 2η κατηγορία. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ήταν ωραίο ήταν η διακόσμηση! Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά βαρεθήκαμε...Επίσης κατανοώ ότι το δωμάτιο λέγεται Galileo αλλά φτάνει πια με τα μαθηματικά στα δωμάτια..θα μου πείτε δημοτικό αν έχεις πάει τα λύνεις...αλλά το θέμα είναι ότι είναι ΒΑΡΕΤΑ...αν θέλουμε να λύσουμε εξισώσεις καθόμαστε σπίτι μας...δεν είναι διασκεδαστικό...είναι βαρετό και αναγκάζει την ομάδα να περιμένει 1 παίκτη να τα λύσει όσο οι άλλοι απλά κοιτάνε, γιατί καμία ομάδα δεν θα πάει να ρίξει πολλά άτομα πάνω από ένα μαθηματικό πρόβλημα γιατί είναι στάνταρ ότι θα γίνει λάθος! Επίσης έχει πολλά...μα πάρα πολλά λουκέτα.
  on 4 October 2016
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  akiz90 quote Έντιμη προσπάθεια με δυσκολία που κατά τη γνώμη μου αυξάνει απότομα. Περάσαμε καλά και είχαμε πάει τον πρώτο καιρό που άνοιξε. Τα παιδιά είναι πολύ ευγενικοί, αλλά μας φάνηκαν λίγο σφιγμένοι, ίσως επειδή ήταν ο πρώτος καιρός. Από γρίφους κάνα δύο θα τους αφαιρούσα πρώτον γιατί μου φάνηκαν λίγο άκυροι με την ιστορία και δεύτερον γιατί το δωμάτιο ήταν λίγο φορτωμένο για 60 λεπτά χρόνου! Σε γενικές γραμμές είναι καλό! Ωραίος τρόπος έναρξης και απόδρασης! Μοναδική παρατήρηση πέραν του δωματίου είναι στο τέλος, που όταν μπήκε η GM να μας εξηγήσει κάποια πράγματα που δεν προλάβαμε να λύσουμε...μπήκαν μαζί τις άλλα 4 άτομα και μάζευαν μανιωδώς το δωμάτιο... τελικά ακούσαμε τα μισά γιατί πηγαινοερχόντουσαν τα παιδιά με τα πράγματα και κάναμε συνεχώς χώρο για να περνάνε. Καταλαβαίνω ότι ήμασταν η τελευταία ομάδα της μέρας και ίσως να θέλανε τα παιδιά να φύγουν...αλλά για ένα 5λεπτο μέχρι να μας εξηγήσει η GM δεν έγινε και τίποτα! Το λέω καλοπροαίρετα επειδή μας είπαν οι ίδιοι ότι είναι καινούριοι για να βελτιωθούν τέτοιες λεπτομέρειες!
  on 4 October 2016
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  akiz90 quote Το Dead Diva's Room είναι δωμάτιο 1ης γενιάς και αν δεν κάνω λάθος αυτό με τη μικρότερη δυσκολία στην εταιρία. Έχει πολύ ωραίους γρίφους που βασίζονται σε παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη! Αν ήσαστε έμπειροι παίκτες δεν θα δείτε κάτι καινούριο αλλά και πάλι θα το χαρείτε! Αν ήσαστε αρχάριοι είναι το τέλειο δωμάτιο-tutorial για να σας βάλει στον τρόπο σκέψης των escape rooms. Αυτό και στη συνέχεια το weird student είναι μία πολύ καλή βάση για να μπείτε στο κλίμα και να βγάζετε σταδιακά όλο και πιο δύσκολα δωμάτια!
  on 4 October 2016
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  akiz90 quote Ο τέλειος συνδυασμός escape-action-horror room! Σκηνικά για βραβείο, ωραίος μεγάλος χώρος και κάποιοι γρίφοι θέλουν τακτική που κάθε μέλος αναλαμβάνει συγκεκριμένο κομμάτι της αποστολής! Αυτό που λάτρεψα είναι ότι το δωμάτιο απαιτεί κινητικότητα. Θα τρέξετε, θα πηδήξετε, θα συρθείτε και θα ιδρώσετε τόσο από κούραση όσο και από αγωνία! Ο χώρος είναι έτσι φτιαγμένος που μέχρι να καταλάβεις τη δομή του δωματίου...το που κινήστε και πού όχι...δεν νιώθεις πουθενά ασφαλής! Ωραίοι γρήγοροι γρίφοι με πολύ ωραίο τρόπο βοηθειών! Δεν θα αναλύσω παραπάνω, απλά βάλτε τη φόρμα σας και πηγαίνετε να παίξετε! Θα το αγαπήσετε!
  on 4 October 2016
 • Room 201: World Of Magic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  akiz90 quote - Ωραία διακόσμηση - Πολλά σενάρια απόδρασης - Τέλειος ηθοποιός - Δύσκολο δωμάτιο Το μόνο που θα άλλαζα είναι ο τελικός γρίφος που είναι λίγο περίπλοκος και ένας γρίφος μετάφρασης που τον θεώρησα μεγάλο γιατί μεταφράζαμε αρκετή ώρα. Γενικά είναι πολύ ωραίο δωμάτιο και αξίζει να το δοκιμάσετε!
  on 4 October 2016
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  akiz90 quote Τρομερό δωμάτιο με σκηνικά και μηχανισμούς υπερπαραγωγή! Ωραίοι γρίφοι και πολύ ωραίο interaction με τους ηθοποιούς. Γενικά σε δωμάτια που έχουν ηθοποιό μέσα είναι πολύ ωραίο να είναι και ο ίδιος μέρος του παιχνιδιού, και το αν θα βγείτε ή όχι να εξαρτάται κατά ένα μέρος από το πως θα τον χειριστείς! Το να είναι απλά "μαριονέτα" ο ηθοποιός και να μην παίζει ρόλο στην ιστορία το αν θα εκμεταλλευτείς την ύπαρξη του ή όχι, κόβει πολύ από τη δράση! Αξίζει να πάτε θα περάσετε τέλεια!
  on 4 October 2016
 • The Forbidden Tomb

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  akiz90 quote Πάνε κάτι μήνες που παίξαμε το forbidden tomb οπότε κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν ενδεχομένως να έχουν διορθωθεί αλλά θα κρίνω βάση του τι συναντήσαμε εμείς! Η διακόσμηση όντως διαφέρει και παραπέμπει σε αιγυπτιακό τάφο. Εκεί που χάλασε η όλη φάση ήταν στους γρίφους. Ο ένας χρησιμοποιούσε ηλεκτρονικό κύκλωμα το οποίο δεν ήθελε να δουλέψει. Εξαρχής η λύση "προδόθηκε" από τα καλώδια που ήταν χύμα πίσω από το κύκλωμα οπότε φαινόταν ότι έπρεπε να το χρησιμοποιήσεις. Όταν όμως ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε και ενώ κάναμε πολλές φορές ότι έπρεπε, δεν δούλεψε οπότε αρχίσαμε για αρκετή ώρα να κάνουμε ότι να ναι αφού θεωρήσαμε ότι τελικά δεν λύνεται έτσι. Η GM ενώ μας έβλεπε να το παλεύουμε και τελικά μετά από αρκετές προσπάθειες να το παρατάμε, δεν μας είπε τίποτα και μας άφησε να περιφερόμαστε άπραγοι στο δωμάτιο για κάμποση ώρα μέχρι να μας πει να το ξαναπροσπαθήσουμε όπου και τελικά δούλεψε, αλλά είχαμε ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο. Ένας άλλος γρίφος απλά λύθηκε μόνος του αφού δεν χρειάστηκε να βρούμε καν το στοιχείο και φαντάζομαι δεν ήμασταν οι μόνοι που τον περάσαμε έτσι. Οι πιθανότητες του να τον λύσεις χωρίς να έχεις το στοιχείο (το οποίο υπάρχει μέσα στο δωμάτιο) είναι πάρα πολλές . Θα μου πείτε σου σώζει χρόνο αυτό αλλά το πρόβλημα είναι άλλο. Επειδή το στοιχείο παραμένει μέσα στο δωμάτιο, ενδεχομένως να ασχοληθείτε μαζί του νομίζοντας ότι θα σας βοηθήσει μετά...και τελικά να βρείτε ότι σας δίνει κάτι που ήδη το είχατε λύσει. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός αλλά αν πω οτιδήποτε παραπάνω θα πρέπει να πω ακριβώς τον γρίφο. Ελπίζω να έχουν διορθωθεί αυτά που γράφω και η δική σας εμπειρία να είναι διαφορετική.
  on 4 October 2016
 • Haunted House

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  akiz90 quote Το Haunted House ήταν το 1ο δωμάτιο που παίξαμε στο Exit Now. Πολύ ωραία σκηνικά και σου δημιουργεί ένα αίσθημα αγωνίας! Πολύ ωραίοι και έξυπνοι μηχανισμοί πάντα σχετικοί με το αντικείμενο. Από θέμα δυσκολίας θα το χαρακτήριζα εύκολο προς μέτριο, απλά λόγω του σκηνικού και της ατμόσφαιρας οι κινήσεις είναι αργές και σίγουρες γιατί πάντα είσαι σε ετοιμότητα. Αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε!
  on 29 September 2016
 • Dracula's Chamber

  Ιακχού 5, Κεραμεικός
  akiz90 quote Ωραίο δωμάτιο από τα παιδιά του Exit Νow με ωραία σκηνικά και ατμόσφαιρα! Ήταν το 2ο δωμάτιο που παίξαμε μετά το haunted house και περάσαμε μία ευχάριστη ώρα! Μόνο ένας γρίφος δεν μας άρεσε γιατί δεν είχε καμία λογική και λύθηκε τυχαία αφού είχαμε εξαντλήσει όλα τα λογικά σενάρια και αρχίσαμε να κάνουμε πράγματα στην τύχη. Πρόσφατα που επισκέφτηκα άλλο δωμάτιο μου είπαν ότι έχουν γίνει αλλαγές στο Dracula οπότε παίζει αυτός ο γρίφος να μην υπάρχει πια. Επίσης όσοι θέλετε να παίξετε καλό είναι κάποιος από την ομάδα να ξέρει τις βασικές κινήσεις στο σκάκι.
  on 29 September 2016
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  akiz90 quote Πολύ ωραίο δωμάτιο 1ης γενιάς. Χωρίς τόσα ηλεκτρονικά όπως το Avissos καταφέρνει να σε βάλει για τα καλά στην ψυχοσύνθεση της φανατικής θαυμάστριας του συγγραφέα. Ωραία διακόσμηση και έξυπνοι γραμμικοί γρίφοι. Δυσκολία εύκολη-μέτρια. Ρίξαμε πολύ γέλιο σε ένα συγκεκριμένο σημείο και περάσαμε πολύ ευχάριστα!
  on 29 September 2016
 • Cosmos

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  akiz90 quote Το Cosmos ΔΕΝ είναι escape room οπότε δεν θα το κρίνω έτσι. Είναι μία καινούρια και πρωτοποριακή ιδέα που χρησιμοποιεί το Oculus Rift (εικονική πραγματικότητα) στα πρώτα βήματα που κάνει στον τομέα του gaming. Το παιχνίδι είναι έτσι διαμορφωμένο για να συνεργάζεται όλη η ομάδα. Δεν θα λύσετε γρίφους αλλά κυρίως κάποια puzzle που απαιτούν λογική σκέψη και χρήση των υπερδυνάμεων που θα αποκτήσετε! Θα δείτε κάτι καινούριο, θα γελάσετε και θα περάσετε καλά! Αξίζει σίγουρα να παίξετε!
  on 29 September 2016
1 2
Close