Contact phone number:

Contact email:

Xalaraboss


 • Lvl 4 - Devoted
 • 19 κριτικές
 • 11 Δωμάτια στο Wishlist
 • Ring Of Protection New Age

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  Xalaraboss quote Ήμασταν μία από τις τελευταίες ομάδες που το έπαιξε καθώς τα παιδιά μας είπαν πως θα ανοίξουν νέα δωμάτια στη θέση τους. Πρωτη φορά για μένα σε escape που σε τρομάζουν. Τεράστια υπομονή από τα παιδιά, σε ένα από τα οποία έριξα και μια κλωτσιά ως αντίδραση στο τι εννοείς ότι κάποιος ενοχλεί και τρομάζει την ομάδα μου;;;; Τα παιδιά που βγάζανε το μεροκάματο του τρόμου, ευτυχώς δέχτηκαν τη συγνώμη μου, αφού συνηδειτοποιησα πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα και δεν δόθηκε συνέχεια στο συμβάν. Αφού τελείωσε το παιχνίδι και μετά την ερώτηση του τι θα έχουμε να θυμόμαστε μετά από 6 μήνες αυτή η κλωτσιά έγινε το αστείο της βραδιάς μεταξύ της παρέας. Χορταστικό escape με εύκολους γρίφους και μάλλον παλαιού τύπου θέμα. Το Role playing μόνο από ένα χαρακτήρα νομίζω μας βγήκε ουσιαστικά. Οι προσωπικές αποστολές τουλάχιστον σε μας πιο πολύ νομιζω χαλασανε το ομαδικό πνεύμα παρά το φτιάξανε. All in all θα δοκιμάζαμε ευχάριστα και άλλα δωμάτια από τα παιδιά.
  on 9 August 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Xalaraboss quote Ένα πολύ ευχάριστο δωματιο από πλεύρα ατμόσφαιρας με τον ηθοποιό να δίνει ένα έξτρα άρωμα στο δωμάτιο και να σε βυθίζει στην ατμόσφαιρά του, που την χαρακτηρίζεις όμορφα παραμυθένια. Οι γρίφοι έχουν μία ευχάριστη ποικιλία, χωρίς να απαιτούν κάποια ιδιαίτερη εξυπνάδα σε κανένα σημείο. Αρκετοί από αυτούς παιδικοί και κάποιοι από αυτούς ταυτόχρονα παιδικοί και χρονοβόροι. Όλη η ομάδα θεώρησε λίγο κουλό τον τρόπο που ένα μηχάνημα δέχεται το input του και ενώ είχαμε λύσει την ουσία του γρίφου δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε για αρκετά λεπτά εξαιτίας αυτού του τρόπου. Λίγο βέβαια αφαίρεσε από το δωμάτιο αυτό το πρόβλημα, καθώς μας κρατούσε πάντα καλή την διάθεση, απλώς νομίζω χρειάζεται βελτίωση. All in all πολύ ευχάριστη εμπειρία και προτείνεται για ομάδες που τους αρέσει η Αλίκη ή κάποια παραμυθένια ατμόσφαιρα και δεν τους πειράζει πολύ να λείπει κάποιος έξυπνος γρίφος γύρω από την επίλυση του δωματίου.
  on 12 October 2017
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Xalaraboss quote Ένα διαφορετικό δωμάτιο από τα πολλά που άρεσε πολύ σε όλη την ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο με αυτό απ όσο ξέρω και έτσι είναι δύσκολες και οι συγκρίσεις, αλλά και προτείνεται σε όλους για μία διαφορετική εμπειρία. Νομίζω όποιος πάει με καλή διάθεση και δεν είναι κολλημένος να τα καταφέρει, περνάει πολύ όμορφα. Γέλασα αρκετά με την αλληλεπίδραση που είχα με τον ηθοποιό και όχι από το στόρυ ή κάποιες ιδιαίτερες ατάκες, ενώ νομίζω ακόμη πιο απολαυστικό θα ήτανε το γέλιο να προερχότανε από όλες τις πλευρές. Όπως είπα και στον τζόκερ, είναι για πολλά μπουκέτα, αλλά δεν του τα έδωσα, γιατί τον συμπάθησα λίγο :) Ο τζόκερ φαινόταν να μην αντιμετωπίζει με ίδιο τρόπο όλα τα άτομα, ανάλογα με το πως ένιωθε και τη χημεία που συναντούσε στο κάθε άτομο ξεχωριστά, όπως πιστεύω ότι θα έπρεπε να το κάνει. Χαλαρά νομίζω ο ηθοποιός θα μπορούσε να είχε την τριπλάσια τρέλλα, γιατί παρότι είχες συνεχή αλληλεπίδραση μαζί του, δεν έβγαζε κάποια προσωπικότητα δικιά του έντονη προς τα έξω, κάτι που αν γινόταν πιστεύω θα χρωμάτιζε περαιτέρω το δωμάτιο. Οι γρίφοι ήτανε όλοι συνηθισμένοι, είτε απλοί, είτε συνδυαστικοί, και στηρίζονταν περισσότερο στην παρατήρηση του χώρου γύρω σου, παρά σε κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ιδιαίτερη ποικιλία και να νιώθεις πως εφαρμόζεις παρόμοιο τρόπο λύσης σε όλο το δωμάτιο. 4,5 αστεράκια, διότι αν θέλουμε διαφορετικές εμπειρίες από δωμάτιο σε δωμάτιο πρέπει να τις επικροτούμε.
  on 22 September 2017
 • Φάκελος : Δολοφονία Νικολάου

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  Xalaraboss quote Η ατμόσφαιρα που θα βρείτε είναι λίγο πολύ ενός συνηθισμένου σπιτιού, αλλά σε σπίτι πάτε να εξειχνιάσετε το μυστήριο, οπότε ταιριάζει και τα στοιχεία του σπιτιού δεν δένουν άσχημα με τους γρίφους και το θέμα. Θα μπορούσε ίσως σε κάποιο άλλο σύμπαν να ήταν το σπίτι ενος εκκεντρικού τύπου γεμάτο περίεργα - ασυνήθιστα πράγματα. Οι γρίφοι έχουνε ενδιαφέρον, απλά βγαίνεις γρήγορα αν είσαι έμπειρος, ακόμα και στην δύσκολη version και μένεις να αισθάνεσαι λίγο περίεργα. Για ομάδες που αρχίζουν και θέλουνε ένα πακέτο γρίφων, χωρίς να ψάχνουν κάποια ατμόσφαιρα μακριά από τη συνηθισμένη ζωή είναι μία καλή επιλογή.
  on 12 September 2017
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Xalaraboss quote Είναι καλή επιλογή για κάποιον που του αρέσει να ακολουθείται ένα storyline στα escape rooms, διότι έχει αρκτετό από δαύτο. Οι γρίφοι δεν είναι κακοί, αλλά story και γρίφοι μπλέκονται στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Του βάζω τρία αστέρια επειδή προσωπικά το βαριέμαι το story, αν μου άρεσε θα του έβαζα 4
  on 11 September 2017
 • The Vault

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  Xalaraboss quote Συστήνεται σε όσους τους αρέσει το πολύ ψάξιμο και δεν τους ενοχλούν τα πολλά λουκετα, ειδικά με την προσφορά.
  on 11 September 2017
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Xalaraboss quote Να πάτε!!
  on 11 September 2017
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Xalaraboss quote Να πάτε!
  on 11 September 2017
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Xalaraboss quote Προτείνεται, αλλά για το συνεχόμενο τρίωρο. Δεν αξίζει να σπάσει. Φεύγεις γεμάτος μετά από το τρίωρο. Στις 2 ώρες δεν είχα ενθουσιαστεί, αλλά στο τέλος είχε πολλά καλά points και σου άφηνε όμορφη αίσθηση.
  on 10 September 2017
 • Da Vinci: Unlocked

  Δερβενίων 41, Εξάρχεια
  Xalaraboss quote Νομίζω το καλύτερο της εταιρίας, μας άφησε πολύ ωραία αίσθηση. Οι γρίφοι όμορφοι, φυσικά παλαιάς κοπής, αλλά άμα τα στοιχεία είναι καλής ποιότητας τα ευχαριστιέσαι καινούρια ή παλιά.
  on 10 September 2017
 • Dracula's Chamber

  Ιακχού 5, Κεραμεικός
  Xalaraboss quote Συνολικά θετική εμπειρία χωρίς να σε τρελαίνει και χωρίς wow factor. Θα το πρότεινα αν είχε κάποια προσφορα.
  on 10 September 2017
 • Illuminati

  Λεωφόρος Αμαλίας 26, Αθήνα
  Xalaraboss quote Όμορφο και γεμάτο δωμάτιο. Έκανες διαρκώς πράγματα και ασχολιόσουν με γρίφους και έφευγες γεμάτος. Από τα καλύτερα του Athens clue.
  on 10 September 2017
1 2
Close