Contact phone number:

Contact email:

Vasileiosp90


 • Lvl 1 - First Impressions
 • 4 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Vasileiosp90 quote Απ τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε πάει! Ατμόσφαιρα: πολύ ωραία, με ευρυχωρα δωμάτια, πολύ επιμελημενα.θυμίζει την ταινία. Φοβερά ηχητικά εφέ. Δεν τα έχουμε συναντήσει αλλού. Χωρίς να σε κυνηγαει ο κλόουν νομίζεις ότι είναι δίπλα σου όλη την ώρα...έχουν αφαιρέσει κάθε τι περιττό όπως αναφέρουν στην υποδοχή και αυτό το κάνει να φαίνεται πολύ πιο φυσικό. Βέβαια απ την μέση και μετά απ την πολλή αφαίρεση κινδυνεύετε λίγο... (Ειδικά όταν έχεις και έναν κλόουν να σε κυνηγάει). Γρίφοι: κανένα λουκέτο με αριθμούς. Φουλ στους μηχανισμούς. Στην αρχή που δεν έχει γραμμικοτητα μπορει να απασχοληθει ολόκληρη η ομάδα με κάτι διαφορετικό ο καθένας. Σε συνδυασμό με την ευρυχωρια χωράνε τουλάχιστον 5 παίκτες άνετα. Χρειάζεται παρατηρητικότητα και πρακτικό μυαλό. Στην μέση μας δυσκόλεψαν λίγο οι γρίφοι αλλά ίσως έφταιγε το αυτό που ανέπνεε στον σβέρκο μας τόσο κοντά που ερχόταν και δεν μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε. Ροη: κυλάει πολύ όμορφα. Διάβασα σε ένα άλλο σχόλιο ότι ξέχασαν ένα στοιχείο στο τελευταίο δωμάτιο και ξαναγυρισαν στην αρχή. Δεν ισχύει. [....*....].. Και το καλύτερο? Το Αυτό θα είναι παντού.. Κορύφωση στο τέλος με πολύ τρόμο και άγχος. 105 λεπτά και ακόμα σε τρομάζει! *Αφαιρέθηκαν spoilers από admin
  on 29 October 2018
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Vasileiosp90 quote Η πιο φαντασμαγορική είσοδος ηθοποιού παγκοσμίως! Το βλέπαμε και λέμε δεν το ζούμε αυτό!! Παρόμοιο και το τέλος! Μετά από 80 λεπτά κορυφώνεται και στο τέλος.ο τρόμος στα ύψη. Απόδειξη? Η κοπέλα της παρέας έφυγε με 4 μελανιές και άλλος ένας παίχτης έπαθε κάταγμα στο δάκτυλο του ποδιού επειδή το χτύπησε σε μια γωνία τρέχοντας από τον φόβο μην τον πιάσει η Σαμάρα... Σκηνικά απλά, δεν χρειάζονται και πολλά με τέτοιο-τετοιους ηθοποιους. Ένας γρίφος δεν μου άρεσε γιατί δεν πήγαινε το μυαλό μας με τίποτα στην λύση. Γενική εμπειρία? Αν θέλετε πολυημερους εφιάλτες να πάτε!!!
  on 24 October 2018
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  Vasileiosp90 quote Είναι ότι πιο τρομακτικό έχω πάει! Ο ηθοποιός νομίζεις ότι όντως έχει ψυχολογικά! Από την εισαγωγή( η πιο δυνατή εισαγωγή ever) μέχρι την έξοδο, δυο ώρες μας κυνηγούσε! Οι χώροι άπειροι! Μετα τα 7 δωμάτια που μέτρησα έχασα τον λογαριασμό. Χάνεσαι εκεί μέσα! Παρόλα αυτά μια ομάδα με πάνω από 4 παίχτες ίσως δεν το ευχαριστηθεί πολύ λόγο των σχετικά μικρών χωρων και των όχι τόσο γριφων συνεργασίας. Και μιας και αναφέρω τους γρίφους, έχουν τεράστια ποικιλία! Από λουκέτα μέχρι παρατηρητικοτητας.αριθμοί, σύμβολα, σχέδια κτλ. Καπνοι σε πολλά σημεία, παιχνίδι με τον φωτισμό ( ειδικά όταν έβγαινε ο ηθοποιός) και συνολικά μια τέλεια εμπειρία! Ο πρώτος και ο τελευταίος τρώνε όλη την τρομάρα πως πάντα. Τέλος θα έλεγα ότι αν και σχετικά πιο ακριβό από τα άλλα αξίζει με το παραπάνω. Με τόση ένταση που έζησα μετά από δύο ώρες ήμουν πτώμα! Μην πάτε πολύ νωρίτερα γιατί θα περιμένετε στον δρόμο. Η είσοδος γίνεται κατευθείαν!
  on 24 October 2018
 • The Basement's Secret

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Vasileiosp90 quote Δωμάτιο τρόμου. Όχι από τα πιο τρομακτικά αλλά έχει μια συνεχόμενη ένταση και αγωνία. Η ηθοποιός κορυφαία, ασχολείται συνεχώς με την ομάδα, μια από μπροστά, μια από πίσω, μια απ τα πλάγια! Πρέπει να φυλάγεσαι συνεχώς! Και να φυλαγεσαι πάλι σε τρομάζει! Οι γρίφοι ωραίοι, όχι πολύ περίπλοκοι, χρειάζεται και συνεργασία από δύο τρεις παίχτες σε μερικούς. Αρκετοί χώροι αλλά για μέγιστη τετραμελής ομάδα αλλιώς θα στριμωχτειτε. Χρειάζεται άνετη ενδυμασία και να μην έχετε φοβο με τα έντομα και τους λοιπούς μικρους μας φίλους... Στα αρνητικά θα έλεγα η διακόσμηση για αυτούς που τα προσέχουν αλλά εμένα δεν με πείραξε καθόλου.
  on 24 October 2018
Close