Contact phone number:

Contact email:

Varnaba


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 13 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Varnaba quote Τι να πω για τα boxάκια!!! Τα καλύτερα ίσως!!!! Δυνατοί και ποιοτικοί γρίφοι, φοβερή ατμόσφαιρα, δυσκολάκι μεν, τρομερά διασκεδαστικό δε. Συνεργασία; Κάργα! Βάλτε κάτω τα μυαλά σας όλοι, δεν καταλαβαίνεις για πότε σου φεύγει ο χρόνος. Το ψάξιμο είναι απειροελάχιστο, η παρατηρητικότητα και η συνδυαστική σκέψη όμως σου καλύπτει όλο το κενό του ψαξίματος χωρίς να σε κουράζει και να το καις, αλλά δεν σου αφήνει χρόνο να πιεις και καφέ, πρέπει να είσαι σε εγρήγορση μέχρι το τέλος. Η έξοδος έχει πλάκα, σε κάνει να ανυπομονείς να βγεις. Μπράβο στα παιδιά, στην όμορφη φιλοξενία τους και την φιλική τους διάθεση και την αγάπη γι' αυτό που κάνουν. Θα μας ξαναδείτε σίγουρα!!!
  on 27 April 2019
 • Haunted Circus

  Αγίου Τρύφωνος 39, Κηφισιά
  Varnaba quote Ωραία ατμόσφαιρα, καλοί γρίφοι και tasks, θέλει συνεργασία καλή. Σε κάποιο σημείο κολλήσαμε, διότι κάποια πράγματα δεν φαίνονταν, ο gm όμως μας έδωσε έξτρα φως και είπε ότι θα το τονίσει λίγο παραπάνω για τους επόμενους παίκτες, ήταν όντως πολύ αχνό το στοιχείο. Και φυσικά δεν χαλαστήκαμε καθόλου, όταν υπάρχει καλή διάθεση και λύσεις, όλα καλά. Περάσαμε πολύ ωραία και η έξοδος μας ξάφνιασε. Θεωρούσαμε ότι έχοντας παίξει κάποια δωμάτια, μπορούμε να διακρίνουμε την έξοδο. Αμ δε!!! Από αλλού περιμέναμε να βγούμε και από αλλού βγήκαμε, ευχάριστη έκπληξη που την πατήσαμε, ίσως άλλοι να μην την πάτησαν, εμείς πάντως την πατήσαμε μια χαρά! Πολλά credits στην ομάδα του Maze Games, από γρίφους το έχουν γενικά, σίγουρα θα επισκεφθούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια.
  on 27 April 2019
 • Art Heist

  Αγίου Τρύφωνος 39, Κηφισιά
  Varnaba quote Καταπληκτική δουλειά, ιδίως οι γρίφοι!!! Τα μουσεία και οι γκαλερί είναι πάντα το αγαπημένο θέμα της ομάδας, διότι είναι στολίδι από μόνα τους. Μόνο που θα δεις εκθέματα και πίνακες ευφραίνεται το μάτι σου, είναι όμορφα από μόνα τους, τι να κάνουμε; Δεν θα το έλεγα δύσκολο δωμάτιο, πρέπει να υπάρχουν και βατά δωμάτια για αρχάριους ή για πιο έμπειρους που θέλουν να παίξουν πιο χαλαρά. Σ' αυτό το δωμάτιο υπάρχει ένας γρίφος δυσκολούτσικος, από τους πιο ωραίους γρίφους που έχουμε δει σε δωμάτιο, μας ενθουσίασε όλους με τον τρόπο που λύνεται και με την αισθητική του, ανάλογη ενός όμορφου χώρου. Η gm βοηθούσε to the point και δεν αισθανθήκαμε να κάνει κοιλιά κάπου το δωμάτιο, δεν έδινε μασημένες λύσεις, όταν χανόμασταν μάς έβαζε απλώς στον σωστό δρόμο. Λίγο το σύστημα των βοηθειών μας άγχωνε, διότι έπρεπε να τσεκάρει κάποιος ανά τακτά χρονικά διαστήματα αν ήρθε βοήθεια και αυτό λιγάκι αποσυντόνιζε τα πράγματα. Η έξοδος δεν υπάρχει, ψαρώσαμε λίγο και δεν ήμασταν σίγουροι: να το κάνουμε, να μην το κάνουμε, μήπως δεν πρέπει και κάνουμε βλακεία; Τελικά το κάναμε και βγήκαμε ξελιγωμένοι από τα γέλια που διστάσαμε τόσο πολύ. Να πάτε, παιδιά! Μπορεί να μην δείτε υπερπαραγωγές και extra hi σκηνικά, όμως θα περάσετε καλά, κυλάει ωραία και ο χρόνος περνάει όμορφα και ποιοτικά.
  on 27 April 2019
 • MI: Double Agent

  Τριών Ναυάρχων 96, Πάτρα
  Varnaba quote Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο, πολλά πράγματα να κάνεις και πάρα μα πάρα πολύ ψάξιμο. Οι γρίφοι καλοί και σχετικοί με την ιστορία, ένας μάλιστα πολύ έξυπνος, μας έκανε να γελάσουμε πολύ. Η GM βοηθούσε εκεί που χρειαζόταν και γενικά είχαμε μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα προσπαθώντας να λύσουμε την υπόθεση.
  on 2 October 2018
 • Prison Break

  Τριών Ναυάρχων 96, Πάτρα
  Varnaba quote Πολύ ωραίος χώρος, από τις πιο ευπαρουσίαστες φυλακές που έχω δει. Ατμόσφαιρα πολύ ωραία, οι γρίφοι άλλοι πιο εύκολοι, άλλοι πιο απαιτητικοί, όλοι στο κόνσεπτ και πολύ ωραία έξοδος. Η GM πολύ κατατοπιστική στις βοήθειές της, δεν άφηνε το δωμάτιο να κάνει κοιλιά. Ψάξιμο σε λογικά επίπεδα, η ροή κυλούσε ευχάριστα και περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα.
  on 2 October 2018
 • CSI Patras

  Τριών Ναυάρχων 96, Πάτρα
  Varnaba quote Δωμάτιο πάρα πολύ γεμάτο: πολλοί γρίφοι, πολύ ψάξιμο, πολλή παρατηρητικότητα, πολύ τρέξιμο για να προλάβεις, πολλά στοιχεία που πρέπει να συνδυάσεις. Δεν το θεωρώ δύσκολο, η μόνη δυσκολία είναι ότι είναι πάρα πολλά όλα και θέλει πολύ καλή οργάνωση και συνεργασία για να μπορέσεις να το βγάλεις. Η έξοδος μού άρεσε ιδιαιτέρως, διασκεδάσαμε πάρα πολύ λύνοντας τους γρίφους και ψάχνοντας τα στοιχεία. Η gm πολύ καλή, βοήθησε όσο χρειαζόταν για να μην κολλάμε. Απαραιτήτως 4 άτομα, χωρίστε ρόλους, να βλέπετε όλοι τα στοιχεία και μην φοβάστε να πετάτε ιδέες, σίγουρα είναι πιο απλό από ό,τι φαίνεται.
  on 1 October 2018
 • John Monroe Office

  Τριών Ναυάρχων 96, Πάτρα
  Varnaba quote Γριφοδωμάτιο με ωραίους γρίφους, απλή ατμόσφαιρα, πάρα πολύ ψάξιμο και παρατηρητικότητα. Απαραιτήτως ομάδα 4-5 ατόμων διότι ο χρόνος είναι λίγος για όσα έχεις να κάνεις και τρέχεις για να τον προλάβεις με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαλαρώσεις καθόλου. Ευχάριστο, διασκεδαστικό, η gm βοήθησε αρκετά και περάσαμε ευχάριστα την ώρα μας. Με το ψάξιμο γελάσαμε πάρα πολύ, είναι απίστευτο πού μπορεί να είναι κρυμμένα κάποια πράγματα. Ακονίστε την παρατηρητικότητά σας και πηγαίνετε να το διασκεδάσετε είτε αρχάριοι είτε πιο έμπειροι.
  on 1 October 2018
 • Appartment of mysteries

  Nικηταρά 2, Ναύπλιο
  Varnaba quote Να σημειώσω ότι αυτό το δωμάτιο δεν υπάρχει, υπάρχει το Dreamland, το οποίο είναι ένα πολύ ευχάριστο γριφοδωμάτιο, διαφορετικής λογικής από τα συνηθισμένα δωμάτια και με διαφορετικό τρόπο βοηθειών που έχει πολύ πλάκα. Ακόμα και η έξοδος έχει πλάκα, διασκεδαστικό είναι η λέξη που το χαρακτηρίζει. Σίγουρα θα το διασκεδάσετε, χαλαρώστε και απολαύστε το.
  on 1 October 2018
 • Τhe Executioner

  Nικηταρά 2, Ναύπλιο
  Varnaba quote Να σημειώσω ότι αυτό το δωμάτιο δεν υπάρχει φέτος στο Ναύπλιο, υπάρχει το Elixir of Life, το οποίο είναι ένα πολύ ευχάριστο γριφοδωμάτιο, φτιαγμένο με μεράκι και έμπνευση από τους συμπαθέστατους ιδιοκτήτες. Δυσκολάκι θα το έλεγα, ενδιαφέρον ωστόσο με γρίφους που θέλουν παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη. Καθαρά πρώτης γενιάς δωμάτιο, περνάς ευχάριστα, σκέφτεσαι και διασκεδάζεις ταυτόχρονα. Δεν ξέρω αν θα το προλάβετε, καθώς οι ιδιοκτήτες ανανεώνουν τα δωμάτιά τους συχνά και πρέπει να τα παρακολουθείτε για να μην τα χάσετε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ωραία δουλειά.
  on 1 October 2018
 • The Perfect Crime

  Βασιλέως Ηρακλείου 22, Θεσσαλονίκη
  Varnaba quote Το δωμάτιο το παίξαμε στην Κόρινθο. Σε όποια γωνιά της Ελλάδας βρεθείτε και υπάρχει δωμάτιο της Great Escape, να πάτε, θα περάσετε καλά. Το δωμάτιο ξεκινάει με απλούς γρίφους, κλιμακώνεται η δυσκολία, η διασκέδαση όμως δεν σταματάει πουθενά. Έξυπνη η ροή του δωματίου, οι χώροι, οι γρίφοι και τα tasks. Ξετυλίγεις μια ιστορία που την έχεις ακούσει πολλές φορές, ο τρόπος που εξελίσσεται σε κρατάει σε αμείωτο ενδιαφέρον με κάποια σημεία να ξεχωρίζουν. Για ομάδες που θέλουν να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα λύνοντας ωραίους γρίφους και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  on 26 September 2018
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Varnaba quote Το δωμάτιο το παίξαμε στην Κόρινθο. Πολύ ωραία στημένο, ωραίοι γρίφοι, ένας μας δυσκόλεψε κάπως. Τα σκηνικά, σκηνικά φυλακής. Έξυπνοι οι γρίφοι του, διασκεδάσαμε με αυτά που είχαμε να κάνουμε, γελάσαμε και αποδράσαμε σε πολύ καλό χρόνο, μακάρι να κρατούσε λίγο ακόμα. Και ποιοτικό και πειστικό και διασκεδαστικό. Το συστήνω σε όλους.
  on 26 September 2018
 • Inception

  Βασιλέως Ηρακλείου 22, Θεσσαλονίκη
  Varnaba quote Το δωμάτιο το παίξαμε στην Κόρινθο. Δύο άτομα, μόλις μάθαμε την ιδιαιτερότητά του και το ποσοστό απόδρασης, αποφασίσαμε να κλειστούμε αξιοπρεπώς, δηλαδή να χαλαρώσουμε, να το απολαύσουμε και να σκεφτούμε όσο μπορούμε για να φτάσουμε όσο γίνεται πιο κοντά στο τέλος. Τελικά βγήκαμε στα 40 δευτερόλεπτα και αυτό μας έκανε να το αγαπήσουμε πιο πολύ. Μας άρεσε ο απλός χώρος, δεν κούραζε στο μάτι, σε άφηνε να συγκεντρωθείς στους γρίφους, οι οποίοι μας ενθουσίασαν, ήταν λογικοί, άλλοι δύσκολοι, άλλοι πιο εύκολοι, είχαν ποικιλία και μας έδιναν την εντύπωση ότι εκπληρώνουν αυτήν την παράξενη σκέψη που εκτελεί ένας εγκέφαλος μέσα σε ένα όνειρο. Κάποια δωμάτια δεν χρειάζονται σκηνικά υπερπαραγωγές για να πετύχουν τον στόχο τους και το Inception είναι ένα δωμάτιο πρόκληση για όλους όσους αγαπούν τους γρίφους. Η GM που είχαμε αξίζει πολλά συγχαρητήρια, ήταν εκεί που χρειαζόταν και τόσο εύστοχη, δεν στο έδινε στο πιάτο, αλλά ούτε σε μπέρδευε, ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε. Για μένα είναι από τα top γριφοδωμάτια, πιστεύω ότι ομάδες με μια σχετική εμπειρία θα το εκτιμήσουν.
  on 26 September 2018
1 2
Close