Contact phone number:

Contact email:

V_for_Escape


 • Lvl 2 - Excited
 • 9 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  V_for_Escape quote Αυτό μάλιστα είναι το δωμάτιο που πρέπει να επισκεφθεί όποιος αγαπάει τα εσκέιπ. Σκηνικά μαγικά, γρίφοι όπως πρέπει ούτε πολύ δύσκολοι ούτε της πλάκας. Ατμοσφαιρικό, γεμάτο, δομημένο άρτια και με ροή παιχνιδιού. Από τα καλύτερα που έχουμε παίξει.
  on 6 February 2018
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  V_for_Escape quote Το δωμάτιο είναι καλοστημένο και από ατμόσφαιρα είναι σίγουρα πολύ δυνατό, βέβαια τρως πολύ χρόνο στην αρχή απλά για να δεις, δεν ξέρω αν έτυχε σε μας και ήταν τόσο μεγάλο το ντουμάνι που χαθήκαμε, αλλά είναι αλήθεια ότι λόγω αυτού χάσαμε πολύ χρόνο, όχι από τον στόχο που ήταν να βγούμε (μικρή σημασία έχει) αλλά από το ίδιο το παιχνίδι. Κι ενώ επαναλαμβάνω είναι πολύ καλή παραγωγή, με σκηνικά υψηλού επιπέδου, οι γρίφοι (για την δική μας παρέα) ήταν απογοήτευση. Δεν βρίσκαμε λογική, κάποιοι ήθελαν οπωσδήποτε βοήθεια και η βοήθεια για κάποιο λόγο αργούσε. Επειδή έχουμε μια κάποια εμπειρία από δωμάτια θεωρήσαμε ότι όλες αυτές οι καθυστερήσεις είναι τρικ για να περάσει ο χρόνος, αφού παρόλα αυτά καταφέραμε να βγούμε. Να τονίσω ότι κάθε παρέα εκλαμβάνει διαφορετικά το τι ζει σε ένα εσκέιπ.
  on 6 February 2018
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  V_for_Escape quote Συνήθως δεν προτιμούμε στην παρέα παιχνίδια με θέμα αγαπημένων ταινιών γιατί αναπόφευκτα κάνουμε λάθος συγκρίσεις και πάντα χάνει το δωμάτιο. Παρόλα αυτά οφείλω να ομολογήσω ότι το συγκεκριμένο έχει πολύ καλά στοιχεία της ταινίας και από τρόμο είναι ότι πρέπει για να περάσεις ένα όμορφο απογευματο - βράδυ. με τους γρίφους είχαμε ένα θέμα, όχι στην λύση, αλλά στην ποιότητα, αλλά αυτά είναι πολύ σχετικά και φυσικά κάθε παρέα αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη λογική του κάθε γρίφου. Πολύ καλή δουλειά ωστόσο πρέπει να το επισκευθείς.
  on 6 February 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  V_for_Escape quote Πολύ καλό και πολύ ρεαλιστικό! Από τα θέματα φυλακής είναι σίγουρα το καλύτερο, οι γρίφοι του πολύ δυνατοί και μέσα στο θέμα. Για δωμάτιο χωρίς ηθοποιό, έχει καλές εκπλήξεις και από κάποια στιγμή και μετά σε εντυπωσιάζει. 3-4 άτομα είναι μια χαρά, τα παιδιά ευγενέστατα και με όρεξη. Είναι πρώτη δουλειά και δείχνουν ότι το έχουν!
  on 6 February 2018
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  V_for_Escape quote Δεν ξέρω αν έχουμε κάνει λάθος και παίξαμε πρώτα το Apocalypse χωρίς να έχουμε παίξει το πρώτο fear of the dark, αλλά εμείς πάθαμε σοκ! Δεν ξέρω τι να γράψω χωρίς να κάνω σπόιλ γιατί με το που πας αρχίζει το παιχνίδι και όλα είναι σε ένα μυστηριακό επίπεδο. Παρουσίες δεν μπορώ να μετρήσω καν και μια έκπληξη που μας άφησε με ανοικτό το στόμα όταν έγινε η πραγματική αποκάλυψη στο τέλος. Μπορώ να πω ότι είναι κανονικό σπίτι, όχι φτιαγμένο καλά σαν σπίτι, αλλά σπίτι κανονικό! Βγάλε από το μυαλό σου μια εταιρία με υποδοχή κτλ είναι άλλη φάση. Προχωράς στα δωμάτια, νομίζεις ότι τελείωσες κι έχει κι άλλο, κι άλλο, και αστα να πάνε. Μπράβο φανταστική δουλειά.
  on 5 February 2018
 • Make Them Suffer

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  V_for_Escape quote Εμείς το καταευχαριστηθήκαμε. Ξεκάθαρα Βασίζεται σε μια συγκεκριμένη ταινία που επίσης μας άρεσε. Οι γρίφοι ήταν τόσο όσο, εντάξει δεν θα κατουρηθείς πάνω σου από τον φόβο, αλλά αυτό που θέλει να περάσει το δωμάτιο το περνάει. Όμορφα περάσματα, ωραίες εναλλαγές χώρων, και σωστή η τοποθέτηση της φυσικής παρουσίας. Το προτείνω.
  on 5 February 2018
 • The Time Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  V_for_Escape quote Πολύ αξιόλογο δωμάτιο, που θα περάσεις όμορφα τον χρόνο σου. Από διακόσμηση είναι πολύ πάνω από την βάση, οι γρίφοι θα μπορούσαν να ήταν λίγο πιο, δύσκολοι να πω, πιο σύνθετοι; Γενικά είναι μια εξαιρετική εμπειρία.
  on 5 February 2018
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  V_for_Escape quote Πάρα πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά. Ο χώρος οκ δεν είναι μεγάλος, αλλά είναι άρτια αξιοποιημένος και με πολύ καλούς γρίφους - μηχανισμούς. Δεν είναι απαραίτητα κακό ο GM να παρεμβαίνει σε κάποια σημεία αρκεί να μην γίνεται ενοχλητικός ή να μην είναι απαθής όπως σε άλλα δωμάτια. Γενικά τα παιδιά έχουν φτιάξει κάτι με πολύ μεράκι και δεν θα χάσετε αν πάτε. θα περάσετε εκπληκτικά. Το φινάλε ανεβάζει κι άλλο το επίπεδο.
  on 5 February 2018
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  V_for_Escape quote Είναι ένα καλοστημένο δωμάτιο, αλλά είναι καθαρά θέμα γούστου αν σου αρέσουν αυτού του τύπου τα δωμάτια ή όχι! Το σόου από τον ηθοποιό και η γενική εικόνα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, όμως, έτσι όπως πήγαινε το θέμα προσωπικά δεν κατάλαβα κανέναν γρίφο καλά καλά δεν είδα γρίφους. Αν μπεις στη λογική του δωματίου δεν μπορείς να λύσεις, πρέπει απλά να ...
  on 4 February 2018
Close