Contact phone number:

Contact email:

Tzo


 • Lvl 9 - Code Breaker
 • 67 κριτικές
 • 16 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Tzo quote Γενικά, δεν μπορώ να πω ότι φύγαμε ευχαριστημένοι από το δωμάτιο... Διαβάζοντας τις κριτικές των υπολοίπων συμπεραίνω ότι πήγαμε σε κακή μέρα... Το δωμάτιο βασίζεται αποκλειστικά σε γρίφους και μηχανισμούς. Παίζοντας, λύσαμε ένα γρίφο, ο μηχανισμός κάπου μπλόκαρε οπότε δεν το καταλάβαμε, ήρθε η πρώτη βοήθεια "έχει μπλοκάρει, πρέπει να το τραβήξετε για να ανοίξει"... Προχωρώντας έπρεπε από κάπου να τρέξει νερό, ο μηχανισμός δεν δούλεψε ποτέ, ήρθε ένας άνθρωπος του μαγαζιού με έναν κουβά... Στο τέλος έπρεπε να γίνει κάτι που θα μπορούσε να είναι ευχάριστο φινάλε, αν δούλευε ολόκληρο, γεγονός που δεν συνέβει! Έχοντας παίξει σχεδόν 70 δωμάτια, προφανώς έχει τύχει ξανά να μην δουλέψει κάποιος μηχανισμός! Ξέρω ότι αρκετοί εδώ είναι ιδιοκτήτες ή εργαζόμενοι σε μαγαζιά, σεβαστείτε λιγάκι αυτούς που παίζουν, τσεκάρετε τα δωμάτια πριν μπούμε... Σας πληρώνουμε βγαίνοντας, δεν μας κάνετε χάρη! Είναι προτιμότερο να μας ακυρώσετε την κράτηση και να κάνετε μια στοιχειώδη συντήρηση στο δωμάτιο.
  on 16 January 2019
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Tzo quote Πήγαμε με ευχάριστη διάθεση και φύγαμε με ακόμη καλύτερη! Δεν είναι ένα δωμάτιο που θα πας να ακονίσεις το μυαλό σου, είναι ένα δωμάτιο που δεδομένου ότι είναι κατάλληλο και για παιδιά θα πας να παίξεις. Το όλο σκηνικό είναι όντως βγαλμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ενώ η ηθοποιός είναι φοβερή και μέσα στο ρόλο. Αν άλλαζα κάτι θα ήταν η λύση κάποιων γρίφων να μην βγαίνει από την ηθοποιό αλλά από το δωμάτιο και τους μηχανισμούς του! Αξίζει πολύ να πάτε, ειδικά αν συνοδεύετε και παιδιά!
  on 16 January 2019
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Tzo quote Εξαιρετικό δωμάτιο!! Τρόμος και κυνηγητό, χωρίς όμως να σου κόβεται η ανάσα από το τρέξιμο και τον πανικό.... Είναι ένα active δωμάτιο που όμως συνεχίζει να είναι escape room! Οι γρίφοι φαίνεται ότι ακολουθούν το σκεπτικό των δωματίων της πρώτης γενιάς, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί πρόβλημα! Το χαρήκαμε πολύ και μακάρι να υπήρχαν περισσότερα τέτοια δωμάτια, γιατί καλός ο φόβος, ο τρόμος και ο πανικός, αλλά να λύνουμε και κανένα γρίφο για να βγούμε, μην τρέχουμε μόνο....!! Να βάλετε άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια και να πάτε!
  on 16 January 2019
 • Aztec Empire: Temple Of The Skull

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  Tzo quote Ήταν ένα αξιοπρεπές δωμάτιο και ο ηθοποιός που έπαιζε μέσα (αν και ήταν η πρώτη του μέρα) γενικά ήταν πολύ καλός…. Έχοντας παίξει κι άλλα αντίστοιχα, θα τολμούσα να πω ότι περιμέναμε κάτι περισσότερο, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα τι ήταν αυτό. Αυτό για την αθλητική περιβολή είναι μάλλον υπερβολή, θέλει απλώς άνετα ρούχα (μην πάτε με μίνι φούστα & γόβες). Στα σκηνικά έχει γίνει προσπάθεια και η ιστορία δένει με το χώρο. Καλό είναι να μην πάτε λιγότεροι από 3 γιατί θα έχει λίγο τρέξιμο παραπάνω 5 αστέρια μόνο στον ηθοποιό για την προσπάθειά του!
  on 28 November 2018
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Tzo quote Από τα πιο καλά δωμάτια που έχουμε παίξει ποτέ! Ωραίοι γρίφοι με λογική σε έναν πολύ ατμοσφαιρικό χώρο που σου δημιουργούσε ένα φόβο, μια ανασφάλεια χωρίς όμως να πετάγονται από παντού ζόμπι με αλυσοπρίονα και φαντάσματα παρθένων γυναικών που έχουν σεληνιαστεί! Ευχαριστηθήκαμε τους γρίφους που απαιτούσαν συνδυαστική σκέψη που ήταν πολλοί και απόλυτα σχετικοί με το δωμάτιο! Παίξαμε 3 άτομα, που νομίζω ότι είναι ο ιδανικός αριθμός για το δωμάτιο και βγήκαμε οριακά στο χρόνο, οπότε καλό ήταν να μην πάτε αρχάριες ομάδες!! Πραγματικά, αξίζει τον κόπο και το χρόνο να πάτε!!
  on 21 October 2018
 • Amnesia

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Tzo quote Δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι escape... πιο πολύ κάτι ανάμεσα σε κυνηγητό/κρυφτό θα το χαρακτήριζα... Οι γρίφοι του δεν ήταν πολλοί ή ιδιαίτερα δύσκολοι, αλλά η όλη ατμόσφαιρα δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς για να λύσεις! Είναι κατάλληλο για έμπειρες ομάδες, γιατί κάποιος χωρίς εμπειρία, απλώς θα χαθεί τελείως μέσα στους καπνούς, το κυνηγητό και την πίεση του χρόνου και δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να βγει... Είναι αξιοπρεπές, αλλά δεν θα έλεγα ότι έγινε από τα αγαπημένα μου δωμάτια...
  on 21 October 2018
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Tzo quote Το εργαστήριο είναι πολύ καλοστημένο και o Frankestein φανταστικό παιδί!! Όλος ο χώρος είναι πολύ προσεγμένα φτιαγμένος ώστε να θυμίζει πραγματικό εργαστήριο... Το σενάριο άψογο, γιατί το δωμάτιο έχει συγκεκριμένη ροή με τον ηθοποιό να είναι σημαντικό κομμάτι της πλοκής! Οι γρίφοι του έχουν λογική αν και κανά δυο φορές λόγω του τέρατος χρειαστήκαμε λίγη βοήθεια από τον game master για να ξεκολλήσουμε! Ιδανικά μην πάτε περισσότεροι από 4 και σίγουρα να φοράτε άνετα ρούχα και παπούτσια!! Γενικά, είναι από τα πολύ καλά και τίμια δωμάτια που έχουμε παίξει, χωρίς να έχει υπερβολές!
  on 21 October 2018
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  Tzo quote Περάσαμε απλά τέλεια στο Tiki Bay και με χαρά θα πηγαίναμε ξανά και ξανά!! Δεν είναι δωμάτιο δύσκολων γρίφων ή σούπερ πολύπλοκων μηχανισμών, είναι ένα πολύ χαρούμενο και καλοκαιρινό δωμάτιο που πήγαμε να παίξουμε με πολύ όρεξη και περάσαμε φανταστικά! Ο άνθρωπος που το έχει, είναι άψογος και έχει πολύ χιούμορ, οπότε κάναμε όλοι μαζί την πλάκα μας και η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα καλύτερη! Στις πιο έμπειρες ομάδες ίσως φανεί εύκολο, αλλά πραγματικά αξίζει την επίσκεψη για να ξεφύγουμε από τα όλο και πιο τρομακτικά δωμάτια που πλέον ανοίγουν το ένα μετά το άλλο!!!!
  on 17 September 2018
 • Cinema Hostage

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  Tzo quote Το cinema hostage είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά δωμάτια που έχουμε παίξει!! Είναι σχετικά εύκολο από άποψη γρίφων αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία αφού η ηθοποιός που υποδύεται την ταξιθέτρια είναι εκπληκτική και κλέβει την παράσταση. Όλο το δωμάτιο είναι πραγματικά στημένο να θυμίζει ένα μικρό σινεμά. Είναι ένα δωμάτιο που πρέπει να πας με όρεξη για χαβαλέ και ανθρώπους που τους ξέρεις καλά, γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι ένα δωμάτιο απόδρασης, αλλά μια ευκαιρία για να περάσετε ευχάριστα και να χαλαρώσετε.
  on 26 February 2018
 • Pablo Escobar

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  Tzo quote Προσπαθήσαμε να μπούμε στο γραφείο του Pablo Escobar, έχοντας καιρό να παίξουμε, αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε να μπούμε και να βγούμε! Ο χώρος είναι αξιοπρεπώς στημένος βάσει της ιστορίας και έχει ό,τι θα περιμέναμε να βρούμε στο γραφείο ενός εμπόρου ναρκωτικών (με αρκετά "don't touch"). Είναι ένα δωμάτιο γρίφων, με κάποιους αυτοματισμούς, οπότε είναι κατάλληλο για ομάδες με λίγη εμπειρία ή που απέχουν για λίγο καιρό. Αξίζει να πούμε ότι χρειαστήκαμε βοήθεια από την GM, η οποία μας καθοδήγησε χωρίς να μας δίνει απευθείας τη λύση.
  on 28 January 2018
 • Screaming Woods

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  Tzo quote Το Screaming woods ήταν ένα δωμάτιο σαν τα πολλά τρόμου που έχουμε παίξει. Η συνεχής παρουσία της ηθοποιού έπαβε να είναι τρομακτική από ένα σημείο και μετά, αν και είναι γεγονός ότι η κοπέλα δεν βγήκε καθόλου από το ρόλο της και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Κάποια αντικείμενα λόγω χρήσης έχουν φθαρεί αρκετά και δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε χωρίς τη βοήθεια της game master. Στα θετικά του δωματίου ήταν η ατμόσφαιρα στην είσοδο και οι ιδιοκτήτες που μας υποδέχτηκαν με μεγάλη ευγένεια.
  on 1 January 2018
 • The Volcano Island

  Κηφισού και Πέτρου Ράλλη
  Tzo quote Το Volcano είναι συνέχεια του Survivor και τα παίξαμε back-to-back. Αρχικά, να πω ότι δραπετεύσαμε με άδεια χέρια... Τον θησαυρό τον είδαμε, τον χαιρετήσαμε αλλά δεν προλάβαμε να τον ξεκλειδώσουμε, οπότε πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχει επιπλέον 10'. Ο χώρος είναι πολύ μεγάλος και οι γρίφοι είναι σχετικά απλοί, ενώ δεν έχει τις σωματικές απαιτήσεις του Survivor. Μας άρεσε αλλά είναι μόνο για καλοκαιρινούς μήνες αφού είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον οι μισοί θα βραχείτε.
  on 27 August 2017
1 2 3 6
Close