Contact phone number:

Contact email:

Tsilabonaki


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 14 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  Tsilabonaki quote Επισκεφθήκαμε με την ομάδα μου το δωμάτιο μέσα στην εβδομάδα και πραγματικά μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Τεράστιος χώρος με ξεχωριστά πατώματα συνεχής κίνηση, πάρα πολύ καλό acting από τους ηθοποιούς, η gm (Νίκη) πάρα πολύ καλή βοήθαγε όσο έπρεπε και όπου έπρεπε, τρομαχτικό όσο πρέπει και τέλεια εναρμονισμένο με τους γρίφους ώστε να μην κολλάς. Όσες ομάδες δεν το έχετε επισκεφθεί να πάτε αμέσως. Προτείνεται σε ομάδες 4 ατόμων για μένα ώστε να ζήσετε το δωμάτιο στο έπακρον. Υ.γ. Το καλύτερο σας το φυλάνε τα παιδιά για το τέλος και αναμένουμε και το δεύτερο δωμάτιο της εταιρίας που είπαν ότι έρχεται λίαν συντόμως.
  on 19 November 2017
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Tsilabonaki quote Επισκεφτήκαμε το δωμάτιο με την ομάδα μου πρόσφατα. Ακόμη ένα δωμάτιο από το Mystery Lab που σε εντυπωσιάζει. Πάρα πολύ καλή ροή, πολύ καλή μεταφορά της ταινίας σε δωμάτιο, ωραίοι χώροι, αρκετά έξυπνοι γρίφοι, που συνδυάζουν δυσκολία αλλά και παρατηρητικότητα και ένας GM που ξέρει στο 100% να σε κατευθύνει και να σου δίνει οδηγίες ώστε να μην χάνεις πολύ χρόνο. Εξαιρετικό δωμάτιο το συστήνω ανεπιφύλακτα για όλες τις ομάδες, περισσότερο σε αυτές με λίγο περισσότερη εμπειρία λόγω των γρίφων.
  on 22 June 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Tsilabonaki quote Επισκεφθήκαμε το REQUIEM χθες με την ομάδα μου. Ότι και να πεις για αυτό το δωμάτιο είναι λίγο. Απίστευτοι χώροι, γρίφοι ακριβώς στο βαθμό δυσκολίας που χρειάζεται, λόγω της έντασης που έχεις από το live act. Ο χώρος ατμοσφαιρκός, με την κατάλληλη ροή και στα δωμάτια μεταξύ τους αλλά και στους γρίφους. Έξυπνοι γρίφοι για παρατηρητικούς. Το live act αρκετά καλό, για μένα καθαρά προσωπική μου άποψη, αναλόγως το πόσο τρομαχτικό θέλουν να το κάνουν μπορούν σε 1-2 σημεία να κάνουν πιο έντονο το live-act, αλλά ξαναλέω μόνο για να το κάνουν περισσότερο τρομαχτικό από ότι είναι ήδη, που είναι αρκετά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλες τις ομάδες, είναι must δωμάτιο που πρέπει να πας αν θες να λέγεσαι escaper. Συνεχείστε την καλή δουλεία! 10/10
  on 22 June 2017
 • The Almost Saint: Summoning

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  Tsilabonaki quote Επισκεφτήκαμε χθες το δωμάτιο με την παρέα μου, 2 εβδομάδες αφού είχαμε πάει στο part 2 (που είναι και το πρώτο που πρέπει να παίξετε). Το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν είναι τρομακτικό, αλλά είναι το πιό δύσκολο από άποψη γρίφων, περισσότερο διαδραστικό με τους χαρακτήρες και έχει και δόσεις χίουμορ όπου είναι απαραίτητο. Σε βοηθάει να ξετυλίξεις το καλούπι της ιστορίας και να σε βάλει στο κλίμα για το Part 3 που με αυτό ολοκληρώνεται η ιστορία. Πολύ καλό δωμάτιο στον ίδο χώρο με το part 2 αφού είναι κοινή ιστορία. Πάρα πολύ καλό το Live acting βοήθειες όσες πρέπει για να υπάρχει ροή. Σε όσους θέλουν να δουν ολοκληρωμένη την ιστορία πρέπει να πάτε να το δείτε. Ο τελευταίος γρίφος λίγο δύσκολος καθώς απαιτεί υπομονή και ψυχραιμία και γρήγοργη σκέψη.
  on 6 February 2017
 • The Jail

  Τζανακάκη και Κτιστάκη 22,Χανιά
  Tsilabonaki quote Ενδιαφέρον δωμάτιο με καλούς γρίφους και από τα καλύτερα δωμάτια στην Κρήτη, αξίζει να το επισκεφτείτε.
  on 30 January 2017
 • The Last Will

  Τζανακάκη και Κτιστάκη 22,Χανιά
  Tsilabonaki quote Καλό δωμάτιο για την Κρήτη π τώρα αρχίζει να μπαίνει στο χώρο των δωματίων.
  on 30 January 2017
 • Room 203: Grim Reaper

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Tsilabonaki quote Ακόμη ένα δωμάτιο από την όμαδα του escaped που αξίζει να επισκεφτείτε. Πήγαμε ομάδα 4 ατόμων, το προτείνω και ως το καλύτερο. Το κλίμα ιδανικό για το ύφος του παιχνιδιού, ο χώρος πολύ καλά οργανωμένος, δείχνοντας ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο στήσιμο, πολύ καλοί γρίφοι, μερικοί έξυπνοι. Δεν το θεωρώ δύσκολο δωμάτιο και θεωρώ ότι έμπειρες ομάδες θα αποδράσουν σχετικά εύκολα. Για όμαδες καινούργιες προτείνεται 1000%. Το live acting αρκετά καλό και προσοχή παραμονεύει ο Χάρος.
  on 30 January 2017
 • The Almost Saint: Core – Ring of Protection

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  Tsilabonaki quote Επισκεφτήκαμε το δωμάτιο με την παρέα μου, ομάδα 4 ατόμων (όπου το προτείνω ως αριθμό). Θα ξεκινήσω από το σκηνικό το οποίο είναι πάρα πολύ καλό στο κλίμα του παιχνιδιού χωρίς υπερβολές αλλά και χωρίς ελλείψεις. Ωραίοι και έξυπνοι γρίφοι. Το δωμάτιο είναι κάτι το διαφορετικό από τα υπόλοιπά αφού διαλέγεις ρόλους και πρέπει να γίνεις ένα με τον χαρακτήρα σου. Χρειάζεται πολύ καλή μνήμη αφού πληροφορίες ακόμα και από την αρχή του παιχνιδιού μπορούν να σου χρησιμέυσουν στο τέλος. Το κερασάκι στην τούρτα η Μαρίζα απίστευτο live acting, χίλια μπράβο στα παιδιά το συστήνω ανεπιφύλακτα.
  on 30 January 2017
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Tsilabonaki quote Δεν θα μακρυλογήσω για το δωμάτιο, αρκετά καλό, πολύ καλοί γρίφοι και έξυπνοι, ο χρόνος όσος χρειάζεται, προτείνεται σε ομάδες 4-5 ατόμων. Ένα από τα δωμάτια μαζί με το amnesia της ίδιας εταιρίας που ο καθένας πρέπει να επισκεφθεί. Για το τέλος ένα μεγάλο μπράβο στην ηθοποιό που κατά την γνώμη μου είναι η κορυφαία στο θέμα live act. Η ερμηνεία της, οι κινήσεις τις μέχρι και το ντύσιμο απλά την καθιστούν την καλύτερη ηθοποιό στα escape rooms της Αθήνας.
  on 23 January 2017
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Tsilabonaki quote Ότι και να πεις για αυτό το δωμάτιο θα είναι λίγο, καταπληκτικός χώρος τέλεια προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις και το ύφος του παιχνιδιού, το live acting πάρα πολύ καλό καθώς και το κομμάτι των βοηθειών. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα δωμάτια και προσωπικά για μένα το ν.1 μέσα σε αυτά που έχω πάει. Είναι το δωμάτιο που πρέπει όλοι να επισκεφθούν αν θέλουν να λένε ότι ασχολούνται με τα escape rooms. Προτείνω ομάδες έως 4 άτομα βαριά 5, όχι από άποψη χώρου αλλά λόγω του ηθοποιού και κινητικότητας που απαιτείται θα είστε πιο άνετοι και κατά την γνώμη μου θα ευχαριστηθείτε περισσότερο το παιχνίδι.
  on 23 January 2017
 • Cosmos

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  Tsilabonaki quote Το δωμάτιο είναι κάτι καινούριο κάτι διαφορετικό. Χρειάζεται υπομονή και συνεργασία. Προτείνεται να μην έχετε φάι πριν το παιχνίδι διότι υπάρχει περίπτωση να ζαλιστείτε σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Μόνο και μόνο για το διαφορετικό θα το πρότεινα.
  on 23 January 2017
 • Haunted House

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  Tsilabonaki quote Ωραίο δωμάτιο, με αρκετά καλούς γρίφους, χρειάζεται να είστε παρατηρητικοί και δεν θα έχετε πρόβλημα. Από άποψη δυσκολίας και χρόνου είναι όσο πρέπει. Πολύ καλό για όσους τους αρέσουν των thriller αλλά δεν θέλουν ηθοποιό. Προτείνεται για ομάδες 4 ατόμων.
  on 23 January 2017
1 2
Close