Contact phone number:

Contact email:

TrioTschares


 • Lvl 6 - Detective
 • 34 κριτικές
 • 6 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Cave

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  TrioTschares quote Καλύτερο από το Levitha Street και πιο πειστικό από άποψη ατμόσφαιρας. Συμφέρει πολύ να το παίξει κανείς με την προσφορά που τρέχει και για τα δύο δωμάτια μαζί. Low budget δωμάτιο με ενδιαφέροντες γρίφους και σχετικά καλό σκηνικό. Διασκεδαστικό και σε καμία περίπτωση βαρετό.
  on 19 March 2018
 • Levitha Street

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  TrioTschares quote Δωμάτιο με χαμηλό budget που φαίνεται. Όμως η προσπάθεια, η διάθεση και το μεράκι περισσεύουν. Οι γρίφοι πολύ καλοί και συνδυαστικοί, παρόλο που είναι απλοί. Ένας έχει και μία κακοτεχνία. Η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση είναι πολύ καλές εκτός του δωματίου αλλά στο εσωτερικό του πάσχουν. Είναι σα να παίζεις escape room στο δωμάτιο του σπιτιού σου. Ένα μέτριο δωμάτιο, σχετικά και με τις υπόλοιπες επιλογές που υπάρχουν στην Αθήνα.
  on 18 March 2018
 • The Fortune Teller

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  TrioTschares quote Όλο το δωμάτιο είναι το μέντιουμ. Η αλληλεπίδραση μαζί του άκρως διασκεδαστική και χιουμοριστική. Από την άλλη μεριά, το σκοτάδι εμποδίζει αρκετά και το δωμάτιο θα μπορούσε να είναι πιο ευρύχωρο. Οι περισσότεροι γρίφοι χωρίς λίγη βοήθεια από το μέντιουμ, θέλουν αρκετή φαντασία για να λυθούν.
  on 18 March 2018
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  TrioTschares quote Καλό δωμάτιο, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει. Παρόλο που είχε ροή, νιώσαμε ότι κάτι του έλειπε. Ένας γρίφος είναι αρκετά προβληματικός και μας σπατάλησε αρκετό χρόνο. Οι γρίφοι συνολικά χρειάζονται μια μικρή βελτίωση. Γενικά καλή διακόσμηση και προσομοίωση ενός πραγματικού πλοίου. Η ατμόσφαιρα πειστική και οι ηθοποιοί καλοί στους μικρούς ρόλους που έχουν.
  on 18 March 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  TrioTschares quote Το απόλυτο δωμάτιο περιπέτειας και δράσης. Πραγματική φυλακή, τέλεια προσομοίωση, κινηματογραφική απόδραση. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Απολαυστικό και συναρπαστικό. Ένα must δωμάτιο για όλους
  on 18 March 2018
 • Room 201: World Of Magic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  TrioTschares quote Ποιότητα Escaped. Ένα ακόμα καλό δωμάτιο, που όμως δεν εντυπωσιάζει. Θα το θέλαμε πιο φωτεινό και πολύχρωμο σε ορισμένα σημεία, δεδομένου του ότι είναι δωμάτιο μαγείας. Ένα αρνητικό ίσως είναι το ότι μόνο ορισμένα μέλη της ομάδας θα ανακαλύψουν όλους τους χώρους του δωματίου. Ο ηθοποιός καλός. Βγήκαμε στο παρά πέντε με αρκετή βοήθεια.
  on 3 March 2018
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  TrioTschares quote Φτάνοντας στο χώρο, αντικρύσαμε το πολύ ψαρωτικό τοπίο. Πραγματικά ό,τι πρέπει για να φτιάξει ένα κλίμα τρόμου. Όμως μόλις μπήκαμε μέσα και άρχισε το παιχνίδι απογοητευτήκαμε. Οι γρίφοι πρόχειροι και χωρίς ιδιαίτερη λογική, ενώ παρόλο που φαίνεται να λειτουργούν με μηχανισμούς, ελέγχονται χειροκίνητα από τους ηθοποιούς. Έκτος από κάποια jump scares που επιχειρήθηκαν, μόνο η ατμόσφαιρα ήταν ψαρωτική. Καμία σχέση με την επιτυχία του πρώτου μέρους. Φαίνεται ότι έγινε μια προσπάθεια να συνεχιστεί, άλλα όχι με την ανάλογη προσοχή και φροντίδα. Πολύ ακριβό γι' αυτά που προσφέρει. Ένα επιπλέον αρνητικό είναι ότι δε δέχονται πληρωμή με κάρτα.
  on 3 March 2018
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  TrioTschares quote Ευφάνταστο δωμάτιο. Πραγματικά είναι απίστευτο το πόσα πράγματα μπορεί κανείς να κάνει και να δει σε ένα τόσο μικρό χώρο. Πολύ καλή ατμόσφαιρα και διακόσμηση. Από τα καλύτερα δωμάτια πρώτης γενιάς. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
  on 3 March 2018
 • The Almost Saint: Summoning

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  TrioTschares quote Το παίξαμε τρίτο στη σειρά την ίδια μέρα μετά από part 2 και part 3. Ο χώρος είναι ίδιος με εκείνου του ring of protection και αυτό είναι ένα μείον. Οι γρίφοι είναι αρκετοί αλλά μέτριας δυσκολίας. Όλοι οι γρίφοι εκτός του τελευταίου είναι διασκεδαστικοί και ευχάριστοι και μάλιστα ο παίκτης μπορεί να γίνει αρκετά ευφάνταστος με μερικούς από αυτούς και να παίξει ως "ηθοποιός". Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αλληλεπίδραση με τους χαρακτήρες της ιστορίας και το υποκριτικό τους ταλέντο. Ο τελευταίος γρίφος δεν είναι τόσο δύσκολος όσο συνδυαστικός, αλλά ακόμα και λάθος να τον λύσεις, πρέπει κάποιος να σου πει ότι είναι λάθος, διαφορετικά δεν το καταλαβαίνεις αλλά δεν έχει και νόημα, δηλαδή δεν είναι συνδεδεμένος με κάποιο μηχανισμό, ώστε να μην μπορέσεις να προχωρήσεις αν δεν τον λύσεις σωστά. Καλύτερο από το part 3 αλλά όχι τόσο καλό όσο το part 2.
  on 12 November 2017
 • The Almost Saint: Screaming Well

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  TrioTschares quote Το παίξαμε κατευθείαν μετά το ring of protection. Η όλη ιστορία θυμίζει adventure video game. Όμως σε αυτό το part χρειάζεται να έχει διαβάσει κανείς πολύ καλά και με λεπτομέρεια την ιστορία από το σπίτι και να τη θυμάται. Αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στο παιχνίδι και καθορίζονται πολλά από το βαθμό κατανόησης της ιστορίας από τους παίκτες. Επιπλέον πρέπει να ακούει προσεκτικά τους ηθοποιούς και να συγκρατεί τις πληροφορίες που του δίνονται. Λόγω των προαναφερθέντων και εξ' αιτίας της μεγάλης εισαγωγής από τον ηθοποιό, η δράση χάνεται και μειώνεται κάπως το ενδιαφέρον. Εγώ προσωπικά άρχισα να χασμουριέμαι, ενώ ένα μέλος της ομάδας έχασε τελείως το ενδιαφέρον του και σταμάτησε να παίζει μέσα στο δωμάτιο. Ίσως φταίει και το ότι το παίξαμε κολλητά με το προηγούμενο. Εξ' αιτίας και μίας ατυχίας της ημέρας δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε εύκολα τη λύση σε έναν από τους γρίφους, όμως υπήρχε όση βοήθεια χρειαστήκαμε και καλή συνεργασία με τον GM. Οι γρίφοι ήταν άμεσα συνδεδεμένοι με την ιστορία και όχι ιδιαίτερα δύσκολοι, αλλά για κάποιο λόγο δε μας έκατσαν καλά. Στο τέλος, είχαμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά τέλη, αλλά δεν καταλάβαμε ότι είχαμε αυτήν την επιλογή. Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο να κατασκευάσουν μία ιστορία που βγάζει νόημα, η οποία όμως δεν είναι εύπεπτη. Αν κάποιος έχει την ίδια αγάπη για τα RPG όπως εκείνοι τότε θα το λατρέψει. Για κάποιον όμως που θέλει γρήγορη δράση και να περάσει καλά χωρίς να χρειάζεται να έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του, τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτεί πριν πάει. Σίγουρα αξίζει σαν εμπειρία αν δεν έχετε ξαναπαίξει παρόμοιο.
  on 12 November 2017
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  TrioTschares quote Τα λόγια είναι περιττά. Τα παιδιά έχουν πιάσει ακριβώς το νόημα του τρομακτικού escape room. Εντυπωσιακά σκηνικά και οι γρίφοι απλοί, λογικοί, ό,τι πρέπει για να κυλήσει ομαλά το δωμάτιο. Πολύ πετυχημένα jump scares και οι ηθοποιοί παραδειγματικοί. Αυτό το δωμάτιο είναι μια απόδειξη για το πως ένα escape room μπορεί να γίνει τόσο διασκεδαστικό και απολαυστικό με την προσοχή στη λεπτομέρεια και τον εστιασμό στην εμπειρία που θέλει να δώσει στον παίκτη μέσω ατμόσφαιρας και ιστορίας. Τα παιδιά πολύ ευγενικά και φιλικά. Μετά το παιχνίδι πιάσαμε 2ωρη συζήτηση με τον ιδιοκτήτη, στην οποία αναλύσαμε κάθε πτυχή του δωματίου και είπαμε τα πάντα για escape rooms. Μπράβο! Περιμένουμε το Church.
  on 12 November 2017
 • The Almost Saint: Core – Ring of Protection

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  TrioTschares quote Φοβερή υποδοχή και πραγματικά υποδειγματική ηθοποιία από τον πατέρα Παύλο. Ο χώρος αναμονής σκοτεινός, ατμοσφαιρικός, όπως έπρεπε για να προκαλέσει τρόμο και εγρήγορση. Είχε απ'όλα : φόβο, αποστολές, δράση, σκέψη. Δεν πρόκειται στην ουσία για κλασσικό escape room, και επομένως όποιος επιλέξει να παίξει πρέπει να του φερθεί και ανάλογα. Ο σκοπός δεν είναι η απόδραση από το δωμάτιο, η οποία είναι μια συλλογική προσπάθεια, αλλά η εκπλήρωση ενός στόχου, γύρω από τον οποίο κινούνται όλα τα επιμέρους τμήματα, και το βίωμα της εμπειρίας/ιστορίας μέσα από έναν συγκεκριμένο ρόλο. Η πορεία του δωματίου καθώς και η έκβαση, δεν είναι προκαθορισμένες, όπως σε όλα τα άλλα escape rooms, αλλά εξαρτώνται από τις επιλογές κάθε παίκτη. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ιστορίας δίνονται ευκαιρίες για να αλλάξει η τροπή ανάλογα με τη δράση των παικτών. Κάθε λεπτομέρεια που δίνεται από τους ηθοποιούς ή βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο έχει νόημα, δίνει σημαντικές πληροφορίες και μπορεί να αξιοποιηθεί, ενώ ταυτόχρονα δένει αρμονικά με την ιστορία. Δεν υπάρχουν κενά. Κάτι πολύ διαφορετικό και πρωτόγνωρο για εμάς
  on 7 November 2017
1 2 3
Close