Contact phone number:

Contact email:

Trolis


 • Lvl 4 - Devoted
 • 21 κριτικές
 • 106 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Trolis quote Δωμάτιο για όλους! Όσα και να έχεις ή να μην έχεις παίξει, θα περάσεις καλά και θα γελάσεις! Δεν είναι τυχαίο πως ένα δωμάτιο παρά την ''ηλικία'' του κρατάει ακόμα βαθμολογία. Ραμμένο πάνω στον ηθοποιό φυσικά που επάξια στέκεται εκεί (όπως όλο το crew του escaped) και θα αναλάβει την ψυχαγωγία-βοήθεια-χαντάκωμα της ομάδας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Νομίζω απο τα κλασσικά πια δωμάτια που πρέπει να επισκεφθείτε!
  on 26 October 2018
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Trolis quote Ξεκινώντας απο την υποδοχή, έχει χιλιοειπωθεί (+1=1001) για την τυποποίηση που παρουσιάζει αυτή η εταιρεία στο θέμα αυτό και της συζήτησης μετά. Απλά το αναφέρω και το προσπερνώ. Γενικά λοιπόν πρόκειται για ένα δωμάτιο μπερδεμένο, στο οποίο δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη λογική-πλοκή. Λόγω διακόσμησης υπάρχει έντονο αίσθημα ψαξίματος που δεν είναι και τόσο σωστό και δυστυχώς μέτρια έξοδος. Παρόλη την απόδρασή μας, η ομάδα έφυγε μπερδεμένη και ελαφρώς απογοητευμένη δεδομένης και της τιμής.
  on 26 October 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Trolis quote Όπως και το άλλο δωμάτιο της εταιρείας (Frankenstein) τα σκηνικά είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση και σίγουρα θυμάσαι για καιρό. Ένα δωμάτιο με ωραίες μεταβάσεις, έξυπνους γρίφους αλλά και απαιτητικούς. Ο χώρος είναι αρκετός και για μεγαλύτερες ομάδες (εμείς πήγαμε 6) όμως μια κάποια εμπειρία σε τέτοιου είδους δωμάτια κρίνεται απαραίτητη. Παρότι είχαμε κάποια ευτράπελα (καλής φύσεως) το δωμάτιο μας άφησε πολύ ικανοποιημένους αν και βγήκαμε με μεγάλη άνεση χρόνου. Πολλά μπράβο στα παιδιά και περιμένουμε με ανυπομονησία και την ερχόμενη δουλεία τους. Να πάτε φυσικά...σίγουρα θα περάσετε καλά!
  on 26 October 2018
 • The Duchess

  Σοφοκλέους 15, Περιστέρι
  Trolis quote Ωραίο δωμάτιο με πολλόυς χώρους, ωραία και συναφή με το θέμα διακόσμηση, ιδιαίτερους γρίφους και έξυπνα περάσματα. Ίσως λίγο άδοξο το τελείωμα κυρίως λόγω της προηγούμενης έντονης εμπειρίας στο δωμάτιο μέχρι να φτάσεις εκεί. Φόβος όσος χρειάζεται για να περάσεις καλά αλλά και για να σου υπενθυμίζει που βρίσκεσαι... Ιδιαίτερη αναφορά στους ιθύνοντες του δωματίου, οι οποίοι εκτός από πολύ καλοί στη δουλειά τους είναι και καταπληκτικά παιδιά και έξοχοι επιχειρηματίες (εμένα προσωπικά με καταυποχρέωσαν). Σπεύσατε ταχέως και καλή απόδραση!
  on 1 March 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  Trolis quote Πολύ δυναμική προσπάθεια από τα παιδιά του Adventure-Arena μιας και τόσο καλά δωμάτια σπάνια βγαίνουν πλέον. Ολοκαίνουριο, ανεξερεύνητο, πρωτότυπο και άκρως ρεαλιστικό. Σε σκηνικά, πλοκή, μάστερ ακόμα και ηθοποιό με μεγάλη αυστηρότητα, βάζω άριστα. Χρέος μας να επικροτούμε τόσο καλές δουλειές, που τόσο αρχίζουν να λείπουν! Εννοείται να πάτε κα να πάτε και παρέα (όλοι οι καλοί χωράνε) και θα περάσετε και υπέροχα...
  on 1 March 2018
 • Manor Of Whispers

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  Trolis quote Αν και δεν το συνηθίζω αυτή τη φορά θα είμαι καταπέλτης. Καλά στοιχεία το δωμάτιο δεν είχε όποτε πάμε κατευθείαν στα κακά. Όλεθρος! Για αρχή το προσωπικό υποδοχής ήταν λες και είχαν ανεβεί δυο άσχετοι από το δρομο. Καμία προσπάθεια ένταξης στο κλίμα του δωματίου μόνο ύφος 1000 καρδιναλίων και μεγαλοστομίες περί του απόλυτου απερίγραπτου τρόμου που θα βιώσουμε κλπ κλπ και όπως έχει πει και ο συνάδελφος Donotspoil (μεγαλος φαν) νομίζοντας πως έχτισαν την Ακρόπολη. Με τα πολλά μπαίνουμε στο δωμάτιο. Έχω ξανά αναφερθεί στην καταπόνηση των δωματίων λόγω του πλήθους των escapers αλλά εδώ το πράγμα πήγε σε άλλη διάσταση. Τα περισσότερα κομμάτια ξεβαμμένα, χτυπημένα και τα κείμενα συχνά δυσανάγνωστα. Το προσπερνώ και αυτό και πάμε στο mastering. Μην ακουμπάτε εκεί, τι δουλειά έχει αυτό κάτω; γιατί κάθεστε; τι περιμένετε;ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! Ναι ναι αυτό ήταν έπαινος σε κοπέλα της ομάδας για επίλυση γρίφου σε δωμάτιο τρόμου....ΗΜΑΡΤΟΝ! Σε παρόμοιο πλαίσιο κινήθηκε όλο το δωμάτιο για αυτό και δεν επεκτείνομαι μιας και έχω και χειρότερα να πω. Στο τέλος του δωματίου και ξενερωμενοι όσο δεν πάει στη συνήθη συζήτηση που ακολουθεί ενημερωθήκαμε ότι η βρωμιά του δωματίου ήταν αγορασμένη σκόνη, τα χιλιοφθαρμενα αντικείμενα αντικαθιστώνται άμεσα από το στοκ που διαθέτει η διεύθυνση απο κάθε ένα από αυτά και πως ο μετριότατος ηθοποιός του οποίου τα χαρακτηριστικά δεν φαίνονται πουθενά προφανώς, δεν γίνεται να μην είναι καλός γιατί είναι πολύ γνωστός!!!! Κλείνω λέγοντας πως πρόκειται τουλάχιστον για κοροϊδία ξεκάθαρη σε κάθε επίπεδο ακομα και στην απόδειξη που επιδεικτικά ποτέ δεν πήραμε. Ίσως πέσαμε στη χειρότερή τους μέρα. Ίσως και όχι... Μακρυά!!!
  on 21 February 2018
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Trolis quote Εντυπωσιακό δωμάτιο όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε το escaped με ζωντανά σκηνικά, όμορφα περάσματα και πολύ καλοί γρίφοι. Το acting τίποτα ιδιαίτερο γιατί δεν χρειάζεται κιόλας. Συνίσταται προφανώς για σχετικά δυνατές ομάδες!
  on 20 February 2018
 • Room 203: Grim Reaper

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Trolis quote Αψεγάδιαστο δωμάτιο με πολύ καλά σκηνικά, αν και λίγο ταλαιπωρημένα (σύνηθες στα καλά δωμάτια με τον καιρό), σίγουρα όμως εντυπωσιακά. Την παράσταση βέβαια κλέβει ο ένας, ο μοναδικός, ο δεν υπάρχει άλλος, ο φίλος μου ο Χάρος. Όσοι έχετε πάει ξέρετε τι λέω και όσοι θα πάτε, θα καταλάβετε. Δεν υπάρχει απλά. Αν είναι έτσι και ο ορίτζιναλ είμαι μια χαρά. Στα μεγάλα συν του δωματίου αλλά και του escaped γενικότερα, οι γρίφοι του!
  on 20 February 2018
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  Trolis quote Εξαιρετικά σκηνικά, όμορφη πλοκή και σωστοί ηθοποιοί. Μεγάλο και χορταστικό, με ωραίους συνδυαστικούς και πάνω από όλα πρωτότυπους γρίφους. Σασπένς, αγωνία και φόβος σε καλές ισορροπίες. Προσεγμένες κατασκευές, ασφαλείς και εναρμονισμένες με το...πλοίο. Σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή κυρίως για πιο έμπειρες ομάδες!
  on 20 February 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Trolis quote Σίγουρα εμβληματικό δωμάτιο, όχι όμως και κορυφή όπως το περιμέναμε. Ατμοσφαιρικότατο με πολύ καλά σκηνικά, ταλαιπωρημένα όμως από τα κύματα escapers που έχουν φιλοξενήσει. Οι ερμηνείες καλές και ως εκεί, το ίδιο και η πλοκή. Σίγουρα αξίζει αλλά για την κατηγορία και τις βαθμολογίες στις οποίες κινείται θεωρώ πως θέλει κάποιο boost. Ανεξαρτήτως επιπέδου να πάτε και καλή διασκέδαση!
  on 20 February 2018
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Trolis quote Σύντομα και στρατιωτικά! Πολύ όμορφα σκηνικά και ατμόσφαιρα τόσο όσο πρέπει. Γριφοδωμάτιο με καταιγισμό γρίφων. Εύκολοι, δύσκολοι, συνδυαστικοί, έξυπνοι, πρωτότυποι, γρίφοι γρίφοι και μερικοί γρίφοι. Σίγουρα ένα δωμάτιο κορυφής για μια ομάδα γριφολυτών, όπως και εμείς. Πλοκή που ξεκινά και τελειώνει χωρίς κενά ή περιττές φαμφάρες και πολύ καλό mastering. Για κλείσιμο ο στρατηγός μας! Το κερασάκι στην τούρτα που λένε. Απογειώνει το δωμάτιο απλά. Και μόνο για αυτόν αξίζει η επίσκεψη στο enigma. Συστήνεται ασυζητητί και άμεσα σε έμπειρες ομάδες!
  on 2 November 2017
 • Amnesia

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Trolis quote Εραστές του horror μπορεί και να ηδονιστούν......ότι πιο hardcore κυκλοφορεί εκεί έξω, προφανώς μιλάμε για την nightmare εκδοχή. Αν είναι να φοβηθείς να το πας μέχρι το μη περαιτέρω. Εμείς πάλι μουδιάσαμε, ιδρώσαμε, τρέξαμε δίχως αύριο και σφηνώσαμε αλλά ξέραμε τι μας περίμενε. Όντως χρειάζεσαι χρόνο να επανέλθεις μετά καθώς βρίσκεσαι σε ένα σοκ είναι η αλήθεια. Χώροι τίποτα ιδιαίτερο αλλά δεν μπλέκονται στην πλοκή. Σαν μέγεθος μόνο στο τρέξιμο σε περιορίζουν και για αυτό και το σφήνωμα που προανέφερα. Οι γρίφοι δεν μας ενθουσίασαν μιας και εκεί δεν πας να λύσεις γρίφους, θεωρώ όμως ότι μπορούν να τροποποιηθούν (και ένας να αντικατασταθεί οπωσδήποτε) για να κεντρίζουν περισσότερο τον παίκτη και να μην χρειάζεται τόσο η επέμβαση του gm. Η γενικότερη εικόνα είναι ΦΟΒΟΣ. Απόλυτος, ανυπέρβλητος, ακαταμάχητος τρόμος. Οπότε με αυτό το δεδομένο σπεύσατε ταχέως και καλά κουράγια.
  on 2 November 2017
1 2
Close