Contact phone number:

Contact email:

The_Watermelons


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 12 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  The_Watermelons quote Το Otherside είναι ένα ταξίδι σε μία από τις πιο αγαπημένες δεκαετίες ever. Άνοιξε την πόρτα και άσε την 80ίλα του να σε αγκαλιάσει. Και πίστεψε με θα περάσεις τέλεια με τη μουσική, τα φώτα, τους μηχανισμούς, τους χώρους, τα σκηνικά, τη ΜΟΥΣΙΚΗ ? (repeat). Και δεν έχω πιάσει καν το Stranger Things concept που το απογειώνει. Αν είσαι fan της σειράς, αυτό το δωμάτιο θα σε τραβήξει όπως τα Eggos τραβούν την Eleven. Είναι ό,τι πιο κοντινό στο Hawkins των 80s υπάρχει. Πιστό στη σειρά με δεμένους γρίφους διαφορετικής δυσκολίας και ποικιλία στους μηχανισμούς. Στους γρίφους αξίζει μία ειδική μνεία, αλλά αυτές είναι κλασσικές αξίες σε ένα δωμάτιο Escaped. Φεύγοντας ηχούσε στο κεφάλι μας το “Should I stay, or should I go?”. Η απάντηση μέσα μας ήταν ξεκάθαρη ?. Ιδανικός αριθμός ατόμων 3-4.
  on 21 December 2018
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  The_Watermelons quote The Watermelons ? at the Frankenstein's Legacy. Ένα φανταστικό δωμάτιο! Εξαιρετική ατμόσφαιρα, έξυπνοι γρίφοι και ωραία τεχνάσματα δεμένα με το concept που σε οδηγούν από το ένα στάδιο στο επόμενο. Performance μοναδικό από έναν παμπόνηρο ηθοποιό που δημιουργεί αγωνία, φόβο, γέλιο (ναι, όλα αυτά μαζί). Επίσης τα σκηνικά είναι πολύ ρεαλιστικά. Είμαστε μία αρχάρια ομάδα (είχαμε και έναν first timer) αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε από το να διασκεδάσουμε πάρα πολύ. Μας είχανε πει αρκετά μέλη του group πως οι γρίφοι είναι δύσκολοι για το level μας, όμως τα παιδιά έχουν κάνει πολλές τροποποιήσεις στο δωμάτιο από όταν ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να έχει πολύ ομαλή ροή αν και βγήκαμε τελευταία στιγμή. Ιδανικός αριθμός ομάδας: 4 άτομα. Κλείνοντας μπράβο στον θεούλη GM που μας έφτιαξε μία αυτοσχέδια έκπληξη στο τέλος.
  on 11 May 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  The_Watermelons quote Πολύ αγαπημένο δωμάτιο. Τα σκηνικά το σενάριο, και οι μηχανισμοί θα σε μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα και θα σου φτιάξουν τη διάθεση εγγυημένα. Το δωμάτιο έχει ένα highlight και αυτό είναι η εξαιρετική ηθοποιός. Ο πλήρως εναρμονισμένος ρόλος με το σενάριο και η διάδραση μαζί της ανεβάζουν πολύ ένα ούτως ή άλλως καλό δωμάτιο. Έχει μεγάλους χώρους, ωστόσο θα σύστηνα να πάτε 3 άτομα (4 max) ώστε να το ευχαριστηθείτε. Οι γρίφοι είναι εύκολοι και το δωμάτιο γραμμικό. Συστήνεται για νέες ομάδες. Ωραίος ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες. Πολύ ευγενικά τα παιδιά στη reception και ο GM.
  on 11 May 2018
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  The_Watermelons quote Είχαμε ξεμείνει 2 άτομα. Επιλέξαμε να κάνουμε B2B Sin City & Follow the White Rabbit. Επιλέξαμε σοφά! Το Sin City είναι ένα μικρό διαμαντάκι. Το απολαύσαμε πολύ. Είχε έξυπνους γρίφους ιδανικούς για το level μας (περίπου 10 δωμάτια). Έξυπνη εκμετάλλευση του χώρου και ωραίοι αυτοματισμοί. Θα συναντήσετε μία ανεπαίσθητη αίσθηση τρόμου. Τονίζω πως το δωμάτιο σε καμία περίπτωση δεν είναι τρόμου και πως έχει φανταστική ατμόσφαιρα. Η εισαγωγή του είναι από τις πιο πρωτότυπες που έχω συναντήσει. Η GM πολύ καλή και εξυπηρετική. Ωραίος ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες. Να πάτε μέχρι 3 άτομα.
  on 28 April 2018
 • Secret Society

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  The_Watermelons quote Secret Society Πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο. Αν και είναι αρκετά μικρό χτίζει μία υποβλητική ατμόσφαιρα ταιριασμένη με το σενάριο. Σε αυτό βοηθάει πολύ η GM και το προσεγμένο setting. Οι γρίφοι μας άρεσαν πολύ και θα έλεγα πως είναι μέτριας δυσκολίας - ιδανικοί για ομάδες κάτω των 20 δωματίων. Συμπληρώνονται από έξυπνους μηχανισμούς. Ιδανικός αριθμός 3 άτομα. Θα το πρότεινα άνετα και σε ομάδες των 2, αλλά σίγουρα όχι πάνω από 4 αν θέλετε να το ευχαριστηθείτε. Αξίζει να κάνω μία αναφορά στο κτήριο και τη reception που σε βάζουν στο mood από την αρχή. Θα επισκεφθούμε σίγουρα το horror δωμάτιο της ομάδας μίας και φαίνεται πως το έχουν. Για τη GM ήδη εκφράστηκα πολύ θετικά - βοήθησε στην καλύτερη εμπειρία του παιχνιδιού, ενώ ήταν πολύ εξυπηρετική.
  on 28 April 2018
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  The_Watermelons quote Ένα πολύ διασκεδαστικό γριφοδωμάτιο. Τίμια σκηνικά και ενδιαφέροντες - σχετικά εύκολοι γρίφοι. Θα περάσετε εγγυημένα καλά. Καλή επιλογή για νέες ομάδες που ψάχνουν δωμάτιο με ηθοποιό. Προφανώς το δυνατό στοιχείο ενός δωματίου που ονομάζεται Joker's Crypt είναι ο ηθοποιός. Είχαμε ακούσει διθυραμβικά σχόλια για το performance του που δεν επιβεβαιώθηκαν. Εννοώ πως το acting ήταν μια χαρά και μέσα στο σενάριο. Ο Joker χρησιμοποιεί έξυπνα τεχνάσματα που τη μία σε βοηθούν, την άλλη σε αποσυντονίζουν. Δεν περιμέναμε να δούμε τον Heath Ledger μπροστά μας, απλά δεν συναντήσαμε αυτό το απίστευτο που μας έλεγαν. Ωστόσο τονίζω πως παίρνει καλό βαθμό ο ηθοποιός. Ιδανικός αριθμός ατόμων: 3. Σε καμία περίπτωση μην πάτε πάνω από 4. Το δωμάτιο είναι μικρό και γραμμικό και δε θα το ευχαριστηθείτε. Μία χαρά ο Game Master και η υποδοχή.
  on 28 April 2018
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  The_Watermelons quote Ένα fun δωμάτιο με ωραίους χώρους. Το decor είναι ωραία δεμένο με την έννοια ενός Βαchelor. Το σενάριο από την άλλη όχι τόσο. Η πλοκή αλλάζει σε κάτι που δεν έχει σχέση με ένα bachelor party και φαίνεται ασύνδετο. Ωστόσο οι ηθοποιοί διατηρούν χιουμοριστικό χαρακτήρα και η ατμόσφαιρα παραμένει διασκεδαστική. Οι γρίφοι θα περίμενα να είναι πιο χαλαροί για ένα fun δωμάτιο. Συναντήσαμε έξυπνα ευρύματα που έχουν να κάνουν με τη μουσική και με ορισμένα στοιχεία του δωματίου (spoiler alert: αν κάτι πίνεται, μπορείτε να το πιείτε). Μεγάλο ρόλο παίζει η παρέα με την οποία θα πάτε. Το concept είναι αρκετά παιχνιδιάρικο και δίνει πολλές δυνατότητες και σε αυτόν τον τομέα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Περιμέναμε περισσότερα. Τα παιδιά που το έχουν είναι πολύ φιλικά και εξυπηρετικά. Ιδανικός αριθμός ατόμων 5-6 άτομα.
  on 15 April 2018
 • Τα 7 Μυστήρια του Φαραώ

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  The_Watermelons quote Αξιοπρεπές δωμάτιο με πολύ ωραίους αυτοματισμούς. Οι αυτοματισμοί είναι και το πιο δυνατό κομμάτι του δωματίου. Έξυπνοι γρίφοι μέτριας δυσκολίας και συνέπεια με το σενάριο. Ιδανικό για 4 άτομα max. Τα σκηνικά είναι καλά αλλά παίρνουν βελτιώσεις - η δουλειά που έχει κάνει η ομάδα στο άλλο δωμάτιο (Πωλείται Ελευθερία) δείχνει πως "το έχουν". Περάσαμε ωραία και αποφασίσαμε να επισκεφτούμε και τα άλλα 2 δωμάτια της ομάδας (το ένα είναι under construction)
  on 9 April 2018
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  The_Watermelons quote Ωραίο δωμάτιο με μεγάλους χώρους και γραμμική εξέλιξη. Συστήνεται για τέσσερα άτομα ώστε να έχουνε όλοι εμπλοκή. Στα θετικά η χρήση των gadgets. Οι γρίφοι θεωρούνται εύκολοι οπότε ενδείκνυται για αρχάριες ομάδες. Τα σκηνικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και σίγουρα δεν συγκρίνονται με τα άλλα δύο δωμάτια του Mastermind. Πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά στην υποδοχή και ο game Master.
  on 6 April 2018
 • Aztec Empire: Temple Of The Skull

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  The_Watermelons quote Πολύ καλοφτιαγμένα σκηνικά. Σου δίνουν την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε ένα ναό των Αζτέκων. Στο τελευταίο κομμάτι πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το σκηνικό. Ωραίοι γρίφοι με αυτοματισμούς και έξυπνη εμπλοκή του ηθοποιού. Θα έλεγα πως το ιδανικό είναι να το επισκεφτείτε με ομάδα τεσσάρων ατόμων. Εμείς πήγαμε 6 και δεν το απολαύσαμε όσο θα έπρεπε. Μερικά άτομα της ομάδας θεώρησαν πως ο ηθοποιός ήταν λίγο ειρωνικός σε ορισμένα σημεία. Εγώ θα πω πως βγήκε από το ρόλο του κάποιες στιγμές.
  on 6 April 2018
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  The_Watermelons quote Εκπληκτικό δωμάτιο που πρέπει όλοι να επισκεφτούν. Εξαιρετικά σκηνικά με μεγάλους χώρους. Σε βάζει στην ατμόσφαιρα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Τα πάντα είναι μέσα στο σενάριο ακόμα και ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες. Ήταν ουσιαστικά το πρώτο μας δωμάτιο και δεν θα το σύστηνα για αρχάριες ομάδες. Θα το απολαύσετε καλύτερα αν έχετε αποκτήσει μία σχετική εμπειρία. Μπορούν να το επισκεφτούν ομάδες τεσσάρων έως έξι ατόμων. Είναι αρκετά ατμοσφαιρικό. Δεν το λες τρόμου σε καμία περίπτωση, Αν και έχει ορισμένα στοιχεία που σε κρατούν σε εγρήγορση. Πολύ καλός ο ηθοποιός και ο game Master.
  on 6 April 2018
 • Taken

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  The_Watermelons quote Ήταν το πρώτο μας δωμάτιο και ως τέτοιο μας είχε κάνει εντύπωση. Ήταν μια χαρά για μια αρχάρια ομάδα και περάσαμε καλά. Το επισκεφτήκαμε το 2014 και από τότε escape rooms έχουν αλλάξει πολύ. Συγκρίνοντας το με τα σημερινά δεδομένα, είναι πολύ basic. Ενδεχομένως να έχει προσαρμοστεί και αυτό στα σημερινά δεδομένα. Η ιστορία είναι basic, τα σκηνικά και οι γρίφοι το ίδιο.
  on 6 April 2018
Close