Contact phone number:

Contact email:

Thanos_escape


 • Lvl 4 - Devoted
 • 20 κριτικές
 • 5 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  Thanos_escape quote Κατάλληλο για όσους αρέσουν οι ιστορίες με πνέυματα και δυνάμεις του κακού. Για θρησκευτικούς λόγους δε μου άρεσε.
  on 26 February 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Thanos_escape quote Το προτείνω για οικογένειες αλλά και για παιδιά. Οι ενήλικες ως παρέες άνω των 4 ατόμων νομίζω δε θα το ευχαριστηθούν τόσο. Κάποιοι γρίφοι ειδικά μέχρι την εμφάνιση της ηθοποιού πρέπει να αλλαχτούν γιατί δε βγάζεις άκρη. Γρίφοι χλιαροί με κάποια δόση πρωτοτυπίας. Στα θετικά η ερμηνεία της ηθοποιού και το όμορφο σκηνικό.
  on 22 February 2018
 • The Signal

  Διοχάρους 11, Αθήνα
  Thanos_escape quote Πολύ καλό δωμάτιο με γρίφους που όμως χρειάζεται κάποια πράγματα να βελτιωθούν. Καρφιά που πετάνε σε σημεία και πιάνονται στα ρούχα σου. Σε κάποια καλωδιάκια οι υποδοχές πρέπει να αλλαχτούν. Ίσως στο τελευταίο δωμάτιο οι γρίφοι πρέπει να τροποποιηθούν για να είναι πιο σαφείς. Ιδανικό 2-3 άτομα μέχρι 4 είναι καλά. Στα θετικά είναι και η καλή τιμή του. Πολύ καλή η υποδοχή.
  on 23 January 2018
 • Pneumattic II : The Sequel

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  Thanos_escape quote Πολύ καλό με ωραίους γρίφους και με στοιχείο τρόμου. Ιδανικό μέχρι 5 άτομα. Στα θετικά και η καλη τιμή του.
  on 23 January 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Thanos_escape quote Τέλειο!Να πάτε αξίζει! δεν έχει τραβήγματα και ξύλο!
  on 14 January 2018
 • Make Them Suffer

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Thanos_escape quote Τ Ε Λ Ε Ι Ο τρόμος, γρίφοι, ατμόσφαιρα, σκηνικά χώροι!!!!!!!!!!!!!!Να πάτε σίγουρα!
  on 13 January 2018
 • The Basement's Secret

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Thanos_escape quote Περισσότερο αηδιαστικό θα το χαρακτήριζα παρα τρόμου. Έχει την πλάκα του.Από γρίφους πολύ μέτρια πράγματα και στα πολλά άτομα πρακτικά δεν κάνεις κάτι. Πολύ καλή ερμηνεία ηθοποιού χωρίς να σε αγγίζει, να σε σέρνει και να σε βαράει όπως έχω πάθει σε άλλα δωμάτια. Ευγενική υποδοχή. Να φορέσετε σίγουρα αθλητικά ρούχα.
  on 10 December 2017
 • Screaming Woods

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  Thanos_escape quote Κ Α Ψ Ο Ν Ι έτσι θα χαρακτήριζα το συγκεκριμένο δωμάτιο και προτείνω να ονομάζεται πλέον έτσι. Η ηθοποιός? σε πιάνει από το λαιμό, σε σέρνει, σε αρπάζει και δε σε αφήνει να κουνηθείς. Ακόμα πονάω από το κεφαλοκλείδωμα. Ακόμα και όταν δείξεις τη δυσαρεσκειά σου στην ηθοποιό εκείνη σε προτρέπει να φύγεις. Αυτό έκανα μετά από 40 λεπτά ανοησίας και βαρεμάρας που βίωσα σε αυτό το δωμάτιο καθώς επίσης αποχώρησε και δεύτερο άτομο από την παρέα για τον ίδιο λόγο. Γρίφους δεν είδα και δεν ξέρω αν υπάρχουν. Οτι χειρότερο έχω δει. Πραγματικά απορώ για την τιμή την οποία τη θεωρώ απαράδεκτη. TrioTschares δε σε ακούσαμε που τα είχες γράψει. Απλά μην πάτε
  on 15 October 2017
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Thanos_escape quote Επαγγελματικά σχεδιασμένος χώρος. Με γρίφους που δεν τους συναντάς αλλού και αρκετά πρωτότυποι. Game master άψογος. Φυσιολογική τιμή για τα δεδομένα. Ένα λουκέτο δε μου άρεσε γιατί ήταν λίγο σύνθετο με πολλά δεξιά αριστερά. Γενικά όμως έχουν πολύ καλή ποιότητας λουκέτα και όχι φτηνιάρικα που δεν ανοίγουν με τίποτα και έχουμε δει σε άλλα δήθεν ακριβά δωμάτια Το δωμάτιο είναι ακριβώς φτιαγμένο για 4 άτομα ούτε περισσότερα ούτε λιγότερα.Όλη η παρέα πέρασε άψογα. Υπάρχουν θέσεις για εύκολη στάθμευση στα γύρω στενά. Θα επισκεφτούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια. Αξίζει η επίσκεψη για να βγείς για 70 λεπτά εκτός πραγματικότητας.
  on 18 September 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Thanos_escape quote Παιδιά χαλαρώστε! Το δωμάτιο δεν είναι καθόλου αυτά που λένε! Δεν είναι ιδιαίτερα κλειστοφοβικό όπως είχαμε ακούσει αφού πήγαμε και 7 άτομα. Οι χώροι είναι πάρα πολύ άνετοι και κλιματιζόμενοι. Ενδείκνυται για πολλά άτομα και θα έλεγα ότι γίνεται δύσκολο από άποψη συνεργασίας για κάτω από 5 άτομα. Ηθοποιό που σε τρόμαζε τον είδα ελάχιστα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήθελα και παραπάνω. Αν περιμένετε κυνηγητά αυτά δε θα έρθουν. Οι γρίφοι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σε δυσκολία και πιστεύω ότι είναι καλό αυτό για να φτάσετε το δωμάτιο έως το τέλος και να ζήσετε την ιστορία. Αν πάτε 2-3 άτομα θα δυσκολευτείτε αρκετά. Αν πάει κάποιος μόνος του νομίζω πως θα βάλει τα κλάματα. Δεν ένιωσα το δέος για το οποίο μιλάνε πολλά άτομα για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Αυτά που λένε για απίστευτο φινάλε για τους παίχτες ή ότι την πληρώνει ο τελευταίος είναι ψέματα. Είναι δωμάτιο που πρέπει να πάει κάποιος αλλά όχι πως αν δεν πάει δεν έχει δει και τίποτα από escape rooms. Ως λόγο για να μην πάει κάποιος είναι η πολύ υψηλή απαγορευτική τιμή του. Δε μου άρεσε ο χώρος της υποδοχής είναι κάπως σκοτεινός, ψυχρός και βαριέται η παρέα. Προτιμώ ο χαβαλές να ξεκινάει από την υποδοχή. Η διακόσμηση εκεί παίζει ρόλο αφού μου θύμησε το σαλονάκι της προγιαγιάς μου. Επίσης κάπως ανούσια βρήκα και την υπεύθυνη δήλωση στην αρχή. Προσωπικά θα προτιμούσα να παίξω 2 δωμάτια γρίφων με 6-7 ευρώ το ένα αντί για το Requiem. Το live acting με αφήνει κάπως αδιάφορο. Προσωπική συμβουλή. Βγάλτε τους ηθοποιούς φτιάξτε ωραίους γρίφους και μειώστε την τιμή. Το δωμάτιο από μόνο του είναι αρκετά όμορφο.
  on 5 September 2017
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  Thanos_escape quote To παίξαμε 2 άτομα και πατήσαμε panic button γιατί θεωρήσαμε ότι δεν αντέχαμε μόνοι μας να το βγάλουμε κυρίως λόγω της επερχόμενης παρουσίας του ηθοποιού.Πιστεύω ότι στα 2 άτομα είναι τρομακτικό. Οι γρίφοι είναι αρκετά καλά σχεδιασμένοι. Σε σχέση με άλλα δωμάτια που έχω επισκεφθεί έχει μικρότερο χώρο που όμως έχει αρκετά στοιχεία για να δουλέψεις, γρίφους και τρόμο.Είναι πολύ καλύτερο από άλλα δωμάτια δήθεν υπερπαραγωγές που απλά προσφέρουν πολύ χώρο και όχι γρίφο. Θετική η υποδοχή από τον game master.Πολύ καλός κλιματισμός. Θα ήθελα να υπήρχε η επιλογή να μην υπήρχε ηθοποιός. Πολύ καλή τιμή. Γενικά αξίζει να πάτε
  on 25 August 2017
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  Thanos_escape quote Έχει κλιματισμό πράγμα πολύ καλό για το καλοκαίρι. Ατμοσφαιρικό δωμάτιο. Ίσως κάποιοι γρίφοι χρειάζονται διόρθωση για να μπορούν να λύνονται πραγματικά από τους παίχτες.
  on 22 July 2017
1 2
Close