Contact phone number:

Contact email:

Thanos81


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 62 κριτικές
 • 21 Δωμάτια στο Wishlist
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Thanos81 quote Δε βαριέσαι ποτέ.....Θες κι άλλο κι άλλο. Τι γρίφοι, τι δωματιάρα. Αρχίζω να αναθεωρω για το τι είναι δωμάτιο απόδρασης. ΚΟΡΥΦΑΙΟ
  on 27 January 2019
 • Jack The Ripper

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  Thanos81 quote Υπέροχη υποδοχή με υπέροχο προσωπικό. Θα μπορούσα να κάθομαι πραγματικά με τις ώρες. Το δωμάτιο έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα και αληθοφανεστατα σκηνικά που σου δίνουν την αίσθηση πως βρίσκεσαι στο Λονδίνο τον 20ο αιώνα. Ο ηθοποιός εξαιρετικός στο ρολο του και οι γρίφοι κλιμακουμενης δυσκολίας. Περάσαμε τέλεια και σίγουρα θα επιστρέψουμε για το Necromancy.
  on 17 January 2019
 • The Basement's Secret

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Thanos81 quote Ρεαλιστικό το υπόγειο, με αρκετούς χώρους, κατάλληλο για τετράδες, καθώς και για άτομα που θέλουν να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με light τρόμο. Η ηθοποιός όλα τα λεφτά και μπράβο της. Τα παιδιά στην υποδοχή πολύ φιλικά και εξυπηρετικά.
  on 7 January 2019
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Thanos81 quote Πρωτότυπη εισαγωγή. Όμορφο δωμάτιο με γρίφους μέτριας δυσκολίας και μια πολύ ωραία έκπληξη που το καθιστά ιδανικό για αρχαριες ομάδες που θέλουν και λίγο spooky ατμόσφαιρα. Να πάτε δυάδα, το πολύ τριάδα.
  on 3 January 2019
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  Thanos81 quote Ωμός τρόμος. Τι άλλο θες φίλε μου; Εισαγωγή απίστευτη και ενας ηθοποιός να σε τραμπουκίζει όλη την ώρα. Τοπ δωμάτιο τρόμου αυτή τη στιγμή στην Αθήνα. Πρέπει να πάτε όλοι μα όλοι.
  on 5 December 2018
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  Thanos81 quote Ένα εξαιρετικό δωμάτιο. Μια νέα εταιρεία που έρχεται να μας δείξει πώς μπορείς να συνδυάσεις γρίφους και ατμόσφαιρα μαζί. Το παιχνίδι ξεκινά από την είσοδο και συνεχίζει χωρίς να κάνει κοιλιά πουθενά. Ωραία ηχητικά, εξαιρετικό acting και γρίφοι όλων των ειδών. Το απολαύσαμε και μπαίνει άνετα στο top 5. Να πάτε οπωσδήποτε!!! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.
  on 26 November 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Thanos81 quote Τεράστιο δωμάτιο και όχι μόνο σε τετραγωνικά. Φοβερά σκηνικά με πολλές εναλλαγές που δε σε αφήνουν να βαρεθείς. Το acting αυτό που πρέπει, καθόλου τρομακτικό (αν φοβάστε λίγο, να πάτε ).Εξαιρετική εμπειρία για αυτούς που ασχολούνται με το άθλημα.
  on 17 October 2018
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Thanos81 quote Καταπληκτίκο το πως έχουν διαμορφώσει το χώρο. Ωραία η ατμόσφαιρα μέσα στην έπαυλη, που παρεμπιπτόντως είναι όντως στοιχειωμένη. Το ζωντανό στοιχείο τόσο όσο (γι΄ αυτούς που φοβούνται, να πάτε) και οι γρίφοι δεμένοι με την ιστορία. Συνολικά μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Στα πολύ θετικά του δωματίου ο φωτισμός. Ανεβάζει το δωμάτιο.
  on 14 October 2018
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Thanos81 quote Ενενήντα λεπτά πάνω κάτω. Απίστευτη ένταση, χωρίς να σε κουράζει. Επιβάλλεται μια επίσκεψη.
  on 5 August 2018
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Thanos81 quote Πολύ καλή αντιγραφή της ταινιάς, γεγονός που σε κάνει να ανακαλείς σκήνες από το Shutter island. Ηθοποιός κορυφή, απορώ πως δε γελάει. Δε ξέφυγε καθόλου από τον ρόλο του. Ατμοσφαιρικό δωμάτιο με εύκολους γρίφους, εξαιρετικός ήχος και πολύ καλή εκμετάλλευση των χώρων. Το τέλος του είναι διαφορετικο. Γενικά ένα διαφορετικό δωμάτιο που αξίζει επίσκεψη.
  on 29 July 2018
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Thanos81 quote Απίστευτα σκηνικά, απίστευτοι γρίφοι, τρομερό φινάλε. Εύγε
  on 27 July 2018
 • Sector B-32

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  Thanos81 quote Πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο. Μας έτρεξε αρκετά. Πολλά λουκέτα, λίγοι μηχανισμοί. Συστήνεται για ολιγομελείς και σίγουρα έμπειρες ομάδες.
  on 12 July 2018
1 2 3 6
Close