Contact phone number:

Contact email:

THANOS32


 • Lvl 14 - Respected Leader
 • 149 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  THANOS32 quote Παίξαμε λοιπόν και το περίφημο Otherside. Όντας φαν της σειράς δεν γινόταν να μην πάμε άλλωστε. Για την εταιρεία τα έχω ξαναπεί οπότε δεν θα κουράσω. Ακόμα μία αρτιότατη δουλειά και παρουσίαση. Το δωμάτιο είναι σχετικά εύκολο, κατάλληλο κυρίως για αρχάριες ομάδες και μέτριας εμπειρίας αλλά επ'ουδενί δεν θα χαλάσει μία έμπειρη ομάδα. Οι γρίφοι του κινούνται σε απολύτως λογικά πλαίσια και σε συνδυασμό με την όλη ατμόσφαιρα δένουν αρμονικά. Κατάλληλος αριθμός ατόμων τα 3-4 άτομα. Πανέμορφη εναλλαγή χώρων. Γενικά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Να πάτε, να το διασκεδάσετε!!!
  on 15 February 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  THANOS32 quote Επιτέλους επίσκεψη σε ένα από τα κορυφαία δωμάτια της Αθήνας!!Τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα (όχι πως περίμενα κάτι λιγότερο)!! Από θέμα χώρων, ατμόσφαιρας, γρίφων, gameplay ήταν όλα άρτια δομημένα!! Ένα δωμάτιο που μας εισάγει στα next generation δωμάτια που καιρός είναι να αρχίσουν να εμφανίζονται και μας αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις!!Δεν θα κάνω spoiler!! Να πάτε και να το καταευχαριστηθείτε!!! Πολλά συγχαρήτηρια παιδιά!!
  on 5 February 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  THANOS32 quote Τι να πρωτοπείς για αυτήν την εμπειρία?!!Πραγματικά ό,τι έχουν γράψει οι προηγούμενοι, ισχύει στο έπακρο. Πρέπει να το επισκεφθείτε άμεσα (αν βρείτε διαθέσιμη κράτηση). Είναι το next big thing!!! Είναι μία μοναδική εμπειρία από όλες τις απόψεις. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια!! Paradox Project 2 απλά!!
  on 29 November 2018
 • Cinema Hostage

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  THANOS32 quote 2η επίσκεψη στο Escape Land και σε ένα δωμάτιο αρτιότατο. Το Cinema Hostage και η ταξιθέτριά του σου προσφέρει αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Να περάσεις καλά την ώρα σου, να αγχωθείς όσο πρέπει και να αφεθείς στην μαγεία του σινεμά. Μια πολύ προσεγμένη δουλειά, με μέτριας δυσκολίας γρίφους που σου χαρίζει 70 λεπτά περιπέτειας. Συστήνεται για ομάδες 3-4 ατόμων με μέτρια εμπειρία.
  on 8 November 2018
 • Pablo Escobar

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  THANOS32 quote Ένα αρκετά καλό δωμάτιο πρώτης γενιάς που χωρίς φανφάρες σε βάζει στην υπόθεση και περνάς ευχάριστα μια ώρα. Όμορφο ξεκίνημα και ενδιαφέροντες μηχανισμοί. Φιλικότατος GM και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό!! Το συστήνω για 2-4 άτομα ανεξαρτήτου εμπειρίας!!
  on 2 November 2018
 • Experimentum IV

  Πηγάσου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  THANOS32 quote Ολοκληρώσαμε την εταιρεία Trapped με τον χειρότερο ίσως τρόπο. Δυστυχώς δεν μας άρεσε καθόλου το εν λόγω δωμάτιο εξαιτίας των γρίφων του κυρίως. Ίσως να μην ήταν η βραδιά μας, ίσως να μην ήταν η βραδιά των γρίφων, ποιος ξέρει?! Θεωρώ πως όταν σκέφτεσαι έναν γρίφο πρέπει να και να τον τεστάρεις στο αν λύνεται λογικά και χωρίς φαντασία. Εδώ θεωρώ πως απέτυχε το συγκεκριμένο δωμάτιο καθώς 2-3 γρίφοι ήθελαν όχι σκέψη αλλά μαντεψιά. Επίσης ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες είναι περίεργος και σε αποπροσανατολίζει λίγο από την ροή του παιχνιδιού. Όπως και να έχει, είναι ένα από τα λίγα δωμάτια που δεν θα συνιστούσα σε άλλη ομάδα. Ο GM συμπαθητικός και προσπάθησε όσο μπορούσε.
  on 29 September 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  THANOS32 quote Επίσκεψη επιτέλους στο θρυλικό Mrs Rose House. Ξεκινώντας από τον χώρο και τα props, τα παιδιά έχουν πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται και στην έκταση και σε όλα. Ίσως να ήθελα να παίξουμε λίγο περισσότερο με το "εξωτερικό" κομμάτι αλλά οκ. Οι γρίφοι του είναι αρκετά κλοί και όλοι δένουν με την υπόθεση του δωματίου. Αυτό που με χάλασε λίγο είναι η ιστορία του δωματίου που προσωπικά δεν την κατάλαβα και έπρεπε να μου την εξηγήσουν μετά και θεωρώ πως υπάρχει μια κάποια ασάφεια στο φινάλε(ίσως και λόγω του επερχόμενου sequel). Παρά ταύτα πρόκεται για ένα πολύ καλό δωμάτιο, τα παιδιά είναι φιλικότατα και αξίζει να το επισκεφτούν όλοι οι επίδοξοι escapers.
  on 25 September 2018
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  THANOS32 quote Ολοκληρώσαμε λοιπόν την εταιρεία η οποία μας προσέφερε ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα ώρα παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο δωμάτιο -και γενικά η εταιρεία- αν και δεν έχει πολυδιαφημιστεί είναι από τα πολύ καλά που κυκλοφορούν. Ανεξαρτήτου εμπειρίας, μιας και οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, οι ομάδες θα χαρούν να παίξουν και θα δουν πως γίνεται με μερικά απλά στοιχεία να φτιάξεις ένα αρκετά καλό δωμάτιο. Θα χρειαστείτε συνεργασία, καλό προσανατολισμό και επιδεξιότητα μιας και τα συνδυάζει όλα στον βαθμό που πρέπει.
  on 18 September 2018
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  THANOS32 quote Επισκεφτήκαμε και το The Mansion επιτέλους. Το δωμάτιο είναι μια αρτιότητα από θέμα γρίφων και περασμάτων και προφανώς από θέμα προσωπικού η εταιρεία πετάει. Το δωμάτιο κατάφερε να μας ενθουσιάσει τόσο με την πρωτοτυπία των γρίφων του όσο και με την πληρότητα των χώρων του. Θα το καταδιασκέδασετε όσοι πάτε και τα παιδιά είναι σούπερ στην εξυπηρέτηση.
  on 11 September 2018
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  THANOS32 quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο από την εταιρεία The Box που μας έχει συνηθίσει σε υπερπαραγωγές. Τρομερά καλά σκηνικά και πολλοί μηχανισμοί που μας μπέρδεψαν γενικά αλλά το ευχαριστηθήκαμε στο έπακρο. Με εξαίρεση 2 σημεία σε 2 γρίφους που θεωρώ πως παίρνουν βελτίωση το δωμάτιο είναι δύσκολο σε γενικές γραμμές και προσφέρεται για έμπειρες ομάδες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους και ας κολλήσαμε σε αυτά τα 2 σημεία αρκετά. Μπράβο στα παιδιά.
  on 14 August 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  THANOS32 quote Ολοκληρώσαμε την εταιρεία με ένα παραμυθένιο πραγματικά δωμάτιο. Κατεβαίνεις στην τρύπα του λαγού και τον ακολουθείς για να συναντήσεις τον τρελοκαπελά που θα σε βοηθήσει να αποδράσεις. Μαγεμένοι γρίφοι, όμορφη ροή και ένα από τα καλύτερα live performances που έχετε δει φτιάχνουν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Να πάτε και να το ευχαριστηθείτε με την ψυχή σας.
  on 12 August 2018
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  THANOS32 quote Ένα αρκετά καλό δωμάτιο που σε εισαγάγει όμορφα στην ιστορία του και σου δίνει το έναυσμα να αρχίσεις να ψάχνεις τι έχει συμβεί. Ωραίοι γρίφοι που δένουν με την ροή και γενικά μια ευχάριστη νότα στα τόσα δωμάτια που υπάρχουν εκεί έξω. Γενικά προσφέρεται για ομάδες με μέτρια εμπειρία αλλά και οι αρχάριες πιστεύω πως μπορούν να ανταπεξέλθουν μια χαρά. Φιλικότατοι και εξυπηρετικότατοι οι ιδιοκτήτες.
  on 20 July 2018
1 2 3 13
Close