Contact phone number:

Contact email:

Stellara


 • Lvl 4 - Devoted
 • 20 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 001: Zygote

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Stellara quote Δωμάτιο υπερπαραγωγή που ενώ απο ένα σημείο και μετά περιμένεις τι θα αποκαλυφθεί, δεν το φαντάζεσαι! Η ροή του δωματίου όμως είναι κάπως περίεργη καθώς οι γρίφοι ειναι πολλοί και σε διαφορετικά σημεία μεσα στο χώρο. Απο ενα σημείο και μετά θα τους χαρακτήριζα αρκετά δύσκολους. Ο ηθοποιός ευτυχώς στο τέλος βοηθάει την κατάσταση.. 4-5 άτομα και όπου κολλάτε μην διστάσετε βοήθειες απο τον GM για να το χαρείτε περισσότερο!
  on 14 April 2018
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Stellara quote Δωμάτιο μικρό σε στύλ cursed willy, για όσους το έχουν παίξει, με πολύ ωραία σκηνικά και ακόμα καλύτερους γρίφους!! Η αλήθεια είναι οτι θα θέλαμε λίγους χωρους παραπάνω γιατί το μεγαλύτερο μερος του παιχνιδιού το περνάς σε ενα χώρο που αν και έχει πολλά να κάνεις, τον συνηθίζεις. Απο την αλλη πλευρα οι φανταστικοί μηχανισμοί και η ροή του παιχνιδιου λειτουργούν σαν αντίβαρο. 4 άτομα maximum
  on 14 April 2018
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  Stellara quote Δωμάτιο που σίγουρα αξίζει επίσκεψη με ωραία ατμόσφαιρα, light δοσεις τρόμου και σκηνικά που σε βάζουν στο κλίμα. Γενικά συνδυάζει αρμονικά στοιχεία που έχουμε δει και σε άλλα δωμάτια χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα καλύψει και πιο απαιτητικούς παίχτες.
  on 14 April 2018
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  Stellara quote Μια εμπειρία που θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα.. Εισαγωγή απίστευτη, σκηνικά προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, γρίφοι ωραίοι,συνοδευόμενοι απο μηχανισμούς, μέσα στο θέμα και acting που δεν εχουμε ξαναδεί..Γενικά κατηγορία απο μόνο του! Θα παίξουμε σίγουρα και το day mode!
  on 14 April 2018
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Stellara quote Πολύ ωραία εισαγωγή και ατμόσφαιρα όπως πρέπει! Οι γρίφοι πολυάριθμοι, δυσκολούτσικοι αλλα λίγο κορεσμένοι οι περισσότεροι. Παρόλα αυτά αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη! 4 άτομα το ιδανικό
  on 30 March 2018
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Stellara quote Πολύ καλή περιπέτεια με αρκετή ένταση! Παρά τα χρονάκια του κατατάσεται ευκολα στα καλύτερα αφού τα σκηνικά του και οι χώροι σε βάζουν κατευθείαν στο κλίμα. Γρίφοι δυσκολούτσικοι και πολλά πραγματα να κάνεις υπο πίεση!
  on 30 March 2018
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  Stellara quote Εκπληκτικό δωμάτιο που προτείνεται ανεπιφύλακτα σε μικρούς και μεγάλους! Απίστευτος τρόπος για βοήθειες και πολύ προσεγμένη διακόσμηση.. Γεμάτο μηχανισμούς και εκπλήξεις.. 3-4 άτομα θα το απολάυσουν καλύτερα. Συγχαρητήρια στο the lock!
  on 30 March 2018
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  Stellara quote Πολύ ωραίο δωμάτιο που βασίζεται κυρίως στο acting. Έχει αρκετες ανατροπές και ενω πηγαίνεις για να παρτάρεις, βρίσκεσαι μπλεγμένος σε μια περιπέτεια.. Γρίφοι τίμιοι, σχετικοί με την ιστορία και σκηνικά πολύ basic τα οποία όμως σε βάζουν στο κλίμα! Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη για την διαφορετικότητά του και όχι μόνο.
  on 28 March 2018
 • The Almost Saint: Core – Ring of Protection

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  Stellara quote Τέλειο παιχνίδι ρόλων με ωραίο acting, καλή ιστορία και μπόλικα tasks για την ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν έχει και γρίφους. Όσο για τρόμο?? χαχα.. Θεωρώ οτι μπορεί να τους καλύψει όλους. Μόνο τα σκηνικά δεν είναι και τόσο καλοφτιαγμένα, αλλα δεν θα δώσετε και πολλή σημασία..
  on 28 March 2018
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  Stellara quote Μια πολύ έντονη εμπειρία που σε κρατάει 2 ώρες στην τσίτα!! Ηθοποιός που τα δίνει όλα και game mastering μεσα στο κλίμα! Πολλά περάσματα, νιώθεις οτι δεν τελειώνει ποτέ... Γρίφοι πολλοί, αλλοι καλοί και μερικοί πιο μέτριοι. Λίγο όμως θα σας νοιάξει αφου δεν θα μπορείτε να ηρεμήσετε!
  on 28 March 2018
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Stellara quote Απο τα καλύτερα γριφοδωμάτια που έχουμε πάει! Μικρό αλλα θαυματουργό.. Ωραία ατμόσφαιρα και έξυπνοι γρίφοι. Έυγε!!
  on 28 March 2018
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  Stellara quote Πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο που ξεκινάει απλά αλλα γίνεται ενδιαφέρον όσο περνάει η ώρα. Ωραία περάσματα και ακόμα πιο ωραίος ο τρόπος που έρχονται οι βοήθειες. Χωρίς να είναι κάποια υπερπαραγωγή μας άφησε ικανοποιημένους. Θεωρώ οτι οι ηλικίες κάτω των 18 θα το εκτιμήσουν περισσότερο!
  on 27 March 2018
1 2
Close