Contact phone number:

Contact email:

Stella


 • Lvl 4 - Devoted
 • 17 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • Ammut Hall

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  Stella quote Τίμιο δωμάτιο. Περάσαμε καλά. Δύο συμβουλές: Μικρή ομάδα (μέχρι 3 άτομα είναι καλά) και πάρτε μαζί σας φακό.
  on 14 September 2019
 • Dark Seas

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Stella quote Tέλειο σκηνικό, διασκεδαστικοί ηθοποιοί, φτωχοί γρίφοι. Αρχίσαμε ανάποδα από το τελευταίο αλλά θα επιστρέψουμε και για τα άλλα δύο.
  on 9 September 2019
 • Release the Kraken

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Stella quote Διασκεδαστικό δωμάτιο, καλό και για μικρότερες ηλικίες.
  on 9 September 2019
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  Stella quote Κρίμα το σπίτι..... :(. Ο χώρος έχει τεράστιες προοπτικές αλλά έχει μείνει πίσω. Κάποιοι από τους μηχανισμούς είναι DIY με εμφανή τα σημάδια του χρόνου κάτι που οδηγεί σε χάσιμο χρόνου. Ο GM ευγενέστατος αλλά θέλει δουλίτσα, έμοιαζε αρχάριος και ήταν καθ'όλα άτονος. Κάποια στοιχεία και εξηγήσεις που μας έδωσε ήταν λανθασμένα και επιπλέον δεν τον βοηθούσε το σύστημα επικοινωνίας που ακουγόταν με το ζόρι. Αυτός ήταν καθοριστικός παράγοντας διότι δεν καταφέραμε να ακούσουμε κάποια ηχητικά σήματα που ήταν σημαντικά για τη ροή. Η συγκρίσεις με το Paradox - που ήταν και ο λόγος που ταξιδέψαμε ως τον Πειραιά- ατυχείς. Οι γρίφοι ΟΚ, αν και ένας ήταν για τον Superman (απαιτεί μια συγκεκριμένη υπερδύναμη) και ορισμένοι εντελώς κουφοί. Κάποια στοιχεία καλό θα ήταν να "ανακαλύπτονται" σε πιο σωστό timing. Από τη μια είναι καλό να μην είναι γραμμικό το δωμάτιο για να απασχολούνται όλοι αν η ομάδα είναι μεγάλη, από την άλλη όμως το συγκεκριμένο γινόταν χαοτικό αφού ούτε ο στόχος ήταν ξεκάθαρος αλλά και δεν υπήρχε κάποια ένδειξη για το τι συνδυαζόταν με τι.
  on 9 September 2019
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Stella quote 3 έμπειρα άτομα, βγήκαμε στα 53 λεπτά με την αίσθηση "WTF? αυτό ήταν;" Αν έχετε μικρή ομάδα, μικρή εμπειρία και σας αρέσουν οι εύκολοι γρίφοι και οι μικροί και σκοτεινοί χώροι, να πάτε.
  on 12 March 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Stella quote An escape room to rule them all. Τέλος! Ο μόνος λόγος για να μην πάει κανείς είναι ότι μετά από το Paradox 2 όλα τα άλλα φαίνονται .......λίγα. Η ΑΠΟΛΥΤΗ εμπειρία escape. Και όσα είπαν οι παραπάνω :P. Τα κυριότερα από όλα τα χαρακτηριστικά του Paradox είναι η αγάπη των παιδιών προς το παιχνίδι και ο σεβασμός προς τους escapers. Θέλουν να περάσουμε καλά και το καταφέρνουν! Ευχαριστούμε!
  on 1 October 2018
 • Avissos

  Πελαγωνιας 6, Αθήνα
  Stella quote Πολύ καλό δωμάτιο. Ομάδα 4 ατόμων και αποδράσαμε στα 4 λεπτά, δεν χρειάζεται μεγαλύτερη ομάδα διότι υπάρχει μόνο ένας χώρος. Ωραία ατμόσφαιρα, εξαιρετικός GM. Το μόνο αρνητικό για όσους δεν τα πάνε καλά με τους δυνατούς ήχους είναι τα ηχητικά εφέ που είναι στη διαπασών και απ'ότι ενημερωθήκαμε δεν κλείνουν εντελώς.
  on 25 June 2018
 • Shaken, Not Stirred

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  Stella quote Παραμονή Χριστουγέννων και περάσαμε τέλεια! Ωραίοι γρίφοι και ενδιαφέροντα gadgets. Ο gm εξαιρετικός.
  on 25 December 2017
 • Φάκελος : Δολοφονία Νικολάου

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  Stella quote Πολύ συμπαθητικό δωμάτιο με τίμιους γρίφους ιδανικό για αρχάριες ομάδες αλλά και για έμπειρες που βαρέθηκαν τους ολοένα και πιο παρανοϊκούς γρίφους που συναντάμε όλο και συχνότερα σε διάφορα δωμάτια. Προερχόμενοι από τραυματική εμπειρία από άλλο δωμάτιο, άλλης εταιρείας, επιλέξαμε το εύκολο επίπεδο (σου δίνονται επιλογές 3 βαθμών δυσκολίας) και περάσαμε καλά που είναι και το ζητούμενο για μας. Ο GM γλυκύτατος και οι βοήθειες έξυπνες.
  on 3 July 2017
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Stella quote Δύο λέξεις: " Να πάτε!" Το πρώτο μας δωμάτιο στο Escapolis και σίγουρα όχι το τελευταίο. Πήγαμε ομάδα 5 ατόμων, όλοι σχετικά έμπειροι (15 δωμάτια). Δεν βγήκαμε αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί περάσαμε τ-έ-λ-ε-ι-α!! Τα παιδιά δεν τσιγκουνεύονται σε τίποτα και αυτό φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια από την ζεστή υποδοχή με καφέ και γλυκά ως το τέλος. Το σκηνικό είναι ανεπανάληπτο όπως είπαν οι περισσότεροι προλαλήσαντες . Ακόμη και το χαρτί στα μπλοκ έμοιαζε αυθεντικό. Τα δωμάτια δεν έχουν πολλά περιττά αντικείμενα, πράγμα πολύ σημαντικό για όσους έχουν μια φυσική έλξη προς το άσχετο :P . Oι γρίφοι από μέτριοι ως δύσκολοι, αφαιρώ ένα αστέρι διότι ένας δύο είναι ιδιαίτερα τσιμπημένοι. Ο GM όλα τα λεφτά με καίριες παρεμβάσεις και προσωπική φροντίδα.
  on 6 January 2017
 • The Bank Job

  Θησέως 46 και Δημητρίου Ράλλη, Μαρούσι
  Stella quote Περάσαμε καλά αν και δεν αποδράσαμε για 1-2 λεπτά. Φωτεινός χώρος που είναι στα συν για όσους από εμάς δεν τα πάνε καλά με τα σκοτάδια. Ευρηματικοί γρίφοι. Ο τελευταίος μας χάλασε λίγο και ίσως θα πρέπει να απλοποιηθεί με δεδομένο ότι η ομάδα είναι λογικά κουρασμένη και αγχωμένη. Η απουσία του GM αισθητή δυστυχώς. Δεν υπήρχε κανείς να προσφέρει βοήθειες σε καίρια σημεία (αν και το είχαμε ζητήσει από την αρχή). Ζητήσαμε 3 βοήθειες συνολικά και θα εκτιμούσαμε μια στο τέλος διότι, όπως και να το κάνουμε, αλλιώς είναι να καταφέρνεις να αποδράσεις κι αλλιώς να το χάνεις για ελάχιστο.
  on 4 December 2016
 • The Circus

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Stella quote Οτι είπαν οι παραπάνω, ωραίο, διασκεδαστικό αλλά εύκολο, ότι πρέπει για αρχάριες ομάδες. Οι γρίφοι είναι καλοί για αρχάριους αλλά για μας ήταν πολύ εύκολοι. Πήγαμε 6 έμπειρα άτομα και βγήκαμε στα 40 λεπτά.
  on 3 December 2016
1 2
Close