Contact phone number:

Contact email:

Sotoss


 • Lvl 4 - Devoted
 • 23 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Hostel

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  Sotoss quote Πολύ καλό δωμάτιο. Έξυπνοι γρίφοι και ωραία ατμόσφαιρα. Ο ηθοποιός πολύ καλός αν και το περιμέναμε λίγο ποιο τρομακτικό. Είναι όσο δύσκολο πρέπει για να βάλεις το μυαλό σου σε λειτουργία και να περάσεις καλά.
  on 18 March 2017
 • Seven

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  Sotoss quote Το δωμάτιο θα μπορούσε να είναι πολύ καλό. Έχει ορισμένες πολύ καλές ιδέες αλλά για κάποιον λόγο ούτε εμένα μου άρεσε. Καταρχήν είναι ανούσια η ύπαρξη ηθοποιού. Θα ήταν πολύ καλύτερο και πολύ ποιο κατανοητό χωρίς αυτόν. Πολύ καλή η ιδέα της συνεργασίας μεταξύ των 2 ομάδων αλλά η υλοποίηση της συγκεκριμένης ιδέεας είναι πάρα πολύ δύσκολη με τον τρόπο που είναι στημένο το δωμάτιο. Κρίμα γιατί έχει ορισμένες πολύ έξυπνες ιδέες και γρίφους που δεν τους ευχαριστιέσε με το συγκεκριμένο στήσιμο του δωματίου,
  on 8 March 2017
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Sotoss quote Πολύ ωραίο δωμάτιο. Αρκετά ιδιαίτερο. Συνδυάζει πολύ αρμονικά τεχνολογία και δράση. Είναι από τα δωμάτια που σε κάνουν ν α νιώθεις πως παίζεις σε ταινία. Μας άρεσε πολύ και ο τρόπος που δινόντουσαν οι βοήθειες καθώς η απουσία οθόνης κάνει ακόμα ποιο ρεαλιστικό το παιχνίδι.
  on 6 March 2017
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Sotoss quote Πολύ έξυπνο ξεκίνημα. Το κάνει πολύ ρεαλιστικό σαν παιχνίδι το συγκεκριμένο ξεκίνημα που είσαι σε δράση σε εξωτερικό χώρο. Από εκεί και πέρα έχει έξυπνους γρίφους και όμορφη ατμόσφαιρα απλά θεωρώ πως θα μπορούσε να έχει κανά 2 ακόμα για να σε κρατάει περισσότερη ώρα μέσα στο παιχνίδι.
  on 6 March 2017
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Sotoss quote Πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο. Δεν είναι το κλασικό δωμάτιο που λύνεις γρίφους. Θα το χαρακτήριζα περισσότερο σαν διαδραστική θεατρική παράσταση τρόμου. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει τους γρίφους του. Απλά το σημείο που δίνει έμφαση το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι στην ατμόσφαιρα και στην ιστορία. Κοινώς να τρομάξεις σαν να βλέπεις μια ταινία τρόμου. ΑΚόμα και αν σε κάποιον αυτό το στυλ παιχνιδιού δεν αρέσει δεν μπορεί να μην χαρακτηρίσει ως καλοστημένο το συγκεκριμένο δωμάτιο. Καταρχήν είναι τεράστιο αποτελούμενο από πολλούς ενδιάμεσους χώρους πολύ καλά διακοσμημένους. Σε κάνουν να νιώθεις το στόρυ του δωματίου πολύ ποιο έντονα με το συγκεκριμένο ντεκόρ. Από εκεί και πέρα οι 2 ηθοποιοί που συμμετέχουν στο παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλοί. Χωρίς αυτούς σίγουρα θα μιλάγαμε για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.
  on 3 March 2017
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Sotoss quote Σίγουρα ένα από τα καλύτερα δωμάτια που υπάρχουν στην Αθήνα. Πολύ ρεαλιστικό. Σε αυτό βοηθάει πολύ το καταπληκτικό ντεκόρ και ορισμένες δραστηριότητες που πρέπει να κάνεις στο δωμάτιο. Πολύ διαδραστικό. Έχει μέχρι και γρίφο τριπλής συνεργασίας. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο οπότε πιστεύω πως είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσεις να παίζεις τέτοιου στυλ παιχνίδια.
  on 30 January 2017
 • The Circus

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Sotoss quote Εύκολο δωμάτιο αλλά ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Θα έλεγα πως είναι ίσως το καλύτερο δωμάτιο για οικογένειες που θέλουν να περάσουν 1 ώρα όλοι μαζί κάνοντας κάτι το διαφορετικό. Επίσης πολύ καλή επιλογή για όσους παίζουν πρώτη φορά. Σίγουρα θα αγαπήσουν το άθλημα των escape rooms.
  on 30 January 2017
 • The Bomb

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Sotoss quote Για δωμάτιο πρώτης γενιάς έχει ορισμένα πολύ καλά στοιχεία. Όπως ο τελευταίος γρίφος με τα cd player. Αλλά δεν παραμένει ένα δωμάτιο πρώτης γενιάς με έναν μόνο χώρο που δεν μπορούσε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις όπως το Passenger π.χ. και αυτός φαντάζομαι πως θα είναι και ο λόγος που πλέον το συγκεκριμένο δωμάτιο εδώ και κάποιουε μήνες έχει σταματήσει να λειτουργεί.
  on 29 January 2017
 • The Matrix

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  Sotoss quote Και αυτό το δωμάτιο είναι πολύ καλό. Έχει ωραία ατμόσφαιρα και σκηνικά, πολύ έξυπνους και πρωτότυπους γρίφους και απαιτεί πολύ συνεργασία. Ειδικά το σκηνικό στο ταβάνι πολύ εντυπωσιακό. Το μόνο που με χάλασε ήταν ο πρώτος γρίφος που έπρεπε να βρεις το κλειδάκι γιατί δεν τα πάω καθόλου καλά με το ψάξιμο αλλά είναι πολύ μικρή λεπτομέρια για να χαλάσει την πολύ καλή εικώνα του συγκεκριμένου δωματίου.
  on 29 January 2017
 • The Passengers

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Sotoss quote Σίγουρα πρόκειται για το καλύτερο δωμάτιο τησ συγκεκριμένης εταιρίας και ένα από τα καλύτερα στην ΑΘήνα. Πολύ ατμοσφαιρικό και με γρίφους που δένουν πολύ με το στόρυ. Πρωτοποριακός ο τρόπος με τις οποίες παίρνεις τις βοήθειες και πολύ ρεαλιστική η εισαγωγή στο παιχνίδι.
  on 29 January 2017
 • Serial Killer: Trapped

  Λ. Κηφισίας 265, Κηφισιά
  Sotoss quote Μικρό δωμάτιο. Έχει ορισμένους έξυπνους γρίφους αλλά γενικά δεν μας ενθουσίασε. Μια σχετικά έμπειρη ομάδα θα βγει αρκετά γρήγορα.
  on 26 January 2017
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  Sotoss quote Σε αντίθεση με το Roswell που απευθύνεται κυρίως σε πολύ έμπειρες ομάδες, το tyranny είναι ιδανικό δωμάτιο για αρχάριες ομάδες χωρίς να είναι πολύ εύκολο. Αν και μικρό δωμάτιο έχει πολλά πράγματα να ψάξεις και αρκετούς γρίφους για να λύσεις. Το ντεκόρ και πάλι είναι πολύ προσεγμένο.
  on 25 January 2017
1 2
Close