Contact phone number:

Contact email:

O Rozoulis


 • Lvl 2 - Excited
 • 7 κριτικές
 • 4 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  O Rozoulis quote Καλησπέρα παιδιά! Το δωμάτιο αυτό μας άφησε ας πουμε ευχαριστημενους. Οι γρίφοι ηταν εύκολοι και το δωμάτιο καθαρά γραμμικό. Η ιστορία ήταν ενδοιαφερουσα αλλα πίστη αντιγραφή απο ταινία. Μικρο σε διάρκεια και σε χώρους, δεν θα το χαρακτήριζα χορταστικό. Ο ηθοποιός ηταν καλός και γενικα πολυ ατμοσφαιρικό δωματιο. Για μια ομάδα αρχάρια το συνιστώ ! Καλες αποδράσεις!
  on 13 February 2019
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  O Rozoulis quote Καλησπέρα Ροζούληδες. Το δωμάτιο καθως και το πρωτο horror escape room με ηθοποιό στην Ελλάδα, είναι ακριβώς αυτο που χρειάζεται ενας αρχάριος σαν πρώτη εμπειρία , τίποτα παραπάνω. Έχοντας παίξει δωμάτια όπως Ritual / Requiem / Lockwood Manor και αλλα του ίδιου επίπεδου το δωμάτιο μας περασε απαρατήρητο. Λίγα props , μετρια ατμοσφαιρα , λουκετακια , βαρετοί και επαναλαμβανομενοι γριφοι . Για τα λεφτα του σε καμια περίπτωση δεν το συνιστούμε . Η εταιρία υπόσχεται ανακαίνιση που θα ''αλλάξει τελείως'' το δωμάτιο. Προτείνουμε να περιμένετε γιατι στα ιδια χρήματα και λιγότερα υπάρχουν πολυ καλύτερα δωμάτια ! Καλές Αποδράσεις!
  on 25 September 2017
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  O Rozoulis quote Καλησπέρα ροζούληδες. Από την στιγμή που μπεις στον χώρο της εταιρίας μπαίνεις στο κλίμα ακαριαία και αυτό σε ακολουθεί μέχρι να βγεις από την πολυκατοικία.Όλα είναι μέρος της υπόθεσης και ενός άλλου κόσμου. Μακράν η καλύτερη ατμόσφαιρα σε escape room.Ποιο escape room δηλαδή; Το χωριό επισκέπτεσαι. Legit. Φοβεροί ηθοποιοί.Τρόμος στο έπακρο καθώς και το αίσθημα το φόβου σε διακατέχει σε όλη την διάρκεια.Γρίφοι όχι τόσο συνδυαστικοί,μέτριας δυσκολίας, to the point, και υπο όμορφη πίεση . Την ιστορία την ανακαλύπτεις σταδιακά με τους γρίφους και λιγο διάβασμα (δώστε βάση! ) Τα 60 - 70 λεπτά μπορεί να ακούγονται λιγα αλλα μαζι με προλογους και επιλογους και την ποιότητα του δωματίου καθως και για τα λεφτα που εχει ειναι ο ορισμός του value for money !! Must δωμάτιο. Καλή τύχη . Καλή απόδραση
  on 24 September 2017
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  O Rozoulis quote Καλησπέρα ροζούληδες. Επισκεφτήκαμε το σπίτι του θείου το πρωί καθώς θεωρήσαμε ότι η εμπειρία θα ήταν πιο αληθοφανής αφού μια επίσκεψη σε μακρινό συγγενή γίνεται συνήθως υπό παρουσία του φωτός του ηλίου.Για ένα δωμάτιο-σπίτι-το οποίο δεν διαθέτει ηθοποιό και είναι ένα γεμάτο τρίωρο, δεν κουράζει ούτε στιγμή.Σε κρατάει συνεχώς στο κλίμα που πρέπει να είσαι καθώς και εγκληματίζεσαι από την είσοδο σου.Η εταιρία σου πλασάρει μια ιστορία για την οποία αποκτάς αμέσως ενδιαφέρον και όχι την απόδραση αφού οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να φύγεις λόγω της ξεκλείδωτης πόρτας.Η ατμόσφαιρα θυμίζει απόλυτα ένα νεοκλασσικό σπίτι σε κάθε γωνία.Πάρα μα πάρα πολύ έξυπνοι και πρωτότυποι γρίφοι με αισθητή παρουσία μηχανισμών.Σε καμία περίπτωση οι γρίφοι δεν επαναλαμβάνονταν και προκαλούσαν σκέψεις outside the box. Εν ολίγοις είναι ένα διαφορετικό δωμάτιο (σπίτι) το οποίο οπωσδήποτε αξίζει και με το παραπάνω την επίσκεψή σας.Στα must της ομάδας Ροζούληδες. Καλή τύχη και καλή ''απόδραση''.
  on 24 September 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  O Rozoulis quote Καλησπέρα ροζούληδες. Hold my beer να χειροκροτήσουμε να ούμε. Τι να πούμε για αυτό το δωμάτιο. Επίπεδο φόβου άλλης διάστασης. Ήμασταν 6 άτομα και ο καθένας τρόμαξε με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικές στιγμές. Εκτός από τα κλάματα και το χέσιμο-κατούρημα (κυριολεκτικά), όλες οι υπόλοιπες αντιδράσεις εμφανίστηκαν. Φο-βε-ρή ατμόσφαιρα. Φο-βε-ροί μηχανισμοί. Από όσα έχουμε επισκεφτεί, το πιο must δωμάτιο. Αν δε το ζήσεις, δεν καταλαβαίνεις. Καλή τύχη, καλή απόδραση.
  on 5 September 2017
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  O Rozoulis quote Καλησπέρα ροζούληδες. Χωρίς να έχουμε παίξει το paranoic I και γνωρίζοντας περί της απαραίτητης άνετης ενδυμασίας, δε βρεθήκαμε απροετοίμαστοι. Έντονη ηθοποιία, πολλοί γρίφοι και ίσως επαναλαμβανόμενοι. Υπήρχε η αίσθηση ότι το δωμάτιο είχε υποστεί αρκετές φθορές αλλά η ατμόσφαιρα του (ήχος και φωτισμός) δεν μας απογοήτευσε. Όχι τόσα jumpscares αλλά λίγα και καλά.Παίζει και κρυφτο-κυνηγητό. Ψαρωτική υποδοχή με αρκετή δόση χιούμορ. Το live-acting ήταν εκεί για να δυσκολέψει τους γρίφους και να κορυφώσει το άγχος. Δεν είναι τόσο ατμοσφαιρικό δωμάτιο όσο άλλα. Δεν είναι horror, είναι adventure με δόσεις τρόμου.
  on 5 September 2017
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  O Rozoulis quote Καλησπέρα ροζούληδες. Αυτό το δωμάτιο ήταν το πρώτο δωμάτιο που επισκέφτηκε η ομάδα μας από live acting horror κατηγορία. Οφείλω να ομολογήσω πως μας ψάρωσαν όσο δεν πάει. Μπήκαμε χεσμένοι,βγήκαμε πιο χεσμένοι. Πολύ καλή ηθοποιία, πολύ καλή ατμόσφαιρα, πολύ τρέξιμο! Δεν πας για να λύσεις γρίφους όμως δεν είναι walking simulator, είναι running simulator. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, ίσως και σαν πρώτο δωμάτιο. Καλή τύχη, καλή απόδραση.
  on 5 September 2017
Close