Contact phone number:

Contact email:

RenaT


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 14 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Upside Down

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  RenaT quote Ατμόσφαιρα, γρίφοι, διακόσμηση, μουσική, όλα τέλεια! Όποιος έχει δει τη σειρά θα εντυπωσιαστεί με την απόδοση, όποιος δεν την έχει δει, μετά από αυτό το δωμάτιο θα θέλει να την δει. Πολύ πολύ ωραίο συνολικά, με γρίφους που θέλουν και συνδυαστική σκέψη και παρατηρητικότητα και φαντασία. Very well done!!
  on 7 October 2018
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  RenaT quote Ωραίο δωμάτιο που τα έχει όλα: ατμόσφαιρα, ροή, ωραίο πέρασμα, έξυπνους γρίφους και ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο που μας μπέρδεψε για καιρό! Για 4 άτομα είναι σούπερ!!
  on 30 August 2018
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  RenaT quote Παίξαμε το Normal mode, οπότε στοιχείο τρόμου δεν υπήρχε, ενώ μπορεί να έχουν αλλάξει και διάφορα στοιχεία του δωματίου. Μεγάλοι χώροι, καλά στημένο για να αποδώσει το θέμα του δωματίου, οι γρίφοι διαφόρων ειδών (ένας ειδικά πολύ πρωτότυπος). Αυτό που δεν μου άρεσε και χάλασε την γενικότερη εντύπωση ήταν παραδόξως η παρουσία του ηθοποιού στο δωμάτιο, που εμάς τουλάχιστον πιο πολύ μας αποπροσανατόλισε και χάναμε χρόνο. Πάρα πολύ ευγενικά και με χιούμορ τα παιδιά στην υποδοχή.
  on 30 August 2018
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  RenaT quote Από τις πιο ωραίες εισόδους σε δωμάτιο, σε βάζει κατευθείαν στην ατμόσφαιρα. Οι γρίφοι ήταν έξυπνοι και ιδιαίτεροι, δεν τους ξεχνάς εύκολα ακόμα και αν περάσει καιρός. Για μένα αρκετά τρομαχτικό (αλλά τρομάζω εύκολα), παρ' όλα αυτά από τα καλύτερα που έχω παίξει σ' αυτήν την κατηγορία.
  on 30 August 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  RenaT quote Πολύ πολύ ωραία φτιαγμένο δωμάτιο: εξαιρετικά προσεγμένη διακόσμηση 100% μέσα στο θέμα του δωματίου. Ατμοσφαιρικό, ευρύχωρο, ευρηματικό, με γρίφους όλων των ειδών. Ευγενέστατοι και συζητήσιμοι οι άνθρωποι στην υποδοχή. Για σχετικά έμπειρες ομάδες προτείνεται χωρίς δεύτερη σκέψη!
  on 30 August 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  RenaT quote Η δουλειά που έχει γίνει σ' αυτό το δωμάτιο με το μέγεθος που έχει είναι απίστευτη! Από την ώρα που μπαίνεις μέχρι την ώρα που βγαίνεις είσαι στην τσίτα συνέχεια!! Εκρηκτικά ατμοσφαιρικό, με πολλές και ωραίες μεταβάσεις και γρίφους δεμένους με την πλοκή της ιστορίας. Συνιστάται χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί είναι από τα δωμάτια που πρέπει να πάει κανείς οπωσδήποτε! Ιδανικά για ομάδες μέχρι 4 άτομα για να απασχολούνται όλοι με κάτι, λόγω της γραμμικότητας του δωματίου.
  on 26 August 2018
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  RenaT quote Το πρώτο δωμάτιο που είχαμε παίξει και φύγαμε ενθουσιασμένοι. Πολύ ωραία η είσοδος στο δωμάτιο, ενώ από κει και πέρα καταφέρνει με την ατμόσφαιρά του να σε κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση. Πρωτότυποι γρίφοι, εξαιρετική διακόσμηση, ένα δωμάτιο που κυλάει και δεν καταλαβαίνεις πώς περνάει ο χρόνος! Ιδανικό για 4 άτομα.
  on 26 August 2018
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  RenaT quote Κατ' αρχάς δεν μπαίνεις σε δωμάτιο, μπαίνεις σε ένα σπίτι της εποχής διακοσμημένο με πολύ πετυχημένο τρόπο. Είναι καθαρά "δωμάτιο" γρίφων, κάτι το οποίο μου άρεσε πολύ, γιατί είχε ροή, ατμόσφαιρα και οι γρίφοι είχαν διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Εξαιρετικά ευγενικοί οι άνθρωποι στην υποδοχή.
  on 26 August 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  RenaT quote Πήγαμε στο δωμάτιο με αυξημένες προσδοκίες, κυρίως λόγω του θέματος, παρ' όλα αυτά δεν μας ενθουσίασε. Η διακόσμηση και το στήσιμο είναι μεν πολύ ωραία και προσεγμένα, οι γρίφοι όμως δεν ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντες, ενώ η παροχή βοήθειας σε ένα συγκεκριμένο σημείο απογοητευτική σε σημείο που ενοχληθήκαμε λίγο. Σίγουρα είναι πολύ κατάλληλο για μικρές ηλικίες, χάρη στην πολύ ωραία διακόσμηση. Οι άνθρωποι στην υποδοχή πάρα πολύ ευγενικοί, με διάθεση για κουβέντα.
  on 25 August 2018
 • Room 203: Grim Reaper

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  RenaT quote Πολύ πολύ καλό δωμάτιο, ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό, με πολύ σκοτάδι στο πρώτο μέρος [υπάρχει λόγος] και ωραίους γρίφους, μέσα στο κλίμα του θέματος. Το τεράστιο ατού είναι ο ηθοποιός, τον οποίο λάτρεψα εντελώς!! Ο τρόπος που κάνει την εμφάνισή του και κυρίως το στήσιμό του ειδικά στο δεύτερο μέρος είναι εξαιρετικό! Μεγάλο συν η μετάβαση στο δεύτερο δωμάτιο που είναι μακράν η πιο ευφάνταστη και ταιριαστή που έχω συναντήσει. Άπαιχτο!!
  on 25 August 2018
 • Release the Kraken

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  RenaT quote Ωραίο δωμάτιο, με διακόσμηση που ταιριάζει με το θέμα του. Οι γρίφοι δεν είναι μεγάλης δυσκολίας, έχουν ροή και δένουν με την ατμόσφαιρα του δωματίου. Ο ηθοποιός είναι εξαιρετικός και ανεβάζει πολύ το concept. Ιδιαίτερα ευρηματικός ο τρόπος παροχής βοηθειών. Συνολικά ένα πολύ ευχάριστο δωμάτιο!
  on 25 August 2018
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  RenaT quote Σίγουρα από τα καλύτερα δωμάτια της Αθήνας. Εξαιρετικός συνδυασμός ατμόσφαιρας και γρίφων, οι οποίοι είναι έξυπνοι και πρωτότυποι. Ειδικά ο τελευταίος είναι απόλαυση! Σούπερ 100%!
  on 25 August 2018
1 2
Close