Contact phone number:

Contact email:

Ναννάκι Για Κήπο


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 57 κριτικές
 • 14 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Unveiling

  Διονυσίου Σολωμού 52 & Έλλης, Νέα Ιωνία
  Ναννάκι Για Κήπο quote Όμορφο, καλοστημένο και ευχάριστο δωμάτιο. Ενδιαφέρουσα πλοκή και άψογο τέλος! Κυρίως προορίζεται για λάτρεις των γρίφων και όχι τρόμου αλλά η ατμόσφαιρα του προσθέτει και ένα "Creepyness" factor Το προσωπικό εξαιρετικό και ιδιαίτερα ευχάριστο. Τα 4 άτομα ομάδα είναι ιδανικά και καλό είναι να έχουν κάποια εμπειρία για να το ευχαριστηθούν.
  on 25 November 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  Ναννάκι Για Κήπο quote Απο τα τόπ δωμάτια που έχουμε παίξει, εξαιρετικό στόρυ, ταιριαστοί γρίφοι, ατμοσφαιρικότατο. Πολύ μεράκι και εργασία έχει πέσει στο δωμάτιο. Τα σκηνικά φυσικά και τέλεια, ακριβώς ότι περιμένει κανείς! Ωραίες ανατροπές, ο τρόμος και αγωνία τόσο όσο και γενικά δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα. Να πάτε οπωσδήποτε!!!
  on 29 July 2019
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  Ναννάκι Για Κήπο quote Ενδιαφέρον και ευχάριστο σαν εμπειρία, εξύπνοι γρίφοι οι οποίοι κόλλαγαν, ανατροπές, ωραία πλοκή, όσο πίεση έπρεπε. Περάσαμε όμορφα και το προτείνουμε και σε έμπειρες αλλά και σε πιο καινούργιες ομάδες!
  on 20 May 2019
 • La Mision Del Profesor

  Ομήρου 24-26,Νέα Σμύρνη
  Ναννάκι Για Κήπο quote Παίξαμε χτές και παρόλο ότι αργήσαμε αρκετά λόγο κίνησης τα παιδιά ήταν εξαιρετικά με τέρμα κατανόηση! Σαν δωμάτιο τα σκηνικά τέρμα ταιριαστά και σύμφωνα με την ταινιά. Η πλοκή και οι διαδράσεις με τους αστυνόμους ταίριαζαν και ήταν ευχάριστα και συμβάδιζαν! Τα έξτρα πράγματα που μπορούσες να μαζέψεις έδιναν ακόμα έναν όμορφο τόνο! Γενικά τα παιδιά ευγενέστατα, καλοστημένο το δωμάτιο και έξυπνοι αλλά όσο πρέπει απαιτητικοί οι γρίφοι! Περάσαμε υπέροχα οπότε μόνο καλά λόγια μπορώ να πω!!
  on 17 March 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Ναννάκι Για Κήπο quote Πήγαμε χτές και παίξαμε με νέα σύνθεση ομάδας (η παλιά μετανάστευσε Σουηδία) οπότε ακόμα δεν έχουμε δέσει σαν γκρούπ. Τα σκηνικά ήταν ότι έπρεπε και άρμοζαν στην πλοκή όπως μας έχει εξάλλου συνηθήσει η εταιρεία που κάνει πάντα εξαιρετική δουλειά. Η πλοκή η ίδια παραμένει πιστή στην ταινία και είχε πολύ ενδιαφέρον. Οι γρίφοι άψογοι όσο δύσκολοι πρέπει, ο τρόμος και αυτός όσο πρέπει για να μπορούν να λυθούν και οι γρίφοι παρά την νέα σύνθεση που ανέφερα και παραπάνω. Ακόμα ένα πολύ καλοφτιαγμένο δωμάτιο απο τα Secret Rooms. Τα παιδιά στην υποδοχή ευχάριστα και ευγενέστατα. Όσοι αγαπάτε τα δωμάτια τρόμου αλλά και τους γρίφους θα περάσετε τέλεια!
  on 11 March 2019
 • Biohazard

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  Ναννάκι Για Κήπο quote Τέλειο δωμάτιο, ένταση τόσο όσο, φοβερός χώρος, όμορφη πλοκή, έξυπνοι γρίφοι. Πολύ καλοί ηθοποιοί και η ιδιοκτησία έχει όρεξη και αγάπη για το αντικείμενο και ανοικτή σε προτάσεις για βελτίωση. Γενικά μείναμε με άριστη εικόνα του φωματίου και της εταιρείας και περιμένουμε να δούμε με χαρά και τα υπόλοιπα δωμάτια.
  on 27 January 2019
 • Code Veronica

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  Ναννάκι Για Κήπο quote Παίξαμε αυτό το δωμάτικο και το Biohazard back to back και περάσαμε φανταστικά. Σαν γρίφοι έχει μερικούς αρκετά δύσκολους και που θέλουν φαντασία και πολύ σκέψη. Η πλειοψηφία ήταν όμως κατανοητοί και ταιριάζανε με την υπόθεση. Γενικά σαν χώρος είναι απίστευτος, το acting πολύ καλό, και η υπόθεση ενδιαφέρουσα. Συστήνεται για έμπειρες κυρίως ομάδες αλλά είναι εγγυημένο ότι θα περάσετε τέλεια. Οι ιδιοκτήτες πολύ ευχάριστοι, με διάθεση να ακούσουν προτάσεις και θεωρούμε πως είναι και θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο σε ένα απο τα καλύτερα δωμάτια της Αθήνας.
  on 27 January 2019
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Ναννάκι Για Κήπο quote Όπως όλα τα δωμάτια του the box καλοβαλμένο με όμορφους γρίφους και αρκετά πειστικό χώρο! Είναι πρώτης γενιάς αλλά καθώς έχει γίνει καλή δουλειά δεν μας πείραξε καθόλου. Σε γενικές γραμμές ένα ωραίο δωμάτιο για ομάδες όλων των κατηγοριών, τρόμο δεν μπορούμε να πούμε πως είχε ιδιαίτερο αλλά έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδεές για να σε ξαφνιάσουν. Συστήνεται όπως και όλα τα δωμάτια τις εταιρείας και καθώς είναι μόνο 60' αξίζει να παιχτεί back to back με κάποιο ακόμα!
  on 6 January 2019
 • Friday the 13th

  Παλαιάς Καβάλας 17, Αιγάλεω
  Ναννάκι Για Κήπο quote Πολύ ενδιαφέρον δωμάτιο με καλά σκηνικά, πολύ καλούς γρίφους πάνω στην ιστορία, πιστή απεικόνιση των ταινιών. Ο ηθοποιός πειστικότατος και όπως αναφέρουν και άλλοι μπορούσες να το παίξεις όσο ρεαλιστικά ήθελες. Όλα γενικά πολύ ευχάριστα και καλοφτιαγμένα! Ως συμβουλή άν έχετε άτομα που φοβούνται πολύ υπάρχει περίπτωση να μην χαρούν πού το δωμάτιο καθώς θα προσπαθούν να κρύβονται αντί να λύσουν γρίφους! Περιμένουμε και τα επόμενα δωμάτια με προσμονή!
  on 6 January 2019
 • Hannibal Deditus

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  Ναννάκι Για Κήπο quote Όμορφο δωμάτιο, τα σκηνικά αν και απλά ταιριάζανε στην πλοκή, γρίφοι αρκετά δύσκολοι αλλά σε γενικές γραμμές καλοφτιαγμένοι (εκτός απο 1-2 ίσως που ήταν πολύ ευκολο να μπερδευτείς καθώς δεν ήταν ξεκάθαροι αρκετά). Αρκετό άγχος όσο χρειάζεται για να νιώθεις πως είσαι στο κρησφύγετο ενός δολοφόνου. Γενικά περάσαμε ωράια και τα παιδιά ήταν πολύ σωστά και ευγενικά, θα ξαναπάμε και για τα υπόλοιπα δωμάτια καθώς αυτό ήταν το πρώτο της εταιρείας που επισκεφθήκαμε.
  on 9 December 2018
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  Ναννάκι Για Κήπο quote Πάρα πολύ τίμια προσπάθεια των παιδιών, καλοφτιαγμένοι χώροι, ενδιαφέρουσα πλοκή, είχε το αίσθημα του κινδύνου χωρίς να σας αποσπά απο τους γρίφους υπερβολίκα. Σε γενικές γραμμές ένα καλοστημένο δυνατό δωμάτιο και πολύ ευχάριστη εμπειρία! Τα παιδιά πολύ χαρούμενα με όρεξη και ενδιαφέρον να περάσετε σούπερ! Περιμένουμε και την συνέχεια!!
  on 1 December 2018
 • Beach Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  Ναννάκι Για Κήπο quote Ενα δωμάτιο One of a kind! Ότι και να πω είναι λίγο, φανταστικά σκηνικά (νιώθεις πως είσαι σε τροπικό νησί) τέλεια ατμόσφαιρα, όμορφοι ταιριαστοί γρίφοι και φυσικά ο DJ που μπροστά του δεν πιάνουν μία οι DJ's της Ibiza!!! Περάσαμε τέλεια! Γελάσαμε, Σπαζοκεφαλιαστήκαμε, Ήπιαμε, όλα τα κάναμε! Το δωμάτιο είναι τέλειο για όλες τις ομάδες που ξέρουν να διασκεδάζουν ανεξαρτήτως εμπειρίας, Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και όρεξη να μιλήσεις με τον barman και η διασκέδαση, το γέλιο και η τέλεια ανάμνηση είναι εγγυημένα. Επιπλέον ο DJ είναι ο πιο cool και fun τύπος που μπορείς να πετύχεις σε escape! Εννοείται πως ότι βγάλει απο δωμάτια θα είμαστε εκεί!
  on 24 November 2018
1 2 3 5
Close