Contact phone number:

Contact email:

Pner


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 12 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  Pner quote Μεγάλοι χώροι και αρκετό τρέξιμο. Γρίφοι εύκολοι με ωραία ροη. Εύκολη η διαφυγή . Θα προτιμούσα 2-3 γρίφους ακόμα με λιγότερο τρέξιμο.
  on 17 May 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Pner quote Παρά πολύ καλή δουλειά με μια διαφορετική και πρωτότυπη είσοδο. Στο δωμάτιο έχει πέσει δουλειά και αυτό φαίνεται. Οι γρίφοι πολύ καλοί και έξυπνοι Χωρίς όμως να είναι δύσκολοι. Πρόβλημά με έναν γρίφο που ήταν χαλασμένος ο μηχανισμος , αλλα η αντιδραση ηταν αμεση βεβαια. Μας ξενέρωσε και μας εβγαλε για λιγο εκτος ρόλου. Αξίζει να το επισκεφθήτε ένα απ τα καλύτερα δωμάτια. Αναμένω το νέο σας δωμάτιο.
  on 6 May 2018
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Pner quote Μετά από περίπου 15 δωμάτια περίμενα να δω ένα πολύ δυνατό δωμάτιο. Οι γρίφοι αρκετά δύσκολοι και κανα δυο δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν χωρίς βοήθεια. Ειδικά ο ένας αφού θα πρέπει να γυρίσεις πίσω στην αρχή για να βρεις την λύση. Βέβαια ο gm πολύ καλός με σκοπό του να περάσεις καλά και να σε βοηθήσει να αποδράσεις. Εμείς αποδράσαμε 4 άτομα στο παραπέντε. Το δωμάτιο είναι ιδανικό για 4 άτομα και σε καμία περίπτωση όχι για παραπάνω. Τρόμος δεν υφίσταται πουθενά και δεν θα το χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση τρομακτικό δωμάτιο. Σε γενικές γραμμές το βρήκα ένα μέτριο δωμάτιο με παρά πολλούς αυτοματισμούς και χωρίς ούτε ένα λουκέτο. Μεγάλο μείων η τιμή του αφού είναι από τα ακριβά δωμάτια. Δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση για αρχάριες ομάδες.
  on 11 April 2018
 • Amnesia

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Pner quote Αρκετά καλό δωμάτιο με καλούς ηθοποιούς και GM. Αξίζει αν και φεύγεις με αρκετές μελανιές
  on 7 April 2018
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  Pner quote Μετά την επίσκεψη μας στο fear of the dark περιμέναμε με ανυπομονησία το δεύτερο δωμάτιο (σπίτι). Τελικά καταφέραμε και το επισκεφθήκαμε χθες αλλά... Όχι αυτό που περιμέναμε. Το πρώτο δωμάτιο τους έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και δυστυχώς δεν μπόρεσαν με το δεύτερο να ξεπεράσουν το πρώτο. Οι ηθοποιοί ήταν αρκετά καλοί μέσα στο ρόλο τους. Οι γρίφοι αρκετά εύκολοι. Το σπίτι σε γενικές γραμμές ωραίο Χωρίς πολλές μάλλον παρεμβάσεις αφού σχεδόν έτσι πρεπει ήταν και πριν την κατασκευή του escape. Γενικά περάσαμε ευχαριστα παρόλο που όλοι μας το περιμέναμε πολύ καλύτερο.
  on 6 April 2018
 • sTRAPPED on

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  Pner quote Διαφορετικό σίγουρα από κάθε άλλο. Ξεφεύγει από τα γνωστά δωμάτια απόδρασης. Μπορείτε να πάτε εκεί μόνο αν δεν έχετε κόμπλεξ και όρια και φυσικά θέλετε να γελάσετε. Οι γρίφοι υπάρχουν άπλα για να έχει μια συνέχεια το παιχνίδι. Θα περάσετε ωραία (αστεία) για 100 λεπτά.
  on 7 May 2017
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Pner quote Δυστυχώς περίμενα κάτι άλλο. Κάτι πολύ ωραίο αλλά τελικά… ψιλό μουφα. Από όσα δωμάτια έχω πάει νομίζω το χειρότερο. Δεν μου άρεσε καθόλου που δεν υπάρχει τέλος, μόνο αν ξαναπάς και παίξεις το άλλο παιχνίδι τους αφού η ιστορία συνδέεται. Το δωμάτιο ωραίο αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η πλοκή. Ο ηθοποιός και GM καλός. Γενικά δεν με τράβηξε οπότε δεν θα πάω στο επόμενο τους δωμάτιο VOODOO.
  on 4 May 2017
 • Haunted House

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  Pner quote Το πρώτο μας δωμάτιο για μια ομάδα 6 ατόμων. Καταφέραμε και βγήκαμε δευτερόλεπτα νωρίτερα. Γενικά ωραίο δωμάτιο για αρχάριους παίχτες. Για κάποιον έμπειρο νομίζω ότι δεν θα τον ενθουσιάσει.
  on 2 May 2017
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Pner quote Αρκετά καλό δωμάτιο με πολύ ωραία δουλειά στο εσωτερικό. Ωραίους γρίφους και καλούς ηθοποιούς. Κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Πήγαμε 6 άτομα αλλά μάλλον είμαστε αρκετά αφού σε κάποιες φάσεις και 3 άτομα ήταν αρκετά. Αποτέλεσμα κάποιοι να περιμένουν τα υπόλοιπα άτομα για να συνεχίσουν το παιχνίδι. Γενικά όμως μου άφησε ωραίες εντυπώσεις.
  on 2 May 2017
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  Pner quote Φοβερό , μια χαρά οι γρίφοι, ηθοποιοί , δωμάτιο (σπίτι). πολύ καλή δουλειά!!!
  on 28 April 2017
 • Living Dead

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Pner quote Ωραίο δωμάτιο με λίγο δύσκολους γρίφους στην αρχή. Με την βοήθεια όμως της GM όλα καλά. Πολύ καλή η ηθοποιός. Αξίζει το δωμάτιο !
  on 27 April 2017
 • The Ring

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Pner quote Το δωμάτιο αρκετά συμπαθητικό. Ο GM από τους καλυτέρους με σκοπό του να μας κάνει να περάσουμε καλά και το κατάφερε με το παραπάνω. Η ηθοποιός επίσης πολύ καλή και μέσα στο ρόλο της. Οι γρίφοι κατανοητοί , βγήκαμε 11 λεπτά νωρίτερα. Ικανοποιημένος φύγαμε και είχαμε περάσει ωραία!!!
  on 27 April 2017
Close