Contact phone number:

Contact email:

PSARGEOR3


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 13 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Evil Nanny

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  PSARGEOR3 quote Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο με αρκετούς γρίφους αφού διαλέξαμε την Marathon εκδοση. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για όλες τις ομάδες εκτός από αυτές που ψάχνουν τρόμου καθώς αν και παραπέμπει το όνομα δεν είναι. Οι γρίφοι κάποιοι στο σύνολο τους είναι μέτριοι με 2-3 αρκετά περίεργους θα έλεγα και 1 δύσκολο. Πολύ καλή δουλεία όσον αφορά τα σκηνικά με αρκετή δουλειά. Μπράβο!
  on 16 October 2018
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  PSARGEOR3 quote Η αλήθεια είναι ότι είμαι προκατειλημμένος απέναντι σε αυτή την εταιρία. Τα σκηνικά και τα δωμάτια είναι πολύ προσεγμένα. Οι γρίφοι για ακόμα μια φορά δεν έχουν απόλυτη λογική καθώς λόγω δικού τους κακού σχεδιασμού και ενημέρωσης εμείς χάσαμε αρκετό χρόνο και [...*...] . [...*...] είχε ένα γρίφο από αυτούς που δεν μου αρέσουν και θεωρώ απλά χαζούς. [...*...]. [...*...] και τέλος πάλι ο GM [...*...]. Απλά τραγικός... Και στο τέλος ενώ του εξήγησα ότι από δικό τους λάθος [...*...] και όχι από δικό μου με ρώτησε ειρωνικά: "Οκ έχεις δίκιο αλλά επειδή είσαι μία περίπτωση στις εκατό πως να στο εξηγήσω;" Αν μας είχε τύχει άλλος GM μπορεί να είχα βάλει και 5/5 στην γενική εικόνα... *Αφαιρέθηκαν Spoiler από Admin
  on 3 August 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  PSARGEOR3 quote Πραγματικά ΤΕΛΕΙΟ!!! Μακράν το πιο προσεγμένο δωμάτιο από όλα όσα έχω πάει μέχρι τώρα. Πολύ όμορφα σκηνικά, που σε παραπέμπουν σε ένα τέλειο σκηνικό τρόμου. Ο φόβος υπάρχει από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι γρίφοι είναι τόσο δύσκολοι όσο πρέπει για ένα τέτοιο δωμάτιο. Οι ηθοποιοί είναι πραγματικά καλοί και το ζουν σε κάθε παιχνίδι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους!!
  on 12 July 2018
 • Cabin In The Woods

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  PSARGEOR3 quote Το δωμάτιο σαν χώρος είναι πραγματικά πολύ καλό, έχει πέσει αρκετή δουλειά και χρήμα και φαίνεται. Όσον αφορά τους γρίφους είναι αρκετά περίεργοι και μερικοί λύνονται μόνο με βοήθεια από GM. Τα παιδιά εκεί είναι όλα ευγενέστατα και το μόνο αρνητικό στον χώρο είναι η ζέστη που επικρατεί.
  on 2 May 2018
 • Casa Rossetti

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  PSARGEOR3 quote Πραγματικά πολύ ωραίο δωμάτιο ειδικά για νέες ομάδες. Πάρα πολλοί γρίφοι, αν και όχι ιδιαίτερα πρωτότυποι σε βοηθούν σημαντικά να αποκτήσεις χημεία με την ομάδα σου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους εκτός από πολύ έμπειρες ομάδες που δεν νομίζω να τους προσφέρει κάτι. Το περιβάλλον είναι αρκετά καλό και η ηθοποιός που μας βοήθησε στην αρχή αρκετά καλή.
  on 2 May 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  PSARGEOR3 quote Πραγματικά απίστευτο! Κάτι διαφορετικό από όσα έχω δει μέχρι τώρα. Πάρα πολλοί και καλοί γρίφοι. Οι περισσότεροι μέτριοι προς δύσκολοι και αρκετά πρωτότυποι. Ευτυχώς οι υπόλοιποι ήταν αρκετά έμπειροι και το βγάλαμε. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε ομάδες με αρκετή εμπειρία. Οι 3 ώρες είναι λίγο κουραστικές και χρειάζεται ένα διάλειμμα για να παραμείνεις συγκεντρωμένος στον στόχο καθώς ως χώρος είναι πολύ μεγάλος. Το ευχαριστηθήκαμε και προσωπικά είδα 3-4 γρίφους που δεν είχα ξαναδεί.
  on 16 April 2018
 • The Cromwell street

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  PSARGEOR3 quote Πάρα πολύ ωραίο, γραμμικό δωμάτιο και ιδιαίτερα προσεγμένο. Σε μεταφέρει στο παλιό Λονδίνο από τα πρώτα λεπτά. Οι γρίφοι είναι αρκετά έξυπνοι και αρκετοί για να τους ευχαριστηθείς. Τα δωμάτια είναι πολύ όμορφα διακοσμημένα και με αρκετούς αυτοματισμούς. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλες τις ομάδες αλλά όχι για πρώτο δωμάτιο καθώς οι γρίφοι έχουν κάποια δυσκολία.
  on 10 April 2018
 • Mind Crime

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  PSARGEOR3 quote Το δωμάτιο είναι πολύ καλό για αρχάριες (όπως εμείς) και λίγο πιο έμπειρες ομάδες και προσφέρει πολούς τύπους γρίφων. Αρκετά διασκεδαστικό μόνο που η έλλειψη κάμερας στο τελικό δωμάτιο είναι απλά τραγική. Προσπαθούσαμε επί ένα τέταρτο να συνεννοηθούμε με τον GM και επειδή δεν έβλεπε τι κάναμε δεν μπορούσε να βοηθήσει, που τελικά δεν χρειαζόμασταν βοήθεια απλά ήταν τεχνικό το θέμα και κολλήσαμε για 15 λεπτά στον τελικό γρίφο που είχαμε λύσει. Απλά τραγικοί γιατί εξηγούσαμε στην κάμερα εκτός δωματίου και απλα δεν βοήθησαν ποτέ. Το προτείνω αρκεί να κάνουν αλλαγές που απαιτεί ο χώρος, να πείσουν τον GM να ασχολείται με τους παίχτες - πελάτες και να ρίξουν τις τιμές γιατί είναι υψηλές για δωμάτιο χωρίς ηθοποιό.
  on 6 April 2018
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  PSARGEOR3 quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο που συνδυάζει διασκέδαση και παιχνίδι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους τύπους ομάδων, ακόμα και σε αυτούς που δεν αρέσουν τα Escape rooms με ηθοποιό. Τα παιδιά είναι ευγενέστατα και βοηθούν σε κάθε κατάσταση τόσο όσο καταλάβουν ότι θες και χρειάζεσαι. Εμένα με ενθουσίασε το πάθος των παιδιών για το δωμάτιο τους και η γενικότερη φιλοσοφία τους γύρω από τα escape rooms. Τέλος αν μπορείτε προτείνω αν μπορείτε να κλείσετε όσο πιο αργά μπορείτε για να σας βοηθήσει το κλίμα και επιπλέον η τελευταία ώρα παίζει όσο χρειαστεί και αντέχει. Μακάρι τα παιδιά στο μέλλον να κάνουν κι άλλο δωμάτιο και θα τρέξουμε...
  on 5 April 2018
 • The Duchess

  Σοφοκλέους 15, Περιστέρι
  PSARGEOR3 quote Ένα άκρως ατμοσφαιρικό δωμάτιο που σε βάζει στο κλίμα από την αρχή. Οι ηθοποιοί είναι άψογοι και βοηθούν πολύ στο σκηνικό τρόμου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιαδήποτε κατηγορία ομάδας καθώς ο GM είναι άψογος. Ο φόβος είναι αυτό που κυριαρχεί και όχι τόσο οι γρίφοι, που και αυτοί είναι αρκετά καλοί.
  on 2 April 2018
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  PSARGEOR3 quote Ήταν το δεύτερο δωμάτιο στον συγκεκριμένο χώρο και ενθουσιαστήκαμε ξανά. Θεωρώ ότι αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη, ειδικά σε όσους αρέσουν τα ατμοσφαιρικά δωμάτια. Οι γρίφοι είναι αρκετά έξυπνοι΄και γραμμικοί. Το προσωπικό όπως και την πρώτη φορά άψογο.
  on 27 March 2018
 • An Old Friend … In Chains

  Πηγάσου 1 & Δημώνακτος, Νέος Κόσμος,
  PSARGEOR3 quote Πολύ ευγενικό όλο το προσωπικό, αλλά το δωμάτιο δεν με ενθουσίασε αν και δεν έχω και πολύ εμπειρία. Οι γρίφοι κάποιοι είναι πολύ καλοί αλλά μερικοί απλά τραγικοί. Δεν θα το πρότεινα σίγουρα για νέες ομάδες.
  on 20 March 2018
1 2
Close