Contact phone number:

Contact email:

Onemia


 • Lvl 2 - Excited
 • 9 κριτικές
 • 72 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Onemia quote Η πρώτη μας εμπειρία στα δωμάτια της συγκεκριμένης εταιρείας. Ένα μεγάλο Μπράβο σας!!!! Το διασκεδάσαμε απόλυτα! Καταρχήν ο χώρος υποδοχής άψογα διακοσμημένος, γενικά όλα σε βάζουν στο κλίμα των escape rooms, κάτι που μας άρεσε πολύ. Παίξαμε 2 άτομα σχετικά έμπειρα στο συγκεκριμένο δωμάτιο το προηγούμενο Σάββατο, βγήκαμε και το χαρήκαμε. Απλό δωμάτιο στην πρώτη του όψη -όπως πρέπει σύμφωνα με την ιστορία- όμως με πραγματικά έξυπνους γρίφους, όχι κλασσικούς και κουλούς να ψυχανεμίζεσαι τί θέλει να πει ο ποιητής.. Λογική, παρατηρητικότητα, φαντασία και συνδιασμός δεδομένων. Πολύ καλοστημένο δωμάτιο και στην πράξη δεν ξεφεύγει από την ιστορία. Ο GM πολύ καλός και γενικά πολύ φιλική ατμόσφαιρα! Mπράβο παιδιά!! Σύντομα θα σας επισκεφθούμε ξανά!
  on 9 November 2016
 • Saw

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Onemia quote Καλό δωμάτιο. Πολύ ωραία η αρχή του (δε θα κάνω spoil), σε βάζει στο κλίμα. Γενικά ατμοσφαιρικό αλλά όχι φοβιστικό και αυτό μας απογοήτευσε λίγο. Είχε ηχητικά και άλλα εφέ αλλά θα θέλαμε να παραπέμπει ακόμα περισσότερο σε κάτι τρομακτικό. Γενικά καλοί γρίφοι, εύκολοι σχετικά. Χρειάζεται παρατηρητικότητα πάντα και λογική. Το διασκεδάσαμε αρκετά!
  on 4 November 2016
 • Illuminati

  Λεωφόρος Αμαλίας 26, Αθήνα
  Onemia quote Ωραίο δωμάτιο! Πήγαμε 2 άτομα με εμπειρία και 1 που δεν είχε ξαναπαίξει σε escape room. Ατμόσφαιρα ικανοποιητική, σε συνάφεια με την ιστορία. Οι γρίφοι δε μας φάνηκαν ιδαίτερα δύσκολοι, ήταν έξυπνοι και λογικοί. Αν επιανες το concept απο την αρχή, κυλούσε αρμονικά η συνέχεια. Το θεωρώ βατό για έμπειρες ομάδες. Μax. 4 άτομα. Ωραίες εκπλήξεις και ωραία έξοδος! Μπαίνεις στο κλίμα! Το διασκεδάσαμε πολύ!
  on 3 November 2016
 • Το Κελάρι

  Καμάρι, Σαντορίνη
  Onemia quote Ωραίο δωμάτιο και story concept! Για εναν επισκέπτη στο νησί θεωρω vital να υπάρχουν δωμάτια που να σχετίζονται με την ιστορία/χαρακτηριστικά του τόπου. Καλό ντεκόρ, αρκετά λουκέτα αλλα και γρίφοι πιο ιδιαίτεροι. Πήγαμε 2 άτομα κ βγήκαμε πολύ γρήγορα μιας και έχουμε αρκετή εμπειρία. Το διασκεδάσαμε παρά ταύτα και περάσαμε ευχάριστα! Πολύ ωραία η εξοδος, εναρμονισμένη με την ιστορία!
  on 3 November 2016
 • The Mechanism

  Απολλωνίου 33, Παλιά Πόλη - Ρόδος
  Onemia quote Μακράν το καλύτερο escape room που έχουμε πάει!!! Συγχαρητήρια στην Enigma Escape Experience για τη μοναδική ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, τους έξυπνους, άψογους και ιδιαίτερους γρίφους που σε κατευθύνουν και δε σε κουράζουν! Πήγαμε με το αγόρι μου όντας διακοπές στο νησί της Ρόδου το Σεπτέμβρη και πραγματικά παρακαλούμε να ανοίξει αυτή η εταιρεία δωμάτια και στην Αθήνα!! Ξεχάστε τα μονοτονα ντουλάπια, κωδικούς 3/4/5ψήφιους και λουκέτα, τα ατέλειωτα "Do not touch" ! Εδω παίζουν σχεδον όλα!!! Καθρέφτες, ταβάνια, φώτα, ήχοι, μυρωδιές, μηχανισμοί... δε συμμαζεύεται!! Οι γρίφοι δεν είναι "Άντε γεια!". Ό,τι κουλό ήρθε σε κάποιον κουλό και πήγε και το έκανε γρίφο! Είναι έξυπνοι, θέλουν λογική και παρατηριτικότητα. Δε θέλω να κάνω spoil! Όποιος ειναι λάτρης του είδους και τύχει να πάει διακοπές εκεί, πραγματικά αξίζει να το επισκεφθεί! Ελπίζουμε να ανοίξουν σύντομα και στην Αθήνα! Καλό είναι να έχετε κάποια εμπειρία πριν πάτε καθώς συνδιάζει πολλά διαφορετικά είδη γρίφων που μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα. Εν κατακλείδι, είναι ενα δωμάτιο που θα θυμόμαστε για καιρό! Το διασκεδάσαμε περισσότερο απ΄όλα! Συγχαρητήρια στον εμπνευστή!
  on 26 October 2016
 • Las Vegas

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  Onemia quote Πήγαμε μια παρέα 5 κοριτσιών ως σημείο έναρξης Bachelorette Party (...Las Vegas είναι αυτό). Τα κορίτσια του Game Over ήταν εξυπηρετικότατα, ευγενικά και πολύ συμπαθητικά! Μας βοήθησαν να κάνουμε έκπληξη στη νύφη μετά το τέλος του παιχνιδιού και γενικά συνέβαλλαν ώστε να περάσουμε πολύ ωραία! Γενικά, είναι ένα ωραίο δωμάτιο καλά στημένο και σκηνοθετημένο! Πρωτότυπο με ηλεκτρονικούς γρίφους! Πολύ καλά εφέ, έξυπνη η ιδέα χρήσης dvd και γενικά σα σκηνικό πολύ διασκεδαστικό! Όσον αφορά τους γρίφους ήταν βατοί κ απλοί, εκτός από 2 που ήταν κουλοί (χαχα! δώστε κανένα παραπάνω στοιχείο για τον κουλοχέρη!) και δεν είχαν επαρκή στοιχεία ώστε να προχωρήσουμε. Χωρίς βοήθεια από τη G.M. δεν έβγαιναν! Παρόλ' αυτά το διασκεδάσαμε πολύ, γελάσαμε ακόμα περισσότερο και ήταν μια τέλεια αρχή για τη βραδιά μας!
  on 26 October 2016
 • The Traveller

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Onemia quote Μέτριο δωμάτιο. Καταρχήν, μόνο με έπαυλη δε μοιάζει το σκηνικό. Πραγματικά θέλει αναβάθμιση όσον αφορά το χώρο κ τα αντικείμενα ώστε να παραπέμπουν στην ιστορία του δωματίου. Εύκολοι γρίφοι, εύκολοι συνδυασμοί. Γενικά από τα πιο εύκολα δωμάτια. Παρότι κ εμείς αρχάριοι θεωρούμαστε, πήραμε το διαμάντι στα 45' λεπτά, τόσο εύκολα που πραγματικά ξενερώσαμε και αναρωτιόμασταν αυτό ήταν? Είχε κάποια στοιχεία έκπληξης και κάποιους μηχανισμούς που αναβάθμιζαν την εμπειρία. Πάντως θα το συνιστούσα για πρώτο δωμάτιο αρχάριας ομάδας.
  on 26 October 2016
 • The Asylum

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Onemia quote Καλό δωμάτιο. Γρίφοι σχετικά εύκολοι, με λογική και παρατηρητικότητα λύνονται. Είχε κ κάποια στοιχεία έκπληξης που το αναβάθμισαν. Βέβαια, η σκηνοθεσία και τα υλικά που χρησιμοποιούνται θα μπορούσαν να είναι καλύτερης ποιότητας ώστε να φαίνεται πιο πειστικό το σκηνικό. Γενικά περάσαμε ευχάριστα την ώρα μας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.
  on 26 October 2016
 • 2 Colours

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Onemia quote Καλό δωμάτιο. Πολλοί γρίφοι γραμμικοί, εύκολοι για κάποιον που τα έχει καλά με τα μαθηματικά! Γενικά δεν είχε πολλές εκπλήξεις σα δωμάτιο. Το κλίμα ήταν ωραίο με τις αντιθέσεις των χρωμάτων. Νομίζω 4 άτομα χρειάζονται μίνιμουμ καθώς υπάρχουν πολλά λουκέτα (κάποιος πρέπει να αναλάβει αποκλειστικά το ρόλο αυτό για να μη χαθεί χρόνος άσκοπα - να γυρίζει στο δωμάτιο κ να βρίσκει σε ποιο λουκέτο ταιριάζει ο κάθε κωδικός). Είναι το πιο χρονοβόρο σημείο του παιχνιδιού. Εμείς το διασκεδάσαμε!
  on 26 October 2016
Close