Contact phone number:

Contact email:

Nemo


 • Lvl 2 - Excited
 • 6 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Nemo quote Είναι το δωμάτιο κορυφή!! Ακόμα και μετά από 40 δωμάτια που έχουμε παίξει με την παρέα μου είναι για μένα τοπ! Τα παιδιά έχουν αξιοποιήσει πολύ έξυπνα το χώρο, κάνοντάς το πολύ ατμοσφαιρικό! Το live acting εξαιρετικό και δίνει πολλούς πόντους στο δωμάτιο. Η παρουσία του σου προκαλεί τρόμο χωρίς να σε ενοχλεί και να σε καθυστερεί στην επίλυση των γρίφων. Ο συγκερασμός που έχουν κάνει σε επίπεδο και ροή γρίφων με live acting και τρόμο είναι για μένα κορυφαίος. Στα συν η game master μας η οποία είναι η μεγάλη μας αδυναμία μεταδίδοντας τον ενθουσιασμό της και την αγάπη της γι' αυτό που κάνει! Να πάτε χωρίς συζήτηση!!! It's simply the best!!! Value for money
  on 27 September 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Nemo quote Πολύ εντυπωσιακά σκηνικά! Αισθάνεσαι μια ανατριχίλα με τα jump scare και είσαι σε μια επαγρύπνηση γενικότερα. Μου άρεσαν πολύ οι γρίφοι επίσης. Είναι από τα καλύτερα δωμάτια που υπάρχουν αλλά στο τέλος κάτι μου έλειπε...θα ήθελα ίσως λίγο πιο πολύ τρόμο (εντελώς υποκειμενικό σχόλιο)ή ίσως να φταίει επίσης το γεγονός ότι είχα ακούσει τόσο εξαιρετικά λόγια οπότε πήγα με πολύ παραπάνω προσδοκίες. Συμπερασματικά ναι το προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι μια πολύ ολοκληρωμένη δουλειά και μια παρέα 3-4 ατόμων θα το ευχαριστηθεί. Θα πρότεινα να μη διαβάζετε σχόλια πριν πάτε για να είναι μεγαλύτερος ο ενθουσιασμός σας.
  on 27 September 2017
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  Nemo quote Μου άρεσε πάρα πολύ!! Ωραία ιστορία, χώροι, συνδυαστικοί-γραμμικοί γρίφοι, πολύ ατμοσφαιρικό!! Πρέπει κάποιος να ναι πολύ παρατηρητικός! Νομίζω ότι το ιδανικό είναι η ομάδα να χει μια σχετική εμπειρία. Το live acting δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ουτως ή άλλως έίναι ένα δωμάτιο που σε γεμίζει η πλοκή του και η ιστορία του. Πολύ ευγενικά τα παιδιά που το εχουν! Από τις πιο φιλόξενες υποδοχές που έίχαμε!
  on 21 September 2017
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Nemo quote Μου άρεσε πάρα πολύ! Πολύ ευφάνταστος ο τρόπος που έρχονταν οι βοήθειες ενώ ο Τρελοκαπελάς με την αλληλεπίδραση που είχε μαζί μας αναβάθμιζε την ιστορία! Μου άρεσαν πολύ οι χώροι του δωματίου οι οποίοι μου θύμιζαν παραμύθι της Disney. Απλοί γρίφοι αλλά ταιριαστοί με όλο το concept ?
  on 19 September 2017
 • Room 001: Zygote

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Nemo quote Είναι από τις λίγες φορές που βγήκαμε με την παρέα μου ενθουσιασμένοι από δωμάτιο που δεν τα καταφέραμε να αποδράσουμε (αν γίνεται αυτό αισθανόμαστε ένα μικρό κενό χαχα)! Παρ'όλα αυτά η όλη εμπειρία ήταν απίστευτη και σε γεμίζει!! Η ομάδα του Escaped δε μας απογοητεύει ποτέ! Νομίζω ότι δεν υπάρχει δωμάτιο στην εταιρεία αυτή που να μην είναι καλοδουλεμένο, με ωραίο σκηνικό και live acting! Ζόρικοι και δυνατοί γρίφοι που απαιτούν πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας και συγκέντρωση-νομίζω ότι θα το χαρούν περισσότερο πιο έμπειρες ομάδες! Από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε παίξει έβερ!
  on 19 September 2017
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Nemo quote Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ!! Έγινε το νο1 αγαπημένο μου δωμάτιο απόδρασης! Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο και οι γρίφοι του έχουν μια φυσική ροή! Δε μπορείς να χαλαρώσεις ούτε στιγμή και είσαι συνέχεια σε επαγρύπνηση για το από πού θα σου πεταχτεί ο ηθοποιός! Δουλειά με μεράκι, όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα- αν και το είδαμε από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του όλα ήταν σχεδιασμένα στη λεπτομέρεια! Στα συν η φιλοξενία των παιδιών που ήταν πολύ φιλικοί και τους έβλεπες ότι το χαιρόντουσαν με την καρδιά τους όταν έβλεπαν τη χαρά σου με το που βγαίνεις από το δωμάτιο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Μετά από 35 δωμάτια απόδρασης και μετά από πολύ καιρό ενθουσιάστηκα!!! Πολλά πολλά μπράβο! Σπεύσατε άμεσα όσοι δεν έχετε πάει!!
  on 19 September 2017
Close