Contact phone number:

Contact email:

Navagos


 • Lvl 9 - Code Breaker
 • 75 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Horror Hotel : The Experiment

  Ιάκχου 8, Κεραμεικός
  Navagos quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με πολλούς χώρους ωραία σκηνικά ωραίοι ηθοποιοί γρίφους δεν είχε πολλούς σχετικά εύκολοι. Αξίζει να πάτε έχουν κάνει πολύ δουλειά απο την υποδοχή μέχρι το τέλος...! Τα παιδιά που είναι εκεί φοβερά. Το καλό είναι ότι παρεξηγούσαν αν βρίζαμε από την τρομάρα μας ίσα ίσα όχι σαν κάτι άλλες φλώρικες εταιρίες που έχουμε και επειδή βρίζαμε κανένα σαν γκόμενες. Πραγματικά αξίζει να το παίξετε
  on 16 September 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  Navagos quote Ένα ωραίο δωμάτιο με ωραίους χώρους ευχάριστο προσωπικό συζητήσιμο και ευγενικό. Το δωμάτιο είναι ωραίο με πολλούς χώρους έχει γρίφους όχι αρκετά δύσκολους και έχουν σχέση με το δωμάτιο δεν είναι άκυροι γρίφοι. Για έμπειρες ομάδες είναι μια ευχάριστη εμπειρία θα το χαρούν δεν θα βαρεθούν καθόλου. Για τις ομάδες που δεν έχουν ξανα παίξει δωμάτια είναι ότι πρέπει και θα τρομάξουν και το χαρούν και πωρωθούν
  on 16 January 2019
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  Navagos quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με πολύ καλούς ηθοποιούς και όλο το προσωπικό είναι καταπληκτικό αφού όλοι έχουν ρόλο στο παιχνίδι....! Το δωμάτιο είναι τρομακτικό ειδικά για άτομα που φοβούνται εύκολα θα χεστούν σίγουρα. Έχει πολύ ωραίους χώρους και θα ρίξετε πολύ γέλιο αξίζει να το παίξετε το δωμάτειο. Απο γρίφους δεν έχει και πολύ δύσκολους γρίφους είναι ικανοποιητικοί
  on 13 January 2019
 • Sherlock Maze

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Navagos quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με πολλούς ωραίους αξίζει να το παίξουν και αρχάριες ομάδες αλλά και έμπειρες ομάδες. Είναι δωμάτιο που το κάνεις πραγματικά πουτάνα δεν υπάρχει το φλώρικο don't touch απλά το ευχαριστιέσαι και τα γυρνάς όλα ανάποδα. Αξίζει να το παίξετε τα παιδιά που το έχουνε ευγενικά και πολύ εξυπηρετικοί. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το δωμάτιο και θα πάμε σίγουρα να παίξουμε και τα υπόλοιπα.
  on 18 December 2018
 • Release the Kraken

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Navagos quote Ένα ευχάριστο δωμάτιο πειρατικό καράβι με ωραία σκηνικά και μηχανισμούς ωραίοι χώροι. Ο ηθοποιός πολύ καλός πιστεύω ότι τον εμπνεύσαμε και εμείς ρίξαμε πολύ γέλιο ήταν σαν το ζούσε και το ζήσαμε και εμείς μαζί του,δεν μας ένοιαζε να κάνουμε ρεκόρ πόντων - χρόνου απλά περάσαμε καλά και γελάσαμε και όπως είπα ο ηθοποιός είδε ότι είμαστε χαλβατζίδικοι και γούσταρε μαζί μας.Οι γρίφοι μπορώ να πώ ότι όλοι εντός θέματος και πολύ καλοί όχι κάτι δύσκολο αλλά ούτε και εύκολο και το σημαντικό δεν ήταν άσχετοι με το δωμάτιο. Ωραίο δωματιάκι να το ευχαριστηθείτε μαζί με τον καπετάνιο του δωματίου τον Μέγα πειρατή.....! Μ.Κ.
  on 6 December 2018
 • Split

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  Navagos quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο καμία σχέση μ'όλα τα άλλα δωμάτια του mind trap είναι απο τα καλύτερα τους δωμάτια ίσως επειδή καινούριο. Ο ηθοποιός είναι όλα τα λεφτά τρομερή ερμηνεία σ'όλα τα στάδια του παιχνιδιού. Γελάσαμε πολύ τρομάξαμε σε κάποιες φάσεις, όχι ότι είναι τρομακτικό απλά τρομάξαμε. Είναι πολύ ωραίο και πολύ καλό για την τιμή δεν είναι πανάκριβο είναι φυσιολογικό. Αξίζει να το παίξετε.
  on 5 October 2018
 • The Museum

  Αγίου Κωνσταντίνου 29, Αχαρνές
  Navagos quote Ένα ωραίο δωματιάκι, με πολλούς γρίφους και ωραίους με πολλούς χώρους γελάσαμε κάναμε μαλακίες αλλάξαμε ακόμα και το σενάριο του παιχνιδιού μόνοι μας.! ΚΑλή φάση
  on 26 September 2018
 • The Volcano Island

  Κηφισού και Πέτρου Ράλλη
  Navagos quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με τρομερή φάση και γέλιο, Ρίξαμε το γέλιο της ζωής μας με αυτά που κάναμε μεταξύ μας στο τέλος καταλήξαμε να παίζουμε μπουγέλο. Στα του παιχνιδιού ένα πολύ εύκολο Παιχνίδι και πολύ ωραίο θα το ευχαριστηθείτε δεν έχει δύσκολους γρίφους είναι ευχάριστοι όμως οι γρίφοι. Πραγματικά δεν αξίζει να κυνηγήσετε τον χρόνο αν είστε έμπειροι ομάδα απλά πάνω απ'όλα να το ευχαριστηθείτε το δωμάτιο. Μην βλέπετε κάτι βαθμολογίες που το πάνε τρένο το δωμάτιο δεν είναι πρωτάθλημα του καλύτερου απλά χαρείτε το. Προσόχη Μαγιό και παντόφλες να φοράτε και μετά μια αλλαξιά γιατί θα γίνεται μούσκεμα.
  on 26 September 2018
 • sTRAPPED on

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  Navagos quote Ένα δωμάτιο τρομερό φοβερό ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΛΩΡΟΥΣ να είστε άτομα που δεν παρεξειγήσθαι μετάξυ σας, άντρες γυναίκες. Να είστε για τα πάντα εκεί μέσα να κάνετε τα πάντα και γελάσετε μέχρι τελικής πτώσεως έχει γρίφους και δυνατούς γρίφους απλά μέσα στην τρέλα οι περισσότεροι ασχολούνται με άλλα πράγματα. Λοιπόν όσοι είστε ΦΛΩΡΟΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΟΙ καλύτερα να παίξετε κάτι άλλο όχι αυτό το δωμάτιο. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ.
  on 30 June 2018
 • Anubis

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Navagos quote ΄'Ενα εύκολο δωματιάκι για αρχάριες ομάδες ωραία ατμόσφαιρα αξίζει να το παίξει μια ομάδα για να ξεκινήσει ο ηθοποιός πολύ καλός και είχε και χιούμορ σε κάποιες φάσεις. Να το παίξετε όσοι θέλετε να το διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.
  on 29 June 2018
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  Navagos quote Ένα πολύ Ωραίο δωμάτιο λίγο αντιγραφή απο τον πρωτότυπο δωμάτιο που είναι στο Μοναστηράκι. Αλλά εδώ τα παιδιά το έχουν εκτοξεύσει πολύ ωραίο δωμάτιο πραγματικά ατμοσφαιρικό λίγοι εύκολη γρίφοι και πολύ κυνηγητό με τρομερές ερμηνείες αξίζει το παίξετε το δωμάτιο.
  on 29 June 2018
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Navagos quote Είχα σταματήσει να γράφω για δωμάτια γιατί είχα ψιλό βαρεθεί ΑΛΛΑ σήμερα θα γράψω για να κράξω και όχι τόσο το δωμάτιο που ήταν ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με ωραία σκηνικά και ατμοσφαιρικό πραγματικά πολύ ωραίο δωμάτιο.Όσο για την εταιρεία και τους υπαλλήλους της που νομίζουν ότι είναι κάποιοι και το παίζουν ιστορία και δεν δέχομαι την δικαιολογία είναι κουρασμένοι και όλα τα σχετικά γιατί η ομάδα μου δουλεύουν 12ωρα κάθε μέρα και πηγαίνουμε ένα βράδυ μια φόρα την εβδομάδα για να παίξουμε δωμάτιο. Η Ρεσεψιόν απλά απαράδεκτη και μας πρόσβαλε όλη την ώρα,ειδικά πρίν μπούμε το δωμάτιο γυρνάει και μας κάνει έχετε Δ.Ε.Π.Υ. που παίζει να μην ξέρεις κάν τι σημαίνει η κοπέλα και απλά είπε την μαλακία της για να νομίζει ότι μας την είπε, στην παρέα μας έχουμε 2 παιδαγωγούς και έναν γυμναστή που έχουν ειδικότητα την Ειδική αγωγή και το πρωί πάνε σε σχολεία και μετά πάνε σε καμπ με παιδάκια. Δεν φτάνει αυτό πάλι πριν μπούμε στο παιχνίδι επειδή μιλάγαμε μετάξυ μας και γελάγαμε μας κάνει έχετε πρόβλημα? είστε 5 χρόνα? εκεί σταματήσαμε όλοι να τις δίνουμε σημασία και απλά την γράφαμε. Το να πάρει 26 ευρώ απο τον καθένα μας που μας θεωρεί 5χρονα ήξερε να βουλώσει το στόμα της δεν ήξερε που όλοι είμασταν μεγαλύτεροι της. Δεν φτάνει αυτό,έδωσε σήμα στο υπόλοιπο team του δωματίου που παίξαμε ότι και καλά είμαστε Μαλάκες, Ο ηθοποιός ήταν τραγικός και έκανε σαν γκόμενα επειδή βρίζαμε και γελάγαμε στο τέλος τον γράψαμε και αυτόν και δεν του δώσαμε καν σημασία ότι υπήρχε στο παιχνίδι. Όταν τελείωσε το παιχνίδι ήρθε η game master μια πολύ συμπαθητική κοπέλα και συζητήσιμη και μας ρώταγε γιατί βρίζουμε είτε τους ηθοποιούς είτε μεταξύ μας και τα σχετικά και της κάνουμε όλοι μαζί εμείς έτσι παίζουμε, έχουμε πάει σε 80 δωμάτια και βάλε και της λέμε ότι έχουμε παίξει χειρότερα δωμάτια και γινόταν πανικός. Απλά απαράδεκτοι και εμείς λάθος που δεν αντιδράσαμε όταν η άλλη απο την ρεσεσπιόν μας πρόσβαλε και να πούμε οκ φεύγουμε πολλά είπες δώσε μας τα λεφτά πίσω και βούλωσε το στόμα γιατί δεν είσαι καλύτερη από έμας. Ομάδα Μ.Κ.
  on 29 June 2018
1 2 3 7
Close