Contact phone number:

Contact email:

Navagos


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 56 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Horror Hotel : The Experiment

  Ιάκχου 8, Κεραμεικός
  Navagos quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με πολλούς χώρους ωραία σκηνικά ωραίοι ηθοποιοί γρίφους δεν είχε πολλούς σχετικά εύκολοι. Αξίζει να πάτε έχουν κάνει πολύ δουλειά απο την υποδοχή μέχρι το τέλος...! Τα παιδιά που είναι εκεί φοβερά. Το καλό είναι ότι παρεξηγούσαν αν βρίζαμε από την τρομάρα μας ίσα ίσα όχι σαν κάτι άλλες φλώρικες εταιρίες που έχουμε και επειδή βρίζαμε κανένα σαν γκόμενες. Πραγματικά αξίζει να το παίξετε
  on 16 September 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  Navagos quote Ένα ωραίο δωμάτιο με ωραίους χώρους ευχάριστο προσωπικό συζητήσιμο και ευγενικό. Το δωμάτιο είναι ωραίο με πολλούς χώρους έχει γρίφους όχι αρκετά δύσκολους και έχουν σχέση με το δωμάτιο δεν είναι άκυροι γρίφοι. Για έμπειρες ομάδες είναι μια ευχάριστη εμπειρία θα το χαρούν δεν θα βαρεθούν καθόλου. Για τις ομάδες που δεν έχουν ξανα παίξει δωμάτια είναι ότι πρέπει και θα τρομάξουν και το χαρούν και πωρωθούν
  on 16 January 2019
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  Navagos quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με πολύ καλούς ηθοποιούς και όλο το προσωπικό είναι καταπληκτικό αφού όλοι έχουν ρόλο στο παιχνίδι....! Το δωμάτιο είναι τρομακτικό ειδικά για άτομα που φοβούνται εύκολα θα χεστούν σίγουρα. Έχει πολύ ωραίους χώρους και θα ρίξετε πολύ γέλιο αξίζει να το παίξετε το δωμάτειο. Απο γρίφους δεν έχει και πολύ δύσκολους γρίφους είναι ικανοποιητικοί
  on 13 January 2019
 • Sherlock Maze

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Navagos quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με πολλούς ωραίους αξίζει να το παίξουν και αρχάριες ομάδες αλλά και έμπειρες ομάδες. Είναι δωμάτιο που το κάνεις πραγματικά πουτάνα δεν υπάρχει το φλώρικο don't touch απλά το ευχαριστιέσαι και τα γυρνάς όλα ανάποδα. Αξίζει να το παίξετε τα παιδιά που το έχουνε ευγενικά και πολύ εξυπηρετικοί. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το δωμάτιο και θα πάμε σίγουρα να παίξουμε και τα υπόλοιπα.
  on 18 December 2018
 • Release the Kraken

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Navagos quote Ένα ευχάριστο δωμάτιο πειρατικό καράβι με ωραία σκηνικά και μηχανισμούς ωραίοι χώροι. Ο ηθοποιός πολύ καλός πιστεύω ότι τον εμπνεύσαμε και εμείς ρίξαμε πολύ γέλιο ήταν σαν το ζούσε και το ζήσαμε και εμείς μαζί του,δεν μας ένοιαζε να κάνουμε ρεκόρ πόντων - χρόνου απλά περάσαμε καλά και γελάσαμε και όπως είπα ο ηθοποιός είδε ότι είμαστε χαλβατζίδικοι και γούσταρε μαζί μας.Οι γρίφοι μπορώ να πώ ότι όλοι εντός θέματος και πολύ καλοί όχι κάτι δύσκολο αλλά ούτε και εύκολο και το σημαντικό δεν ήταν άσχετοι με το δωμάτιο. Ωραίο δωματιάκι να το ευχαριστηθείτε μαζί με τον καπετάνιο του δωματίου τον Μέγα πειρατή.....! Μ.Κ.
  on 6 December 2018
 • The Museum

  Αγίου Κωνσταντίνου 29, Αχαρνές
  Navagos quote Ένα ωραίο δωματιάκι, με πολλούς γρίφους και ωραίους με πολλούς χώρους γελάσαμε κάναμε μαλακίες αλλάξαμε ακόμα και το σενάριο του παιχνιδιού μόνοι μας.! ΚΑλή φάση
  on 26 September 2018
 • The Volcano Island

  Κηφισού και Πέτρου Ράλλη
  Navagos quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με τρομερή φάση και γέλιο, Ρίξαμε το γέλιο της ζωής μας με αυτά που κάναμε μεταξύ μας στο τέλος καταλήξαμε να παίζουμε μπουγέλο. Στα του παιχνιδιού ένα πολύ εύκολο Παιχνίδι και πολύ ωραίο θα το ευχαριστηθείτε δεν έχει δύσκολους γρίφους είναι ευχάριστοι όμως οι γρίφοι. Πραγματικά δεν αξίζει να κυνηγήσετε τον χρόνο αν είστε έμπειροι ομάδα απλά πάνω απ'όλα να το ευχαριστηθείτε το δωμάτιο. Μην βλέπετε κάτι βαθμολογίες που το πάνε τρένο το δωμάτιο δεν είναι πρωτάθλημα του καλύτερου απλά χαρείτε το. Προσόχη Μαγιό και παντόφλες να φοράτε και μετά μια αλλαξιά γιατί θα γίνεται μούσκεμα.
  on 26 September 2018
 • sTRAPPED on

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  Navagos quote Ένα δωμάτιο τρομερό φοβερό ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΛΩΡΟΥΣ να είστε άτομα που δεν παρεξειγήσθαι μετάξυ σας, άντρες γυναίκες. Να είστε για τα πάντα εκεί μέσα να κάνετε τα πάντα και γελάσετε μέχρι τελικής πτώσεως έχει γρίφους και δυνατούς γρίφους απλά μέσα στην τρέλα οι περισσότεροι ασχολούνται με άλλα πράγματα. Λοιπόν όσοι είστε ΦΛΩΡΟΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΟΙ καλύτερα να παίξετε κάτι άλλο όχι αυτό το δωμάτιο. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ.
  on 30 June 2018
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  Navagos quote Ένα πολύ Ωραίο δωμάτιο λίγο αντιγραφή απο τον πρωτότυπο δωμάτιο που είναι στο Μοναστηράκι. Αλλά εδώ τα παιδιά το έχουν εκτοξεύσει πολύ ωραίο δωμάτιο πραγματικά ατμοσφαιρικό λίγοι εύκολη γρίφοι και πολύ κυνηγητό με τρομερές ερμηνείες αξίζει το παίξετε το δωμάτιο.
  on 29 June 2018
 • Hellraiser

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  Navagos quote Ένα ωραίο δωματιάκι ευχάριστο με ωραίους μεγάλους χώρους ωραίοι γρίφοι σχετικά εύκολοι. δοκιμασίες ωραίες. Για μια άπειροι ομάδα είναι ότι πρέπει να ξεκινήσει για μια έμπειρη ομάδα είναι για περάσει ευχάριστα το βράδυ της.
  on 16 May 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  Navagos quote Ένα ωραίο δωμάτιο με ευχάριστο προσωπικό και μια πολύ πρωτότυπη ιδέα για δωμάτιο με καλούς γρίφους και ωραίους χώρους, απλά αν είστε έμπειρη ομάδα μην είστε προσεχτική με τα αντικείμενα γιατί δεν χρειάζεται θα χάσετε το νόημα είναι καθαρά δωμάτιο απόδρασης κάνεις τα πάντα για να αποδράσεις, έχει λίγο απ'όλα απο γρίφους μέχρι δοκιμασίες, θα το ευχαριστηθείτε.
  on 16 April 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Navagos quote Λοιπόν σαν Μ.Κ. θα πώ ότι είναι το καλύτερο δωμάτιο που έχω παίξει από τα 60+ δωμάτια που έχουμε είδη παίξει. Εννοείται ότι παίξαμε τα 180 λεπτά και δώσαμε πόνο. Το χαρήκαμε γελάσαμε σκαλώσαμε είχαμε και λίγο τύχη, κουραστήκαμε πολύ είναι η αλήθεια αλλά άξιζε τον κόπο. Το δωμάτιο είναι για πολύ έμπειρες ομάδες έχει δύσκολους και άπειρους γρίφους, έφτασα σε σημείο να πώ δεν θα τελειώσουμε ποτέ αυτό το παιχνίδι έβγαινε όλη την ώρα κάτι καινούριο να κάνουμε.Ένα τεράστιο δωμάτιο με πολλούς κρυφούς χώρους θα ξαφνιαστείτε μ'όλα όσα δείτε. Πραγματικά δεν έχω να πάω κάτι αρνητικό Νο1 δωμάτιο της Αθήνας.
  on 25 February 2018
1 2 3 5
Close