Contact phone number:

Contact email:

MrVincitore


 • Lvl 2 - Excited
 • 6 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  MrVincitore quote Το 6ο και το καλύτερο δωμάτιο που έχω πάει μέχρι στιγμής!! Σε βάζει κατευθείαν στο πετσί του ρόλου και πρέπει να δρας και να σκέφτεσαι ακριβώς όπως ένας φυαλκισμένος. Η ατμόσφαιρα ηταν εκπληκτική. Η διακόσμηση του δωματίου, τα ηχητικά εφέ και η μυρωδιά του υπογείου σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι σε μια φυλακή. Οι γρίφοι ήταν πολύ ωραίοι και σχετικά πρωτότυποι. Απαιτούν παρατηρικότητα και λογική. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι γρίφοι είναι στο κλίμα της ιστορίας. Πολλές φορές πρέπει να σκεφτείς ότι είσαι σε μια φυλακή για να καταφέρεις να τους λύσεις. Άφησα το καλύτερο για το τέλος, όπως έκαναν και τα παιδία μ αυτό το δωμάτιο. Καταπληκτική έξοδος!!! Αξίζει να βγείτε μόνο και μόνο για την εμπειρία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε ομάδες με λίγη εμπερία γιατι πραγματικά αξίζει να βγεις!
  on 25 January 2017
 • Living Dead

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  MrVincitore quote Walking dead λοιπόν.. Το δωμάτιο με λίγη φαντασία και δουλειά παραπάνω θα ήταν πολύ καλύτερο. Γενικά δεν σε βάζει στο κλίμα ενός zombie apocalypse. Οι περισσότεροι γρίφοι είναι σχετικά απλοί χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη σκέψη. Σα θετικά ότι οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να προχωρήσουν παρακάτω. Μεγάλο αρνητικό ο τρόπος με τον οποίο φεύγεις από το δωμάτιο καθώς είναι πολύ απλός, χωρίς φαντασία. Μέτριο δωμάτιο, ωστόσο το προτείνω σε αρχάριες ομάδες που θέλουν να μπουν στο κλίμα των escape rooms σιγά σιγά. Καλή αρχή και καλή συνέχεια στα παιδιά στην Νέα Σμύρνη!
  on 25 January 2017
 • Prisoners of Hope

  Ν. Κουντουριώτου 11, Χίος
  MrVincitore quote Είναι ένα καλό δωμάτιο χωρίς να έχει ιδιαίτερα εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ή γρίφους. Είναι μια ευκαιρία για αρχάριους να δικιμάσουν τις δυνάμεις τους καθώς εχει σχτικά απλούς γρίφους λογικής, Απαιτεί όμως καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών καθώς το δωμάτιο ξεκινάει με μια ιδιαιτερότητα. Παρόλο που το δωμάτι δεν είναι πολύ ιδιαίτερο εμάς μας κέρδισε και το διασκεδάσαμε, Αξίζει να το δοκιμάσετε!
  on 25 January 2017
 • Indiana Jones and the Temple of Doom

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  MrVincitore quote Ένα δωμάτιο γεμάτο εκπλήξεις! Να ξεκινήσω από τα θετικά. Ενα υπέροχο δωμάτιο αισθητικά. Έχει πολλόυς χώρους οι οποίοι είναι διακοσμημένοι ακριβώς όπως πρέπει για να σε βάλει στο κλίμα. Οι χώροι που ανακαλύπτεις σε εκπλήσσουν συνεχώς. Η μουσική και η διακόσμηση βοηθούν πολύ στην ατμόσφαιρα του δωματίου. Η gm πραγματικά αξιαγάπητη. Πολύ πρόθυμη να βοηθήσει και πρόσχαρη. Στα αρνητικά τώρα.. Οι γρίφοι σε πολλά σημεία στερούνταν λογικής βάσης. Έπρεπε να κάνεις πράγματα τα οποία δεν είχαν κάποια λογική βάση. Επίσης είχε πολλές "τεχνικές" δυσκολίες. Πράγματα τα οποία ενώ είχες βρει την λύση, δυσκολευόσουν στην υλοποίηση. Συνολικά θα έλεγα ότι είναι ένα ωραίο δωμάτιο, με ωραία ατμόσφαιρα χωρίς όμως ωραίους γρίφους. Δεν θα το πρότεινα σε αρχάριες ομάδες καθώς θα δυσκολευτούν με τους πολλούς χώρους και τους περίεργους γρίφους.
  on 25 January 2017
 • Dexter

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  MrVincitore quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο το οποίο έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Η διακόσμηση, η μουσική, οι γρίφοι σε βάζουν στο κλίμα της ιστορίας με το που μπαίνεις μέσα. Οι γρίφοι ήταν ιδιαίτερα έξυπνοι και απαιτούσαν παρατηρητικότητα και καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών. Στα συν ο gm του δωματίου ο οποίος ηταν πολύ καλός και είχε μεράκι γι αυτό που έκανε :) Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε ομάδες που έχουν ωστόσο έστω και λίγη εμπερία. Θα το ευχαριστηθείτε σίγουρα!
  on 25 January 2017
 • Space Odyssey

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  MrVincitore quote Το πρώτο δωμάτιο στο οποίο έπαιξα ποτέ. Έχει αρκετές ιδιαιτερότητες σε σχέση με άλλα δωμάτια όπως διαπίστωσα αργότερα. Είναι αρκετά μοντέρνο με πολλούς αυτοματισμούς. Οι γρίφοι δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και καταφέραμε να αποδράσουμε χωρίς πολλές βοήθειες παρ ότι ήμασταν αρχάριοι. Συνολικά το δωμάτιο είχε ωραία ατμόσφαιρα και είναι ευχάριστο, Το προτείνω αρχάριες ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν από κάτι απλό.
  on 25 January 2017
Close