Contact phone number:

Contact email:

Monkeys


 • Lvl 4 - Devoted
 • 18 κριτικές
 • 30 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Monkeys quote Πολύ ωραίο δωμάτιο!! Ωραίοι αυτοματισμοί, γρίφοι, σκηνικά, κάθε χώρος που μπαίνεις ειναι καλύτερος απο τον προηγούμενο.. Μπράβο στα παιδια (τα οποία ήταν και παρα πολύ ευγενικα) για αυτο το υπέροχο γριφοδωματιο. Ο gm πολύ καλός και στο τέλος πρόθυμος να ακουσει τα σχόλια μας για το δωματιο. Εμείς σαν ομάδα περάσαμε πολύ ωραία και φύγαμε με πολύ καλές εντυπώσεις για την εταιρεία!
  on 8 January 2018
 • Illuminati

  Λεωφόρος Αμαλίας 26, Αθήνα
  Monkeys quote Παίξαμε το Illuminati b2b με το pandemic, αλλά μας άρεσε περρισότερο τo pandemic όσον αφορά τους γρίφους κυρίως (το Illuminati υπερτερεί βέβαια στην ατμόσφαιρα). Ευχάριστο, ατμοσφαιρικό δωμάτιο πρώτης γενιάς, οι γρίφοι κάποιοι εύκολοι, κάποιοι πιο συνδυαστικοι. Σίγουρα με την προσφορά αξίζει να το επισκεφτείτε!
  on 2 January 2018
 • Pandemic

  Λ. Αμαλίας 26, Αθήνα
  Monkeys quote Παίξαμε το pandemic b2b με το Illuminati, και μας άρεσε περρισότερο τo pandemic! Δωμάτιο πρώτης γενιάς βέβαια αλλά παρόλα αυτά πολύ ευχάριστο! Οι γρίφοι κάποιοι εύκολοι, κάποιοι πιο δύσκολοι αλλά ως επι το πλειστον ωραίοι και έξυπνοι. Σϊγουρα και με την προσφορά αξίζει τα λεφτά του! Μας άρεσε πολύ και το στόρυ σε αυτό το δωμάτιο αλλά οκ αυτό είναι υποκειμενικο. Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα!
  on 2 January 2018
 • The Unexpected

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Monkeys quote Ένα κλασικό γρίφο δωμάτιο για πολυ δεμένες ομάδες. Μιας και στηρίζεται αποκλειστικά στη συνεργασία της ομάδας, προσέξτε με ποιους θα πάτε :) . Αν και δε έχει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, λόγω της φύσης του - θα καταλάβετε οταν πάτε- σε κρατάει σε εγρήγορση και αγωνία..Αξίζει να το επισκεφτείτε καθώς προσφέρει το κάτι διαφορετικό..
  on 30 December 2017
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Monkeys quote Πολυ ωραια σκηνικά, ειναι ένα πραγματικό υποβρύχιο με τα ολα του γι αυτο πάρτε δραμαμίνες όσοι δεν αντέχετε :). Οι ηθοποιοί παρά πολυ καλοί ιδιαίτερα ο πρώτος που κλέβει την παράσταση! Οι Γρίφοι ήταν μέτριοι προς δύσκολοι και αρκετά μεσα στην ιστορία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ένα δωμάτιο-εμπειρία που πραγματικά αξίζει να το ζήσεις!
  on 30 December 2017
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Monkeys quote Μα γιατι να μην μπορούμε να βάλουμε πάνω απο 5 αστεράκια;;;;;;; Τι να πουμε..οτι κι αν πουμε ειναι λίγο.. επιτέλους ένα δωμάτιο που έβαλε τα γυαλιά σε ολα τα νέας γενιάς δωμάτια που με τους ηθοποιούς και τον τρόμο προσπαθούν να υπερπηδησουν τους λίγους και επαναλαμβανόμενους γρίφους που διαθέτουν! Μπραβο και παλι μπράβο. 3 ώρες ατελείωτων γρίφων πανεξυπνων, μη επαναλαμβανόμενων και ναι μπορεί κάποιοι να ειναι out of the box, κανένας μα κανένας όμως εκτός λογικής. Όλοι μπορούν να λυθούν αν σκεφτείς λίγο παραπάνω και λίγο πιο παράδοξα :) . Μας έκανε τρομερή εντύπωση οτι μεσα σε ένα τρίωρο γρίφων δεν υπήρχε ούτε ένας κούλος γρίφος απο αυτούς που σε ξενερώνουν σε αλλα δωμάτια. Όλη η ιστορία ξετυλίσσεται σιγά σιγά μπροστά σου γι αυτο καλό ειναι να δίνεις λίγο σημασία σε αυτο που ζεις, μην μείνεις μονο στο πως λύνονται οι γρίφοι. Τέλος, το δωμάτιο αυτο προτωτυπει και σε κάτι ακόμα... Η gm δεν υπαρχει!!! Μας παρακολουθούσε συνέχεια, οταν μας έδινε βοήθειες ήταν βοήθειες που σε κάνανε να σκεφτείς για να μπορέσεις εσυ να λύσεις το γρίφο, οχι μασημένη τροφή. Και απο οτι φαίνεται ο θείος έχει και χιούμορ!!! Τρομερηηηηη, απίστευτη!! Περιμένουμε έναγωνιωδως τη συνέχεια της ιστορίας..
  on 30 December 2017
 • Dark Seas

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Monkeys quote Ένα δωμάτιο διαφορετικό απο τα συνηθισμένα escape rooms με την γνωστή έννοια. Ας ξεκινήσω όμως απο τα σκηνικά.. ειναι ένα πραγματικό πλοίο!! Όσα σχόλια έχουν γραφτεί για τα σκηνικά ειναι αληθεια, χωρίς υπερβολή! Η ιστορία προχωράει μονο με την αλληλεπιδραση με τους ηθοποιούς. Ειναι ένα interactive καθαρά δωμάτιο με λίγους σχετικά γρίφους και μερικά λουκέτα. Οι ηθοποιοί πολυ καλοί στο ρόλο τους και με διάθεση να σε κάνουν να περάσεις καλα. Εμείς σαν ομάδα θα θέλαμε περισσότερους γρίφους αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό.
  on 29 December 2017
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  Monkeys quote Πολυ καλό γρίφο δωμάτιο! Ειναι οτι πρεπει για αυτούς που ψάχνουν δωμάτια με γρίφους έξυπνους και μεσα στην ιστορία! Ίσως λίγο υστερεί σε ατμόσφαιρα και δεν σου δημιουργεί αυτήν την αγωνία που κάποιοι θέλουν.. Ο gm φιλικότατος και εξυπηρετικοτατος και χειρίστηκε πολυ καλα το γεγονός οτι ένας μηχανισμός δεν δούλεψε (τον οποίο και δεν είχαμε καταλάβει γιατι τα στοιχεία ήταν ξεκλείδωμενα) αλλα μας το είπε και μας το έδειξε οταν τελειώσαμε.
  on 29 December 2017
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  Monkeys quote Δυστυχώς αν και ειναι ένα πολυ ωραίο δωμάτιο και αρκετά ατμοσφαιρικό όπως ολα τα δωμάτια του escapepolis, σε εμάς τίποτα δεν πήγε καλα... πολυ μηχανισμοί δεν δουλέψανε..στον πρώτο μηχανισμό που κόλλησε μας βγάλανε έξω για να το φτιάξουνε.. αλλα μεχρι εκει δεν μας χάλασε γιατι οκ αυτά ειναι μεσα στο προγράμμα μπορεί να συμβούν. Στο δεύτερο μηχανισμό που κόλλησε, ενώ είχαμε κάνει σωστά αυτο που έπρεπε να γίνει κ τπτ δεν άνοιξε/δούλεψε προσπαθούσαμε να βρούμε άλλο τρόπο λύσης.. δυστυχώς ο gm δεν μας πολυ παρακολουθούσε και μας έδινε συνέχεια βοήθειες ώσπου στο τέλος μας είπε τι πρεπει να κανουμε που ήταν αυτο που είχαμε κάνει πριν 10 λεπτά και δεν δούλεψε! Στον τρίτο μηχανισμό που χάλασε αναγκάστηκε να μπει παλι μεσα ο gm να μας δώσει τα στοιχεία στο χέρι που θα έπρεπε να πάρουμε αν μας ειχε δουλέψει ο μηχανισμός. Υποθετω οτι πρεπει να υπήρχε πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά εκείνη την ημέρα, δεν ειναι φυσιολογικό τπτ να μην δουλεύει..θεωρούμε πως έπρεπε να μας σταματήσουν απλά.. και οχι για τα λεφτά ..τόσα λεφτά έχουμε δώσει σε δωμάτια που δεν μας άρεσαν κιόλας...αλλα γιατι χάσαμε ένα δωμάτιο που υπό φυσιολογικές συνθήκες θεωρήσαμε οτι θα ήταν ένα πολυ καλό ατμοσφαιρικό Δωμάτιο για γριφακηδες σαν και εμάς. Κρίμα..δεν λεω αυτο μπορεί να συμβεί σε όλους..αλλα το πως το χειρίζονται οι gm ειναι σημαντικό.
  on 29 December 2017
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Monkeys quote Πολυ καλό δωμάτιο φουλ ατμοσφαιρικό! Οι γρίφοι του πολυ καλοί αν και ένας συνδυαστικός παραήταν δύσκολος.. Δυστυχώς εμείς σαν ομάδα το κάψαμε γιατι παρόλο που βγήκαμε, το παίξαμε back to back με το the cube και στη σύγκριση για μας κέρδισε μακράν το cube! Αν το είχαμε παίξει άλλη μέρα πιςτευω θα είχαμε εντυπωσιαστεί περισσότερο γιατι μετα που το σκεφτόμασταν ειναι πραγματικά ένα πολυ καλό δωμάτιο με ατμόσφαιρα εκπληκτική που δύσκολα συναντάς πια σε δωμάτια..Τέλος να σημειώσω για μια ακόμα φορα, το εχω γράψει σε ολα τα δωμάτια της εταιρείας, τα παιδιά που το έχουν ειναι καταπληκτικά, δεν υπάρχουν!!
  on 29 December 2017
 • Sherlock Maze

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Monkeys quote Αγαπάμε sherlocked homes μιας και τα παιδιά που το έχουν ειναι καταπληκτικά! Το δωμάτιο αυτο ειναι πρώτης γενιάς με πολλα λουκέτα. Ειναι το τέλειο δωμάτιο για τους γριφακηδες σαν και εμάς. Δεν προσφέρει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα συγκρίνοντας το πάντα με τα υπόλοιπα της συγκεκριμένης εταιρείας αλλα ειναι ένα πολυ ευχάριστο δωμάτιο που μπορεί να παιχτεί τόσο απο αρχαριες όσο και έμπειρες ομάδες που αγαπάνε το ψάξιμο και τα λουκέτα. Στα θετικά της εταιρείας ειναι οτι σου λένε οτι μπορείς να ψάξεις τα πάντα χωρίς πολλα "μη".. κάτι που δεν το έχουμε ξανασυναντήσει σε καμία άλλη εταιρεία προς το παρόν!
  on 28 December 2017
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Monkeys quote Δεύτερο δωμάτιο για την ομάδα μας και παρόλο που κολλήσαμε σε έναν μηχανισμό καταφέραμε και βγήκαμε!! Πολυ ωραίο δωμάτιο που απαιτεί απόλυτη συνεργασία της ομάδας. Ωραια ιστορια με σχετικούς με αυτήν γρίφους. Προτείνεται για σχετικά αρχαριες ομάδες με καποια μικρή εμπειρία όμως αλλα και οι έμπειρες ομάδες θα περάσουν επιςης καλα.
  on 28 December 2017
1 2
Close