Contact phone number:

Contact email:

Mixolas


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 51 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  Mixolas quote Ένα πολύ καλό δωμάτιο από το escaped στο Περιστέρι. Οι χώροι αρκετοί, κάπως στενοί οπότε μέχρι τέσσερα άτομα πιστεύω η ομάδα είναι ιδανικό (με μια ειδικά εντυπωσιακή μετάβαση). Όμορφα σκηνικά και φοβερή μουσική. Προσωπικά σε κάποιο σημείο ίσως μας ταλαιπώρησαν οι γρίφοι και πέσαμε σαν απόδοση. Το παιδί στην υποδοχή εξυπηρετικότατο.
  on 29 March 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  Mixolas quote Ο καλύτερος γάμος για φέτος είναι στο 4keys. Πήγαμε τριάδα και το ζήσαμε στο έπακρο. Τρέξαμε τρόμαξαμε γελάσαμε. Αρχικά η τρομακτική ατμόσφαιρα ξεκινάει από την αρχή, η παρουσία των ηθοποιών πολύ καλή και οι γρίφοι ακολουθούν το concept του δωματίου πολύ όμορφα. Η διακόσμηση του χώρου σε υπερκαλύπτει και τα πόσα δωμάτια υπήρχαν, με ενδιαφέρον περάσματα από τον έναν στον άλλον χώρο. Εμπειρία που άμα σου αρέσουν τα δωμάτια τρόμου πρέπει να ζήσεις.
  on 29 March 2019
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Mixolas quote Δωμάτιο διαμάντι. Πάρα πολύ καλή η ατμόσφαιρα που έχουν φτιάξει τα παιδιά σε ένα εντυπωσιακό χώρο απο άποψη σκηνικών ( με πολύ καλό ηχητικό σύστημα αν και σε κάποια ηχητικά όντως θέλει λίγο πιο ξεκάθαρα φωνητικά). Ωραίοι γρίφοι που έδεναν τέλεια με την ιστορία χωρίς να κάνουν κάποια ιδιαίτερη κοιλιά, με πολλούς μηχανισμούς και πράγματα να κάνεις πρακτικά χωρίς να έχεις όλη την ώρα να βάζεις τετραψήφια λουκέτα. Ξέρω είναι γριφοδωμάτιο (και απο τα καλά) αλλά θα ήθελα να είχε ίσως και παραπάνω χώρους να ανακαλύψεις. Μέχρι 4 άτομα είναι οκ. Στα θετικά τα παιδιά στην είσοδο πολύ φιλόξενα και συμπαθέστατα.
  on 21 February 2019
 • Nemesis

  Πηγασου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Mixolas quote Παιξαμε στο δωμάτιο 3άδα πρόσφατα και φύγαμε με ανάμεικτα συναισθήματα. Αρχικά είναι ένα πιο παλιό δωμάτιο σε χρονολογία και είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες φθορές, ο πρώτος χώρος έχει όμορφη ατμόσφαιρα όμως μετά εκείνη χάνεται κάπως στους επόμενους χώρους. Οι γρίφοι είναι κλασικής λογικής (με κάποιους να μας κούρασαν λίγο παραπάνω). Στα θετικά το σενάριο όπου υπήρχε μια ιστορία να ανακαλύψεις σιγά σιγά και ένα όμορφο και έξυπνο τέλος. Μέχρι 4 άτομα.
  on 21 February 2019
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Mixolas quote Γριφοδωμάτιο για Οσκαρ. Αρχικά είχε πολύ όμορφα σκηνικά που αν και γριφοδωμάτιο σου έφτιαχναν την ατμόσφαιρα πως ήσουν όντως σε κάποιο ορυχείο. Έξυπνοι γρίφοι και πολύ συνδιαστικοί έτσι ώστε να συμετέχει όλη η όμαδα, χωρίς να κάνει κοιλιά και σιγά σιγά να υπάρχει κορύφωση. Μετά απο 50 δωμάτια μπαίνει εύκολα στα τοπ. Στο τέλος εντωμεταξύ μύριζε ποπ κορν (καμία ποδαρίλα :p ) .
  on 21 January 2019
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Mixolas quote Πραγματικά πολύ καλό δωμάτιο. Αρχικά η ατμόσφαιρα ισως σε βάζει στο παιχνίδι παραπάνω απο καθε άλλο γριφοδωματιο με τελεια σκηνικά και διακόσμηση. Αλλα το δυνατό σημείο του δωματίου είναι οι γρίφοι. Συνδυαστικοι και έξυπνοι, παρατηρητικότητας και μη. Περάσαμε πολύ ομορφα 70 λεπτά και το βγάλαμε στο τελευταίο. Μετα χαλαρωσαμε ήπιαμε καφέ και τα είπαμε. Δωμάτιο που αργήσαμε πολύ να παίξουμε.
  on 5 January 2019
 • Δωμάτιο 696

  Χαλανδρίου 26 & Κύπρου 37Β, Αγία Παρασκευή
  Mixolas quote Πολύ καλό δωμάτιο με ωραία και ατμοσφαιρική είσοδο, ωραία διακόσμηση και ροή. Απο άποψη τρόμου δεν είναι τόσο τρομακτικό, θα μπορούσε να είναι απο τα πρώτα μιας ομάδας που θέλει να μπεί στα δωμάτια τρόμου ( χωρίς να σημαίνει πως μια ομάδα με εμπειρία στον τρόμο δεν θα τρομάξει). Οι γρίφοι του ηταν ωραίοι με κάποιους να ξεχωρίζουν και όμορφη παρουσία των ηθοποιών σε όλη την διάρκεια του δωματίου. Ισως θα μπορούσαν τα παιδιά να εκμεταλλευτούν λίγο παραπάνω κάποιους χώρους. Στα πολύ θετικά τα παιδία στην υποδοχή που μας έφτιαξαν και ποπ κορν.
  on 18 December 2018
 • Annabelle

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Mixolas quote Anabell λοιπόν. Ενα δωμάτιο το οποίο δεν μπορεί να μην σε αφήσει γεμάτο. Πολύ δυνατή εισαγωγή που θέλεις μερικά λεπτά για να συγκεντρωθείς και να προχωρήσεις. Όμορφη διακόσμηση του κάθε χώρου και πολύ καλή αξιοποίηση αυτών. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας. Και τώρα ο τρόμος, η παρουσία των ηθοποιών ήταν άψογη. Ωραίες παρουσίες και εμφανίζονταν αρκετά συχνά με αποτέλεσμα να τρέχεις σαν τρελός δεξία αριστερά, αλλά έχοντας και χρόνο να λύσεις τους γρίφους (αν είχες προλάβει να ηρεμήσεις ). Τελικα το βγάλαμε και πραγματικα ηταν ένα απο τα δωμάτια που περάσαμε πολύ καλά. Τραβηγμένα 4 άτομα, 3 θα είναι αρκετά καλύτερα, σιγουρακι για όποιον γουστάρει τρόμου.
  on 14 November 2018
 • Necromancy

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  Mixolas quote Πολύ καλό το δωμάτιο απο τα παιδία στο Αιγάλεω. Τρόμου με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και διακόσμηση. Το βασικό που έχει και αυτό αλλά και το reaper είναι η ξεκάθαρη σκηνοθεσία και σενάριο της υπόθεσης, που δεν το βρίσκεις και πολύ ευκολα σε άλλα δωμάτια. Προσωπικά θα ήθελα παραπάνω λίγο τον τρόμο για να το ευχαριστηθείς στο έπακρο. Οι γρίφοι όπως και στο jack εντός σεναρίου με πολύ καλή ροή και χρόνο να ασχοληθείς. Θα μπορούσε να είναι και δωμάτιο για ομάδες που θέλουν να παίξουν τα πρώτα τους τρόμου. Σιγουρη επισκεψη για εκείνους που τους αρέσει ο φόβος αλλά και οχί.
  on 8 November 2018
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Mixolas quote ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΕΥΚΟΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΓΡΙΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΓΡΙΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ SPOIL ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ.
  on 18 October 2018
 • Mind Crime

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  Mixolas quote Αν και έχει περάσει κάποιος καιρός απο τότε που το είχαμε παίξει το δωμάτιο (δεν ξέρω αν έχουν επέλθει αλλαγές) μας είχε αφήσει καλή εντύπωση. Περισσότερο οι γριφόι και κάπως λιγότερο ο χώρος και τα σκηνικά. Γριφοι μεσαίας δυσκολίας και με ωραία ροή. Για ομάδα 4 ατόμων ηταν μια χαρά. Τα παιδιά στην είσοδο παρα πολυ φιλικά.
  on 9 October 2018
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  Mixolas quote Ωραίο δωμάτιο, αν και καπως μικρο σαν χωροι (ειμασταν 5). Τα σκηνικα δεν ειναι κατι πολυ ευφάνταστο αλλα τα ειχαν ταιριάξει πολυ ωραια στο στορυ και το δυνατο σημειο για μενα ηταν οι ενδιαφέρον γριφοι του και λουκετων αλλα και μηχανισμων. Τα παιδια στην υποδοχη πολυ συμπαθητικά
  on 20 September 2018
1 2 3 5
Close