Contact phone number:

Contact email:

Mixolas


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 65 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Devil's Night

  Εθνικής Αντιστάσεως 14, Δραπετσώνα,
  Mixolas quote Φοβερό δωμάτιο που τα έχει όλα. Και να τρέξεις και φοβηθείς και να λύσεις.
  on 8 August 2020
 • Escape the Car - Killer

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  Mixolas quote Τρομερή εμπειρία. Το παίξαμε δυάδα και το ζήσαμε στο full. Είναι τόσο διαφορετικό από όλα τα άλλα δωμάτια τρόμου και αυτό το κάνει τόσο ιδιαίτερο!
  on 1 July 2020
 • Wake Up

  Χωματιανού 33, Αθήνα
  Mixolas quote Τι να πείς τώρα για αυτό το δωμάτιο. Από τα καλύτερα δωμάτια της Αθήνας. Τρόμος σκηνικά act και πάρα ωραίοι γρίφοι. ΤΡΕΧΤΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ.
  on 1 July 2020
 • Woman In black

  Σαπφούς 143, Καλλιθέα
  Mixolas quote Τρομερό δωμάτιο, φοβεροί χώροι σκηνικά και acting. Κάθε λάτρεις του τρόμου θα πρέπει να το έχει παίξει. Σίγουρα μέσα στα τοπ δωμάτια τρόμου !
  on 1 July 2020
 • Psychosis

  Έβρου 94 - 96, Αμπελόκηποι
  Mixolas quote Ένα δωμάτιο που συνδυάζει τρέξιμο αδρεναλίνη εύκολους γρίφους και όμορφα σκηνικά. Όποιος θέλει ένταση στο full δεν θα χάσει.
  on 1 July 2020
 • Trapped Shadows

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  Mixolas quote Τρομοδωμάτιο με τα όλα του. Ωραία εισαγωγή που την κάνει ιδιαίτερη και μια συγκεκριμένη λεπτομέρια και πολυ ωραίος ο πρώτος χώρος. Γρίφοι που ακολουθούν την πλοκή αρμονικά και δυνατό act που σε έχει συνεχώς στην τσίτα. Όμορφα περάσματα και φοβερός game master και προσωπικό.
  on 19 September 2019
 • Don't Take a Breath

  Αγίου Κωνσταντίνου 28, Αχαρνές
  Mixolas quote Σοκ...Τι να πεις τώρα για αυτό το δωμάτιο (σπίτι βασικά), πως να περιγράψεις τον ενθουσιασμό σου χωρίς να κάνεις κανένα spoil. Αρχικά είναι μια εμπειρία που πρέπει ο καθένας να ζήσει, νομίζω είναι το πιο οργανωμένο, καλοστημένο και διασκεδαστικό escape που έχουμε πάει (και σε αυτό συμφώνησε όλη η πεντάδα). Θα τρέξεις, θα κρυφτείς, θα κάνεις ησυχία, θα γελάσεις και όλα αυτά με την αγωνία στα ύψη και χωρίς να πάρεις πραγματικά ανάσα. Είναι μια κατηγορία απο μόνο του. Η δουλεία που έχει πέσει για να πραγματοποιηθεί όλη αυτή η παράσταση πρέπει να είναι δύσκολα υπολογίσιμη. Ίσως η καλύτερη κινηματογραφική μεταφορά σεναρίου σε escape room.
  on 19 September 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Mixolas quote Προφανώς την τεχνολογία που έχει το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν θα την δείς σε κανένα άλλο δωμάτιο αυτή την στιγμή, και αμφιβάλλω αμα θα υπάρξει ποτέ σε κάποιο άλλο. Μόνο και μόνο για αυτό πρέπει να το ζήσεις. Τα παιδιά έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Δύο ώρες σε ότι καλύτερο απο διαστημόπλοιο κυκλοφορεί σε escape room.
  on 20 June 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  Mixolas quote Μια διαφορετική και πιο τρομακτική έκδοχη για την κοκκινοσκουφίτσα. Ένα δωμάτιο με έντονο το στοιχείο της ατμόσφαιρας. Έχει πέσει πολύ δουλειά απο τα παιδιά εκεί. Κάποιοι χώροι ξεχωρίζουν απο σκηνικά, υπάρχουν ωραία περάσματα και οι γρίφοι ακολουθούν την ροή πολύ όμορφα. Το δωμάτιο δεν έχει τόσο έντονο το στοιχείο του τρόμου χωρίς όμως να λείπουν κάποια σημεία που σε ξαφνιάζει. Ένα δωμάτιο που θα πρέπει να παίξεις για να ζήσεις την ατμόσφαιρα και το μυστήριο που σου δημιουργεί.
  on 20 June 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  Mixolas quote Τρομοδωμάτιο με τα όλα του. Ενα κανονικό στοιχιωμένο σπίτι. Μπορει να ηταν μια στοιχιωμένη κατοικία οπώς τοσες άλλες αλλα αυτο ήταν κανονική κατοικία. Και το καταλαβαίνεις απο την πόρτα του . Τα φώτα και τα ηχητικά σύνδεαν όλη την ατμόσφαιρα μαζί δύνοντας ένταση όσο έπρεπε. Το act πολύ καλό, και το τρέξιμο απο εμάς έντονο πέρα δόθε απο την μια μεριά στην άλλη. Ίσως θα μπορούσε να έχει και κανα μηχανισμό παραπάνω αντί για λουκέτα. Σίγουρη επίσκεψη για τους λάτρεις του τρόμου.
  on 19 June 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Mixolas quote Ωραίο δωμάτιο από τα παιδιά στην Δάφνη. Ο τρόμος ήταν πιο υψηλός στην αρχή που περίμενες να ξεκινήσει να κάνει τις εμφανίσεις της η οντότητα. Μετά κάπως τον συνηθίζεις και κυνηγάς περισσότερο τους γρίφους, όπου είναι μηχανικοί και όχι λουκέτα οπότε το ανεβάζει πολύ αυτό το δωμάτιο. Έχει στην πορεία σκηνικά που ξεφεύγουν από το κλασικό δωμάτιο τρόμου της στοιχειωμένης κατοικίας. Τα παιδιά στην υποδοχή πολύ φιλικά.
  on 18 June 2019
 • Genesis

  Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως 15, Περιστέρι
  Mixolas quote Αρχικά να πω πως ο τύπος στην εισαγωγή είχε creepy φωνή όσο δεν πάει. Πολύ καλή σκηνοθετικά εισαγωγή που σε ψαρωνει αρκετά για να ξεκινήσεις. Ο τρόμος στο δωμάτιο είναι τόσο όσο. Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα. Κάποια από τα σκηνικά δεν είναι και τόσο εύκολο να τα δείς σε άλλα δωμάτια οπότε κερδίζει παρά πολύ εκεί. Οι γρίφοι είχαν πολύ καλή ροή και αρκετοί μηχανισμοί μέσα σε όλα. Δεν ξέρω πόσο τρόμο μπορείς να προσθέσεις με το συγκεκριμένο θέμα που έχει επιλεχθεί, αλλά άμα είχε τον τρόμο σε λίγο πιο υψηλό επίπεδο θα ήταν φοβερό. Σε γενικά πλαίσια μια πάρα πολύ προσεγμένη δουλειά που σέβεται απόλυτα τον παίκτη.
  on 18 June 2019
1 2 3 6
Close