Contact phone number:

Contact email:

Mixolas


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 60 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Trapped Shadows

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  Mixolas quote Τρομοδωμάτιο με τα όλα του. Ωραία εισαγωγή που την κάνει ιδιαίτερη και μια συγκεκριμένη λεπτομέρια και πολυ ωραίος ο πρώτος χώρος. Γρίφοι που ακολουθούν την πλοκή αρμονικά και δυνατό act που σε έχει συνεχώς στην τσίτα. Όμορφα περάσματα και φοβερός game master και προσωπικό.
  on 19 September 2019
 • Don't Take a Breath

  Αγίου Κωνσταντίνου 28, Αχαρνές
  Mixolas quote Σοκ...Τι να πεις τώρα για αυτό το δωμάτιο (σπίτι βασικά), πως να περιγράψεις τον ενθουσιασμό σου χωρίς να κάνεις κανένα spoil. Αρχικά είναι μια εμπειρία που πρέπει ο καθένας να ζήσει, νομίζω είναι το πιο οργανωμένο, καλοστημένο και διασκεδαστικό escape που έχουμε πάει (και σε αυτό συμφώνησε όλη η πεντάδα). Θα τρέξεις, θα κρυφτείς, θα κάνεις ησυχία, θα γελάσεις και όλα αυτά με την αγωνία στα ύψη και χωρίς να πάρεις πραγματικά ανάσα. Είναι μια κατηγορία απο μόνο του. Η δουλεία που έχει πέσει για να πραγματοποιηθεί όλη αυτή η παράσταση πρέπει να είναι δύσκολα υπολογίσιμη. Ίσως η καλύτερη κινηματογραφική μεταφορά σεναρίου σε escape room.
  on 19 September 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Mixolas quote Προφανώς την τεχνολογία που έχει το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν θα την δείς σε κανένα άλλο δωμάτιο αυτή την στιγμή, και αμφιβάλλω αμα θα υπάρξει ποτέ σε κάποιο άλλο. Μόνο και μόνο για αυτό πρέπει να το ζήσεις. Τα παιδιά έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Δύο ώρες σε ότι καλύτερο απο διαστημόπλοιο κυκλοφορεί σε escape room.
  on 20 June 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  Mixolas quote Μια διαφορετική και πιο τρομακτική έκδοχη για την κοκκινοσκουφίτσα. Ένα δωμάτιο με έντονο το στοιχείο της ατμόσφαιρας. Έχει πέσει πολύ δουλειά απο τα παιδιά εκεί. Κάποιοι χώροι ξεχωρίζουν απο σκηνικά, υπάρχουν ωραία περάσματα και οι γρίφοι ακολουθούν την ροή πολύ όμορφα. Το δωμάτιο δεν έχει τόσο έντονο το στοιχείο του τρόμου χωρίς όμως να λείπουν κάποια σημεία που σε ξαφνιάζει. Ένα δωμάτιο που θα πρέπει να παίξεις για να ζήσεις την ατμόσφαιρα και το μυστήριο που σου δημιουργεί.
  on 20 June 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  Mixolas quote Τρομοδωμάτιο με τα όλα του. Ενα κανονικό στοιχιωμένο σπίτι. Μπορει να ηταν μια στοιχιωμένη κατοικία οπώς τοσες άλλες αλλα αυτο ήταν κανονική κατοικία. Και το καταλαβαίνεις απο την πόρτα του . Τα φώτα και τα ηχητικά σύνδεαν όλη την ατμόσφαιρα μαζί δύνοντας ένταση όσο έπρεπε. Το act πολύ καλό, και το τρέξιμο απο εμάς έντονο πέρα δόθε απο την μια μεριά στην άλλη. Ίσως θα μπορούσε να έχει και κανα μηχανισμό παραπάνω αντί για λουκέτα. Σίγουρη επίσκεψη για τους λάτρεις του τρόμου.
  on 19 June 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Mixolas quote Ωραίο δωμάτιο από τα παιδιά στην Δάφνη. Ο τρόμος ήταν πιο υψηλός στην αρχή που περίμενες να ξεκινήσει να κάνει τις εμφανίσεις της η οντότητα. Μετά κάπως τον συνηθίζεις και κυνηγάς περισσότερο τους γρίφους, όπου είναι μηχανικοί και όχι λουκέτα οπότε το ανεβάζει πολύ αυτό το δωμάτιο. Έχει στην πορεία σκηνικά που ξεφεύγουν από το κλασικό δωμάτιο τρόμου της στοιχειωμένης κατοικίας. Τα παιδιά στην υποδοχή πολύ φιλικά.
  on 18 June 2019
 • Genesis

  Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως 15, Περιστέρι
  Mixolas quote Αρχικά να πω πως ο τύπος στην εισαγωγή είχε creepy φωνή όσο δεν πάει. Πολύ καλή σκηνοθετικά εισαγωγή που σε ψαρωνει αρκετά για να ξεκινήσεις. Ο τρόμος στο δωμάτιο είναι τόσο όσο. Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα. Κάποια από τα σκηνικά δεν είναι και τόσο εύκολο να τα δείς σε άλλα δωμάτια οπότε κερδίζει παρά πολύ εκεί. Οι γρίφοι είχαν πολύ καλή ροή και αρκετοί μηχανισμοί μέσα σε όλα. Δεν ξέρω πόσο τρόμο μπορείς να προσθέσεις με το συγκεκριμένο θέμα που έχει επιλεχθεί, αλλά άμα είχε τον τρόμο σε λίγο πιο υψηλό επίπεδο θα ήταν φοβερό. Σε γενικά πλαίσια μια πάρα πολύ προσεγμένη δουλειά που σέβεται απόλυτα τον παίκτη.
  on 18 June 2019
 • Swamp of Sorrows: Death and Despair

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  Mixolas quote Παιξαμε τετράδα το Horror mode μαζί με traitor. Μάλλον αυτός που έτυχε να είναι ο traitor απο εμάς δεν το έπαιξε πολύ καλά και πήγε λίγο στράφι η φάση οπότε δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη. Το δωμάτιο έχει ωραία ατμόσφαιρα και act εισαγωγής που σε βάζει στο ρόλο. Ο τρόμος είναι σε οκ επίπεδα που θα τον ευχαριστηθούν και έμπειρες ομάδες αλλά σίγουρα ομάδες με μικρότερη εμπειρία στα δωμάτια τρόμου. Το role playing είναι κάτι που μας αρέσει οπότε δεν μας κούρασε και τα task είναι πολυ ωραία με αποκορύφωμα το τελευταίο που το ευχαριστηθηκαμε πολύ. Ένα δωμάτιο που θα φοβηθείς, θα τρέξεις και θα γελάσεις οπότε σίγουρα θα περάσεις καλά.
  on 18 June 2019
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  Mixolas quote Επιστροφή στο χωριό του lockhill μετά απο αρκετό καιρό και παίξαμε 3αδα το midnight mode στο σανατόριο. Πολύ ωραία εισαγωγή πλέον γενικά στον χώρο, που σε βάζει σε ένα κλίμα τρόμου. Το δωμάτιο έχει αρκετά περάσμα και χώρους με ωραία ατμόσφαιρα, αν και κάπως στενοί οπότε είναι μέχρι 4 άτομα τραβηγμένα, και μπόλικο καπνό. Οι γρίφοι για δωμάτιο τρόμου σε ωραίο επίπεδο και το act απο τις οντότητες πολύ καλό. Υπάρχει αρκετό μπρός πίσω στο δωμάτιο και τους χώρους του και έχει και το τρέξιμο του. Ένα πολύ καλό δωμάτιο για εκείνους που γουστάρουν τρόμο και gaming horror.
  on 18 June 2019
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  Mixolas quote Ένα πολύ καλό δωμάτιο από το escaped στο Περιστέρι. Οι χώροι αρκετοί, κάπως στενοί οπότε μέχρι τέσσερα άτομα πιστεύω η ομάδα είναι ιδανικό (με μια ειδικά εντυπωσιακή μετάβαση). Όμορφα σκηνικά και φοβερή μουσική. Προσωπικά σε κάποιο σημείο ίσως μας ταλαιπώρησαν οι γρίφοι και πέσαμε σαν απόδοση. Το παιδί στην υποδοχή εξυπηρετικότατο.
  on 29 March 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  Mixolas quote Ο καλύτερος γάμος για φέτος είναι στο 4keys. Πήγαμε τριάδα και το ζήσαμε στο έπακρο. Τρέξαμε τρόμαξαμε γελάσαμε. Αρχικά η τρομακτική ατμόσφαιρα ξεκινάει από την αρχή, η παρουσία των ηθοποιών πολύ καλή και οι γρίφοι ακολουθούν το concept του δωματίου πολύ όμορφα. Η διακόσμηση του χώρου σε υπερκαλύπτει και τα πόσα δωμάτια υπήρχαν, με ενδιαφέρον περάσματα από τον έναν στον άλλον χώρο. Εμπειρία που άμα σου αρέσουν τα δωμάτια τρόμου πρέπει να ζήσεις.
  on 29 March 2019
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Mixolas quote Δωμάτιο διαμάντι. Πάρα πολύ καλή η ατμόσφαιρα που έχουν φτιάξει τα παιδιά σε ένα εντυπωσιακό χώρο απο άποψη σκηνικών ( με πολύ καλό ηχητικό σύστημα αν και σε κάποια ηχητικά όντως θέλει λίγο πιο ξεκάθαρα φωνητικά). Ωραίοι γρίφοι που έδεναν τέλεια με την ιστορία χωρίς να κάνουν κάποια ιδιαίτερη κοιλιά, με πολλούς μηχανισμούς και πράγματα να κάνεις πρακτικά χωρίς να έχεις όλη την ώρα να βάζεις τετραψήφια λουκέτα. Ξέρω είναι γριφοδωμάτιο (και απο τα καλά) αλλά θα ήθελα να είχε ίσως και παραπάνω χώρους να ανακαλύψεις. Μέχρι 4 άτομα είναι οκ. Στα θετικά τα παιδιά στην είσοδο πολύ φιλόξενα και συμπαθέστατα.
  on 21 February 2019
1 2 3 5
Close