Contact phone number:

Contact email:

Melm


 • Lvl 5 - Addict
 • 23 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Melm quote Λιτή διακόσμηση, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν είναι απαραίτητο να φορτώνεις ένα δωμάτιο για να είναι καλό. Acting πολύ καλό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σχεδόν. Όμορφα σκηνικά, αρκετά καλοί γρίφοι. Βοήθεια όπως πρέπει όταν βλέπουν ότι κολλάει η ομάδα. Μηχανισμοί αρκετοί. Πολύ καλό σε γενικές γραμμές.
  on 14 February 2018
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  Melm quote Μικρή εταιρεία. Εξαιρετικό δωμάτιο από πλευράς σκηνικών και ηθοποιών. Συστήνεται το horror. Καλοί οι ηθοποιοί. Βοήθεια όταν απαιτείται. Η δυσκολία κάποιων γρίφων δεν έγκειται σε πραγματική δυσκολία όσο σε δυσμενείς συνθήκες φωτισμού. Γενικότερα όμως οι γρίφοι είναι σε καλό επίπεδο και θέλουν ένα βαθμό συνεργασίας. Μπορούν να δουλεύονται και ταυτόχρονα. Γενικά πολύ καλή εντύπωση, περνάει ευχάριστα η ώρα. Τρόμος τόσο όσο.
  on 14 February 2018
 • Pneumattic II : The Sequel

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  Melm quote Συμπαθητικό δωμάτιο,μετριοι γρίφοι. Στο πρωτο δωμάτιο αν και οι κατασκευές ήταν πολύ πιο απλοικές, ήταν εμφανές το μεράκι. Ένας από τους γρίφους είναι σαν ύφος λίγο άσχετος με την ιστορία του δωματίου (αν και πρέπει να δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα). Σε γενικές γραμμές όχι άσχημο,ισως εκτιμηθεί καλύτερα από αρχάριες ομάδες.
  on 14 February 2018
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  Melm quote Γρίφοι καλοί, και ψάξιμο και σκέψη. Μεγάλοι άνετοι χώροι. Χωρίς τρομερή ατμόσφαιρα αλλά αρκετά προσεγμένο. Γενικά καλή εντύπωση χωρίς να μένει κ αξέχαστο.
  on 2 July 2017
 • Experimentum IV

  Πηγάσου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Melm quote Μέτριο δωμάτιο, ίσως καλύτερο για σχετικά άπειρες ομάδες. Ο GM που πετύχαμε μάλλον βαριόταν εξαιρετικά..... Γρίφοι μέτριοι-κάποιοι ιδιαίτεροι, απαιτείται συνεργασία σε πολλά σημεία.
  on 2 July 2017
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  Melm quote Ενδιαφέρον. Άνετοι χώροι, γρίφοι αρκετά καλοί, εναλλακτικά σενάρια αναλόγως επιλογών, GM με ορεξη, ευγενέστατοι και πολύ καλοί στη δουλειά τους. Έχει λίγο τρέξιμο.
  on 2 July 2017
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Melm quote Acting-μόνο. Γρίφοι ελάχιστοι, χώροι υπερφορτωμένοι. Ίσως εντυπωσιάζει κάποιον που δεν συνηθίζει να πηγαίνει σε δωμάτια με ηθοποιούς γιατί το συγκεκριμένο δωμάτιο βασίζεται πάνω τους. Επίσης το όριο της σωματικής επαφής πρέπει να τηρείται κ από τις δύο πλευρές (κ τους παίκτες αλλά κ τους ηθοποιούς- εάν κάποιος δεν τρομάζει εύκολα δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταφύγει ο ηθοποιός σε ακρότητες που κ πάλι φόβο δεν φέρνουν παρά μόνο ξενέρωμα). Ομάδες άπειρες στο θέμα τρόμου ίσως το εκτιμήσουν καλύτερα.
  on 1 July 2017
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  Melm quote Καλή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, καλά και φροντισμένα σκηνικά. Γρίφοι αρκετοί, κάποιοι ίσως επιτηδευμένα μπερδεμένοι αλλά σε γενικές γραμμές καλή εντύπωση.
  on 1 July 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Melm quote Σχεδόν άψογο. Χώροι πολλοί, αρκετές εναλλαγές, αρκετοί γρίφοι με λογική-σχετικά απλοί χωρίς να είναι ανόητοι, και όχι μόνο τυχαίες ανακαλύψεις αντικειμένων. Acting τόσο ώστε να προσφέρει στην ατμόσφαιρα και το σενάριο χωρίς να υπερβάλει ή να ξεφεύγει από τα όρια. Σπας αρκετή πλάκα , περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα. Μόνο αρνητικό η θερμοκρασία σε κάποιους χώρους.
  on 1 July 2017
 • Manor Of Whispers

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  Melm quote Σχετικά ερασιτεχνικό αλλά φαίνεται η προσωπική δουλειά. Άπειρες σχετικά ομάδες νομίζω θα το εκτιμήσουν περισσότερο. Αξιοπρεπές σε γενικές γραμμές. Αρκετοί γρίφοι, άνετοι χώροι.
  on 1 July 2017
 • Haunted House

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  Melm quote Αν έχεις πάει σε πολλά "τρομακτικά", αυτό μάλλον δεν θα σε τρομάξει. Παρόλα αυτά είναι ένα από τα καλά δωμάτια, με καλή ροή και συμπαθητικούς γρίφους. Η ώρα περνάει ευχάριστα. Το προσωπικό όπως πάντα άψογο.
  on 11 March 2017
 • A-Maze

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  Melm quote Πολύ καλό δωμάτιο. Ο διαχωρισμός των ομάδων αφορά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάποιοι γρίφοι πρωτότυποι. Το προσωπικό άψογο.
  on 11 March 2017
1 2
Close